Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!! καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!! πλησιάζει ο καιρός!!!! με το καλο να έρθουν τα μωράκια μας!!! ελπίζω να είστε όλες καλά!!! εγώ κουράζομαι αρκετά πλέον σε ότι κ αν κάνω αλλά κάνω υπομονή λέω λίγο έμεινε!!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!! καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!! πλησιάζει ο καιρός!!!! με το καλο να έρθουν τα μωράκια μας!!! ελπίζω να είστε όλες καλά!!! εγώ κουράζομαι αρκετά πλέον σε ότι κ αν κάνω αλλά κάνω υπομονή λέω λίγο έμεινε!!!

Τρομερή αυτή η αίσθηση κούρασης πραγματικά.....λες και σκάβω νιώθω. Λίγο έμεινε. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Τρομερή αυτή η αίσθηση κούρασης πραγματικά.....λες και σκάβω νιώθω. Λίγο έμεινε. 

Μια από τα ίδια! Εγώ κορίτσια έχω και αρκετές συσπάσεις και ταλαιπωρούμε πιο πολύ..! Κουράζομαι εύκολα πολύ.. ας πάνε όλα καλά για όλες μας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Amalia! είπε:

Μια από τα ίδια! Εγώ κορίτσια έχω και αρκετές συσπάσεις και ταλαιπωρούμε πιο πολύ..! Κουράζομαι εύκολα πολύ.. ας πάνε όλα καλά για όλες μας!

Θύμισε μου βρε Αμαλία μου...το επιβεβαίωσε και ο καρδιοτοκογραφος ότι κανείς συσπάσεις;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Θύμισε μου βρε Αμαλία μου...το επιβεβαίωσε και ο καρδιοτοκογραφος ότι κανείς συσπάσεις;;;

Όχι αλλά τις νιώθω πλέον ξεκάθαρα ότι είναι συσπασεις και οχι το μωρό.. και μου χουν μειώσει και τον τράχηλο. Τον μετρήσαμε προχθές εκτάκτως γιατί φοβήθηκα, για κάποιο λόγο έκανα αρκετές.. ευτυχώς σταμάτησαν, έχουν περιοριστει στις περιστασιακες που πρέπει να έχουμε. Σε 2 μερούλες κλείνω την 34η εβδομάδα, να νιώσω μια μικρή ανακούφιση και μετά βάζω στόχο για την 37η! Μάλλον κι εγώ θα γεννησω πολύ νωρίτερα από την ΠΗΤ μου, μακάρι να προλάβω να μπω στον μήνα μου!

• Μου αρέσει 1

Καλη χρονιά κορίτσια..Με το καλό να κρατήσουμε τα ζουζουνακια μας...

Εχω παρα πολλες συσπασεις σημερα...ασταματητες .Νιωθω βαριά τη κοιλιτσα μου χαμηλα κ εχω μεγαλη δυσφορια.Θα παρακολουθήσω να δω μπας κ ηρεμησω αλλιως θα παρω το γιατρο.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Όχι αλλά τις νιώθω πλέον ξεκάθαρα ότι είναι συσπασεις και οχι το μωρό.. και μου χουν μειώσει και τον τράχηλο. Τον μετρήσαμε προχθές εκτάκτως γιατί φοβήθηκα, για κάποιο λόγο έκανα αρκετές.. ευτυχώς σταμάτησαν, έχουν περιοριστει στις περιστασιακες που πρέπει να έχουμε. Σε 2 μερούλες κλείνω την 34η εβδομάδα, να νιώσω μια μικρή ανακούφιση και μετά βάζω στόχο για την 37η! Μάλλον κι εγώ θα γεννησω πολύ νωρίτερα από την ΠΗΤ μου, μακάρι να προλάβω να μπω στον μήνα μου!

Βρε γλυκούλα γιατί δεν έκανες ένα καρδιοτοκογραφημα να είσαι σίγουρη; Δεν στο είπε ο γιατρός; Συγγνώμη που σε ρωτάω αλλά είμαστε τόσες εδώ και δε θυμάμαι. Εχεις κάνει περίδεση τραχήλου; Επίσης είναι το πρώτο σου μωράκι;; Και πως τις νιώθεις τις συσπάσεις;; 

πρίν από 33 λεπτά , Effita είπε:

Εχω παρα πολλες συσπασεις σημερα...ασταματητες .Νιωθω βαριά τη κοιλιτσα μου χαμηλα κ εχω μεγαλη δυσφορια.Θα παρακολουθήσω να δω μπας κ ηρεμησω αλλιως θα παρω το γιατρο.

Κορίτσια είναι φυσιολογικό πάντως να έχουμε συσπάσεις αλλά χωρίς πόνο...μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο γυναικολόγοι. Κι εκείνος που με παρακολουθεί αλλά και εκείνη που μου έκανε το ντοπλερ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Βρε γλυκούλα γιατί δεν έκανες ένα καρδιοτοκογραφημα να είσαι σίγουρη; Δεν στο είπε ο γιατρός; Συγγνώμη που σε ρωτάω αλλά είμαστε τόσες εδώ και δε θυμάμαι. Εχεις κάνει περίδεση τραχήλου; Επίσης είναι το πρώτο σου μωράκι;; Και πως τις νιώθεις τις συσπάσεις;; 

Κορίτσια είναι φυσιολογικό πάντως να έχουμε συσπάσεις αλλά χωρίς πόνο...μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο γυναικολόγοι. Κι εκείνος που με παρακολουθεί αλλά και εκείνη που μου έκανε το ντοπλερ....

Ρώτησα και τον γιατρό μου και τον έμβρυολογο μου και μου είπαν πως δε χρειάζεται να κάνω αυτή τη στιγμή κτγρ. Οπότε τι να σου πω κι εγώ.. τους εμπιστεύομαι και τους 2. Πάντως μου είναι ξεκάθαρες πλέον οι συσπάσεις. Όχι δεν έχω κάνει περιδεση. Μετράω μέρες, κάθε μέρα και μια νίκη!

πρίν από 42 λεπτά , Effita είπε:

Ήμουν κι εγώ έτσι προχθές.. προσπάθησε να ηρεμήσεις αν σε αγχώνει κάτι, πιες μαγνήσιο και πολύ νερό. Αν έχεις θέμα με τον τράχηλο να πας να στον μετρήσει. Εμένα μου είπε οτι οι πολλες και συχνές συσπασεις επηρεαζουν τον τράχηλο κι όντως εμενα ειχε μειωθεί κι ας μην πονάω στις συσπασεις. Επίσης εγώ είχα και δυσκοιλιοτητα και ίσως πιέστηκε και από αυτό η μήτρα. Πήρα υποθετο γλυκερινης και νομίζω μετά μειώθηκαν οι συσπάσεις κάπως. Δε θέλω να σε αγχωσω αλλά καλύτερα μιλά με τον γιατρό σου. Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι 3 μέρες τώρα.. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και με το καλό να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!!! Εγώ δεν καταλαβαίνω συσπάσεις...αλλά το βάρος που νιώθω και η κούραση άλλο πράγμα...Πήγαμε για φαγητό στα πεθερικά μου σήμερα το μεσημέρι και απ' όταν γυρίσαμε δε μπορώ να συνέλθω...είμαι παραδομένη στον καναπέ και δεν μπορώ να κουνηθώ...ίσως παράφαγα κιόλας και νιώθω σαν να έχω πέτρες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...