Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καταλαβαίνω. Λογικό μετά από καισαρική να μπορούμε μόνο ανάσκελα. Εγώ φυσιολογικό τοκετό θέλω πρώτα ο Θεός!!! 

Η ανάρρωση στη καισαρική πόσες μέρες διαρκεί περίπου; Ξέρω ότι διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα αλλά περίπου πόση διάρκεια έχει;; 

Ναι είναι λογικο ολες να θέλουμε φυσιολογικο τοκετό σαν πρώτη επιλογη. 

Απλα επειδη τα πραγματα μπορει να αλλάξουν ακόμη και την τελευταία στιγμή πάντα θα παίζει και το σενάριο της καισαρικής. 

Εγω και στις δυο γέννες το πήγαινα για φυσιολογικο και την μέρα της γέννας κατι γινόταν(διαφορετικό κάθε φορα) και επρεπε να γίνει καισαρική.

Ενα μήνα τον χρειάζεσαι. Δεν εννοώ για να περπατήσεις. Εννοω για να μπορείς να νιώσεις ανετα χωρις ενοχλήσεις....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω κορίτσια σιδερωνα πόση ώρα ρουχαλακια.. Είναι και μικρά και πρώτη φορά είπα να τα κάνω καλά για την αποστείρωση. Κι εχω κι άλλα να κανω!! Όσες έχετε τη μαμά σας και σας τα έκανε σωθήκατε.. χαχαχα έχω πέσει ξερή τώρα.. 

Όσο για τον υπνο κι εγώ κάποιες φορές γυρνάω ανάσκελα. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, πιανομαι όλο στο πλάι. 

• Μου αρέσει 5

3 ώρες πρίν, Effita είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ...Μπορω να πω αγχωθηκα λιγο που ειδα οτι εχετε ετοιμασει βαλίτσουλες  .Εγω δεν εχω αγορασει ουτε ετοιμασει τπτ! 30η εβδ βεβαια . μετα τις γιορτες ισως πρέπει να κουνηθω! 

Οσο για τα απαραιτητα που λέτε κοριτσια μου οσες εχετε σκοπο να γεννήσετε φυσιολογικα εγω θα πρότεινα να παρετε μαζι σας κ μια κρεμα για τις αιμορροΐδες.Στη πρωτη μου γεννα υπεφερα κ απο αυτο.!παρολο που νωριτερα δεν ειχα πρόβλημα στη ζωη μου.Εψαχνε ο αντρας μου θυμαμαι στα φαρμακεία.Πιο πολυ πονουσα εκει παρα στα ραμματα.

Μην αγχώνεσαι κι εγώ που είμαι 35η δεν την έχω φτιάξει ακόμα. 

Καλη η συμβουλή για την κρέμα για αιμορροΐδες, δεν την είχα στη λίστα. 

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγω είχα ανεβει σήμερα Αθήνα στο γιατρό. Η ζουζουνα από 1800 στο doppler σήμερα δυο βδομαδες μετά 2500. (34+2)

Εκανα καρδιοτοκογραφο πρώτη φορά. Μας πήρε πολλή ώρα γιατί με το που κάθισα την έπιασε λοξυγγας και δεν έδειχνε καλά το μηχάνημα μέχρι να της περάσει. 

Μου είπε είναι φυσιολογικό να πονάω από κάτω όπως και οι συσπάσεις που νιώθω κάποιες φορές. Επίσης είπε να σταματήσω το μαγνήσιο γιατί επηρεάζει τις συσπάσεις. 

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, Effita είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ...Μπορω να πω αγχωθηκα λιγο που ειδα οτι εχετε ετοιμασει βαλίτσουλες  .Εγω δεν εχω αγορασει ουτε ετοιμασει τπτ! 30η εβδ βεβαια . μετα τις γιορτες ισως πρέπει να κουνηθω! 

Οσο για τα απαραιτητα που λέτε κοριτσια μου οσες εχετε σκοπο να γεννήσετε φυσιολογικα εγω θα πρότεινα να παρετε μαζι σας κ μια κρεμα για τις αιμορροΐδες.Στη πρωτη μου γεννα υπεφερα κ απο αυτο.!παρολο που νωριτερα δεν ειχα πρόβλημα στη ζωη μου.Εψαχνε ο αντρας μου θυμαμαι στα φαρμακεία.Πιο πολυ πονουσα εκει παρα στα ραμματα.

Ωωωχ....πολύ καλή η συμβουλή σου!!!! Σας είχα πει πως έβγαλα μια αιμοροΐδα λόγω δυσκοιλιότητας και με πολλή φροντίδα, χάπια, κρέμες, ντουφαλακ κατάφερα και την εξαφάνισα!!!!λες να ξαναβγεί στον τοκετό;;;πφφφφ...Η κρέμα που μου έδωσε ο γιατρός μου λέγεται procten και πραγματικά με έσωσε!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 54 λεπτά , Jennyg είπε:

Μην αγχώνεσαι κι εγώ που είμαι 35η δεν την έχω φτιάξει ακόμα. 

