Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Εγώ από φαι δεν έχω στερηθεί τίποτα!!!!Και σουβλάκια και πίτσες και ότι junk υπάρχει...με μέτρο αλλά υπήρχαν στάνταρ στο μενού χαχα...Το μόνο που έχω στερηθεί είναι το αλκοόλ!!! Θέλω να πιω ένα ποτάκι επιτέλους! Τώρα την πρωτοχρονιά που μαζευτηκαμε σε ένα σπίτι όλοι έπιναν κι εγώ σοδίτσα...ήταν μαχαιριά στην καρδιά!!!!😵😵😵

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια κ εγω γενικά δεν έχω στερηθεί κάτι εκτός από τηγανητά αυγά που ανυπομονώ να ξαναφάω κ ν βούτηξε το ψωμάκι στον κρόκο χαχαχ.

Πηγα σήμερα για ντομπλερ όλα μια χαρα 1970 γρ η μπεμπα κ μ είπε ότι θα φτάσει γύρω στα 3 με 3200 μέχρι τη γεννα.

• Μου αρέσει 8

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

@Jiji @SpiridoulaK κορίτσια καλά κάνετε και τρώτε αφού το ζητάτε κιόλας!! Εγώ είμαι λίγο ψυχαναγκαστικη κι αφού το ξεκίνησα με το να μην τρώω, μιας και πριν μείνω έγκυος δεν ετρωγα συχνά, το συνέχισα. Βέβαια τώρα θέλω κι εγώ να φάω, μου χει λείψει, αλλά θα περιμένω να γεννήσω πρώτα. 

Ναι πρέπει να προσέχουμε και στον θηλασμό, αλλά δε θα έχουμε τον φόβο μην κολλήσουμε κάτι.. τουλάχιστον εγώ φοβάμαι αρκετά οπότε θα χαλαρώσω αρκετά μετά τη γέννα!

Ρε κοριτσια κάθε πρωί που ξυπνάω θελω να τεντωνομαι διχως αυριο.. και τεντωνω και την κοιλια μου.. δεν μπορώ να το σταματήσω τελείως, το κάνω ασυναίσθητα! Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.. 

το είχα κι εγώ άγχος αυτό με το τεντωμα κ ρώτησα τη μαία κ μου είπε δεν παθαίνει κάτι το μωρο!!!

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Καλημέρα!!!! Εγώ από φαι δεν έχω στερηθεί τίποτα!!!!Και σουβλάκια και πίτσες και ότι junk υπάρχει...με μέτρο αλλά υπήρχαν στάνταρ στο μενού χαχα...Το μόνο που έχω στερηθεί είναι το αλκοόλ!!! Θέλω να πιω ένα ποτάκι επιτέλους! Τώρα την πρωτοχρονιά που μαζευτηκαμε σε ένα σπίτι όλοι έπιναν κι εγώ σοδίτσα...ήταν μαχαιριά στην καρδιά!!!!😵😵😵

πιες μπυριτσα χωρίς αλκοόλ εγώ έτσι την έβγαλα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Λες και διαβάζω δικά μου λόγια απλά!!!!! Πόσο μου έχει λείψει να πιω ένα ποτό....

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Λες και διαβάζω δικά μου λόγια απλά!!!!! Πόσο μου έχει λείψει να πιω ένα ποτό....

Το αλκοόλ δε μου χει λείψει καθόλου εμένα... Δεν ήμουν και ποτέ γερό ποτήρι, οπότε πραγματικά αδιάφορο!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου.Εγω εδω παλευω ακόμα με το βηχα.Δυσκολο πράγμα! Εχω κ ευαισθησία στο αναπνευστικο κ φοβαμαι.Αλλα θελω να ειμαι αισιοδοξη.Θα περάσει!

@Amalia!μου εχω ακομα συσπάσεις μεσα στη μερα αρκετες θα ελεγα .Εχω τη Πέμπτη γιατρο να δούμε τι γίνεται! Προσπαθω να μω κουράζομαι.Ο βηχας δε βοηθαει καθόλου ομως..

Οσο για αυτο που μου εχει λείψει απιστευτα ειναι ο ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΣ ελληνικος ,φρεντο οτιδήποτε! Εχω ζητησει οταν γεννησω να μου φερουν απο καθε ειδος ενα .Θα ρουφαω ολη μερα καφεδες.Χαχαχα Δεν πινω γιατι δε μ αρεσει η γευση τωρα που ειμαι εγκυος.Εχω απέχθεια ..Απιστευτο τι κάνει η εγκυμοσυνη.

3 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Αααααχ εχεις δίκιο κ εγω ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι τοεχω επιθυμήσει! 

15 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Στην 36 μπαίνεις στον μήνα σου !

Αυτο εχω απορια κ εγω ...δλδ 35 κ1 Δεν εχουμε μπει στο μηνα μας? Δε θεωρειται οτι διανύουμε την 36η;  

Τι λεω τωρα ε? Χαχαχσχ μετραω κ τις ωρες.χαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Γεια σας κοριτσια μου.Εγω εδω παλευω ακόμα με το βηχα.Δυσκολο πράγμα! Εχω κ ευαισθησία στο αναπνευστικο κ φοβαμαι.Αλλα θελω να ειμαι αισιοδοξη.Θα περάσει!

