Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Marla@ είπε:

Τι καλή που είσαι..Είμαι 31 βδομάδων και πέντε ημερών.Ναι,με καθησύχασε αλλά μια έννοια την έχω...

Δεν είναι θέμα καλοσύνης βρε. Τα μωράκια σου είναι σε πολύ καλό βάρος. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγώ πάντως αύριο μπαίνω στην 33η και η μπέμπα είναι 2000γρ. Και νιώθω λες και κουβαλάω πέτρες. Δε μπορώ να κουνηθώ. Εσύ πως νιώθεις με το θέμα του βάρους της κοιλιάς σου που έχεις δύο πλάσματα εκεί ;; Δυσκολεύεσαι πολύ ε; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Δεν είναι θέμα καλοσύνης βρε. Τα μωράκια σου είναι σε πολύ καλό βάρος. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγώ πάντως αύριο μπαίνω στην 33η και η μπέμπα είναι 2000γρ. Και νιώθω λες και κουβαλάω πέτρες. Δε μπορώ να κουνηθώ. Εσύ πως νιώθεις με το θέμα του βάρους της κοιλιάς σου που έχεις δύο πλάσματα εκεί ;; Δυσκολεύεσαι πολύ ε; 

Για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω και τίποτα για να δυσκολευτω...Όλα έτοιμα τα έχω.Το βραδυ δυσανασχετω λίγο..Ας είναι καλά τα μωράκια και δεν με νοιάζει τίποτα.Δηλαδη, δύο μέρες διαφορά έχουμε;;; Τέλεια η μπεμπουλα σου!!!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια καιρό έχουμε να τα πούμε... Χρόνια πολλά κιόλας με το καλό το νέο έτος κ. Α έρθουν κ τα μπεμπακια μας.. 

Μόλις γύρισα από το γιατρό, όλα καλά ειμσι. 32+1  2100γρ ο μικρός 

Θυμάστε που σας είχα πει ότι είμαι με κοντό τράχηλο κ περιδεση... 

Ο γιατρός μουπε πως αν αντέξω κ φτάσω κ τις 34 βδομάδες δε θα θέλει θερμοκοιτιδα γιατί θα έχει φτάσει τα 2500 κιλα... Αν και πιστεύει ότι θα φτάσω κ τις 36....αντε να δούμε... 

Εν τω μεταξύ έχω πάρει 10 κιλά κ νιώθω σαν κινούμενη μπάλα... Πολύ βάρος λες κ έχω πέτρες.. Όσοι με βλέπουν μου λένε μικρή κοιλιτσα έχεις.... Ότι Ναναι μερικοί.. 

Ευτυχως δεν έχω ζάχαρο παρόλο που στις άλλες εγκυμοσύνες είχα.... Τουλάχιστον τρώω ότι θέλω. @Mar.Theo  εγω έχω τέτοιες συσπάσεις και άλλες φορές 10 άλλες 20 και 30 την ημέρα... Πέτρωμα σφυξημο για δευτερόλεπτα... Συνήθισα τις έχω από 4 μηνών.. Δεν πειράζουν δεν ενοχλούν... 🙃

• Μου αρέσει 5

πρίν από 44 λεπτά , Marla@ είπε:

Για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω και τίποτα για να δυσκολευτω...Όλα έτοιμα τα έχω.Το βραδυ δυσανασχετω λίγο..Ας είναι καλά τα μωράκια και δεν με νοιάζει τίποτα.Δηλαδη, δύο μέρες διαφορά έχουμε;;; Τέλεια η μπεμπουλα σου!!!

Βασικά είμαι 32+6 αύριο θα είμαι 33. Οπότε μια εβδομάδα διαφορά νομίζω.

Καλή είναι ναι!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια κ από εμάς!!!! Λοιπόν μπήκα λίγο το έψαξα κ πήρα κ ένα τηλ . 

Όσον αφορά τα 2000( εμείς @Marla@ 4000 )  οντως μέχρι το τέλος ειχαν πει ότι θα ψήφιζαν για την κάρτα που θα λειτουργούσε έτσι . . . 

