Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Jiji είπε:

απ ότι βλέπω είμαι η μόνη που νοιώθω και 2 και 3 φορές τη μπέμπα με λοξυγγα κάθε μέρα!!! Κ για αρκετή ώρα μάλιστα! πάντως εγώ το είπα στη γιατρο κ μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου ίσα ίσα εξασκουν τα πνευμονία τους για να αναπνέουν εκτός μήτρας!

Και της δικιάς μου κρατάει πολύ ο λόξυγκας. Μπορεί και δέκα λεπτά χωρίς υπερβολές....κι εγώ τη νιώθω σχεδόν κάθε μέρα να έχει λόξυγκα και κάποιες ημέρες και δύο φορές άρα είναι καλό. Νόμιζα ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχει τόσο συχνά αλλά με καθησύχασες αφού μου είπες ότι και η μπέμπα σου 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει απόκλιση με το μηχάνημα πιστεύω...είχες γενικά κάποια απόκλιση από την αρχή της εγκυμοσύνης ή τώρα έτυχε;; Πάντως για 29+5 το ενάμιση κιλό ήταν σούπερ!! Κάποιο λάθος έκανε εκείνος που σου έκανε ντοπλερ...

Υπήρχε μια απόκλιση μόνο στο κεφαλάκι που έβγαινε πιο μικρό αλλά τα υπόλοιπα όργανα ήταν σύμφωνα με τις εβδομάδες. Αυτός τα έβγαλε όλα 3 εβδομάδες μικρότερα, για αυτό παραξενευτηκα.. 

πρίν από 4 λεπτά , Arden είπε:

Υπήρχε μια απόκλιση μόνο στο κεφαλάκι που έβγαινε πιο μικρό αλλά τα υπόλοιπα όργανα ήταν σύμφωνα με τις εβδομάδες. Αυτός τα έβγαλε όλα 3 εβδομάδες μικρότερα, για αυτό παραξενευτηκα.. 

Επίσης λόξυγκα έχει κ εμένα συχνά. Δεν ανησυχώ. Ο γιός μου μου θυμάμαι είχε συνέχεια κ τότε ως πρωτάρα έψαχνα μήπως είναι παθολογικό.. ΧΑ ΧΑ 

2 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Αλήθεια,Arden;Πόσων εβδομάδων τα γεννησες; Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά.Παιρνω κουράγιο...

35+2 γεννήθηκαν. Έχω φίλη που γέννησε τα διδυμακια της 32 εβδομάδων και όλα πήγαν καλά. Όλα καλά θα είναι κ σε σένα. Πιστεύω θα τις πιάσεις τις 36 εβδομάδες χαλαρά!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Βρε κορίτσια σας έχουν πει μήπως το ότι αν κάνει το μωρό εντονες κινησεις είναι επειδή η μήτρα κάνει συσπάσεις και το πιέζει? Κάτι τέτοιο μου παν και δεν ξέρω αν ισχύει..

Εγώ ξέρω ότι όταν το μωρό κάνει έντονες κινήσεις τότε κάνει κ η μήτρα συσπάσεις... 

Υπάρχουν φορές που είνσι πολύ δραστήριο, μιλάμε δε σταματάει καθόλου. Αφού αναρωτιέμαι δεν κουράζεται?  Αχαχα 

Από λοξυγγα όλη μέρα και 4 φορές τη μέρα και μεγάλη διάρκεια τη κάθε φορά.. 

Η μαία μουχε πει ότι πίνει γρήγορα το αμνιακό υγρό και το πιάνει λοξυγγα.. 

@Marla@ο άντρας μου γεννήθηκε 32 βδομάδες, έχω το βιβλιάριο του 🤪

Ήταν 2 κιλά και έπεσε στα 1800...μπήκε θερμοκοιτιδα 2 βδομάδες και όλα καλά... 

Στις βδομάδες που είμαστε μη φοβάσαι τίποτα... 

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα και μετράμε αντίστροφα πλέον για να φέρουμε τα παιδάκια μας στο κόσμο. Μου φαίνεται απίστευτο.

