Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Είναι πραγματικά τόσο ενοχλητικό να ακούς σχόλια από ανθρώπους που δεν έχεις ρωτήσει καν την άποψη τους... Δυστυχώς έτσι είναι η κοινωνία μας όμως. Βαφτίζουν ειλικρίνεια την την αγένεια και την κακεντρέχεια ή τα πικρόχολα σχόλια που πηγάζουν από συμπλέγματα κατωτερότητας και φθόνο. Προσωπικά σχολιάζω μόνο τα θετικά κάποιου και ακόμα και αν κάτι δεν μου αρέσει...το προσπερνάω , δεν υπάρχει λόγος να το σχολιάσω για να στεναχωρήσω τον άλλον. Μέχρι και τον 7ο η κοιλιά μου ήταν πολύ μικρή ...τότε μου σχολίαζαν την ανύπαρκτη κοιλιά μου. Τώρα εμφανίστηκε απότομα και έγινε σαν καρπουζάκι..τώρα μου σχολιάζουν πόσο μεγάλη κοιλιά έχω, ότι βάρυνα, αν έχω κάνει ραγάδες...πφφφφ ο κόσμος πάντα κάτι θα λέει...Να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν κορίτσια μου! Αγαπάμε το σώμα μας σε όλα τα στάδια αλλαγών και με όλες τις ατέλειές μας!!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

@SpiridoulaKπροσπάθησε να είσαι ψύχραιμη...και προπαρασκευαστικές συσπάσεις να είναι , είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν στις εβδομάδες που είμαστε...Θα μιλήσεις με τον γιατρό σου και πιστεύω θα σε καθησυχάσει... 

Εγώ έχω παρατηρήσει νέο σύμπτωμα τις τελευταίες μέρες... πρήστηκαν τα πόδια μου κορίτσια!!! Πήγα να βάλω κάτι παπούτσια που είχα αφήσει στο χωριό και είχα καιρό να τα βάλω...και μου ήταν πολύ σφιχτά... Από προχθές παρατηρώ τα πόδια μου συνέχεια και όντως μου φαίνεται ότι φούσκωσαν κάπως...Σας έχει συμβεί;;;; Έτσι θα είναι μέχρι να γεννήσω άραγε;

Εγώ το είχα πάθει τον 6ο μήνα αλλά μόλις έκοψα το αλάτι σταμάτησε το πρόβλημα. Τώρα που μπαίνω στον 9ο την άλλη βδομάδα πιστεύω είναι φυσιολογικό που έχουν φουσκώσει λίγο τα πόδια και μπαίνουν με δυσκολία τα παπούτσια γτ έχω πάρει κ 12κιλα.

• Μου αρέσει 1

καλημέρα κορίτσια πως ειστε? εγώ τελικά όσο και να πρόσεχα αρρωστησα...δεν έχω κορονοιο αλλά είμαι μπουκωμένη κ έχω βήχα κ φλεματα..αγχώνομαι πολύ με το βήχα νοιώθω ότι θα γεννήσω πριν την ώρα μου! αν δω ότι συνεχίζει και αύριο έτσι θα πάω στο γιατρό...ευτυχώς πυρετο δεν έχω...

1 hour ago, Jiji είπε:

καλημέρα κορίτσια πως ειστε? εγώ τελικά όσο και να πρόσεχα αρρωστησα...δεν έχω κορονοιο αλλά είμαι μπουκωμένη κ έχω βήχα κ φλεματα..αγχώνομαι πολύ με το βήχα νοιώθω ότι θα γεννήσω πριν την ώρα μου! αν δω ότι συνεχίζει και αύριο έτσι θα πάω στο γιατρό...ευτυχώς πυρετο δεν έχω...

Ωχ περαστικά κορίτσι μου.. που πήγες τα Χριστούγεννα? Οικογενειακά ή βγήκες και βόλτα? Γενικά είναι όλος ο κόσμος άρρωστος..

