Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Απόψε με έχουν πιάσει οι φοβίες μου και τα ψυχολογικά μου. Όσο πλησιάζει ο καιρός για τον τοκετό τόσο αρχίζω να σκέφτομαι διαφορα... Ερχονται δύσκολες μέρες! Εν τω μεταξύ πονάω όλο και πιο πολύ στο σώμα μου, ειδικά όταν είμαι ξαπλωμενη και σηκώνομαι. Με πιάνει το παράπονο γιατί έχω και τους γύρω μου να μου λένε αααα η τάδε όταν ήταν έγκυος δουλεύε ακόμα στις εβδομαδες σου ή έκανε εκείνο ή οι γυναίκες ειστε φτιαγμένες γι αυτο κ.α.. λες κι εγώ δε θα θελα να τρέχω ανέμελη στα λιβαδια! Λες και το χω βίτσιο να ποναω! Ή ακούω άλλες γυναίκες και λένε, μμμ κι εγώ γέννησα και χωρίς επισκληριδιο μάλιστα κι όχι μόνο μια φορά! Συγχαρητήρια κοπέλα μου, εγώ φοβάμαι.. Αι σιχτιρ 

Ήθελα κάπου να τα πω!!! 

μίλησες στην καρδιά μου!!!!! να ξερες πόσο έτσι νοιώθω! δεν αντεχω να ακούω άλλο να λένε το ένα κ το άλλο..και ποναμε και φοβομαστε και εχουμε αγχος ! Κ είναι λογικο! μην ακούς κανένα εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Απόψε με έχουν πιάσει οι φοβίες μου και τα ψυχολογικά μου. Όσο πλησιάζει ο καιρός για τον τοκετό τόσο αρχίζω να σκέφτομαι διαφορα... Ερχονται δύσκολες μέρες! Εν τω μεταξύ πονάω όλο και πιο πολύ στο σώμα μου, ειδικά όταν είμαι ξαπλωμενη και σηκώνομαι. Με πιάνει το παράπονο γιατί έχω και τους γύρω μου να μου λένε αααα η τάδε όταν ήταν έγκυος δουλεύε ακόμα στις εβδομαδες σου ή έκανε εκείνο ή οι γυναίκες ειστε φτιαγμένες γι αυτο κ.α.. λες κι εγώ δε θα θελα να τρέχω ανέμελη στα λιβαδια! Λες και το χω βίτσιο να ποναω! Ή ακούω άλλες γυναίκες και λένε, μμμ κι εγώ γέννησα και χωρίς επισκληριδιο μάλιστα κι όχι μόνο μια φορά! Συγχαρητήρια κοπέλα μου, εγώ φοβάμαι.. Αι σιχτιρ 

Ήθελα κάπου να τα πω!!! 

Έχεις δίκιο σε ότι λες! Ο καθένας θα λέει πάντα το μακρύ του και το κοντό του. Ναι μεν σχεδόν όλες οι εγκυμονούσες βιώνουμε τις ίδιες αλλαγές στο σώμα και τη ψυχολογία αλλά για άλλες είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη. Για παράδειγμα εγώ υποφέρω ακόμη από εμετούς και αναγουλες και είμαι στον 8ο. Είναι διαφορετικά για τη καθεμία και δε πρέπει να κρίνεται για το πώς το βιώνει. Εγώ θα έλεγα να μην ασχολείσαι με αυτά γιατι σου δημιουργούν περισσότερο άγχος και η ψυχολογία μας ήδη είναι επιβαρυμένη με την εγκυμοσύνη. Έχω κι εγώ πάντως πολλές σκοτεινές σκέψεις... φοβίες κτλ. Ο φόβος τουλάχιστον δείχνει ότι είμαστε συνειδητοποιημένες για το τι έρχεται και δεν έχουμε άγνοια. Θα τα καταφέρουμε κορίτσια μου. 

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Όσες είστε Ελλάδα έχετε κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας που γίνεται 56 ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού; Εγώ ναι όλα καλά περιμένω να πιστωθούν τα χρήματα. Επίσης 63 ημέρες μετά τον τοκετό μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για το επίδομα λοχείας. 

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καμιά. Το επίδομα λοχείας που το ποσό εξαρτάται από τον μισθό της καθεμιάς μας και επίδομα γέννησης που είναι στάνταρ 2.000 ευρώ και 4.000 ευρώ για δίδυμα είναι διαφορετικά επιδόματα έτσι;

Γενικά να μην αφήνετε τις αιτήσεις. Να ενημερωνόμαστε γιατί είναι κρίμα να τα χάνουμε. Πριτς που θα τους τα χαρίσουμε!!!

Καλημέρα σε όλες το επίδομα κυοφορίας κ λοχείας αφορά μόνο ιδιωτικούς υπαλλήλους έτσι δεν είναι?

9 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ήθελα κάπου να τα πω!!! 

Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε μια χαρα και μην ακούς κανέναν!!!η κάθε μια βιώνει διαφορετικά την εγκυμοσύνη της κ απορώ με ορισμένες γυναίκες πως τολμάνε κ συγκρίνουν όταν κ εκείνες μπορεί να το έχουν περάσει.Έλεος!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 47 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλες το επίδομα κυοφορίας κ λοχείας αφορά μόνο ιδιωτικούς υπαλλήλους έτσι δεν είναι?

Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε μια χαρα και μην ακούς κανέναν!!!η κάθε μια βιώνει διαφορετικά την εγκυμοσύνη της κ απορώ με ορισμένες γυναίκες πως τολμάνε κ συγκρίνουν όταν κ εκείνες μπορεί να το έχουν περάσει.Έλεος!!!

Καλημέρα. Νομίζω και του δημοσίου τομέα τα δικαιούνται. Βασικά εγώ για παράδειγμα που είμαι άνεργη τώρα οπότε δουλεύω με σύμβαση ορισμένου χρόνου εργασίας δικαιούμαι μόνο το επίδομα μητρότητας δηλαδή κυοφορίας και λοχείας και δικαιούμαι και το επίδομα γέννησης τέκνου τα 2000 ευρώ που τα δικαιούνται όλες εργαζόμενες και μη.Όσες εργάζεστε τώρα δεν ξέρω τι ισχύει 

Διαφημίσεις

Αγαπημένες, καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!!!Με το καλό να υποδεχθούμε τα μπεμπάκια μας!!!Τι κάνετε σήμερα;Θα βγείτε καμιά βολτίτσα;Σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 2

Στο δημόσιο δεν ισχύουν αυτά τα επιδόματα γιατί ουσιαστικά πληρωνόμαστε κανονικά σε όλες τις άδειες! Εγώ έχω πάρει επαπειλούμενη, τώρα είμαι σε άδεια κύησης, μετά άδεια λοχείας, μετά ανατροφής 9μηνη και ο μισθός τρέχει...οποτε τα επιδόματα αυτά δεν τα παίρνουμε! Ήμουν σε δίλημμα τι να κάνουμε απόψε, θέλω τόσο πολύ να βγω μια βόλτα και ας πίνω μόνο σόδα!🤭 Αλλά από την άλλη φοβάμαι κιόλας, όλα τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα!!! Οπότε πήραμε κρεατικά και διάφορα τυριά αλλαντικά και θα φτιάξουμε μια ωραία κατάσταση σπίτι οι δυο μας...ή μάλλον οι τρεις μας!!!💙💙💙👶👶👶... Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια και με το καλό τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 5

@Marilou7αυτο ήξερα και εγω γιατί καμία συνάδελφος δεν μου ειπε γιαυτα τα επιδόματα.Και εγω με άδεια κυήσεως είμαι κ μετά με το καλό το 9μηνο.

Καλα Χριστουγεννα με υγεία πάνω από όλα!!!εμεις αποψε θα είμαστε στα πεθερικά μου οικογενειακά.

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια μου. Χρόνια πολλά!!! Εμείς σήμερα σπίτι. Αυριο θα φάμε στους γονείς μου και τη Δευτέρα στη θεία του αντρα μου. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και τις οικογένειές σας με υγεία!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Όσες είστε Ελλάδα έχετε κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας που γίνεται 56 ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού; Εγώ ναι όλα καλά περιμένω να πιστωθούν τα χρήματα. Επίσης 63 ημέρες μετά τον τοκετό μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για το επίδομα λοχείας. 

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καμιά. Το επίδομα λοχείας που το ποσό εξαρτάται από τον μισθό της καθεμιάς μας και επίδομα γέννησης που είναι στάνταρ 2.000 ευρώ και 4.000 ευρώ για δίδυμα είναι διαφορετικά επιδόματα έτσι;

Γενικά να μην αφήνετε τις αιτήσεις. Να ενημερωνόμαστε γιατί είναι κρίμα να τα χάνουμε. Πριτς που θα τους τα χαρίσουμε!!!

Εγώ την αίτηση θα την κάνω σήμερα που μπαίνω στο κύησης.  . . Το επίδομα λοχίας είναι οι 63 μέρες μετά.  . . Καμία σχέση με τα 2 χιλιάρικα. . . Ένα έξτρα είναι όσες είχαν αναρρωτική το δώρο Χριστουγέννων από το  εφκα . . . Κ επίσης κάνουμε αίτηση κ στον οαεδ κ μας δίνουν την διαφορά του πραγματικού μας μισθού με το επίδομα μητρότητας (κύησης-λοχίας) . . . Καλύτερα βέβαια θα σας τα πουν στα τηλέφωνα της κάθε υπηρεσίας!

17 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ήθελα κάπου να τα πω!!! 