@Amalia!μου εχω ακομα συσπάσεις μεσα στη μερα αρκετες θα ελεγα .Εχω τη Πέμπτη γιατρο να δούμε τι γίνεται! Προσπαθω να μω κουράζομαι.Ο βηχας δε βοηθαει καθόλου ομως..

Οσο για αυτο που μου εχει λείψει απιστευτα ειναι ο ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΣ ελληνικος ,φρεντο οτιδήποτε! Εχω ζητησει οταν γεννησω να μου φερουν απο καθε ειδος ενα .Θα ρουφαω ολη μερα καφεδες.Χαχαχα Δεν πινω γιατι δε μ αρεσει η γευση τωρα που ειμαι εγκυος.Εχω απέχθεια ..Απιστευτο τι κάνει η εγκυμοσυνη.

Αααααχ εχεις δίκιο κ εγω ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι τοεχω επιθυμήσει! 

Αυτο εχω απορια κ εγω ...δλδ 35 κ1 Δεν εχουμε μπει στο μηνα μας? Δε θεωρειται οτι διανύουμε την 36η;  

Τι λεω τωρα ε? Χαχαχσχ μετραω κ τις ωρες.χαχαχ

Η 36η βδομάδα ανήκει στον ένατο μήνα.Δηλαδη την ημέρα που συμπληρώνουμε 35 βδομάδες μπαίνουμε στον μήνα μας!!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Marla@ είπε:

Η 36η βδομάδα ανήκει στον ένατο μήνα.Δηλαδη την ημέρα που συμπληρώνουμε 35 βδομάδες μπαίνουμε στον μήνα μας!!!

Δε ξέρω μπερδεύομαι...εγώ μπαίνω στην 35η εβδομάδα 12/01 και στη 36η 19/01. Δηλαδή πότε μπαίνω στον 9ο;;!

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Το αλκοόλ δε μου χει λείψει καθόλου εμένα... Δεν ήμουν και ποτέ γερό ποτήρι, οπότε πραγματικά αδιάφορο!!! 

Μου χει λείψει αλλά με καλύπτει η μπύρα χωρίς αλκοόλ....

On 30/12/2022 at 4:08 ΜΜ, Jiji είπε:

απ ότι βλέπω είμαι η μόνη που νοιώθω και 2 και 3 φορές τη μπέμπα με λοξυγγα κάθε μέρα!!! Κ για αρκετή ώρα μάλιστα! πάντως εγώ το είπα στη γιατρο κ μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου ίσα ίσα εξασκουν τα πνευμονία τους για να αναπνέουν εκτός μήτρας!

Και μένα έχει 2-3 φορές τη μέρα για 10 λεπτά περίπου. Το νιώθω πάντα στο ίδιο  σημείο κάτω δεξιά, έχει πλάκα, εκτός αν έχω μόλις φάει που με ανακατεύει λίγο  😆

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Δε ξέρω μπερδεύομαι...εγώ μπαίνω στην 35η εβδομάδα 12/01 και στη 36η 19/01. Δηλαδή πότε μπαίνω στον 9ο;;!

Μου χει λείψει αλλά με καλύπτει η μπύρα χωρίς αλκοόλ....

19/01 που μπαίνεις στην 36η μπαίνεις και στον 9ο 🙃

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τα ρουχαλακια του μωρού θα τα βάλετε στη δική σας βαλίτσα ή χωριστά?? Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε σακουλάκι καθαρό στην δική μου..

Καλημέρα! Εγώ τα έβαλα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τα ρουχαλακια του μωρού θα τα βάλετε στη δική σας βαλίτσα ή χωριστά?? Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε σακουλάκι καθαρό στην δική μου..

καλημέρα,εγώ στην ίδια τα έβαλα τα τύλιξα με ένα σεντόνι!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό...όλα καλά πάνε δόξα το Θεό!!! Ο μπέμπης το τρώει το φαγάκι του...3.040γρ. και είμαι 35κ 2!!! Τώρα μου έγραψε μία κολπική εξέταση και ραντεβού σε μια βδομάδα πάλι!😊😊😊

• Μου αρέσει 10

1 hour ago, Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό...όλα καλά πάνε δόξα το Θεό!!! Ο μπέμπης το τρώει το φαγάκι του...3.040γρ. και είμαι 35κ 2!!! Τώρα μου έγραψε μία κολπική εξέταση και ραντεβού σε μια βδομάδα πάλι!😊😊😊

Μεγάλωσε!!! Μπράβο! Πότε έχεις ΠΗΤ?? Πωπω κορίτσια πέρασαν οι μέρες.. 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ έφτιαξα 2 βαλίτσες , μια των μωρών κ μια δικιά μου κ του συζύγου μου ( μην γελάσετε) !!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...