Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Μου βάλανε χέρι που έχω τόσο μεγάλα παιδιά.  . .Όχι η γυναικολογος μου , ο ένας εμβρυολογος.  . . Μόλις μου είπε τα κιλά εγώ άρχισα κ χαιρόμουν,  κ μου λέει να μην χαίρομαι γτ είναι επίφοβο για πρόωρο τοκετό κ ο τράχηλος δεν θα αντέξει τόσο βάρος.  . . Δηλαδή να φοβόμαστε μην είναι λίγα κιλά για να μην μπουν θερμοκοιτίδα,  να φοβόμαστε κ τα πολλά???? Μου ήρθε να τον λιντζαρω.  . . Με έριξε πολύ.  . . Αλλά δεν μασησα . . . Αφού η γυναικολογος μου είπε ότι όλα πάνε καλά κ ακόμα κ να γεννηθούν κ τώρα δεν υπάρχει κανένας φόβος.  . . Απλά έχω κουραστεί από τις συσπάσεις κ από την κινητικότητα.  . . Κ νομίζω ότι η τόση κινητικότητα μπορεί να προκαλεί κ τις συσπάσεις.  . . Δεν ξέρω  !

Εγώ την κορτιζόνη την έκανα την 32η ! Οπότε μας έβγαινε οριακά μέχρι την 34 αλλά ναι ακούω περιπτώσεις που τις δίνουν κ μετά ρε φίλε κ τρελαίνομαι.  . . Η που τις δίνουν 2 φορές.  . . Τεσπα κάθε περίπτωση διαφορετική κ δεν είμαι γιατρός να εκφέρω σωστή άποψη.  . .  Από αιμορροΐδες πως πάτε!???? 

Εγώ έχω μια που μερικές φορές βγαίνει και μετά εξαφανίζεται πάλι. Συνήθως όταν πιεζομουν λίγο.. τώρα λόγω τραχήλου δεν πιέζομαι καθόλου. Άμα θέλει το έντερο ας δουλέψει μόνο του!!! 

Κορίτσια ποιο είναι το πρώτο γεύμα που θα φάτε μόλις βγείτε από το μαιευτηριο?? Τι έχετε στερηθεί??

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ έχω μια που μερικές φορές βγαίνει και μετά εξαφανίζεται πάλι. Συνήθως όταν πιεζομουν λίγο.. τώρα λόγω τραχήλου δεν πιέζομαι καθόλου. Άμα θέλει το έντερο ας δουλέψει μόνο του!!! 

Κορίτσια ποιο είναι το πρώτο γεύμα που θα φάτε μόλις βγείτε από το μαιευτηριο?? Τι έχετε στερηθεί??

εγώ να πω την αλήθεια δεν στερήθηκε κάτι...μόνο γλυκά δεν τρώω πολλά τώρα αλλά αυτό θα συνεχίσει κ μετά τη γεννα γιατί πιθανόν θα έχω ακόμα διαβήτη οπότε....

πρίν από 16 λεπτά , Effita είπε:

Ρε Κοριτσια εχω πολυ βηχα...τι κανουμε σε αυτη τη φαση.;Μαλλον κολλησα απ τη μικρη μου..ειναι αρρωστουλα.Αλλα με εχει ξεκινησει έντονος..

κι εγώ με βήχα είμαι εδώ κ μέρες...πίνω τσάι με μέλι συνέχεια τι άλλο να κάνω...

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια....

Τρομερό αυτό το θέμα με τον βήχα....όλες έχουμε από λίγο ή πολύ.... επιδημία φέτος η γρίπη και οι ιώσεις.π

Εγώ από φαγητά δεν έχω στερηθεί απολύτως τίποτα. Τον τελευταίο μήνα,τον Δεκέμβριο του έχω δώσει να καταλάβει παρόλο που κάνω ακόμη εμετους σχεδόν σε καθημερινή βάση...

Είχα λίγο θέμα με μια αιμορροΐδα στην αρχή της εγκυμοσύνης λόγω δυσκοιλιότητας,ειδικά εκεί στη 10η-12η εβδομάδα αλλά με το που ξεκίνησα σιδήρο επανήλθα στα φυσιολογικά μου και βοήθησε και η αλοιφή. 

Να πω ότι φοβάμαι πως μέχρι να γεννήσω θα πάρω πέντε κιλά ακόμα αν συνεχίσω να τρώω έτσι και μετράω ήδη 10..λέω να ξεκινήσω περπάτημα πάλι...έχω πολύ καιρό να πάω...

