Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Marla@ είπε:

Μία είναι η λύση...Ωτοασπίδες!!!Δεν γίνεται αλλιώς... Αλλά μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι τώρα φεύγουν οι σύζυγοι από το κρεβάτι. Εμείς έχουμε πολύ καιρό που κοιμόμαστε χώρια.Μου κακοφαινεται πολύ αλλά τι να κάνουμε... Φοβάται μη με χτυπήσει στην κοιλιά χώρια που δεν χωράμε με τίποτα...

Εμένα σήμερα θα ξανά γυρίσει..! κοιμήθηκε για λίγο χωριά για να δούμε ότι δεν είναι άρρωστος. Είναι μεγάλο το κρεβάτι μας, δεν τίθεται θέμα να με χτυπήσει, προσέχει κι ολας δε μ ακουμπαει καν. Δυσκολεύομαι λιγο βέβαια να γυρίσω, θα δούμε πως θα πάει.. τουλάχιστον με βοηθάει οπότε χρειάζομαι ένα χεράκι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , Marla@ είπε:

Μία είναι η λύση...Ωτοασπίδες!!!Δεν γίνεται αλλιώς... Αλλά μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι τώρα φεύγουν οι σύζυγοι από το κρεβάτι. Εμείς έχουμε πολύ καιρό που κοιμόμαστε χώρια.Μου κακοφαινεται πολύ αλλά τι να κάνουμε... Φοβάται μη με χτυπήσει στην κοιλιά χώρια που δεν χωράμε με τίποτα...

Έχω πάρει και ωτοασπίδες, αλλά λίγο με ενοχλούν και προτιμώ να είμαστε χώρια! Δεν είναι πρόσφατο και σε μας...εδώ και μήνες χωριζόμαστε αλλά το παλεύαμε λίγο... προσπαθούσαμε στην αρχή μαζί...μετά κατά τις 5 τον ξυπνούσα και έφευγε...πλέον πάει εξαρχής στο άλλο δωμάτιο και είμαστε εντάξει...! Σε άλλα νέα, πήρα σήμερα τα τελευταία πραγματάκια από Jumbo...τώρα μου έμειναν μπιμπερό και πιπίλες...στείλτε ιδέες... Γυάλινα; Πλαστικά; Μεγάλα; Μικρά; Με πιπίλα σιλικόνης; Έχω μπερδευτεί...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Marilou7 είπε:

Έχω πάρει και ωτοασπίδες, αλλά λίγο με ενοχλούν και προτιμώ να είμαστε χώρια! Δεν είναι πρόσφατο και σε μας...εδώ και μήνες χωριζόμαστε αλλά το παλεύαμε λίγο... προσπαθούσαμε στην αρχή μαζί...μετά κατά τις 5 τον ξυπνούσα και έφευγε...πλέον πάει εξαρχής στο άλλο δωμάτιο και είμαστε εντάξει...! Σε άλλα νέα, πήρα σήμερα τα τελευταία πραγματάκια από Jumbo...τώρα μου έμειναν μπιμπερό και πιπίλες...στείλτε ιδέες... Γυάλινα; Πλαστικά; Μεγάλα; Μικρά; Με πιπίλα σιλικόνης; Έχω μπερδευτεί...

Εγώ έχω πάρει μπιμπερό Philips avent anti-colic που είναι για τους κολικούς...μου τα πρότεινε η μαία μου..με τις πιπιλες έχω μπερδευτεί.. δεν ξέρω ποιες πρέπει να πάρω.. πήρα 2 τις avent αλλά είναι πλαστικό γύρω γύρω δεν ξέρω αν είναι οκ...σκεφτόμουν μήπως πάρω με σιλικόνη για να μην πληγώνουν το μπεμπακι ..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Jiji είπε:

Εγώ έχω πάρει μπιμπερό Philips avent anti-colic που είναι για τους κολικούς...μου τα πρότεινε η μαία μου..με τις πιπιλες έχω μπερδευτεί.. δεν ξέρω ποιες πρέπει να πάρω.. πήρα 2 τις avent αλλά είναι πλαστικό γύρω γύρω δεν ξέρω αν είναι οκ...σκεφτόμουν μήπως πάρω με σιλικόνη για να μην πληγώνουν το μπεμπακι ..

