Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι 32+1 σήμερα και η μπέμπα μου είναι 1900 γρ. Ο τράχηλος είναι μακρύς και κλειστός και όλα βαίνουν καλώς. Την επόμενη Τετάρτη έχω ντοπλερ και θα κάνω και καρδιοτοκογραφημα μάλλον.

τι ωραια! μια χαρά η μπέμπα! 

εγώ έκανα χθες doppler κ θα ξανά κάνω σε 2 βδομάδες...κ καρδιοτοκογραφο κάνω πλέον τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα!

2 Γενάρη έχω γυναικολογο και θα της πω κι εγώ να με δει κ από κάτω για σιγουριά.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Jiji είπε:

εγώ έκανα χθες doppler κ θα ξανά κάνω σε 2 βδομάδες...κ καρδιοτοκογραφο κάνω πλέον τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα!

2 Γενάρη έχω γυναικολογο και θα της πω κι εγώ να με δει κ από κάτω για σιγουριά.. 

Στην Γερμανία doppler γίνεται περισσότερες φορές;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Jiji είπε:

Πολύ ωραία κορίτσι μου. Όλα καλά θα είναι! Είχα λίγο άγχος με τόσα που ακούω για τον τράχηλο οπότε τώρα ησύχασα που είναι μακρύς και κλειστός. Με τρομάζει αυτό με τις συσπάσεις όμως βρε κορίτσια. Του γιατρού του φάνηκε λίγο σκληρή η κοιλιά μου σε ένα σημείο και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό ή πρόκειται για σύσπαση κάποιες φορές. τις περισσότερες φορές καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τις κινήσεις της μπέμπας,όμως είναι άλλες φορές που νιώθω ένα μούδιασμα....Θα το διαπιστώσουμε σύντομα... πρέπει να ελέγχεται αυτό 

πρίν από 6 λεπτά , Jiji είπε:

Όχι δε νομίζω,εμένα μου το κάνουνε τόσο συχνά λόγω του διαβήτη.. 

Γενικά είσαι ευχαριστημένη με το σύστημα που έχουν εκεί οι γυναικολόγοι;; Ζεις χρόνια Βερολίνο; Πολύ όμορφη πόλη!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Πολύ ωραία κορίτσι μου. Όλα καλά θα είναι! Είχα λίγο άγχος με τόσα που ακούω για τον τράχηλο οπότε τώρα ησύχασα που είναι μακρύς και κλειστός. Με τρομάζει αυτό με τις συσπάσεις όμως βρε κορίτσια. Του γιατρού του φάνηκε λίγο σκληρή η κοιλιά μου σε ένα σημείο και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό ή πρόκειται για σύσπαση κάποιες φορές. τις περισσότερες φορές καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τις κινήσεις της μπέμπας,όμως είναι άλλες φορές που νιώθω ένα μούδιασμα....Θα το διαπιστώσουμε σύντομα... πρέπει να ελέγχεται αυτό 

Γενικά είσαι ευχαριστημένη με το σύστημα που έχουν εκεί οι γυναικολόγοι;; Ζεις χρόνια Βερολίνο; Πολύ όμορφη πόλη!!!

ζω εδώ και 10 χρόνια και είμαι ευχαριστημενη η αλήθεια είναι...αρχικά αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλα σχεδόν τα έξοδα που χρειάστηκα από τότε που έμεινα έγκυος τα καλύπτει η ασφάλεια μου...αυχενικη,β επιπέδου κ ότι εξετάσεις χρειάστηκε να κάνω...επίσης τώρα με το διαβήτη διαπιστώνω ότι το ψάχνουν κ το τσεκάρουν πάρα πολύ το θέμα γι αυτό κ κάνω τόσο συχνά doppler και καρδιοτοκογραφο...η γυναικολόγος μου είναι Ελληνίδα και είναι πολύ καλή με ηρεμεί και με ξεαγχωνει..επισης επιμενουν πολυ στο φυσιολογικο τοκετο και σπανια κ μονο αν υπαρχει οντως αναγκη σε βαζουν για καισαρικη κ αυτο το βρισκω πολυ καλο...το μόνο "κακο" που ίσως με χαλάει είναι ότι εδώ δε γέννας με το γιατρό σου αλλά με τις  μαιες που έχουν εφημερία την ώρα που θα γέννας...βέβαια επειδή ήμουν μεσα στη γεννα της κολλητης μου έμεινα ευχαριστημενη ήταν πολύ καλές όλες.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Jiji είπε:

ζω εδώ και 10 χρόνια και είμαι ευχαριστημενη η αλήθεια είναι...αρχικά αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλα σχεδόν τα έξοδα που χρειάστηκα από τότε που έμεινα έγκυος τα καλύπτει η ασφάλεια μου...αυχενικη,β επιπέδου κ ότι εξετάσεις χρειάστηκε να κάνω...επίσης τώρα με το διαβήτη διαπιστώνω ότι το ψάχνουν κ το τσεκάρουν πάρα πολύ το θέμα γι αυτό κ κάνω τόσο συχνά doppler και καρδιοτοκογραφο...η γυναικολόγος μου είναι Ελληνίδα και είναι πολύ καλή με ηρεμεί και με ξεαγχωνει..επισης επιμενουν πολυ στο φυσιολογικο τοκετο και σπανια κ μονο αν υπαρχει οντως αναγκη σε βαζουν για καισαρικη κ αυτο το βρισκω πολυ καλο...το μόνο "κακο" που ίσως με χαλάει είναι ότι εδώ δε γέννας με το γιατρό σου αλλά με τις  μαιες που έχουν εφημερία την ώρα που θα γέννας...βέβαια επειδή ήμουν μεσα στη γεννα της κολλητης μου έμεινα ευχαριστημενη ήταν πολύ καλές όλες.. 