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Περαστικά!!!Συμβουλέψου τον γυναικολόγο σου τι μπορείς να πάρεις...εγώ τον Αύγουστο είχα αρρωστήσει και μου είχε πει μόνο ντεπον ανά 8ωρο..και οτριβιν παιδικό.. που ρίχνω ακόμα στη μύτη μου που κ που...με τόση ομίχλη και υγρασία με πιάνει ιγμορίτιδα 😳

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ωχ περαστικά κορίτσι μου.. που πήγες τα Χριστούγεννα? Οικογενειακά ή βγήκες και βόλτα? Γενικά είναι όλος ο κόσμος άρρωστος..

έκατσα σπίτι για να μην κολλήσω τίποτα σκέψου!!!! δεν έχω κάτι αμάν αλλά έχω ξερό βήχα δλδ δεν μπορώ να βγάλω τα φλεματα και αγχώνομαι γιατί βήχω έντονα κ λέω μην ζορίζω τη μπέμπα ή μη μου σπάσουν τα νερά!!! Η γυναικολόγος μου είναι σε άδεια κ έχω την άλλη βδομάδα ραντεβού...αν αύριο δεν είμαι καλύτερα θα πάω στον παθολόγο.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Jiji είπε:

έκατσα σπίτι για να μην κολλήσω τίποτα σκέψου!!!! δεν έχω κάτι αμάν αλλά έχω ξερό βήχα δλδ δεν μπορώ να βγάλω τα φλεματα και αγχώνομαι γιατί βήχω έντονα κ λέω μην ζορίζω τη μπέμπα ή μη μου σπάσουν τα νερά!!! Η γυναικολόγος μου είναι σε άδεια κ έχω την άλλη βδομάδα ραντεβού...αν αύριο δεν είμαι καλύτερα θα πάω στον παθολόγο.. 

Έχετε εκεί τεστ να κάνετε για να δεις μήπως είναι γρίπη? 

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Περαστικα κ γρήγορα..εγω περασα μονο εναν πολυ δυνατο πονόλαιμο...Για το βηχα πιες χαμομηλακια με μέλι θα ηρεμεις λιγο.Εγω εχω τη μικρή μου αρρωστη εδω κ ενα μηνα με βηχα κ μύξες ευτυχως δοξα τω θεώ δεν  εχω κολλήσει!

Κοριτσια με το επιδομα γεννας ξέρει καμιά σας τι γινεται ...τα 2000 εννοώ.Διαβαζα καπου στο Facebook οτι θα αλλάξει απ το 2023 κ δε θα παρουμε μετρητά.Εχω ξενερωσει φουλ.Εντομεταξυ κ στη πρωτη γεννα μου δε τα πηρα ειχα γεννήσει ενα μηνα πριν ξεκινησουν να τα δίνουν...χαχαχα.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Περαστικά κορίτσι μου. Πάντως πρέπει να αντιμετωπίζεται ο βήχας οπωσδήποτε. Πάρε ένα τηλέφωνο τη γιατρός σου να τη ρωτήσεις τι να πάρεις 

πρίν από 21 λεπτά , Amalia! είπε:

@SpiridoulaKπηγές στο γιατρό κορίτσι  μου??

@Effita ναι νομίζω θα μας τα δώσουν σε αυλη καρτα οπως το επιδομα βενζινης, για αγορες σε βρεφικα ειδη. Μαλακίες 

Καλησπέρα Αμαλία μου. 

Όλα καλά και με το ντοπλερ ανάπτυξης και με το καρδιοτοκογραφημα. Το μηχάνημα κατέγραψε μόνο κινήσεις του εμβρύου. Δεν έκανα συσπάσεις και προφανώς αυτά που νιώθω τόσες μέρες είναι οι κινήσεις της μπέμπας μου. Μου είπε όμως ότι στο μήνα μας πια είναι φυσιολογικό να έχουμε συσπάσεις οι οποίες δεν είναι επώδυνες και είναι οι Braxton Hicks. Οπότε ή δεν κάνω συσπάσεις ή δεν έκανα τη στιγμή που ήμουν στο μηχάνημα . Αν και ο γιατρός κλείνει περισσότερο στο ότι δεν κάνω προς το παρόν. Τώρα ραντεβού σε δύο εβδομάδες και θα ξανακάνουμε. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Περαστικά κορίτσι μου. Πάντως πρέπει να αντιμετωπίζεται ο βήχας οπωσδήποτε. Πάρε ένα τηλέφωνο τη γιατρός σου να τη ρωτήσεις τι να πάρεις 

Καλησπέρα Αμαλία μου. 