"Με την κάρτα αυτή οι δικαιούχες μητέρες θα μπορούν να αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν τους χρειάζεται από οποιοδήποτε κατάστημα της χώρας, αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν ανάληψη ούτε ενός σεντ από αυτό, καθώς δεν θα αντιστοιχεί σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό τους."

Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα,  οπότε μπορεί κ να προλάβουμε να τα πάρουμε στα χεράκια μας ( έχει κ εκλογές δεν νομίζω να το αλλάξουν) 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

Καλημέρα κοριτσια κ από εμάς!!!! Λοιπόν μπήκα λίγο το έψαξα κ πήρα κ ένα τηλ . 

Όσον αφορά τα 2000( εμείς @Marla@ 4000 )  οντως μέχρι το τέλος ειχαν πει ότι θα ψήφιζαν για την κάρτα που θα λειτουργούσε έτσι . . . 

"Με την κάρτα αυτή οι δικαιούχες μητέρες θα μπορούν να αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν τους χρειάζεται από οποιοδήποτε κατάστημα της χώρας, αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν ανάληψη ούτε ενός σεντ από αυτό, καθώς δεν θα αντιστοιχεί σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό τους."

Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα,  οπότε μπορεί κ να προλάβουμε να τα πάρουμε στα χεράκια μας ( έχει κ εκλογές δεν νομίζω να το αλλάξουν) 

Καλησπέρα. Ναι και εγώ νομίζω ότι δε θα αλλάξει ακόμα και ότι θα μείνει ως έχει. Μακάρι γιατί μας συμφέρει περισσότερο έτσι!!!!

Καλησπέρα κορίτσια είμαι από τις μανούλες Μαρτίου ! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποια να μου πει. 
Πριν ενάμιση μήνα και σήμερα  έκανα αναλύσεις. Σας βάζω τα παλιά και τα σημερινά αποτελέσματα: 

(ΤΙΜΕΣ)

Σίδηρος 79-87     ( 37-180)

φεριτινη 15-14      ( 13-150)

Αιματοκρίτης 37-37.2     (34.0-45.0)

το θέμα που με απασχολεί είναι πως έπινα ένα σίδηρο και έξτρα και το συμπλήρωμα που πίνω περιέχει και αυτό. Προσπαθούσα όσο μπορουσα με την διατροφή μου και βλέπω την φεριτίνη στα πατώματα και ανησύχησα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Pozi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είμαι από τις μανούλες Μαρτίου ! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποια να μου πει. 
Πριν ενάμιση μήνα και σήμερα  έκανα αναλύσεις. Σας βάζω τα παλιά και τα σημερινά αποτελέσματα: 

(ΤΙΜΕΣ)

Σίδηρος 79-87     ( 37-180)

φεριτινη 15-14      ( 13-150)

Αιματοκρίτης 37-37.2     (34.0-45.0)

το θέμα που με απασχολεί είναι πως έπινα ένα σίδηρο και έξτρα και το συμπλήρωμα που πίνω περιέχει και αυτό. Προσπαθούσα όσο μπορουσα με την διατροφή μου και βλέπω την φεριτίνη στα πατώματα και ανησύχησα. 

Κορίτσι μου με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!!! Χαλάρωσε,  οι εξετάσεις σου να λες δοξα τον Θεό,  ειναι πολύ καλές!! Στα τάρταρα δεν είναι τίποτα.  . . Έγκυος είσαι! Σου είπε κάτι ο γυναικολογος σου ???

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, Mar.Theo said:

Κορίτσι μου με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!!! Χαλάρωσε,  οι εξετάσεις σου να λες δοξα τον Θεό,  ειναι πολύ καλές!! Στα τάρταρα δεν είναι τίποτα.  . . Έγκυος είσαι! Σου είπε κάτι ο γυναικολογος σου ???

