Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον ευτυχώς όλα καλα το μωράκι συμπεριφέρθηκε μια χαρα κ καταλήξαμε ότι ήταν το έντερο μου είπε βέβαια από δω κ περα ότι πονάκια θα χω γιατί χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι κ ότι γενικά το σώμα προετοιμάζεται.Μ είπε να παίρνω κάθε μέρα μια κουταλια ντουλκοσοφτ.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , Penny__ είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια μην ανησυχείτε για τις κλωτσιές... Τα μωράκια είναι αρκετά μεγάλα τώρα κ τα νιώθουμε σε ολόκληρη τη κοιλιά... Πολλές φορές νιώθω τον μπέμπη χαμηλά πολύ να με πιέζει και υπάρχουν κ φορές που με πατάει δυνατά στα πλευρά κ στο στομάχι κ με πονάει... 

🙃@Arden η δεύτερη κόρη μου 31+1 την έβγαζε ο γιατρός 1600...κ μου είπε πως θα γεννηθεί μικρούλα 2,5 κιλά.... Στεναχώρια εγώ κλάμα άστα..

Τελικά γεννήθηκε 3100 στις 38+3 και τώρα είναι 10 χρόνων και αρκετά πιο ανεπτυγμένη από την μεγάλη μου κόρη... 

Πιο ψηλή κ πιο γεμάτη... από τη μεγάλη μου που γεννήθηκε 3600...

Θέλω να καταλήξω στο ότι μην σας αγχώνουν τα κιλά κ τα γραμμάρια... Το παιδί όσο κ να γεννηθεί αρκεί να είναι γερό, τα υπόλοιπα είναι μηδαμινα.... 

Εγώ τώρα κινδυνεύω για προωρο τοκετό, το μωρό είναι σχεδόν 2 κιλά... 

Δεν με νοιαζει καθόλου πόσο είναι αρκεί να γεννηθεί γερό... 

Πέννυ κ εμένα τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα 1700 κ 1800 γρ κ μπήκαν 17 μέρες στην θερμοκοιτίδα. Κ τώρα αν φτάσει 2,5 κιλά θα είμαι ευχαριστημένη. Οπότε δεν με αγχωνει η προωρότητα ή το χαμηλό βάρος αφού τα έχω ζήσει έτσι κ αλλιώς. Πιο πολύ με έβαλε σε σκέψεις μήπως το μωρό σταματήσει να παίρνει βάρος από τώρα. Αλλά κ έτσι να είναι ξέρω πως αντιμετωπίζεται. 

Ξέρω κ τον αγώνα που δίνεις εσύ. Υπομονή λίγο έμεινε κ έρχεται ο γιος να σε ανταμείψει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Penny__ είπε:

@Efaki έιχα κ εγώ τέτοιους πόνους 2 με 3 φορές θυμάμαι.. Τελικα είναι το έντερο.. Η κοιλιά πετρωσε γιατί έκανε συσπάσεις η μήτρα...

Πάντα όταν η κύστη είναι γεμάτη, όταν θέλεις να αεριστεις η να ενεργηθεις , όταν έχεις πόνους χαμηλά από έντερα η μήτρα πάντα κάνει συσπάσεις.. Το ένα όργανο επηρεάζει το άλλο.. 

Το είχα απορία κ μου το εξήγησαν οι μαιες στο νοσοκομείο 

Δηλαδή αν έχουμε δυσκοιλιοτητα η μήτρα κάνει συσπάσεις??

κοριτσια απο ποια εβδομαδα καταλαβαινατε να εχει λοξυγγα το μωρο....εμενα τπτ ακόμα.31 εβδ.Θυμαμαι στη πρωτη εγκυμ. καταλάβαινα συνεχεια.Γενικα αυτο το μωρο δε το καταλαβαινω τοσο εντονα...ελπίζω να μην εινσι ανησυχητικο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Effita είπε:

κοριτσια απο ποια εβδομαδα καταλαβαινατε να εχει λοξυγγα το μωρο....εμενα τπτ ακόμα.31 εβδ.Θυμαμαι στη πρωτη εγκυμ. καταλάβαινα συνεχεια.Γενικα αυτο το μωρο δε το καταλαβαινω τοσο εντονα...ελπίζω να μην εινσι ανησυχητικο.