Διάβασα ότι με την νέα νομοθεσία (Νόμος 2696, Άρθρα 12 και 33) είναι υποχρεωτικό να βγάλουμε το μωράκι μας από το μαιευτήριο με κάθισμα αυτοκίνητου. Εγώ δε το γνώριζα. Μου το είπαν κι όντως τελικά ισχύει. Επίσης πόσα ρουχαλακια για το μωρό θα πάρετε μαζί σας; Από ρούχα έχω βάλει στη τσάντα της μπέμπας,3 εσώρουχα,3 φορμακια ζεστά εξόδου,2 σκουφάκια,3 ζευγάρια κάλτσες,2 ζευγάρια γαντακια . Είναι καλά η ξέχασα κάτι από την ένδυση της;;

Διαφημίσεις

@SpiridoulaKδεν το γνώριζα αυτό για το κάθισμα…ευχαριστουμε για την πληροφορία!!Προσωπικα δεν έχω ετοιμάσει τιποτα όποτε δεν ξέρω να σου πω😅.

Καλη χρόνια σε όλες σαν ψέμματα μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!!!Με το καλό να μας πάνε όλα καλα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Efaki είπε:

@SpiridoulaKδεν το γνώριζα αυτό για το κάθισμα…ευχαριστουμε για την πληροφορία!!Προσωπικα δεν έχω ετοιμάσει τιποτα όποτε δεν ξέρω να σου πω😅.

Καλη χρόνια σε όλες σαν ψέμματα μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!!!Με το καλό να μας πάνε όλα καλα!!

Ναι το διάβασα κι εγώ στο ίντερνετ. Στο εξωτερικό αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα δε ξέρω πόσα χρόνια έχει θεσπιστεί εδώ στην Ελλάδα. Μου είπε μια γνωστή μου ότι δεν σε αφήνουν να φύγεις αν δεν έχεις κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό. Καλύτερα ώστε να είμαστε όλοι προσεκτικοί και υπεύθυνοι.

Με το καλό ναι και όλα να πάνε καλά σε όλες μας!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα κ καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία... κ με το καλό να έρθουν τα μωρακια μας... εμείς μπαίνουμε την άλλη Κυριακή είμαι Γενάρη... αυτό με το κάθισμα τι εννοείτε??? Εμείς θα το βγάλουμε με το λεγόμενο αυγο... εσείς με τι θα τα βγάζατε??? Έχουμε κ κάθισμα από νεογέννητο κανονικό μόνιμο πάνω στο αυτοκίνητο,όμως δεν πιστεύω ότι βολεύει για τόσο μικρό μωράκι κ μετά όταν φτάσουμε σπίτι θα τα πάρουμε στην αγκαλιά? Αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε...σας ευχαριστώ 

Νομίζω την βρήκα την δημοσίευση...το αυγό επιτρέπεται τελικά...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

🎅🏻Χρόνια πολλά !!Καλη πρωτοχρονιά με υγεία ειρηνη και αγάπη!!!🎅🏻

Κορίτσια σε τι σάκο θα βάλετε τα ρούχα του μωρού?? Από που αγοράσατε?? Γιατί βλέπω τιμές άνω των 55 ευρω

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

🎅🏻Χρόνια πολλά !!Καλη πρωτοχρονιά με υγεία ειρηνη και αγάπη!!!🎅🏻

Κορίτσια σε τι σάκο θα βάλετε τα ρούχα του μωρού?? Από που αγοράσατε?? Γιατί βλέπω τιμές άνω των 55 ευρω

Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία.

Τι εννοείς σάκο για τα ρούχα του μωρού;;;;

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα κ καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία... κ με το καλό να έρθουν τα μωρακια μας... εμείς μπαίνουμε την άλλη Κυριακή είμαι Γενάρη... αυτό με το κάθισμα τι εννοείτε??? Εμείς θα το βγάλουμε με το λεγόμενο αυγο... εσείς με τι θα τα βγάζατε??? Έχουμε κ κάθισμα από νεογέννητο κανονικό μόνιμο πάνω στο αυτοκίνητο,όμως δεν πιστεύω ότι βολεύει για τόσο μικρό μωράκι κ μετά όταν φτάσουμε σπίτι θα τα πάρουμε στην αγκαλιά? Αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε...σας ευχαριστώ 

Νομίζω την βρήκα την δημοσίευση...το αυγό επιτρέπεται τελικά...

Ναι ναι αλλιώς λέγεται και αυτό το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου 

πρίν από 3 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Με το καλό το μωράκι σου!!!!! γερό και τυχερό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Με το καλό το μωράκι σου!!!!! γερό και τυχερό 

Να είσαι καλά κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ...καλή χρονιά να έχουμε με υγεία υγεία υγεία κ με το καλό να έρθουν τα μωρακια μας Παναγία μου...