Όλα καλά και με το ντοπλερ ανάπτυξης και με το καρδιοτοκογραφημα. Το μηχάνημα κατέγραψε μόνο κινήσεις του εμβρύου. Δεν έκανα συσπάσεις και προφανώς αυτά που νιώθω τόσες μέρες είναι οι κινήσεις της μπέμπας μου. Μου είπε όμως ότι στο μήνα μας πια είναι φυσιολογικό να έχουμε συσπάσεις οι οποίες δεν είναι επώδυνες και είναι οι Braxton Hicks. Οπότε ή δεν κάνω συσπάσεις ή δεν έκανα τη στιγμή που ήμουν στο μηχάνημα . Αν και ο γιατρός κλείνει περισσότερο στο ότι δεν κάνω προς το παρόν. Τώρα ραντεβού σε δύο εβδομάδες και θα ξανακάνουμε. 

Ένιωσες την ώρα που ήσουν στο μηχάνημα αυτά τα μουδιάσματα που έλεγες?

• Μου αρέσει 1

Γειά σας, κορίτσια.Σημερα έκανα κι εγώ non stress.Χθες βράδυ είχα κάτι περίεργους πόνους ενοχλητικούς χαμηλά στην κοιλιά κι επειδή τις δύο τρεις τελευταίες μέρες είχα αυτό τον φόβο για συσπάσεις πήγα στο νοσοκομείο.Δεν παρατηρήθηκαν συσπάσεις λοιπόν.Εχω προβληματιστεί όμως γιατί το ένα το μωράκι είναι σχεδόν 1800γρ. ενώ το άλλο λίγο πιο κάτω από 1600..Άντε να περάσει αυτή η βδομάδα να πάω στην Αθήνα στον γιατρό μου γιατί πολύ αγχώθηκα.Μου είπαν ότι είναι στα φυσιολογικά επίπεδα αλλά και πάλι στεναχωρέθηκα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Amalia! είπε:

Ένιωσες την ώρα που ήσουν στο μηχάνημα αυτά τα μουδιάσματα που έλεγες?

Ναι τα ένιωσα και ήταν οι κινήσεις του μωρού τελικά....

πρίν από 5 λεπτά , Marla@ είπε:

Γειά σας, κορίτσια.Σημερα έκανα κι εγώ non stress.Χθες βράδυ είχα κάτι περίεργους πόνους ενοχλητικούς χαμηλά στην κοιλιά κι επειδή τις δύο τρεις τελευταίες μέρες είχα αυτό τον φόβο για συσπάσεις πήγα στο νοσοκομείο.Δεν παρατηρήθηκαν συσπάσεις λοιπόν.Εχω προβληματιστεί όμως γιατί το ένα το μωράκι είναι σχεδόν 1800γρ. ενώ το άλλο λίγο πιο κάτω από 1600..Άντε να περάσει αυτή η βδομάδα να πάω στην Αθήνα στον γιατρό μου γιατί πολύ αγχώθηκα.Μου είπαν ότι είναι στα φυσιολογικά επίπεδα αλλά και πάλι στεναχωρέθηκα.

Γλυκούλα μου γιατί στεναχωρήθηκες;; Είναι πολύ καλό το βάρος των μωρών σου. Συνήθως τα δίδυμα από ότι ξέρω έχουν πάντα μια μικρή διαφορά στα γραμμάρια το ένα με το άλλο. Δεν στο είπε ο γιατρός; Δεν σε καθησύχασε; Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι;

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Ναι τα ένιωσα και ήταν οι κινήσεις του μωρού τελικά....

Γλυκούλα μου γιατί στεναχωρήθηκες;; Είναι πολύ καλό το βάρος των μωρών σου. Συνήθως τα δίδυμα από ότι ξέρω έχουν πάντα μια μικρή διαφορά στα γραμμάρια το ένα με το άλλο. Δεν στο είπε ο γιατρός; Δεν σε καθησύχασε; Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι;

Τι καλή που είσαι..Είμαι 31 βδομάδων και πέντε ημερών.Ναι,με καθησύχασε αλλά μια έννοια την έχω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...