Τα μπιμπερό γυάλινα;

1 ώρα πρίν, Marilou7 είπε:

Σίγουρα μόνο γυάλινα θα πάρω & πιπιλες σιλικόνης, απο ΜΑΜ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Σπυριδούλα νομίζω ζούμε το ίδιο έργο...ακριβώς όμως!!! Πριν λίγο ξύπνησα κι εγώ και τον βρήκα στον καναπέ (ενώ έχουμε κι άλλο δωμάτιο) θα τον έπιασε καμία λιγούρα και θα τον πήρε ο ύπνος εκεί χεχε... Όσο για το ροχαλητό είστε πραγματικά τυχερές όσες έχετε άντρες που δεν ροχαλίζουν! Αν δεν το ζήσεις σου φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι μεγάλο θέμα να μην μπορείς να απολαύσεις έναν ποιοτικό υπνάκο!😳

Ακριβώς αυτό κάθε βράδυ σχεδόν...... συμπάσχω απολύτως 

3 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Εμείς χωράμε άνετα στο κρεβάτι γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Το θέμα είναι ο άντρας μου που ροχαλιζει κι εγώ δε κλείνω μάτι κάθε βράδυ οπότε τον διώχνω η φεύγω εγώ. Πάντως από την αρχή της εγκυμοσύνης κοιμόμαστε μαζί και θέλουμε δηλαδή να κοιμόμαστε μαζί δεν το έχουμε σταματήσει αυτό λόγω της εγκυμοσύνης....

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Εγώ σε καταλαβαίνω.....ο δικός μου έχει δοκιμάσει ταινίες για τη μύτη και σπρέι στόματος τίποτα δεν διορθώθηκε.... Μάλλον θέλει πιο δραστική λύση γιατί κι εκείνος ταλαιπωρείται στον ύπνο εκτός από εμένα αφού όλο τον ξυπνάω.

Εγώ πήγα μπιμπερο γυάλινο Κορρές και η πιπίλα είναι κατάλληλη για νεογέννητο έως τριών μηνών και βοηθά στη καταπολέμηση τυχόν κολικών. Βέβαια εύχομαι προσωπικά να μην δώσω ξένο. Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά αν τα καταφέρω που θα το παλέψω!!! Και έχω και πιπίλα και πιπίλα νυκτός για νεογέννητο που προστατεύει λέει την οδοντοστοιχία του βρέφους και θυμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τη θηλή. Είναι από σιλικόνη αν θυμάμαι καλά και είναι της nuk 

πρίν από 12 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Εμείς χωράμε άνετα στο κρεβάτι γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Το θέμα είναι ο άντρας μου που ροχαλιζει κι εγώ δε κλείνω μάτι κάθε βράδυ οπότε τον διώχνω η φεύγω εγώ. Πάντως από την αρχή της εγκυμοσύνης κοιμόμαστε μαζί και θέλουμε δηλαδή να κοιμόμαστε μαζί δεν το έχουμε σταματήσει αυτό λόγω της εγκυμοσύνης....

Εγώ σε καταλαβαίνω.....ο δικός μου έχει δοκιμάσει ταινίες για τη μύτη και σπρέι στόματος τίποτα δεν διορθώθηκε.... Μάλλον θέλει πιο δραστική λύση γιατί κι εκείνος ταλαιπωρείται στον ύπνο εκτός από εμένα αφού όλο τον ξυπνάω.

Εγώ πήγα μπιμπερο γυάλινο Κορρές και η πιπίλα είναι κατάλληλη για νεογέννητο έως τριών μηνών και βοηθά στη καταπολέμηση τυχόν κολικών. Βέβαια εύχομαι προσωπικά να μην δώσω ξένο. Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά αν τα καταφέρω που θα το παλέψω!!! Και έχω και πιπίλα και πιπίλα νυκτός για νεογέννητο που προστατεύει λέει την οδοντοστοιχία του βρέφους και θυμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τη θηλή. Είναι από σιλικόνη αν θυμάμαι καλά και είναι της nuk 

Και του Dr. Brown 

• Μου αρέσει 1

On 19/12/2022 at 4:48 ΜΜ, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Παρήγγειλα σήμερα από μια σελίδα ένα πολυχρηστικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Εκτός από μαξιλάρι εγκυμοσύνης, γίνεται μαξιλάρι θηλασμού και φωλιά ύπνου. Ήταν σχετικά οικονομικό. Έχετε πάρει κάτι τέτοιο; Δεν αγόρασα νωρίτερα γιατί το θεωρούσα άσκοπη αγορά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα αφού είναι τρία σε ένα..