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπερα κ χρονια πολλα !!δεν ξερω πως ανοιγω ενα νεο θεμα ..ειμαι νεα μαμα ..εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων ..ξεκινησαμε το humana ar ..αλλα δεν μου διαλυεται καλα ...το κουναω πολυ δυνατα ..βαζω 60 μλ κ 2 δοσεις κ κουναω κ μετα παλι το ιδιο .αλλα εχει παλι σβολακια .διαβασα καπου για μιξερακι του φραπε ..αλλα κανει παρα πολυ αφρο ..γεμιζει ενα μπουκαλι 260 μλ ..κ δεν ξερω πως να το κανω να μην εχει .φοβαμαι μην παθει κ τιποτα .γιατι 2 φορες μου εβγαλε λιγο γαλα αλλα σαν να ηταν κομμενο .το αγχος απο τοτε που γεννησα φουλ ...καλη χρονια σε ολες !!

πρίν από 3 λεπτά , δαναη magia είπε:

Καλησπερα κ χρονια πολλα !!δεν ξερω πως ανοιγω ενα νεο θεμα ..ειμαι νεα μαμα ..εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων ..ξεκινησαμε το humana ar ..αλλα δεν μου διαλυεται καλα ...το κουναω πολυ δυνατα ..βαζω 60 μλ κ 2 δοσεις κ κουναω κ μετα παλι το ιδιο .αλλα εχει παλι σβολακια .διαβασα καπου για μιξερακι του φραπε ..αλλα κανει παρα πολυ αφρο ..γεμιζει ενα μπουκαλι 260 μλ ..κ δεν ξερω πως να το κανω να μην εχει .φοβαμαι μην παθει κ τιποτα .γιατι 2 φορες μου εβγαλε λιγο γαλα αλλα σαν να ηταν κομμενο .το αγχος απο τοτε που γεννησα φουλ ...καλη χρονια σε ολες !!α εχω κ γη συσκευη baeba που βγαζει το νερο στους 37 βαθμους ..με βρασμενο κρυο νερο .ο γιατρος με ειπε οτι ειναι οκ .γιατι διαβαζω για το νερο που πρεπει να ειναι στους 50βαθμους κ μπερδευομαι .ο ενας ετσι ..ο αλλος αλλιως.αν ξερει καποια καποιον τροπο να ειναι οκ το γαλα .

πρίν από 3 λεπτά , δαναη magia είπε:

πρίν από 53 λεπτά , δαναη magia είπε:

Καλησπερα κ χρονια πολλα !!δεν ξερω πως ανοιγω ενα νεο θεμα ..ειμαι νεα μαμα ..εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων ..ξεκινησαμε το humana ar ..αλλα δεν μου διαλυεται καλα ...το κουναω πολυ δυνατα ..βαζω 60 μλ κ 2 δοσεις κ κουναω κ μετα παλι το ιδιο .αλλα εχει παλι σβολακια .διαβασα καπου για μιξερακι του φραπε ..αλλα κανει παρα πολυ αφρο ..γεμιζει ενα μπουκαλι 260 μλ ..κ δεν ξερω πως να το κανω να μην εχει .φοβαμαι μην παθει κ τιποτα .γιατι 2 φορες μου εβγαλε λιγο γαλα αλλα σαν να ηταν κομμενο .το αγχος απο τοτε που γεννησα φουλ ...καλη χρονια σε ολες !!

Να σου ζήσει κορίτσι μου. Ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα...

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλες τις οικογένειες κορίτσια μου!!!! Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωρά μας. Δε χορταίνω να το λέω!!!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

Καλή Χρονιά κορίτσια με υγεία , ευημερία και με το καλό τα μωράκια μας!! 

Αχ επιτέλους μπήκε και ο Γενάρης πλησιάζουν οι μέρες που επιτέλους θα σηκωθώ από το κρεβάτι και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ!! Εύχομαι να είστε όλες καλά θα περιμένω νέα σας!!

11 ώρες πρίν, δαναη magia είπε:

Δανάη μου, βάλε μισό νερό στο μπουκάλι μην το γεμίζεις μέχρι τέρμα και βάζε λίγο λίγο την σκόνη και κούνα...Μπορεί να σε βοηθήσει αυτό!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...