Ρε δεν πάνε να δούνε αν έρχομαι.  . . Πως με νευριαζουν!!!!!! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ η κάθε γυναίκα επίσης!!!! Μην τους αφήνεις να σε ρίχνουν!!! Κανείς το πιο φανταστικό πρσγμα στην φύση κ θα το κάνεις όπως νομίζεις!!!!! Τώρα έχουμε κάθε δικαίωμα να γκρινιάζουμε!!!! Το σώμα μας ξέρει μόνο τι περναει!!!! Εγώ πραγματικά άρχισα να κάμω τον σταυρό μου 800 φορές την ημέρα κ δεν είμαι παιδί τόσο της πίστης.  . . Αυτή την στιγμή έχουμε την ανάγκη να μας προστατέψει κάτι πάνω από εμάς!!! Κ θα πάνε όλα καλά!!!! Κ θα κρατήσουμε όλες μας τα μωράκια μας !!!!!! 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Εγώ την αίτηση θα την κάνω σήμερα που μπαίνω στο κύησης.  . . Το επίδομα λοχίας είναι οι 63 μέρες μετά.  . . Καμία σχέση με τα 2 χιλιάρικα. . . Ένα έξτρα είναι όσες είχαν αναρρωτική το δώρο Χριστουγέννων από το  εφκα . . . Κ επίσης κάνουμε αίτηση κ στον οαεδ κ μας δίνουν την διαφορά του πραγματικού μας μισθού με το επίδομα μητρότητας (κύησης-λοχίας) . . . Καλύτερα βέβαια θα σας τα πουν στα τηλέφωνα της κάθε υπηρεσίας!

Ρε δεν πάνε να δούνε αν έρχομαι.  . . Πως με νευριαζουν!!!!!! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ η κάθε γυναίκα επίσης!!!! Μην τους αφήνεις να σε ρίχνουν!!! Κανείς το πιο φανταστικό πρσγμα στην φύση κ θα το κάνεις όπως νομίζεις!!!!! Τώρα έχουμε κάθε δικαίωμα να γκρινιάζουμε!!!! Το σώμα μας ξέρει μόνο τι περναει!!!! Εγώ πραγματικά άρχισα να κάμω τον σταυρό μου 800 φορές την ημέρα κ δεν είμαι παιδί τόσο της πίστης.  . . Αυτή την στιγμή έχουμε την ανάγκη να μας προστατέψει κάτι πάνω από εμάς!!! Κ θα πάνε όλα καλά!!!! Κ θα κρατήσουμε όλες μας τα μωράκια μας !!!!!! 

Ναι ναι το ξέρω. Άλλο είναι το επίδομα γέννησης τέκνου τα 2000 δηλαδή. Τα έχω ψάξει όλα. 

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!!!! με υγεία για όλους και με το καλό να έρθουν τα μπεμπακια μας!!!!! του χρόνου τα Χριστούγεννα θα είμαστε πλέον περισσότεροι!!!! εμείς φάγαμε στους γονείς μου κ σπιτι πάλι...ήθελα να βγω αλλά φοβήθηκα κ εγώ για τον κόσμο μην κολλήσουμε τίποτα...

• Μου αρέσει 5

6 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!!!! με υγεία για όλους και με το καλό να έρθουν τα μπεμπακια μας!!!!! του χρόνου τα Χριστούγεννα θα είμαστε πλέον περισσότεροι!!!! εμείς φάγαμε στους γονείς μου κ σπιτι πάλι...ήθελα να βγω αλλά φοβήθηκα κ εγώ για τον κόσμο μην κολλήσουμε τίποτα...

Καλημέραααα.... κλασσικά σηκώθηκα για πιπί και δε κλείνει το μάτι τώρα...05:33.

Θέλει πολύ προσοχή πλέον μην τυχόν κολλήσουμε κάτι....εγώ πολύ σπάνια να πάω για ένα καφέ έξω και χθες πήγα σούπερ μάρκετ ώρα που ήταν άδειο σχεδόν και γλίτωσα ταλαιπωρία με ουρές κτλ αλλά κουράστηκα πάρα πολύ με το κουβαλημα....μένω και στον δεύτερο με σκάλες όποτε καταλαβαίνεις.....μου βγήκε η γλώσσα 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλημέραααα.... κλασσικά σηκώθηκα για πιπί και δε κλείνει το μάτι τώρα...05:33.

Θέλει πολύ προσοχή πλέον μην τυχόν κολλήσουμε κάτι....εγώ πολύ σπάνια να πάω για ένα καφέ έξω και χθες πήγα σούπερ μάρκετ ώρα που ήταν άδειο σχεδόν και γλίτωσα ταλαιπωρία με ουρές κτλ αλλά κουράστηκα πάρα πολύ με το κουβαλημα....μένω και στον δεύτερο με σκάλες όποτε καταλαβαίνεις.....μου βγήκε η γλώσσα 

Καλημέρα! Εγώ ξύπνησα γιατί πεινούσα πολύ χαχαχ και τώρα με βλέπω ξάγρυπνη για καμιά ώρα! 

Να προσέχεις κοπέλα μου, μην σηκώνεις βαρη! Να φωνάζεις κάποιον να σε βοηθάει! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...