Καλησπέραααα...εγώ την έχω καταλάβει εδώ και ενάμιση μήνα περίπου όταν έχει λόξυγκα. Είναι ρυθμικές κινήσεις στη κοιλιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο και το νιώθεις στα χτύπους. Έχει πλάκα!!! Μην ανησυχείς δεν το καταλαβαίνουν όλες οι εγκυμονούσες όταν το μωρό τους έχει λόξυγκα. Δηλαδή μπορεί να έχει τύχει να είσαι απασχολημένη να κάνεις δουλειες στο σπίτι κτλ και να μην το έχεις αντιληφθεί. Εγώ το κατάλαβα αμέσως 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Δηλαδή αν έχουμε δυσκοιλιοτητα η μήτρα κάνει συσπάσεις??

.. Ανάλογα τον οργανισμό... Όταν νοσηλευτηκα στο νοσοκομείο με πρόωρες συσπάσεις είχα θέμα με το έντερο κ για 1 βδομάδα θυμάμαι μου έκαναν δίαιτα αυστηρή... Απλά υπάρχουν φορές που η μήτρα επηρεάζεται από τα διπλανά όργανα... Όχι σε όλες... 

@Arden αν υπήρχε πρόβλημα βάρους  παθολογικό θα το έβλεπαν στο dopler... Απλά το μωρό (εκ γενετής) που λένε θα βγει λίγο μικρότερο... 

Αυτό... Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε.. 

• Μου αρέσει 1

@SpiridoulaK θυμαμαι απ τη πρωτη εγκυμοσυνη μου που γελουσαμε με τον αντρα μου όταν το συνεβαινε.Δε ξερω τώρα γιατί δε το εχω νιωσει...Ελπιζω να ειναι καλα ο μπεμπακος αν κ του εχω αλλαξει τα φώτα του καημενουλη μου.

• Μου αρέσει 1

Ο γιατρός θυμάμαι με είχε ρωτήσει πόσα κιλά γεννήθηκα εγω.. Του λέω 4200... Έμεινε άφωνος μου λέει άρα θα κάνεις μεγάλα παιδιά... 

Καμια σχέση Χαχαχα η μία 3600 και η άλλη 3100...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Effita είπε:

εγώ λίγες φορές έχω καταλάβει να έχει λοξυγγα.. δεν έχει συνέχεια. Αλλά μου κάνει πολύ έντονες κινήσεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Effita είπε:

@SpiridoulaK θυμαμαι απ τη πρωτη εγκυμοσυνη μου που γελουσαμε με τον αντρα μου όταν το συνεβαινε.Δε ξερω τώρα γιατί δε το εχω νιωσει...Ελπιζω να ειναι καλα ο μπεμπακος αν κ του εχω αλλαξει τα φώτα του καημενουλη μου.

Καλα είναι βρε γλυκούλα μου. Μην αγχώνεσαι....

πρίν από 29 λεπτά , Penny__ είπε:

Ο γιατρός θυμάμαι με είχε ρωτήσει πόσα κιλά γεννήθηκα εγω.. Του λέω 4200... Έμεινε άφωνος μου λέει άρα θα κάνεις μεγάλα παιδιά... 

Καμια σχέση Χαχαχα η μία 3600 και η άλλη 3100...

3.600 είναι μεγάλο μωράκι νομίζω. 3.100 ε είναι μες τη φυσιολογική καμπύλη. Είναι μισό κιλό διαφορά. Δεν είναι λίγο!!! Γερά να είναι και όσο είναι....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια σας έχουν πει μήπως το ότι αν κάνει το μωρό εντονες κινησεις είναι επειδή η μήτρα κάνει συσπάσεις και το πιέζει? Κάτι τέτοιο μου παν και δεν ξέρω αν ισχύει..