Ακούγονται υπέροχα όλα αυτά η αλήθεια είναι!!! Έχω οικογένεια που ζει στη Γερμανία και επίσης είναι πολύ ευχαριστημένοι με το σύστημα υγείας εκεί. Εδώ παρόλο που είμαστε ασφαλισμένες πληρώνουμε σχεδόν τα πάντα. Πχ θα μου γράψει τα φάρμακα ο γυναικολόγος ή τις εξετάσεις που θα κάνω στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα πληρώσω τη συμμετοχή που λέμε 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, geozak είπε:

Στον μετράει από κάτω??γιατί εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μετράμε πλέον κ από τον υπέρηχο είδε ότι είναι κλειστός 

Ναι με εξετάζει κολπικα για τον τραχηλο...ισως ειμαι νωρις ακομα εγω γιαυτο. ειμαι 30η εβδομαδα

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Ακούγονται υπέροχα όλα αυτά η αλήθεια είναι!!! Έχω οικογένεια που ζει στη Γερμανία και επίσης είναι πολύ ευχαριστημένοι με το σύστημα υγείας εκεί. Εδώ παρόλο που είμαστε ασφαλισμένες πληρώνουμε σχεδόν τα πάντα. Πχ θα μου γράψει τα φάρμακα ο γυναικολόγος ή τις εξετάσεις που θα κάνω στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα πληρώσω τη συμμετοχή που λέμε 

Η αλήθεια είναι δε το καταλαβαίνω αυτό το σύστημα στην Ελλάδα...γιατί να τα πληρώνετε αφού έχετε ασφάλεια.. κρίμα τόσα λεφτά.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Jiji είπε:

Η αλήθεια είναι δε το καταλαβαίνω αυτό το σύστημα στην Ελλάδα...γιατί να τα πληρώνετε αφού έχετε ασφάλεια.. κρίμα τόσα λεφτά.. 

Η ασφαλιστική κάλυψη εδώ είναι πολύ διαφορετική. εγώ πχ είμαι ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) . Δε ξέρω τι γίνεται με τις άλλες ασφάλειες. Πάντως επειδή είμαι σε ιδιώτη γυναικολόγο πληρώνω όλο το ποσό για την αυχενική διαφάνεια,τη β επιπέδου και το ντοπλερ που θα κάνω. 

Κορίτσια καλησπέρα. Όσες είστε Ελλάδα έχετε κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας που γίνεται 56 ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού; Εγώ ναι όλα καλά περιμένω να πιστωθούν τα χρήματα. Επίσης 63 ημέρες μετά τον τοκετό μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για το επίδομα λοχείας. 

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καμιά. Το επίδομα λοχείας που το ποσό εξαρτάται από τον μισθό της καθεμιάς μας και επίδομα γέννησης που είναι στάνταρ 2.000 ευρώ και 4.000 ευρώ για δίδυμα είναι διαφορετικά επιδόματα έτσι;

Γενικά να μην αφήνετε τις αιτήσεις. Να ενημερωνόμαστε γιατί είναι κρίμα να τα χάνουμε. Πριτς που θα τους τα χαρίσουμε!!!

• Μου αρέσει 1

Απόψε με έχουν πιάσει οι φοβίες μου και τα ψυχολογικά μου. Όσο πλησιάζει ο καιρός για τον τοκετό τόσο αρχίζω να σκέφτομαι διαφορα... Ερχονται δύσκολες μέρες! Εν τω μεταξύ πονάω όλο και πιο πολύ στο σώμα μου, ειδικά όταν είμαι ξαπλωμενη και σηκώνομαι. Με πιάνει το παράπονο γιατί έχω και τους γύρω μου να μου λένε αααα η τάδε όταν ήταν έγκυος δουλεύε ακόμα στις εβδομαδες σου ή έκανε εκείνο ή οι γυναίκες ειστε φτιαγμένες γι αυτο κ.α.. λες κι εγώ δε θα θελα να τρέχω ανέμελη στα λιβαδια! Λες και το χω βίτσιο να ποναω! Ή ακούω άλλες γυναίκες και λένε, μμμ κι εγώ γέννησα και χωρίς επισκληριδιο μάλιστα κι όχι μόνο μια φορά! Συγχαρητήρια κοπέλα μου, εγώ φοβάμαι.. Αι σιχτιρ 

Ήθελα κάπου να τα πω!!! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...