Ναι κι εγώ το έχω αλλά μια δυο φορές το έβαλα δα με βόλεψε είναι λίγο τεράστιο. Και για το θηλασμό μάλλον δε θα βολέψει. Θα μου φέρει η θεια μου από Παρίσι ένα πολύ βολικό που το φοράς στο μπράτσο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Jennyg είπε:

Ναι κι εγώ το έχω αλλά μια δυο φορές το έβαλα δα με βόλεψε είναι λίγο τεράστιο. Και για το θηλασμό μάλλον δε θα βολέψει. Θα μου φέρει η θεια μου από Παρίσι ένα πολύ βολικό που το φοράς στο μπράτσο.

Δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο από τη φωτογραφία. Θα σας πω σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω... 

Τέλεια!!!! Στο μπράτσο ε; Δεν το έχω ξανακουσει

6 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Και του Dr. Brown 

Έχω διαβάσει ότι πρέπει να αποφύγουμε την πιπίλα το πρώτο δίμηνο στον αποκλειστικό θηλασμό για να μην δημιουργήσουμε σύγχυση θηλων. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Jennyg είπε:

Έχω διαβάσει ότι πρέπει να αποφύγουμε την πιπίλα το πρώτο δίμηνο στον αποκλειστικό θηλασμό για να μην δημιουργήσουμε σύγχυση θηλων. 

Ισχύει.. ειδικά τις 40 πρώτες ημέρες σίγουρα.. 

Κορίτσια σε πόσους βαθμους πλύνατε τα ρούχα των μωρων σας?? Εγώ τα έβαλα στους 40, και νομίζω πως τα κορμακια μπήκαν!!! Νομίζω έγιναν μια σταλιά!!!

Παρεμπιπτόντως, τώρα που αρχίζω και τακτοποιώ λίγο τα πράγματα του μωρού, δε σας κρύβω ότι αγχώνομαι.. νιώθω ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν είμαι έτοιμη! Μου φαίνονται όλα βουνό στο μυαλό μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Amalia! είπε:

Ισχύει.. ειδικά τις 40 πρώτες ημέρες σίγουρα.. 

Κορίτσια σε πόσους βαθμους πλύνατε τα ρούχα των μωρων σας?? Εγώ τα έβαλα στους 40, και νομίζω πως τα κορμακια μπήκαν!!! Νομίζω έγιναν μια σταλιά!!!

Παρεμπιπτόντως, τώρα που αρχίζω και τακτοποιώ λίγο τα πράγματα του μωρού, δε σας κρύβω ότι αγχώνομαι.. νιώθω ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν είμαι έτοιμη! Μου φαίνονται όλα βουνό στο μυαλό μου!

Ανέλαβε όλο το πλύσιμο και το σιδέρωμα η μαμά μου να σας πω την αλήθεια...αλλά στους 40 βαθμούς τα έβαλε και αυτή...δεν πήγα να τα πάρω ακόμα, λες να έγιναν μια σταλιά και τα δικά μου;; χεχε... Άσε! Κι εγώ σήμερα που έκανα τα τελευταία ψώνια και μου έμειναν μόνο τα μπιμπερό κάπως αγχώθηκα...όταν το σκέφτομαι φοβάμαι...φοβάμαι πολύ...Αλλα μετά προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν τη γλιτώνω την κρίση πανικού! Προς το παρόν εύχομαι κάθε μέρα που έρχεται να είμαι καλά...να μην έχω κανέναν πόνο...να μπορώ να κάνω τα βασικά στο σπίτι και να έχω καλή ψυχολογία! Ας σκεφτόμαστε θετικά και μόνο το αύριο...Και όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή θα σφίξουμε τα δόντια και θα τα καταφέρουμε!♥️

• Μου αρέσει 4

6 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Ανέλαβε όλο το πλύσιμο και το σιδέρωμα η μαμά μου να σας πω την αλήθεια...αλλά στους 40 βαθμούς τα έβαλε και αυτή...δεν πήγα να τα πάρω ακόμα, λες να έγιναν μια σταλιά και τα δικά μου;; χεχε... Άσε! Κι εγώ σήμερα που έκανα τα τελευταία ψώνια και μου έμειναν μόνο τα μπιμπερό κάπως αγχώθηκα...όταν το σκέφτομαι φοβάμαι...φοβάμαι πολύ...Αλλα μετά προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν τη γλιτώνω την κρίση πανικού! Προς το παρόν εύχομαι κάθε μέρα που έρχεται να είμαι καλά...να μην έχω κανέναν πόνο...να μπορώ να κάνω τα βασικά στο σπίτι και να έχω καλή ψυχολογία! Ας σκεφτόμαστε θετικά και μόνο το αύριο...Και όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή θα σφίξουμε τα δόντια και θα τα καταφέρουμε!♥️

