Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

12 hours ago, SpiridoulaK said:

Κορίτσια για να ξαναβρείτε μηνύματα και ειδοποιήσεις κατεβείτε κάτω στην αρχική σελίδα και επιλέξτε εκεί που γράφει χρώμα το IPS default και θα γίνει γαλάζια η σελίδα από λιλά που είναι τώρα. Πάνω δεξιά θα σας εμφανιστεί ένα κουτάκι με γραμμές σε ένα πλαίσιο λευκό πάνω από το γαλάζιο εκεί θα δείτε ειδοποιήσεις κτλ . Ελπίζω να βοήθησα κι εμένα μου το ανέφεραν 

Καλημερα κοριτσια!! 
Ευχαριστουμε Σπυριδουλα το εκανα οπως ειπες κ εγινε μια χαρα! 

@Jijiκ εγω δεν νομιζω να προλαβουμε να τελειωσουμε με το σπιτι…ειμαστε πολυ οριακα κ φοβαμαι οτι θα γεννησω πριν γινει η μετακομιση..

Ηδη νιωθω να βαραινω πολυ..εχω κατι περιεργους πονους χαμηλα εσωτερικα, δεν ξερω αν το μωρο μου χτυπαει τον τραχηλο. Επισης το θεμα με τα τσισα ανα δεκα λεπτα νιωθω οτι θελω να παω..οπως κ τουαλετα εχει τυχει να παω κ 5 φορες μεσα στην μερα λες κ το μωρο πιεζει το εντερο! Να μεγαλωσε ετσι αποτομα;; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Σε ευχαριστώ για την θετικοτητα σου !!!!! Την ανεπάρκεια τραχήλου την προκαλούν πολλοί παράγοντες.  . . Ορθοστασία,  κούραση,  βάρος όπως επίσης και οι συσπάσεις.  . . Τώρα εγώ δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως είναι η συσπαση ένας καρδιοτοκογραφος θα σε βοηθαγε . . . Ναι όταν σηκώνομαι νοιώθω βάρος κατά κάτω κ ειναι σκληρή η κοιλιά,  κ όταν κουράζομαι.  . . Πίνω παρααα πολυυυ νερό κ κατουραω κάθε μία ώρα για να βοηθήσω λίγο.  . . 

Έχει τύχει να δεις την κοιλιά σου να γίνεται τετράγωνη???? Είδατε πως κάθονται τα ζουζούνια σου ;;

Μπα, τετράγωνη όχι.Το κοριτσάκι που είναι χαμηλά,έχει ισχιακη προβολή.Την αισθάνομαι πολύ πιο σπάνια από το αγοράκι που είναι πάνω.Δεν έχει χώρο να κινηθεί μου είπε ο γιατρός.Το κεφαλάκι του αγοριού ακουμπάει στα πόδια της μπέμπας... Αυτός είναι άνετος και κουνιέται πολύ...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσια!! 
Ευχαριστουμε Σπυριδουλα το εκανα οπως ειπες κ εγινε μια χαρα! 

@Jijiκ εγω δεν νομιζω να προλαβουμε να τελειωσουμε με το σπιτι…ειμαστε πολυ οριακα κ φοβαμαι οτι θα γεννησω πριν γινει η μετακομιση..

Ηδη νιωθω να βαραινω πολυ..εχω κατι περιεργους πονους χαμηλα εσωτερικα, δεν ξερω αν το μωρο μου χτυπαει τον τραχηλο. Επισης το θεμα με τα τσισα ανα δεκα λεπτα νιωθω οτι θελω να παω..οπως κ τουαλετα εχει τυχει να παω κ 5 φορες μεσα στην μερα λες κ το μωρο πιεζει το εντερο! Να μεγαλωσε ετσι αποτομα;; 

Σε νιώθω απόλυτα......νιώθω καθε μέρα και χειρότερα από θέμα βάρους....το βράδυ βασανιζομαι να κοιμηθώ. Δεν βολεύομαι καθόλου κι όλο στριφογυρίζω....κάθε βράδυ και χειρότερα πραγματικά......

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Marla@ είπε:

Μπα, τετράγωνη όχι.Το κοριτσάκι που είναι χαμηλά,έχει ισχιακη προβολή.Την αισθάνομαι πολύ πιο σπάνια από το αγοράκι που είναι πάνω.Δεν έχει χώρο να κινηθεί μου είπε ο γιατρός.Το κεφαλάκι του αγοριού ακουμπάει στα πόδια της μπέμπας... Αυτός είναι άνετος και κουνιέται πολύ...

