Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Marilou7 είπε:

Σπυριδούλα εγώ πήρα τέτοιο μαξιλάρι μαζί με την φωλιτσα που είχα παραγγείλει!!! Στην αρχή ενθουσιάστηκα, αλλά μετά από ένα μήνα που το έχω νομίζω δεν με βόλεψε κ πολύ... δηλαδή για στήριξη κατά τον ύπνο που το ήθελα την ίδια δουλειά κάνω κ με ένα απλό μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια...μου πιάνει πολύ χώρο, σχεδόν εκτοπίζει τον άντρα μου δλδ χεχε και όταν θες να γυρίσεις δεν είναι τόσο εύκολο να του αλλάξεις πλευρά κάτω από τις κουβέρτες και τα παπλώματα!!! Έχω που έχω το ζόρι μου να γυρίσω το σώμα μου...εχω και αυτό!!!! τώρα σαν μαξιλάρι θηλασμού ελπίζω να βολεψει περισσότερο!!!

Χμμμ. Αυτό που παρήγγειλα δεν είναι τόσο μεγάλο πάντως. Είναι το 3 σε 1 της bebestars αν θες να το δεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα... όσες δυσκολεύεστε στον ύπνο η λύση είναι μία!!! Στείλτε τον άντρα σας σε άλλο κρεβάτι! Χαχαχ τι να σας λέω! Κι εγώ κάθε βράδυ πονουσα, δεν μπορούσα να γυρίσω, ξύπναγα το πρωί με πόνους στη μεση κτλ. 3 μέρες τώρα κοιμομαστε χωρια γιατί ήταν λίγο αδιαθετος. Εεε κοιμάμαι πολύ άνετα και ωραία! Ούτε δυσκολεύομαι Ούτε τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από την κοιλιά που με βαραίνει όταν γυρνάω πλευρό. Μεταξύ μας αυτά αχαχχα Βέβαια θα ξανά κοιμηθούμε μαζί γιατί νιωθω μοναξιά, αλλά άλλο αυτό!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... όσες δυσκολεύεστε στον ύπνο η λύση είναι μία!!! Στείλτε τον άντρα σας σε άλλο κρεβάτι! Χαχαχ τι να σας λέω! Κι εγώ κάθε βράδυ πονουσα, δεν μπορούσα να γυρίσω, ξύπναγα το πρωί με πόνους στη μεση κτλ. 3 μέρες τώρα κοιμομαστε χωρια γιατί ήταν λίγο αδιαθετος. Εεε κοιμάμαι πολύ άνετα και ωραία! Ούτε δυσκολεύομαι Ούτε τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από την κοιλιά που με βαραίνει όταν γυρνάω πλευρό. Μεταξύ μας αυτά αχαχχα Βέβαια θα ξανά κοιμηθούμε μαζί γιατί νιωθω μοναξιά, αλλά άλλο αυτό!

Χαχαχα σε νιώθω!!!! Όταν κοιμόμαστε χώρια κοιμάμαι πολύ καλύτερα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Χμμμ. Αυτό που παρήγγειλα δεν είναι τόσο μεγάλο πάντως. Είναι το 3 σε 1 της bebestars αν θες να το δεις.

Εγώ μαξιλάρι θηλασμού πήρα.. το οποίο είναι και μεγάλο και δεν έχω που να το βάλω! Πιστεύω θα βολέψει για τους πρώτους μήνες.. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Χαχαχαχ μίλησες στην καρδούλα μου!!! Κορίτσια είναι μεγάλη αλήθεια αυτό, όσο και αν μου λείπει να τον ακουμπάω, πολύ συχνά τον στέλνω στο άλλο δωμάτιο και κοιμάμαι υπέροχα!!!! Επίσης, το μεγαλύτερο βασανιστήριο είναι να ροχαλίζει κιόλας...εκεί που ξυπνάς 3 φορές για τουαλέτα και μετά έχεις και τις αϋπνίες σου, να ακούς το ροχαλητό τέρμα στο αυτί σου....θέλω να τον πνίξω! Χαχαχα Άλλο δωμάτιο και σώθηκα!😇

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Marilou7 είπε:

Χαχαχαχ μίλησες στην καρδούλα μου!!! Κορίτσια είναι μεγάλη αλήθεια αυτό, όσο και αν μου λείπει να τον ακουμπάω, πολύ συχνά τον στέλνω στο άλλο δωμάτιο και κοιμάμαι υπέροχα!!!! Επίσης, το μεγαλύτερο βασανιστήριο είναι να ροχαλίζει κιόλας...εκεί που ξυπνάς 3 φορές για τουαλέτα και μετά έχεις και τις αϋπνίες σου, να ακούς το ροχαλητό τέρμα στο αυτί σου....θέλω να τον πνίξω! Χαχαχα Άλλο δωμάτιο και σώθηκα!😇

Μια από τα ίδια.......