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Arden είπε:

Κορίτσια δεν βλέπω να με παίρνει ο ύπνος απόψε.. σκέφτομαι το χθεσινό Doppler.. να σας πω τα νέα μου.. ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά όσον αφορά τα όργανα, απλά μας βγάζει το μωρό πολύ μικρό. Δηλαδή αυτός στις 31+3 εβδομάδες το βρήκε 1400 γρ κ ο γιατρός που με παρακολουθεί στις 29+5 το μέτρησε τουλάχιστον 1500 γρ κ εγώ τώρα έχω προβληματιστεί για το τι συμβαίνει - ισχύει. Ο γιατρός μου λέει και το ξέρω κ εγώ, ότι υπάρχει πάντα απόκλιση ανάλογα με το μηχάνημα και αυτόν που εξετάζει, αλλά 12 μέρες μετά μου φαίνεται μεγάλη η απόκλιση. Μου είπε να το δούμε σε δυο εβδομάδες αν έχει πάρει βάρος.. εγώ όμως πως να ηρεμήσω??

Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει απόκλιση με το μηχάνημα πιστεύω...είχες γενικά κάποια απόκλιση από την αρχή της εγκυμοσύνης ή τώρα έτυχε;; Πάντως για 29+5 το ενάμιση κιλό ήταν σούπερ!! Κάποιο λάθος έκανε εκείνος που σου έκανε ντοπλερ...

3 ώρες πρίν, Arden είπε:

Πέννυ κ εμένα τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα 1700 κ 1800 γρ κ μπήκαν 17 μέρες στην θερμοκοιτίδα. Κ τώρα αν φτάσει 2,5 κιλά θα είμαι ευχαριστημένη. Οπότε δεν με αγχωνει η προωρότητα ή το χαμηλό βάρος αφού τα έχω ζήσει έτσι κ αλλιώς. Πιο πολύ με έβαλε σε σκέψεις μήπως το μωρό σταματήσει να παίρνει βάρος από τώρα. Αλλά κ έτσι να είναι ξέρω πως αντιμετωπίζεται. 

Ξέρω κ τον αγώνα που δίνεις εσύ. Υπομονή λίγο έμεινε κ έρχεται ο γιος να σε ανταμείψει!

Αλήθεια,Arden;Πόσων εβδομάδων τα γεννησες; Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά.Παιρνω κουράγιο...

4 ώρες πρίν, Jiji είπε:

καλημέρα! κι εγώ νιώθω πλέον πολύ έντονα τη μπέμπα τεντωνεται συνέχεια και νοιώθω κ μερικές φορές πίεση χαμηλα! μου είπε η γιατρός είναι φυσιολογικό όσο μεγαλώνει! 

εμένα έχει λοξυγγα κ 2 κ 3 φορές την μέρα! κι αυτό είναι φυσιολογικό εκπαιδευουν τα πνευμονια τους!

Καλά κάνεις και πας στο γιατρο περιμένουμε νέα σου!

Οπότε να μην ανησυχώ που η μπέμπα έχει καθημερινά λόξυγκα και μπορεί και δύο φορές την ημέρα ε;;!!!

πρίν από 41 λεπτά , Amalia! είπε:

Βρε κορίτσια σας έχουν πει μήπως το ότι αν κάνει το μωρό εντονες κινησεις είναι επειδή η μήτρα κάνει συσπάσεις και το πιέζει? Κάτι τέτοιο μου παν και δεν ξέρω αν ισχύει..

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω ρωτήσει τον γυναικολόγο μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Οπότε να μην ανησυχώ που η μπέμπα έχει καθημερινά λόξυγκα και μπορεί και δύο φορές την ημέρα ε;;!!!

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω ρωτήσει τον γυναικολόγο μου

απ ότι βλέπω είμαι η μόνη που νοιώθω και 2 και 3 φορές τη μπέμπα με λοξυγγα κάθε μέρα!!! Κ για αρκετή ώρα μάλιστα! πάντως εγώ το είπα στη γιατρο κ μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου ίσα ίσα εξασκουν τα πνευμονία τους για να αναπνέουν εκτός μήτρας!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...