Εγώ είμαι 33+5 σήμερα. Θέλω να ρωτήσω,ποια εβδομάδα σηματοδοτεί ότι μπαίνουμε στον 9ο; Η 35η ή 36η;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια....

Τρομερό αυτό το θέμα με τον βήχα....όλες έχουμε από λίγο ή πολύ.... επιδημία φέτος η γρίπη και οι ιώσεις.π

Εγώ από φαγητά δεν έχω στερηθεί απολύτως τίποτα. Τον τελευταίο μήνα,τον Δεκέμβριο του έχω δώσει να καταλάβει παρόλο που κάνω ακόμη εμετους σχεδόν σε καθημερινή βάση...

Είχα λίγο θέμα με μια αιμορροΐδα στην αρχή της εγκυμοσύνης λόγω δυσκοιλιότητας,ειδικά εκεί στη 10η-12η εβδομάδα αλλά με το που ξεκίνησα σιδήρο επανήλθα στα φυσιολογικά μου και βοήθησε και η αλοιφή. 

Να πω ότι φοβάμαι πως μέχρι να γεννήσω θα πάρω πέντε κιλά ακόμα αν συνεχίσω να τρώω έτσι και μετράω ήδη 10..λέω να ξεκινήσω περπάτημα πάλι...έχω πολύ καιρό να πάω...

Εγώ είμαι 33+5 σήμερα. Θέλω να ρωτήσω,ποια εβδομάδα σηματοδοτεί ότι μπαίνουμε στον 9ο; Η 35η ή 36η;

Στην 36 μπαίνεις στον μήνα σου !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Θα δείξει.  . . Θέλω να φάω ένα συγκεκριμένο μιλφειγ!!!!! Κ πολύ λάχανο!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Θα δείξει.  . . Θέλω να φάω ένα συγκεκριμένο μιλφειγ!!!!! Κ πολύ λάχανο!!!!!! 

Χαχαχ εγώ ένα συγκεκριμένο προφιτερολ!!! Σουβλάκια που δεν εχω φάει, σουσι και μελατα αυγά! Πολύ σας χαίρομαι εσάς που δε στερηθηκατε τίποτα! 

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Ρε Κοριτσια εχω πολυ βηχα...τι κανουμε σε αυτη τη φαση.;Μαλλον κολλησα απ τη μικρη μου..ειναι αρρωστουλα.Αλλα με εχει ξεκινησει έντονος..

Με τις συσπάσεις πως τα πας?? Σταμάτησαν?

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Effita είπε:

@Jiji περαστικά σου εύχομαι...Εχεις παραγωγικό ή ξηρο βηχα; κ εγω εχω εδω κ λιγες μερες αλλα βλεπω σαν να χειροτερεύει...Κ πινω φουλ χαμομηλι με μελι.

στην αρχή ήταν ξηρός τώρα σιγά σιγά μαλακώνει...ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί πονάω που πονάω παντού με το τράνταγμα γίνομαι χειρότερα...περαστικά κ σε σένα!

πρίν από 12 λεπτά , Amalia! είπε:

Χαχαχ εγώ ένα συγκεκριμένο προφιτερολ!!! Σουβλάκια που δεν εχω φάει, σουσι και μελατα αυγά! Πολύ σας χαίρομαι εσάς που δε στερηθηκατε τίποτα! 

Με τις συσπάσεις πως τα πας?? Σταμάτησαν?

όλα αυτά γιατί δεν τα έτρωγες? υπήρχε κάποιος λόγος ή για ασφάλεια?για το σουσι  κ το μελατο αυγο το καταλαβαίνω αλλά σουβλακια γιατί όχι? εγώ οπότε ήθελα σουσι έπαιρνα με αγγουρι και αβοκάντο χωρίς ψάρι οπότε καλύφθηκα κ από αυτό! Μελατα αυγα εφαγ μερικές φορές να πω την αλήθεια γιατί μου είπε η γιατρός μια στο τόσο δεν πειράζει...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Jiji είπε:

στην αρχή ήταν ξηρός τώρα σιγά σιγά μαλακώνει...ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί πονάω που πονάω παντού με το τράνταγμα γίνομαι χειρότερα...περαστικά κ σε σένα!

όλα αυτά γιατί δεν τα έτρωγες? υπήρχε κάποιος λόγος ή για ασφάλεια?για το σουσι  κ το μελατο αυγο το καταλαβαίνω αλλά σουβλακια γιατί όχι? εγώ οπότε ήθελα σουσι έπαιρνα με αγγουρι και αβοκάντο χωρίς ψάρι οπότε καλύφθηκα κ από αυτό! Μελατα αυγα εφαγ μερικές φορές να πω την αλήθεια γιατί μου είπε η γιατρός μια στο τόσο δεν πειράζει...