Η ψυχολογία είναι το παν! Θα τα καταφερουμε σίγουρα, απλά ίσως δυσοολευτουμε λιγάκι στην αρχή.. Ετοιμάσατε βαλιτσα μαιευτηριου? Τι θα πάρετε μαζί σας για καθαρισμό της τουαλέτας? Έχουμε κι αυτά.. χαχα

Επίσης ξέρετε πως καθαρίζουμε τον αποστειρωτή αν μας έχουν δώσει?? Νιωθω πως δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα, κορίτσια!! Χειμερινό ηλιοστάσιο σήμερα.Καλό χειμώνα!!!     Τελειώνω κι εγώ σχεδόν με την βαλίτσα.Μου λείπουν επιθέματα για το στήθος.Οσον αφορά τα μπιμπερό δεν έχω κατασταλάξει ακόμα.Ειναι που ονειρεύομαι να θηλάσω αποκλειστικά αλλά καταλαβαίνω ότι δεν θα με στηρίξει κανείς... Ήθελα να σας πω ότι βρήκα μια ομάδα στο Facebook που λέγεται δεσμοί θηλασμού.Φοβερες οι κοπέλες.Μπορειτε να μάθετε τα πάντα για τον θηλασμό.Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται ιερό πράγμα ο θηλασμός.                                            Mar.Theo,τι κάνεις; Όλα καλά;

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

Ναι ναι το ξέρω. Τη πήρα για ακραίες περιπτώσεις.

1 hour ago, Marla@ είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!! Χειμερινό ηλιοστάσιο σήμερα.Καλό χειμώνα!!!     Τελειώνω κι εγώ σχεδόν με την βαλίτσα.Μου λείπουν επιθέματα για το στήθος.Οσον αφορά τα μπιμπερό δεν έχω κατασταλάξει ακόμα.Ειναι που ονειρεύομαι να θηλάσω αποκλειστικά αλλά καταλαβαίνω ότι δεν θα με στηρίξει κανείς... Ήθελα να σας πω ότι βρήκα μια ομάδα στο Facebook που λέγεται δεσμοί θηλασμού.Φοβερες οι κοπέλες.Μπορειτε να μάθετε τα πάντα για τον θηλασμό.Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται ιερό πράγμα ο θηλασμός.                                            Mar.Theo,τι κάνεις; Όλα καλά;

Γιατί κορίτσι μου να μην σε στηρίξουν στον θηλασμό;;

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Η ψυχολογία είναι το παν! Θα τα καταφερουμε σίγουρα, απλά ίσως δυσοολευτουμε λιγάκι στην αρχή.. Ετοιμάσατε βαλιτσα μαιευτηριου? Τι θα πάρετε μαζί σας για καθαρισμό της τουαλέτας? Έχουμε κι αυτά.. χαχα

Επίσης ξέρετε πως καθαρίζουμε τον αποστειρωτή αν μας έχουν δώσει?? Νιωθω πως δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές!

Καλημέρααα! Την έχω σχεδόν έτοιμη τη τσάντα μαιευτηρίου. Μου λείπουν μόνο εσώρουχα και ίσως άλλο ένα σουτιέν θηλασμού. 

Για την τουαλέτα θα πάρω αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού επιφανειών. Ούτως η άλλως τα κουβαλάω παντού και πάντα μαζί μου. 

καλημέρα κορίτσια! τι ταλαιπωρία πια αυτός ο ύπνος ξυπνάω κ νομίζω δενε χω ξεκουραστεί καθόλου...πονάω παντού.. 

πήρα κι εγώ μαντηλάκια για την τουαλέτα και αντισηπτικό.. την τσάντα θα την ετοιμάσω το Σάββατο τα έχω πάρει σχεδόν όλα εκτός από σερβιέτες..έπισης όσες φίλες μου γέννησαν μου είπανε να πάρω μπουκάλι για κάλπικες πλυσεις σε περίπτωση που έχω ράμματα κλπ για να μπορώ να κατουραω χωρίς να τσούζει και για να κάνω εύκολα καθαρισμό της περιοχής.. έχετε πάρει κάτι αντίστοιχο?πρώτη φορά το άκουσα είναι η αλήθεια.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...