Το αγοράκι το καταλαβαίνω που έχει λόξυγκα και δύο φορείς την μέρα.Την μπέμπα μια φορά την έχω καταλάβει να έχει λόξυγκα.

πρίν από 2 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Σε νιώθω απόλυτα......νιώθω καθε μέρα και χειρότερα από θέμα βάρους....το βράδυ βασανιζομαι να κοιμηθώ. Δεν βολεύομαι καθόλου κι όλο στριφογυρίζω....κάθε βράδυ και χειρότερα πραγματικά......

Τάλε κουαλε!!! Αφού αναρωτιέμαι όταν θα μπαίνουμε στον μήνα μας πως θα είναι αυτή η κοιλιά;Χθές δεινοπαθησα να κοιμηθώ.Δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Marla@ είπε:

Το αγοράκι το καταλαβαίνω που έχει λόξυγκα και δύο φορείς την μέρα.Την μπέμπα μια φορά την έχω καταλάβει να έχει λόξυγκα.

Τάλε κουαλε!!! Αφού αναρωτιέμαι όταν θα μπαίνουμε στον μήνα μας πως θα είναι αυτή η κοιλιά;Χθές δεινοπαθησα να κοιμηθώ.Δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα...

Όσες έχετε δίδυμα θα αλλάζετε πολύ πιο δύσκολα πλευρό και γενικότερα οι κινήσεις σας.... Δεν μπορώ πραγματικά να το φανταστώ... φοβερό!!! Μέρα με τη μέρα βαραίνουμε......

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Όσες έχετε δίδυμα θα αλλάζετε πολύ πιο δύσκολα πλευρό και γενικότερα οι κινήσεις σας.... Δεν μπορώ πραγματικά να το φανταστώ... φοβερό!!! Μέρα με τη μέρα βαραίνουμε......

Μας εσωσες Σπυριδούλα!! Το έκανα όπως το λες και βρήκα επιτέλους ειδοποιήσεις και μηνύματα!! 

Και εγώ εχθές αγανάκτησα να κοιμηθώ,δεν βολευομουν πουθενά όσα μαξιλάρια και να έβαζα,με πονούσαν τα πλευρά και ακόμη είμαι 29η! Λέω όσο περνάνε οι μέρες τι θα έχω ακόμα?? Μπράβο σε εσάς που έχετε δίδυμα βρε κορίτσια χαράς το κουράγιο σας!!

Μαρεσει που μου λέει ο γιατρός τσουκου τσουκου θα σηκώνεσαι από την 32η και μετά ..αλήθεια ποιος θα σηκώνεται που από τώρα μέχρι το μπάνιο και κάνω λες και έτρεχα μαραθώνιο¯⁠\⁠(⁠°⁠_⁠o⁠)⁠/⁠¯

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό, όλα πάνε καλά...ο μπέμπης 2.450 γρ !!!!! Έπαθα σοκ με το πόσο βάρος πήρε...κάναμε και καρδιοτοκογράφημα και ήταν πολύ δραστήριος...τον ρώτησα και για ντοπλερ και μου είπε πως δεν θα χρειαστεί να κάνω αφού παρακολουθεί το μωρό ο ίδιος με καρδιοτοκογράφο τακτικά! Στα κιλά είμαι +13 και μου είπε πως μέχρι το τέλος θα πάρω αλλά 4 πάνω κάτω και να προσέχω τώρα στις γιορτές! Αυτά τα νέα μου!🤩

• Μου αρέσει 7

πρίν από 7 λεπτά , Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό, όλα πάνε καλά...ο μπέμπης 2.450 γρ !!!!! Έπαθα σοκ με το πόσο βάρος πήρε...κάναμε και καρδιοτοκογράφημα και ήταν πολύ δραστήριος...τον ρώτησα και για ντοπλερ και μου είπε πως δεν θα χρειαστεί να κάνω αφού παρακολουθεί το μωρό ο ίδιος με καρδιοτοκογράφο τακτικά! Στα κιλά είμαι +13 και μου είπε πως μέχρι το τέλος θα πάρω αλλά 4 πάνω κάτω και να προσέχω τώρα στις γιορτές! Αυτά τα νέα μου!🤩

Καλέ πόσων βδομάδων είσαι κι είναι τόσο το μωρό; Τέλεια!!!Φτου,φτου, φτου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Roses! είπε:

Μας εσωσες Σπυριδούλα!! Το έκανα όπως το λες και βρήκα επιτέλους ειδοποιήσεις και μηνύματα!! 