Καλη η συμβουλή για την κρέμα για αιμορροΐδες, δεν την είχα στη λίστα. 

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγω είχα ανεβει σήμερα Αθήνα στο γιατρό. Η ζουζουνα από 1800 στο doppler σήμερα δυο βδομαδες μετά 2500. (34+2)

Εκανα καρδιοτοκογραφο πρώτη φορά. Μας πήρε πολλή ώρα γιατί με το που κάθισα την έπιασε λοξυγγας και δεν έδειχνε καλά το μηχάνημα μέχρι να της περάσει. 

Μου είπε είναι φυσιολογικό να πονάω από κάτω όπως και οι συσπάσεις που νιώθω κάποιες φορές. Επίσης είπε να σταματήσω το μαγνήσιο γιατί επηρεάζει τις συσπάσεις. 

ωχ μια μπουμπού με τελεια κιλακια!!!!! εγώ αύριο θα κάνω πάλι doppler!!!ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε κ η δικιά μου!

έχω κι εγώ αρκετά πονακια κυρίως από κάτω...συσπάσεις δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει ακόμα..πετρωνει σε κάποια σημεία η κοιλιά μου αλλά δεν πονάω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,  βρίσκω λίγο χρόνο να σας γράψω.  . . Εγώ έκανα εισαγωγή για ενδοφλέβια χορήγηση αντιβιωσης.  . .Να κερδίσουμε λίγο χρόνο.  . . Με πέρασαν από κόσκινο κουράστηκα πολύ η αλήθεια είναι.  . . Το καλό είναι ότι τα κορίτσια εινσι πάρα πολύ καλά  , ζωηρά στα 2 κιλά.  . . Οι συσπάσεις υπάρχουν λίγο την μέρα , πολυ το βράδυ . . . Ύπνος δεν υπάρχει πονάνε όλα τα κόκαλα μου . . . Θέλω να γυρίσω σπίτι μου . . . Να μην κουνηθω ρούπι να τα κρατήσω άλλη μια με 2 βδομάδες. . . Πιθανόν οι συσπάσεις κ ο τράχηλος να επηρεάζονται από κάποιο μικροβιο.  . . Αύριο λογικά θα κάνω ντόπλερ να δούμε αν έχουμε μείνει σε σταθερή πορεία κ λογικά θα βγούμε!!! 

Ελπίζω όλες να ειστε καλά!! Πλησιάζουν οι μερούλες!! Μην αγχώνεστε για πιπιλες κ μπιμπερό,  ειδικά για την πιπίλα αν θέλετε θηλασμό.  . . Μπιμπερό βλέπεται κ την ώρα στο μαιευτήριο π ς θα πάει κ στέλνετε κάποιον . . . Το μόνο κακό είναι ότι στο ίντερνετ έχουν καλύτερη τιμή!!! 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλησπέρα!  Χάθηκα..γιατι είχα πάλι τα παιδιά άρρωστα. Αυτή τη φορά δεν κόλλησα εγώ, κόλλησε ο άντρας μου. Ευτυχώς έχουν συνέλθει τώρα.

Κ εμείς αυτές τις μέρες πλένουμε και σιδερωνουμε τα ρούχα της μπέμπας. Εν τω μεταξύ βλέποντας τα ρούχα συνειδητοποίησα πόσο μικρουλια θα είναι και αγχώθηκα. Νιώθω ότι δεν θυμάμαι τίποτα..

Βαλίτσα ούτε εγώ έχω φτιάξει, πιστεύω μετά τις γιορτές θα την ετοιμασω. Είμαι 30+3 εβδ. Έκανα πάλι τοκογραφημα σήμερα και ήταν καλό. Τώρα θα ξαναδούμε την μπέμπα την άλλη εβδομάδα που έχουμε Doppler.

@Mar.Theo εύχομαι ότι καλύτερο για τα μπεμπακια σου και για εσένα! Όλα καλά θα πάνε! Ακόμα και να βιαστούν, έχουν καλό βάρος!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Πωπω κορίτσια σιδερωνα πόση ώρα ρουχαλακια.. Είναι και μικρά και πρώτη φορά είπα να τα κάνω καλά για την αποστείρωση. Κι εχω κι άλλα να κανω!! Όσες έχετε τη μαμά σας και σας τα έκανε σωθήκατε.. χαχαχα έχω πέσει ξερή τώρα.. 

Όσο για τον υπνο κι εγώ κάποιες φορές γυρνάω ανάσκελα. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, πιανομαι όλο στο πλάι. 

Διάβασα το μύνημα σου στην μαμά μου....Σαν ευχαριστώ!!Τα σιδερωσε όλα η γλυκια μου!  

