Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Jiji είπε:

γειά σας κορίτσια...είμαι πολύ στεναχωρημενη...σήμερα μου είπανε ότι ο διαβητης μου δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά θα τον έχω και μετά...δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι τύπου 1 ή τύπου 2...αλλά έχω φρικάρει...δεν θα αντέξω να ζω έτσι μια ζωή...κλαίω όλη μέρα...ευτυχώς η μπέμπα μου είναι μια χαρά 2 κιλά και υγιεστατη αλλά αλήθεια αυτό με το διαβήτη δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ...

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καταλαβαίνω το σοκ σου και είναι απόλυτα λογικό να στενοχωριέσαι. Σκέψου όμως το θετικό, ότι το διέγνωσαν έστω και τώρα. Κ το λέω γιατί ο αρρυθμιστος διαβήτης, δηλαδή το να το έχεις καιρό και να μην λαμβάνεις αγωγή προκαλεί μακροχρόνιες επιπλοκές. 

Τώρα να σκέφτεσαι το μπεμπακι σου που είναι μια χαρά και θα τον ρυθμίσεις το διαβήτη.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , Jiji είπε:

μου το είχε πει κ η διαβητολογος όταν μου έκανε αρχικά την εξέταση ότι λόγω των μεγάλων δεικτών πιθανόν το είχα από πριν...τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω πως δε το ανακάλυψα νωρίτερα...περίεργο...δεν ξέρω τι θα γίνει αφού γεννήσω...ίσως σταματήσω την ινσουλίνη κ πάρω χάπια...αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα ζήσω με τόσους περιορισμούς...

Φαντάζομαι πως νιώθεις.... Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις δυστυχώς, πρέπει να ζήσεις με αυτό όπως πχ εγώ θα παίρνω λογικά εφ όρου ζωής χάπια για τον θυρεοειδή. Που κι εγώ στον προγεννητικό ανακάλυψα ότι έχω χρόνια αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα. Εσύ όμως έχεις τους περιορισμούς οπότε είναι δύσκολη διαδικασία. Θα δεις πως θα εξελιχθεί κορίτσι μου. Τι να πω..

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

γειά σας κορίτσια...είμαι πολύ στεναχωρημενη...σήμερα μου είπανε ότι ο διαβητης μου δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά θα τον έχω και μετά...δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι τύπου 1 ή τύπου 2...αλλά έχω φρικάρει...δεν θα αντέξω να ζω έτσι μια ζωή...κλαίω όλη μέρα...ευτυχώς η μπέμπα μου είναι μια χαρά 2 κιλά και υγιεστατη αλλά αλήθεια αυτό με το διαβήτη δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ...

Jiji, πόσο χρονών είσαι; Μπορεί να σου φαίνεται βουνό τώρα αλλά θα δεις ότι μια συνήθεια είναι.Γεννα με το καλό το μωράκι σου και αν όντως συμβαίνει αυτό θα μάθεις να ζεις με αυτό..Μην κλαίς.Οπως είπε και μια άλλη φίλη μας ευτυχώς που το βρήκες..Σε φιλώ! Όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Marla@ είπε:

Jiji, πόσο χρονών είσαι; Μπορεί να σου φαίνεται βουνό τώρα αλλά θα δεις ότι μια συνήθεια είναι.Γεννα με το καλό το μωράκι σου και αν όντως συμβαίνει αυτό θα μάθεις να ζεις με αυτό..Μην κλαίς.Οπως είπε και μια άλλη φίλη μας ευτυχώς που το βρήκες..Σε φιλώ! Όλα θα πάνε καλά!

είμαι 30...ναι ήταν σοκ είναι η αλήθεια αλλά πρέπει να το συνειδητοποίησα κ να ζήσω μ αυτό...σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

@Jiji καταλαβαίνω το σοκ σου κορίτσι μου αλλά το καλό είναι ότι το βρήκες.Γεννα με το καλό το μωράκι σου κ μετά θα το ρυθμίσεις κ αυτό κάποιος τρόπος θα υπάρχει αν όντως συνεχίσεις να το έχεις θα γίνει τρόπος ζωής να το ρυθμίζεις.Μην αγχώνεσαι κ στεναχωριέσαι 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Jiji είπε:

είμαι 30...ναι ήταν σοκ είναι η αλήθεια αλλά πρέπει να το συνειδητοποίησα κ να ζήσω μ αυτό...σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια!

