Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Arden είπε:

Κορίτσια δεν βλέπω να με παίρνει ο ύπνος απόψε.. σκέφτομαι το χθεσινό Doppler.. να σας πω τα νέα μου.. ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά όσον αφορά τα όργανα, απλά μας βγάζει το μωρό πολύ μικρό. Δηλαδή αυτός στις 31+3 εβδομάδες το βρήκε 1400 γρ κ ο γιατρός που με παρακολουθεί στις 29+5 το μέτρησε τουλάχιστον 1500 γρ κ εγώ τώρα έχω προβληματιστεί για το τι συμβαίνει - ισχύει. Ο γιατρός μου λέει και το ξέρω κ εγώ, ότι υπάρχει πάντα απόκλιση ανάλογα με το μηχάνημα και αυτόν που εξετάζει, αλλά 12 μέρες μετά μου φαίνεται μεγάλη η απόκλιση. Μου είπε να το δούμε σε δυο εβδομάδες αν έχει πάρει βάρος.. εγώ όμως πως να ηρεμήσω??

κορίτσι μου γειά σου...καταλαβαίνω το άγχος σου όμως προσπάθησε να ηρεμησεις...αφού ανησυχείς τόσο πολύ γιατί δεν ζητάς απ το γιατρό σου να κάνετε έναν υπερηχο αυτές τις μέρες να δείτε κι εκεί?ο γιατρός που σου έκανε το doppler τι σου είπε επί του θέματος? άλλα μωρακια είναι πιο μικρούλικα κ αλλά μεγαλύτερα..αφού όλα τα άλλα ήταν φυσιολογικά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα.. επίσης έχεις ακόμα εβδομάδες μπροστά οπότε μπορεί κ να πάρει απότομα βάρος! έτσι ήταν η ανιψια μου κ ξαφνικά τον τελευταίο μήνα έφτασε 3200!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Jiji είπε:

κορίτσι μου γειά σου...καταλαβαίνω το άγχος σου όμως προσπάθησε να ηρεμησεις...αφού ανησυχείς τόσο πολύ γιατί δεν ζητάς απ το γιατρό σου να κάνετε έναν υπερηχο αυτές τις μέρες να δείτε κι εκεί?ο γιατρός που σου έκανε το doppler τι σου είπε επί του θέματος? άλλα μωρακια είναι πιο μικρούλικα κ αλλά μεγαλύτερα..αφού όλα τα άλλα ήταν φυσιολογικά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα.. επίσης έχεις ακόμα εβδομάδες μπροστά οπότε μπορεί κ να πάρει απότομα βάρος! έτσι ήταν η ανιψια μου κ ξαφνικά τον τελευταίο μήνα έφτασε 3200!

Ο γιατρός μου έρχεται πάλι στις 3/1 και είναι πολύ κοντά η εξέταση με τις 28/12 για να του ζητήσω να με δει. Κ έτσι κ αλλιώς αυτός που μου έκανε το Doppler συστήνει επανέλεγχο στις 3 εβδομάδες και απλά μας είπε ότι θα είναι ένα μικρό μωράκι, δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και μάλιστα όταν του ζήτησα να μετρήσει τον τράχηλο αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν χρειάζεται. Ο δικός μου γιατρός πρότεινε να με δει σε 2 εβδομάδες και προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας μου ότι υπάρχει και μια απόκλιση 250-300 γρ λόγω μηχανήματος και διαφορετικού εξεταστή. Οπότε δύο εβδομάδες σε αναμμένα κάρβουνα!

πρίν από 46 λεπτά , Arden είπε:

Ο γιατρός μου έρχεται πάλι στις 3/1 και είναι πολύ κοντά η εξέταση με τις 28/12 για να του ζητήσω να με δει. Κ έτσι κ αλλιώς αυτός που μου έκανε το Doppler συστήνει επανέλεγχο στις 3 εβδομάδες και απλά μας είπε ότι θα είναι ένα μικρό μωράκι, δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και μάλιστα όταν του ζήτησα να μετρήσει τον τράχηλο αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν χρειάζεται. Ο δικός μου γιατρός πρότεινε να με δει σε 2 εβδομάδες και προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας μου ότι υπάρχει και μια απόκλιση 250-300 γρ λόγω μηχανήματος και διαφορετικού εξεταστή. Οπότε δύο εβδομάδες σε αναμμένα κάρβουνα!

Κ αλλη με αϋπνίες απο εδω!! 

Μην ανησυχεις κοπελα μου..Εχεις ενα υγιέστατο μωράκι αυτο εχει σημασια...Σε ποια εβδομαδα εισια κ εκανες ντοπλερ;

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Arden είπε:

φαντάζομαι το άγχος σου,κάνε κουράγιο και υπομονή θα περάσουν γρήγορα οι μέρες! αφού το μωρακι σου είναι υγιές όλα θα πάνε καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Effita είπε:

Κ αλλη με αϋπνίες απο εδω!! 