Αυτό το μια στο τόσο δεν πειράζει δεν το καταλαβαίνω!!! Χαχαχα και το λένε πολύ γιατροί για διάφορα! Μα τη σαλμονέλα μια φορά θα την κολλήσεις, μια φορά θα έχει το αυγό, δεν κολλάει αθροιστικά αν φας πολλές φορές αυγά μελατα! 

Σουβλάκια δεν τρώω γιατί τα θεωρώ πολύ σκουπίδι, δεν έχουν να προσφέρουν κάτι..οπως και τα υπόλοιπα junk αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Σουσι θέλω να το φάω σωστά, με το ψαράκι του, ωραίο περιποιημένο! Για λόγους ασφαλείας δεν το τρώω κι αυτό!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Αυτό το μια στο τόσο δεν πειράζει δεν το καταλαβαίνω!!! Χαχαχα και το λένε πολύ γιατροί για διάφορα! Μα τη σαλμονέλα μια φορά θα την κολλήσεις, μια φορά θα έχει το αυγό, δεν κολλάει αθροιστικά αν φας πολλές φορές αυγά μελατα! 

Σουβλάκια δεν τρώω γιατί τα θεωρώ πολύ σκουπίδι, δεν έχουν να προσφέρουν κάτι..οπως και τα υπόλοιπα junk αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Σουσι θέλω να το φάω σωστά, με το ψαράκι του, ωραίο περιποιημένο! Για λόγους ασφαλείας δεν το τρώω κι αυτό!

.... διαβάζω το μήνυμα σου κι εγώ να σου πω την αλήθεια έχω καταβροχθίσει πολλές φορές junk food. Το αγαπημένο μου δε πίτες και σουβλάκια και έπειτα μπέργκερ.... Δεν μπορούσα να τα στερηθώ όταν τα είχα όρεξη. Δηλαδή θα έτρωγα σίγουρα μια φορά την εβδομάδα....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

12 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ λόγω διαβήτη έχω στερηθεί τα πάντα.. Σίγουρα θέλω να φάω ένα γλυκό χωρίς τύψεις κ ένα πιτογυρο βρε αδερφέ..χα χα! Το μόνο καλό είναι ότι έχω βάλει 8 κιλά! Πάντως κ μετά που θα θηλάζουμε πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας για το μωρό. 

@Jiji @Effita περαστικά! Αυτός ο βήχας δεν παλεύεται. Με είχε πιάσει κ εμένα, πήρα ένα φυτικό σιρόπι που δίνω και στα παιδιά κ με βοήθησε.

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

.... διαβάζω το μήνυμα σου κι εγώ να σου πω την αλήθεια έχω καταβροχθίσει πολλές φορές junk food. Το αγαπημένο μου δε πίτες και σουβλάκια και έπειτα μπέργκερ.... Δεν μπορούσα να τα στερηθώ όταν τα είχα όρεξη. Δηλαδή θα έτρωγα σίγουρα μια φορά την εβδομάδα....

αν σε παρηγορεί κι εγώ μια από τα ίδια χαχαχαχ ξέρω ότι είναι κακό αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ...ειδικά σε μπεργκερ! βέβαια με το διαβήτη τα ελαττώσει όλα σε υπερβολικό βαθμό αλλά κ πάλι που κ που κάνω τις παρασπονδιες μου!

• Μου αρέσει 1

@Jiji @SpiridoulaK κορίτσια καλά κάνετε και τρώτε αφού το ζητάτε κιόλας!! Εγώ είμαι λίγο ψυχαναγκαστικη κι αφού το ξεκίνησα με το να μην τρώω, μιας και πριν μείνω έγκυος δεν ετρωγα συχνά, το συνέχισα. Βέβαια τώρα θέλω κι εγώ να φάω, μου χει λείψει, αλλά θα περιμένω να γεννήσω πρώτα. 

Ναι πρέπει να προσέχουμε και στον θηλασμό, αλλά δε θα έχουμε τον φόβο μην κολλήσουμε κάτι.. τουλάχιστον εγώ φοβάμαι αρκετά οπότε θα χαλαρώσω αρκετά μετά τη γέννα!

Ρε κοριτσια κάθε πρωί που ξυπνάω θελω να τεντωνομαι διχως αυριο.. και τεντωνω και την κοιλια μου.. δεν μπορώ να το σταματήσω τελείως, το κάνω ασυναίσθητα! Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...