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια. Εγω παλι δεν μπορώ να κοιμηθω εαν δεν ειναι δίπλα μου!! Ειναι ήσυχος ο καημένος:P ουτε τον καταλαβαίνω!! Εμένα πρέπει να διώξει που στριφογυρνάω ολη την ώρα και καθε 3ς και λίγο του τραβάω το πάπλωμα (ασυναισθητα) γιατι μαρέσει να το τυλίγομαι :D

Δυσκολεύομαι και εγω να βολευτώ χθες βραδυ ενιωθα να με ενοχλεί και το στομάχι επειδή πιέστηκε...ισως επειδη ειχα φαει λιγο νωρίτερα και πιέστηκε οταν ξάπλωνα..ισως επειδη το μωρό το κανε παιχνίδι και το κοπανούσε:) δεν ξέρω παντως δεν ήταν ευχάριστο.

• Χαχα 2

16 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Παρήγγειλα σήμερα από μια σελίδα ένα πολυχρηστικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Εκτός από μαξιλάρι εγκυμοσύνης, γίνεται μαξιλάρι θηλασμού και φωλιά ύπνου. Ήταν σχετικά οικονομικό. Έχετε πάρει κάτι τέτοιο; Δεν αγόρασα νωρίτερα γιατί το θεωρούσα άσκοπη αγορά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα αφού είναι τρία σε ένα..

Εγώ πήρα ένα για την εγκυμοσύνη μαξιλάρι έχει σχημα Π λόγο της ξάπλας και με βοήθησε αρκετά!! 

Τώρα θέλω να πάρω το μαξιλάρι θηλασμού σε σχήμα U που το είχα και στην προηγούμενη μου κόρη και με βόλεψε αφάνταστα πολύ!!

Τέτοιο δεν έχω πάρει 3 σε 1 αλλά λογικά θα σε βολεψει και αυτό :)

19 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό, όλα πάνε καλά...ο μπέμπης 2.450 γρ !!!!! Έπαθα σοκ με το πόσο βάρος πήρε...κάναμε και καρδιοτοκογράφημα και ήταν πολύ δραστήριος...τον ρώτησα και για ντοπλερ και μου είπε πως δεν θα χρειαστεί να κάνω αφού παρακολουθεί το μωρό ο ίδιος με καρδιοτοκογράφο τακτικά! Στα κιλά είμαι +13 και μου είπε πως μέχρι το τέλος θα πάρω αλλά 4 πάνω κάτω και να προσέχω τώρα στις γιορτές! Αυτά τα νέα μου!🤩

Αυτό είναι τέλειο νέο!!!Και ο μπεμπακος είναι μπαμπατσικος αλλά και εσύ στα κιλά σου είσαι σούπερ!! Εγώ πλέον σταμάτησα να ζυγίζομαι έχω πάρει 20 είδη ┐⁠(⁠ ⁠∵⁠ ⁠)⁠┌

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Laura♡ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εγω παλι δεν μπορώ να κοιμηθω εαν δεν ειναι δίπλα μου!! Ειναι ήσυχος ο καημένος:P ουτε τον καταλαβαίνω!! Εμένα πρέπει να διώξει που στριφογυρνάω ολη την ώρα και καθε 3ς και λίγο του τραβάω το πάπλωμα (ασυναισθητα) γιατι μαρέσει να το τυλίγομαι :D

Δυσκολεύομαι και εγω να βολευτώ χθες βραδυ ενιωθα να με ενοχλεί και το στομάχι επειδή πιέστηκε...ισως επειδη ειχα φαει λιγο νωρίτερα και πιέστηκε οταν ξάπλωνα..ισως επειδη το μωρό το κανε παιχνίδι και το κοπανούσε:) δεν ξέρω παντως δεν ήταν ευχάριστο.

