Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 hour ago, Jiji είπε:

καλημέρα κορίτσια! τι ταλαιπωρία πια αυτός ο ύπνος ξυπνάω κ νομίζω δενε χω ξεκουραστεί καθόλου...πονάω παντού.. 

πήρα κι εγώ μαντηλάκια για την τουαλέτα και αντισηπτικό.. την τσάντα θα την ετοιμάσω το Σάββατο τα έχω πάρει σχεδόν όλα εκτός από σερβιέτες..έπισης όσες φίλες μου γέννησαν μου είπανε να πάρω μπουκάλι για κάλπικες πλυσεις σε περίπτωση που έχω ράμματα κλπ για να μπορώ να κατουραω χωρίς να τσούζει και για να κάνω εύκολα καθαρισμό της περιοχής.. έχετε πάρει κάτι αντίστοιχο?πρώτη φορά το άκουσα είναι η αλήθεια.. 

Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ. Τσούζει το πιπι μας μετά τη γέννα την ώρα της ούρησης δηλαδή;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ. Τσούζει το πιπι μας μετά τη γέννα την ώρα της ούρησης δηλαδή;;

ανάλογα αν έχεις κάνει ράμματα κλπ...η αδερφή μου κ η κολλητή μου πχ σκιστηκανε αρκετά την ώρα της γέννας και είχανε ράμματα αρκετά κ μέσα κ έξω οπότε όταν πηγαίνανε τουαλέτα έτσουξε...κ χρησιμοποιουσανε αυτό το ειδικό μπουκαλάκι για κάλπικες πωλήσεις έτσι ώστε να πέφτει νερό την ώρα εκείνη για να ηρεμεί κάπως...peri bottle λέγετε εδώ για Ελλάδα δεν ξέρω πως το βρίσκεις.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Jiji είπε:

ανάλογα αν έχεις κάνει ράμματα κλπ...η αδερφή μου κ η κολλητή μου πχ σκιστηκανε αρκετά την ώρα της γέννας και είχανε ράμματα αρκετά κ μέσα κ έξω οπότε όταν πηγαίνανε τουαλέτα έτσουξε...κ χρησιμοποιουσανε αυτό το ειδικό μπουκαλάκι για κάλπικες πωλήσεις έτσι ώστε να πέφτει νερό την ώρα εκείνη για να ηρεμεί κάπως...peri bottle λέγετε εδώ για Ελλάδα δεν ξέρω πως το βρίσκεις.. 

Οποπο....μόνο που το σκέφτηκα ανατριχιασα..... Καλή ιδέα πάντως. Καλό να το ξέρουμε!!!

πρίν από 9 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!σας θαυμάζω!!εγω δεν έχω ετοιμάσει τιποτα απολύτως ακόμα   Μηπως είμαι πολύ χαλαρή?χαχαχ 

Χαχαχα πότε έχεις Πητ;; Πόσων εβδομάδων είσαι; Εγώ αύριο μπαίνω στην 32η.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Efaki είπε:

Είμαι 31+1 μέχρι τις 24/2 μ χει δώσει ο γιατρος αλλά λογικά αρχές Φλεβάρη θα πάω αθηνα στους δικούς μου για να μαι σε αναμονη.

Ζούμε το ίδιο έργο:)!! 31 εβδομάδων και δεν εχω ετοιμασει τίποτα. Άρχισα να αγχώνομαι η αλήθεια πρέπει να οργανωθώ!!!!

• Μου αρέσει 2

Βρε κορίτσια όταν είμαι ξαπλωμενη και πάω να γυρίσω σε κάποιο πλευρό νιώθω το μωρό μέσα ή να πέφτει στο πλευρό που γυρνάω, ή νιώθω μια πίεση ότι κάτι σκληρό είναι εκεί και δεν μπορώ να γυρίσω.. Όταν γυρίσω φυσικά με αρχίζει στις κλωτσιές! Μήπως πιέζεται? Νιωθετε κι εσείς έτσι τα μωράκια σας?? Έχει μεγαλώσει το ξέρω, αλλά φοβάμαι μήπως το στριμωχνω όταν κοιμάμαι στο πλάι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Amalia! είπε:

Βρε κορίτσια όταν είμαι ξαπλωμενη και πάω να γυρίσω σε κάποιο πλευρό νιώθω το μωρό μέσα ή να πέφτει στο πλευρό που γυρνάω, ή νιώθω μια πίεση ότι κάτι σκληρό είναι εκεί και δεν μπορώ να γυρίσω.. Όταν γυρίσω φυσικά με αρχίζει στις κλωτσιές! Μήπως πιέζεται? Νιωθετε κι εσείς έτσι τα μωράκια σας?? Έχει μεγαλώσει το ξέρω, αλλά φοβάμαι μήπως το στριμωχνω όταν κοιμάμαι στο πλάι 

Ναι...καπως έτσι και εγω. Ειχα τον ίδιο προβληματισμό κατα ποσο πιέζεται ...