Μην στεναχωριέσαι.. και για την υπόλοιπη ζωή σου να το έχεις, δεν είναι τόσο τραγικό.. θα πίνεις το χαπάκι σου και θα είσαι μια χαρά. Επίσης, οι περιορισμοί που έχεις τώρα είναι υπερβολικοί και είναι λόγω της εγκυμοσύνης. Οι διαβητικοί δεν είναι τόσο περιορισμένοι! Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολο ναι, όταν όμως το ρυθμίσεις θα ζεις κανονικά, και το γλυκάκι σου θα τρως μια στο τόσο κι από όλα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου πηγα κ εγω στο γιατρο σημερα...ειδα τον μπεμπη μου...ολα καλα δοξα τω θεω! 1700 30η εβδ...Ειναι μια χαρα.Ο τραχηλος μειωθηκε αλλα ειναι οκ ακόμα. Αχ να περασει ο καιρος !!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 12 λεπτά , Effita είπε:

Κορίτσια μου πηγα κ εγω στο γιατρο σημερα...ειδα τον μπεμπη μου...ολα καλα δοξα τω θεω! 1700 30η εβδ...Ειναι μια χαρα.Ο τραχηλος μειωθηκε αλλα ειναι οκ ακόμα. Αχ να περασει ο καιρος !!

Αχ τι ωραία. Ανυπομονώ κι εγώ για αύριο το πρωί να δω τη μπέμπα μου. Θα με εξετάσει και κολπικά μετά από τόσους μήνες για να μετρήσει τράχηλο. Πολύ άβολη διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει. 

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Αχ τι ωραία. Ανυπομονώ κι εγώ για αύριο το πρωί να δω τη μπέμπα μου. Θα με εξετάσει και κολπικά μετά από τόσους μήνες για να μετρήσει τράχηλο. Πολύ άβολη διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει. 

Κολπικό υπέρηχο δε θα σου κάνει?? 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Με το καλο να πας να δεις τι ζουζούνι σου.

Εμένα κολπικα με κοιτάζει καθε δυο βδομαδες που πηγαινω...Πρπεει να παρακολουθει τον τραχηλο λογω των συσπασεων.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κολπικό υπέρηχο δε θα σου κάνει?? 

Όχι. Ο τράχηλος μου είναι μακρύς ή τουλάχιστον ήταν. Δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα δε ξέρω αν έχει κοντύνει κτλ

4 ώρες πρίν, Effita είπε:

Με το καλο να πας να δεις τι ζουζούνι σου.

Εμένα κολπικα με κοιτάζει καθε δυο βδομαδες που πηγαινω...Πρπεει να παρακολουθει τον τραχηλο λογω των συσπασεων.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ναι λόγω των συσπάσεων πρέπει να τον ελέγχει. Ελπίζω να είναι φυσιολογικά όλα.

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Προφανώς η γλυκοζυλιωμενη σου είναι υψηλή από την αρχή της κύησης...αυτή δείχνει τις τιμές σε βάθος τριμήνου προς τα πίσω.....τι να πω..... επειδή έχω διαβήτη κύησης σε νιώθω απόλυτα......κάνε υπομονή..... μπορεί όταν γεννήσεις με το καλό να αλλάξει..... είναι μεγάλος ο Θεός 

15 ώρες πρίν, Effita είπε:

Στον μετράει από κάτω??γιατί εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μετράμε πλέον κ από τον υπέρηχο είδε ότι είναι κλειστός 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι 32+1 σήμερα και η μπέμπα μου είναι 1900 γρ. Ο τράχηλος είναι μακρύς και κλειστός και όλα βαίνουν καλώς. Την επόμενη Τετάρτη έχω ντοπλερ και θα κάνω και καρδιοτοκογραφημα μάλλον.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , geozak είπε:

Προφανώς η γλυκοζυλιωμενη σου είναι υψηλή από την αρχή της κύησης...αυτή δείχνει τις τιμές σε βάθος τριμήνου προς τα πίσω.....τι να πω..... επειδή έχω διαβήτη κύησης σε νιώθω απόλυτα......κάνε υπομονή..... μπορεί όταν γεννήσεις με το καλό να αλλάξει..... είναι μεγάλος ο Θεός 

Στον μετράει από κάτω??γιατί εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μετράμε πλέον κ από τον υπέρηχο είδε ότι είναι κλειστός . Απλά κάθε εβδομάδα κανω καρδιοτοκογραφο 

πρίν από 35 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι 32+1 σήμερα και η μπέμπα μου είναι 1900 γρ. Ο τράχηλος είναι μακρύς και κλειστός και όλα βαίνουν καλώς. Την επόμενη Τετάρτη έχω ντοπλερ και θα κάνω και καρδιοτοκογραφημα μάλλον.

Τέλεια τα νέα σου Σπυριδούλα μου!!! Κ εγώ την άλλη Τετάρτη έχω Doppler.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...