Μην ανησυχεις κοπελα μου..Εχεις ενα υγιέστατο μωράκι αυτο εχει σημασια...Σε ποια εβδομαδα εισια κ εκανες ντοπλερ;

Διανύω την 32 εβδομάδα 

Διαφημίσεις

@Arden Ρωταω γιατι εμένα δε μου το εχει αναφερει καν...κ ειμαι 31η. κ στο πρωτο μου παιδακι δεν ειχα κανει.Δεν μου ειχε πει δλδ καθολου γιαυτη την εξεταση. 

Ρε κορίτσια αποψε δεν εχω κοιμηθει καθολου..δε κλεινει το μάτι.Τι ειναι αυτο το πράγμα; Κ το χειροτερο δε νυσταζω καθολου .Λες κ εχω κοιμηθει 12ωρο.

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω ανησυχήσει.. χθες το βράδυ είχα κάτσει στο καπάκι της τουαλέτας κι εσκυψα λιγο για να πιασω το καπακι του απορρυπαντικου μπροστά μου, κι ενιωσα μια σουβλια χαμηλά. Απο τοτε νιώθω πολύ έντονα το μωρό και χαμηλά. Επίσης σε κάθε μου κίνηση, το μωρο κουνιεται κάτι που δε γινόταν. Δηλαδή, ξύπνησα πριν ανάσκελα και ενώ ήταν ήσυχο, μόλις μάζεψα το πόδι μου που ήταν τεντωμένο, αμέσως κουνήθηκε το μωρό έντονα, με καρούμπαλα δηλαδή στην κοιλιά. Έχω ανησυχήσει πολυ.  Είναι φυσιολογικά αυτά, νιώθετε κι εσείς έτσι?

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω ανησυχήσει.. χθες το βράδυ είχα κάτσει στο καπάκι της τουαλέτας κι εσκυψα λιγο για να πιασω το καπακι του απορρυπαντικου μπροστά μου, κι ενιωσα μια σουβλια χαμηλά. Απο τοτε νιώθω πολύ έντονα το μωρό και χαμηλά. Επίσης σε κάθε μου κίνηση, το μωρο κουνιεται κάτι που δε γινόταν. Δηλαδή, ξύπνησα πριν ανάσκελα και ενώ ήταν ήσυχο, μόλις μάζεψα το πόδι μου που ήταν τεντωμένο, αμέσως κουνήθηκε το μωρό έντονα, με καρούμπαλα δηλαδή στην κοιλιά. Έχω ανησυχήσει πολυ.  Είναι φυσιολογικά αυτά, νιώθετε κι εσείς έτσι?

Δεν νομίζω να σχετίζεται το ένα με το άλλο Αμαλία.Κι εμένα χθές μου φαινόταν σαν να κλωτσανε  πολύ πιο έντονα σε σημείο που πονούσα ... Μεγαλώνουν και γίνονται πιο δυνατά.Σημερα διάβαζα ότι όσο μεγαλώνει η μήτρα,τόσο λεπταίνει το τοίχωμά της οπότε είναι πιο έντονη η αίσθηση.

9 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου. όλα να πάνε καλά και να το κρατήσεις σύντομα αγκαλιά. Που θα πάνε!!!!

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. 

Σχετικά με τη φερριτίνη έχω 14 πλέον ενώ παίρνω 3 χάπια σιδήρου την ημέρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο είπε ο γιατρός. Είναι πάρα πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη αυτό. 

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. 

Η μπέμπα είχε και χθες και σήμερα λόξυγκα. Είναι φυσιολογικό;;; 

Ο λόξυγκας όχι μόνο είναι φυσιολογικός αλλά είναι και ένδειξη καλής υγείας _ανάπτυξης!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Marla@ είπε:

Δεν νομίζω να σχετίζεται το ένα με το άλλο Αμαλία.Κι εμένα χθές μου φαινόταν σαν να κλωτσανε  πολύ πιο έντονα σε σημείο που πονούσα ... Μεγαλώνουν και γίνονται πιο δυνατά.Σημερα διάβαζα ότι όσο μεγαλώνει η μήτρα,τόσο λεπταίνει το τοίχωμά της οπότε είναι πιο έντονη η αίσθηση.