Και εγώ εχθές αγανάκτησα να κοιμηθώ,δεν βολευομουν πουθενά όσα μαξιλάρια και να έβαζα,με πονούσαν τα πλευρά και ακόμη είμαι 29η! Λέω όσο περνάνε οι μέρες τι θα έχω ακόμα?? Μπράβο σε εσάς που έχετε δίδυμα βρε κορίτσια χαράς το κουράγιο σας!!

Μαρεσει που μου λέει ο γιατρός τσουκου τσουκου θα σηκώνεσαι από την 32η και μετά ..αλήθεια ποιος θα σηκώνεται που από τώρα μέχρι το μπάνιο και κάνω λες και έτρεχα μαραθώνιο¯⁠\⁠(⁠°⁠_⁠o⁠)⁠/⁠¯

Άστα να πάνε!!! Εγώ είμαι 31+4..... δυσκολεύει η καθημερινότητα μας όσο προχωράει η εγκυμοσύνη... λογικό είναι 

πρίν από 25 λεπτά , Marilou7 είπε:

Σούπερ νέα!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μόλις γύρισα κι εγώ από ακρδιοτοκογραφο όλα μια χαρά!!!

@Marilou7τέλειος ο μπεμπης!

@N.Angelπόσο σε νιωθω με τη μετακομιση καλη υπομονη μας εύχομαι!

Κορίτσια όσες έχετε δίδυμα είστε ηρωίδες πραγματικά! Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα γιατί ξαφνικά οι κινήσεις της μπεμπας έχουν γίνει έντονες κ δυσκολεύομαι ακόμα πιο πολύ να βολευτώ...

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Παρήγγειλα σήμερα από μια σελίδα ένα πολυχρηστικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Εκτός από μαξιλάρι εγκυμοσύνης, γίνεται μαξιλάρι θηλασμού και φωλιά ύπνου. Ήταν σχετικά οικονομικό. Έχετε πάρει κάτι τέτοιο; Δεν αγόρασα νωρίτερα γιατί το θεωρούσα άσκοπη αγορά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα αφού είναι τρία σε ένα..

πρίν από 6 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Παρήγγειλα σήμερα από μια σελίδα ένα πολυχρηστικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Εκτός από μαξιλάρι εγκυμοσύνης, γίνεται μαξιλάρι θηλασμού και φωλιά ύπνου. Ήταν σχετικά οικονομικό. Έχετε πάρει κάτι τέτοιο; Δεν αγόρασα νωρίτερα γιατί το θεωρούσα άσκοπη αγορά αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα αφού είναι τρία σε ένα..

Σπυριδούλα εγώ πήρα τέτοιο μαξιλάρι μαζί με την φωλιτσα που είχα παραγγείλει!!! Στην αρχή ενθουσιάστηκα, αλλά μετά από ένα μήνα που το έχω νομίζω δεν με βόλεψε κ πολύ... δηλαδή για στήριξη κατά τον ύπνο που το ήθελα την ίδια δουλειά κάνω κ με ένα απλό μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια...μου πιάνει πολύ χώρο, σχεδόν εκτοπίζει τον άντρα μου δλδ χεχε και όταν θες να γυρίσεις δεν είναι τόσο εύκολο να του αλλάξεις πλευρά κάτω από τις κουβέρτες και τα παπλώματα!!! Έχω που έχω το ζόρι μου να γυρίσω το σώμα μου...εχω και αυτό!!!! τώρα σαν μαξιλάρι θηλασμού ελπίζω να βολεψει περισσότερο!!!

• Μου αρέσει 2

Αχ ρε κορίτσια τι τραβαμε στον υπνο...κ εγω υποφερω κ ολο γκρινιαζω πονανε κ πολυ τα ισχύα μιυ ρε γμτ.Καλα κ τη μερα γκρινιαζω .χαχαχα .Δε τη παλευω κ τοσο με την αλλαγη στο σωμα.Εχω δυσφορια.Κ ειμαι ακομα 29η. Νιώθω λες κ.ειμαι εγκυος 2 χρονια

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...