Χαχαχαχα ωραία περνάμε!!!! Ξύπνησα πριν λίγο γιατί δεν κατάφερα να κοιμηθώ το βράδυ από το ροχαλητο του άντρα μου και τον βρήκα μες στο σαλόνι να κοιμάται στον καναπέ. Χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Χαχαχαχα ωραία περνάμε!!!! Ξύπνησα πριν λίγο γιατί δεν κατάφερα να κοιμηθώ το βράδυ από το ροχαλητο του άντρα μου και τον βρήκα μες στο σαλόνι να κοιμάται στον καναπέ. Χαχαχαχα

Ούτε εγώ μπορώ χωρίς εκείνον η αλήθεια είναι...Πλάκα έχει ότι μου τραβάει το βράδυ την κουβέρτα και μετά όταν ξυπνάει με σκεπάζει ο καλουλης μουυυ!! Βέβαια τρώει κάτι ξεγυρισμενες όταν ροχαλιζει (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Roses! είπε:

Ούτε εγώ μπορώ χωρίς εκείνον η αλήθεια είναι...Πλάκα έχει ότι μου τραβάει το βράδυ την κουβέρτα και μετά όταν ξυπνάει με σκεπάζει ο καλουλης μουυυ!! Βέβαια τρώει κάτι ξεγυρισμενες όταν ροχαλιζει (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)

Χαχαχα μια ζωή αυτό με τα σκεπάσματα..... τραβάω εγώ τραβάει ο άντρας μου και πάει έτσι όλο το βράδυ. 

• Χαχα 2

Καλημερααα!!! Α κορίτσια εμείς την έχουμε δει Σουηδία και έχω βρει ησυχία χαχχαχα ο άντρας μου στον καναπέ εγγ στο κρεβάτι με το τεράστιο μαξιλάρι μου κ είμαι μια χαρά...νοιώθω πολύ μοναξιά βέβαια αλλά απ το να τον ξυπνάω συνέχεια γιατί σηκώνομαι κάθε τρεις κ λίγο ή να με ξυπνάει αυτός με ροχαλητό καλύτερα έτσι! Λίγο έμεινε ακόμα κ μετά θα κοιμόμαστε πάλι αγκαλίτσα οι 3 μας πλέον!!! :)

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Σπυριδούλα νομίζω ζούμε το ίδιο έργο...ακριβώς όμως!!! Πριν λίγο ξύπνησα κι εγώ και τον βρήκα στον καναπέ (ενώ έχουμε κι άλλο δωμάτιο) θα τον έπιασε καμία λιγούρα και θα τον πήρε ο ύπνος εκεί χεχε... Όσο για το ροχαλητό είστε πραγματικά τυχερές όσες έχετε άντρες που δεν ροχαλίζουν! Αν δεν το ζήσεις σου φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι μεγάλο θέμα να μην μπορείς να απολαύσεις έναν ποιοτικό υπνάκο!😳

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Marilou7 είπε:

Σπυριδούλα νομίζω ζούμε το ίδιο έργο...ακριβώς όμως!!! Πριν λίγο ξύπνησα κι εγώ και τον βρήκα στον καναπέ (ενώ έχουμε κι άλλο δωμάτιο) θα τον έπιασε καμία λιγούρα και θα τον πήρε ο ύπνος εκεί χεχε... Όσο για το ροχαλητό είστε πραγματικά τυχερές όσες έχετε άντρες που δεν ροχαλίζουν! Αν δεν το ζήσεις σου φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι μεγάλο θέμα να μην μπορείς να απολαύσεις έναν ποιοτικό υπνάκο!😳

Κορίτσια δηλώνω από τις τυχερές! Κιχ δε βγάζει! Ξυπνάω και με καρφίτσα που λένε, δεν ξέρω πως θα κάναμε χωριό αν ροχαλιζε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια δηλώνω από τις τυχερές! Κιχ δε βγάζει! Ξυπνάω και με καρφίτσα που λένε, δεν ξέρω πως θα κάναμε χωριό αν ροχαλιζε!

Μία είναι η λύση...Ωτοασπίδες!!!Δεν γίνεται αλλιώς... Αλλά μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι τώρα φεύγουν οι σύζυγοι από το κρεβάτι. Εμείς έχουμε πολύ καιρό που κοιμόμαστε χώρια.Μου κακοφαινεται πολύ αλλά τι να κάνουμε... Φοβάται μη με χτυπήσει στην κοιλιά χώρια που δεν χωράμε με τίποτα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...