Ο λόξυγκας όχι μόνο είναι φυσιολογικός αλλά είναι και ένδειξη καλής υγείας _ανάπτυξης!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κορίτσι μου. Απλώς διάβασα ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ο συχνός λόξυγκας ίσως δείχνει ότι δεν οξυγονώνεται σωστά το έμβρυο. Βέβαια προχθές έκανα ντοπλερ κι όλα ήταν τέλεια όπως είπε η γιατρός....αλλά ξέρεις...άγχος για όλα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια ήμουν στο μπάνιο σήμερα κ με έπιασε τρομαχτικός πόνος χαμηλά κ πίεση κ πέτρωσε η κοιλιά μ πάω τώρα στο γιατρό ν κάνω ένα καρδιοτογραφημα να δούμε μηπως τυχόν ήταν σύσπαση η απλά το έντερο μου.Πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονο πόνο αφού δακρυσα κ αγχώθηκα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

καλημέρα! κι εγώ νιώθω πλέον πολύ έντονα τη μπέμπα τεντωνεται συνέχεια και νοιώθω κ μερικές φορές πίεση χαμηλα! μου είπε η γιατρός είναι φυσιολογικό όσο μεγαλώνει! 

1 ώρα πρίν, Marla@ είπε:

εμένα έχει λοξυγγα κ 2 κ 3 φορές την μέρα! κι αυτό είναι φυσιολογικό εκπαιδευουν τα πνευμονια τους!

πρίν από 7 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια ήμουν στο μπάνιο σήμερα κ με έπιασε τρομαχτικός πόνος χαμηλά κ πίεση κ πέτρωσε η κοιλιά μ πάω τώρα στο γιατρό ν κάνω ένα καρδιοτογραφημα να δούμε μηπως τυχόν ήταν σύσπαση η απλά το έντερο μου.Πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονο πόνο αφού δακρυσα κ αγχώθηκα.

Καλά κάνεις και πας στο γιατρο περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα, κορίτσια μην ανησυχείτε για τις κλωτσιές... Τα μωράκια είναι αρκετά μεγάλα τώρα κ τα νιώθουμε σε ολόκληρη τη κοιλιά... Πολλές φορές νιώθω τον μπέμπη χαμηλά πολύ να με πιέζει και υπάρχουν κ φορές που με πατάει δυνατά στα πλευρά κ στο στομάχι κ με πονάει... 

🙃@Arden η δεύτερη κόρη μου 31+1 την έβγαζε ο γιατρός 1600...κ μου είπε πως θα γεννηθεί μικρούλα 2,5 κιλά.... Στεναχώρια εγώ κλάμα άστα..

Τελικά γεννήθηκε 3100 στις 38+3 και τώρα είναι 10 χρόνων και αρκετά πιο ανεπτυγμένη από την μεγάλη μου κόρη... 

Πιο ψηλή κ πιο γεμάτη... από τη μεγάλη μου που γεννήθηκε 3600...

Θέλω να καταλήξω στο ότι μην σας αγχώνουν τα κιλά κ τα γραμμάρια... Το παιδί όσο κ να γεννηθεί αρκεί να είναι γερό, τα υπόλοιπα είναι μηδαμινα.... 

Εγώ τώρα κινδυνεύω για προωρο τοκετό, το μωρό είναι σχεδόν 2 κιλά... 

Δεν με νοιαζει καθόλου πόσο είναι αρκεί να γεννηθεί γερό... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , Efaki είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να μην ήταν τίποτα.. στείλε μας να μας πεις.. κι εγω από χθες είμαι αγχωμένη φουλ..

@Efaki έιχα κ εγώ τέτοιους πόνους 2 με 3 φορές θυμάμαι.. Τελικα είναι το έντερο.. Η κοιλιά πετρωσε γιατί έκανε συσπάσεις η μήτρα...

Πάντα όταν η κύστη είναι γεμάτη, όταν θέλεις να αεριστεις η να ενεργηθεις , όταν έχεις πόνους χαμηλά από έντερα η μήτρα πάντα κάνει συσπάσεις.. Το ένα όργανο επηρεάζει το άλλο.. 

Το είχα απορία κ μου το εξήγησαν οι μαιες στο νοσοκομείο 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, Effita είπε:

@Arden Ρωταω γιατι εμένα δε μου το εχει αναφερει καν...κ ειμαι 31η. κ στο πρωτο μου παιδακι δεν ειχα κανει.Δεν μου ειχε πει δλδ καθολου γιαυτη την εξεταση. 

Ρε κορίτσια αποψε δεν εχω κοιμηθει καθολου..δε κλεινει το μάτι.Τι ειναι αυτο το πράγμα; Κ το χειροτερο δε νυσταζω καθολου .Λες κ εχω κοιμηθει 12ωρο.

Ρώτησε τον στο επόμενο ραντεβού αν θα το κάνεις. Κρίμα είναι να φεύγεις με απορίες.

Κ εγώ χαλιά ύπνο απόψε και νυστάζω τώρα..

πρίν από 57 λεπτά , Efaki είπε:

Εύχομαι να μην είναι τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...