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με το καλό σε ολεσ σας! Περιμένω να με πάρει τηλ. 
Είδα το αποτέλεσμα της φεριτίνης και αγχώθηκα λίγο. 
Είμαι η αλήθεια   αρκετά φοβισμένη με αυτήν την εγκυμοσύνη καθώς έχασα ένα μωράκι τον Φεβρουάριο(33 εβδομάδων 😢

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 42 λεπτά , Pozi είπε:

Είμαι η αλήθεια   αρκετά φοβισμένη με αυτήν την εγκυμοσύνη καθώς έχασα ένα μωράκι τον Φεβρουάριο(33 εβδομάδων 😢

Να μην σκέφτεσαι καθόλου αρνητικά!!!! Να αλλάζεις σκέψη κατευθείαν!!! Όλα θα πάνε καλά για όλες μας !!!! Για να καταλάβεις εγώ με τα χίλια ζόρια κρατάω πλέον τον αιματοκρίτη μου στους 30 ( είχε φτάσει κ 25 ) κ η φεριτινη αστο . . . Θα δεις τι θα σου πει κ ο γιατρός σου !!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Pozi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι από τις μανουλες Μαρτίου και ήθελα να σου πω @Poziότι οι τιμές σου είναι απόλυτα φυσιολογικές για εγκυμοσύνη, οπως σου είπε η @Mar.Theo! Ο  αιματοκρίτης σου είναι μια χαρά και μάλιστα υψηλός θα έλεγα, εγώ είχα 28 και τώρα μετά βίας έφτασα 30! Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα . Παίρνω ανελλιπώς σίδηρο με πορτοκαλάδα δύο φορές τη μέρα, προσέχω να μην τρώω ασβέστιο κοντά και ολα τα σχετικα. Η φεριτινη μου ειναι 13! Πριν δύο μήνες 40 και πριν ένα μήνα 20. Πέφτει γρηγορα, αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί. Πες μας νέα τι σου είπε ο γιατρός σου κι εσένα...:-) 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Pozi είπε:

Με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου. όλα να πάνε καλά και να το κρατήσεις σύντομα αγκαλιά. Που θα πάνε!!!!

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. 

Σχετικά με τη φερριτίνη έχω 14 πλέον ενώ παίρνω 3 χάπια σιδήρου την ημέρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο είπε ο γιατρός. Είναι πάρα πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη αυτό. 

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. 

Η μπέμπα είχε και χθες και σήμερα λόξυγκα. Είναι φυσιολογικό;;; 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια τι κανετε?? Έχετε συζητήσει με τον γιατρό σας για το birth plan του τοκετού σας?? Επίσης, έχετε βρει παιδίατρο από τώρα?

Παιδίατρο ναι έχω βρει αν κ ειναι πολυ δύσκολο,  ο ένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του . . .αλλά μίλησα μαζί της για το πως είναι με φάρμακα κ τροφές κ νομίζω θα ταιριάξουμε !!! Για το πλάνο τώρα.  . . Εγώ δεν έχω κ πολλές επιλογές αλλά 2 πραγματάκια τα έχουμε πει . . . Πιο πολύ έχω πει στις μαιες για μετά στα μπεμπινια!! Γτ εγώ υπάρχει περίπτωση να φάω κ ολική!!

Κορίτσια δεν βλέπω να με παίρνει ο ύπνος απόψε.. σκέφτομαι το χθεσινό Doppler.. να σας πω τα νέα μου.. ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά όσον αφορά τα όργανα, απλά μας βγάζει το μωρό πολύ μικρό. Δηλαδή αυτός στις 31+3 εβδομάδες το βρήκε 1400 γρ κ ο γιατρός που με παρακολουθεί στις 29+5 το μέτρησε τουλάχιστον 1500 γρ κ εγώ τώρα έχω προβληματιστεί για το τι συμβαίνει - ισχύει. Ο γιατρός μου λέει και το ξέρω κ εγώ, ότι υπάρχει πάντα απόκλιση ανάλογα με το μηχάνημα και αυτόν που εξετάζει, αλλά 12 μέρες μετά μου φαίνεται μεγάλη η απόκλιση. Μου είπε να το δούμε σε δυο εβδομάδες αν έχει πάρει βάρος.. εγώ όμως πως να ηρεμήσω??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...