Βεβαια ανάσκελα με τίποτα δεν μπορω να κλείσω ματι!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι κ εγω το νιώθω ότι πέφτει από την πλευρά που γυρίζω κ κοιτάω ν γυρίζω αργά γιατί φοβάμαι μην χτυπήσει χαχα.Μετά κάνει τα δικά της γιατί προφανώς την έχω ξεβολέψει κ συνεχίζουμε τον υπνο μας χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Amalia! είπε:

το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ! αλλά ρώτησα τη γιατρο κ μου είπε δεν παθαίνει κάτι απλώς κουνιεται μέχρι να βολευτεί! επίσης μου είπε ανάσκελα με τίποτα γιατί πιέζετε κάποια αρτηρία ή κάτι τέτοιο δεν πολύ κατάλαβα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Χαχαχα κορίτσια μια από τα ίδια και αγχώνομουν πολύ μην τη πλακώνω. Εγώ δυστυχώς μόνο ανάσκελα βολεύομαι αλλά μόλις διαπιστώνω ότι στον ύπνο μου είμαι ανάσκελα γυρνάω σε πλευρό κατευθείαν γιατί ακριβώς αυτό ξέρω ότι απαγορεύεται ανάσκελα....ο ύπνος είναι μαρτύριο πλέον. 

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Μπα εγώ δεν το έχω νιώσει αυτό, να πέφτει δηλαδή το μωρό στο πλευρό που γυρίζω...Νιώθω συνεχώς ότι μου πιάνει όλη μου την κοιλιά από άκρη σε άκρη και όταν γυρνάω στο πλάι αρχίζει τις κλωτσιές στην πλευρά που ακουμπάει στο στρώμα, σαν να ζοριζεται! Γι' αυτό είμαι κάπως πλάι με φορά προς τα πίσω...έτσι νιώθω πως δεν τον πιέζω πολύ!😳

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Χαχαχα κορίτσια μια από τα ίδια και αγχώνομουν πολύ μην τη πλακώνω. Εγώ δυστυχώς μόνο ανάσκελα βολεύομαι αλλά μόλις διαπιστώνω ότι στον ύπνο μου είμαι ανάσκελα γυρνάω σε πλευρό κατευθείαν γιατί ακριβώς αυτό ξέρω ότι απαγορεύεται ανάσκελα....ο ύπνος είναι μαρτύριο πλέον. 

Ο τρόπος που μπορείς να κοιμηθείς(ανάσκελα) ισως σε βολέψει στην γέννα. Το ισως το γράφω γιατι αν πας φυσιολογικα ενδεχομένως να μην παίξει και τόσο ρόλο...αλλα αν μιλάμε για καισαρική μονο έτσι θα μπορούσες. 

Δυο καισαρικές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ!! Θυμαμαι στην κλινική ήμουν κουρασμένη νυσταζα και ήμουν και ανάσκελα!!:roll:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Laura♡ είπε:

Ο τρόπος που μπορείς να κοιμηθείς(ανάσκελα) ισως σε βολέψει στην γέννα. Το ισως το γράφω γιατι αν πας φυσιολογικα ενδεχομένως να μην παίξει και τόσο ρόλο...αλλα αν μιλάμε για καισαρική μονο έτσι θα μπορούσες. 

Δυο καισαρικές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ!! Θυμαμαι στην κλινική ήμουν κουρασμένη νυσταζα και ήμουν και ανάσκελα!!:roll:

Καταλαβαίνω. Λογικό μετά από καισαρική να μπορούμε μόνο ανάσκελα. Εγώ φυσιολογικό τοκετό θέλω πρώτα ο Θεός!!! 

Η ανάρρωση στη καισαρική πόσες μέρες διαρκεί περίπου; Ξέρω ότι διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα αλλά περίπου πόση διάρκεια έχει;; 

Καλησπέρα κορίτσια ...Μπορω να πω αγχωθηκα λιγο που ειδα οτι εχετε ετοιμασει βαλίτσουλες  .Εγω δεν εχω αγορασει ουτε ετοιμασει τπτ! 30η εβδ βεβαια . μετα τις γιορτες ισως πρέπει να κουνηθω! 

Οσο για τα απαραιτητα που λέτε κοριτσια μου οσες εχετε σκοπο να γεννήσετε φυσιολογικα εγω θα πρότεινα να παρετε μαζι σας κ μια κρεμα για τις αιμορροΐδες.Στη πρωτη μου γεννα υπεφερα κ απο αυτο.!παρολο που νωριτερα δεν ειχα πρόβλημα στη ζωη μου.Εψαχνε ο αντρας μου θυμαμαι στα φαρμακεία.Πιο πολυ πονουσα εκει παρα στα ραμματα.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...