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,  βρίσκω λίγο χρόνο να σας γράψω.  . . Εγώ έκανα εισαγωγή για ενδοφλέβια χορήγηση αντιβιωσης.  . .Να κερδίσουμε λίγο χρόνο.  . . Με πέρασαν από κόσκινο κουράστηκα πολύ η αλήθεια είναι.  . . Το καλό είναι ότι τα κορίτσια εινσι πάρα πολύ καλά  , ζωηρά στα 2 κιλά.  . . Οι συσπάσεις υπάρχουν λίγο την μέρα , πολυ το βράδυ . . . Ύπνος δεν υπάρχει πονάνε όλα τα κόκαλα μου . . . Θέλω να γυρίσω σπίτι μου . . . Να μην κουνηθω ρούπι να τα κρατήσω άλλη μια με 2 βδομάδες. . . Πιθανόν οι συσπάσεις κ ο τράχηλος να επηρεάζονται από κάποιο μικροβιο.  . . Αύριο λογικά θα κάνω ντόπλερ να δούμε αν έχουμε μείνει σε σταθερή πορεία κ λογικά θα βγούμε!!! 

Ελπίζω όλες να ειστε καλά!! Πλησιάζουν οι μερούλες!! Μην αγχώνεστε για πιπιλες κ μπιμπερό,  ειδικά για την πιπίλα αν θέλετε θηλασμό.  . . Μπιμπερό βλέπεται κ την ώρα στο μαιευτήριο π ς θα πάει κ στέλνετε κάποιον . . . Το μόνο κακό είναι ότι στο ίντερνετ έχουν καλύτερη τιμή!!! 

Κοριτσι μου κανε κουράγιο!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις τα μωράκια σου αγκαλιά!!! σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Να'σαι καλά γλυκιά μου!!Να γυρίσεις γρήγορα σπιτάκι σου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα. Όλα θα πάνε καλά για όλες μας! Δεν το πιστεύω ότι πλέον μετράμε εβδομάδες σχεδόν όλες μας. Σε εμένα έχουν μείνει 8 ακριβώς αν γεννήσω βάσει της ΠΗΤ μου 16/02. Έχω άγχος και πολύ χαρά ταυτόχρονα. Την Παρασκευή επιτέλους θα πάω στο γιατρό. Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Επίσης πολύ καλή η πληροφορία  για τις αιμορροΐδες. Θα πάρω μαζί μου. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 17 λεπτά , Marla@ είπε:

Διάβασα το μύνημα σου στην μαμά μου....Σαν ευχαριστώ!!Τα σιδερωσε όλα η γλυκια μου!  

Εγώ θα το διαβάσω στο σύζυγο! Να ναι καλά το αστέρι μου!

• Μου αρέσει 4

γειά σας κορίτσια...είμαι πολύ στεναχωρημενη...σήμερα μου είπανε ότι ο διαβητης μου δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά θα τον έχω και μετά...δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι τύπου 1 ή τύπου 2...αλλά έχω φρικάρει...δεν θα αντέξω να ζω έτσι μια ζωή...κλαίω όλη μέρα...ευτυχώς η μπέμπα μου είναι μια χαρά 2 κιλά και υγιεστατη αλλά αλήθεια αυτό με το διαβήτη δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 13 λεπτά , Jiji είπε:

γειά σας κορίτσια...είμαι πολύ στεναχωρημενη...σήμερα μου είπανε ότι ο διαβητης μου δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά θα τον έχω και μετά...δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι τύπου 1 ή τύπου 2...αλλά έχω φρικάρει...δεν θα αντέξω να ζω έτσι μια ζωή...κλαίω όλη μέρα...ευτυχώς η μπέμπα μου είναι μια χαρά 2 κιλά και υγιεστατη αλλά αλήθεια αυτό με το διαβήτη δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ...

Κορίτσι μου καλησπέρα. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριέσαι γιατί δεν θα καταφέρω κάτι. Είναι πολύ λογικό να αγχώνεσαι. Αναρωτιέμαι πώς και δεν σε ενημερώσαν νωρίτερα; Δηλαδή πως το διαπίστωσαν σήμερα οι γιατροί; Το είχες και πριν την εγκυμοσύνη και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά; Είναι σίγουρο αυτό; Μήπως με διατροφή καταφέρεις να τον καταπολεμήσεις;;

πρίν από 18 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριέσαι γιατί δεν θα καταφέρω κάτι. Είναι πολύ λογικό να αγχώνεσαι. Αναρωτιέμαι πώς και δεν σε ενημερώσαν νωρίτερα; Δηλαδή πως το διαπίστωσαν σήμερα οι γιατροί; Το είχες και πριν την εγκυμοσύνη και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά; Είναι σίγουρο αυτό; Μήπως με διατροφή καταφέρεις να τον καταπολεμήσεις;;

μου το είχε πει κ η διαβητολογος όταν μου έκανε αρχικά την εξέταση ότι λόγω των μεγάλων δεικτών πιθανόν το είχα από πριν...τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω πως δε το ανακάλυψα νωρίτερα...περίεργο...δεν ξέρω τι θα γίνει αφού γεννήσω...ίσως σταματήσω την ινσουλίνη κ πάρω χάπια...αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα ζήσω με τόσους περιορισμούς...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...