Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Καισαρική θα γινόταν ούτως ή άλλως.  . . Απλά θέλαμε να πατήσουμε τις 36 εβδομάδες.  . .με τα τελευταία δεδομένα δεν το βλέπουμε κ ειπαμε να τρεναρουμε όσο μπορούμε με καθισιο κ τα φάρμακα  . . . Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε αλλά λογικά επειδή αύριο θα κάνω κ την κορτιζόνη το πάμε για 2 βδομάδες ( 2 βδομάδες κρατάει η δράση της δλδη εχει κάνει την δουλειά που θέλουμε) κ μακάρι να αντέξουμε κ πάρα πάνω.  .  .

Πως νιώθεις τις συσπάσεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 16/12/2022 at 5:58 ΠΜ, SpiridoulaK είπε:

Χαχαχα κορίτσια πόσο σας νιώθω με το κατούρημα.... πουθενά δε μπορώ να πάω. Χθες πήγαμε στη συμβολαιογράφο για να υπογράψουμε το σύμφωνο συμβίωσης και έψαχνα τουαλέτα. Είναι πολύ άβολο κάποιες φορές. Πχ στο σούπερ μάρκετ η σε πολυκατάστημα. Γι αυτό στέλνω τον άντρα μου.....

Σχετικά με τη κοιλιά η δική μου δεν είναι χαμηλά. Είναι ολοστρόγγυλη και δεν έχει αλλάξει κάτι....

Η αναβάθμιση στη σελίδα είναι σούπερ!!!

Γεια σας κορίτσια ! Πετάχτηκα απτό τις μαμάδες Ιουνίου ! Με το καλό σε όλες σας εύχομαι μια όμορφη τελειομανή εγκυμοσύνη , πλησιάζει ο καιρός να αγκαλιάσετε τα ζουζουνακια σας ! Σπυριδουλα διάβασα ότι πήγατε για συμφωνώ συμβίωσης και θελω να σε ρωτήσω λίγο για αυτό , γιατί και εμείς δεν σκοπεύουμε προς το παρόν να παντρευτούμε και σκεφτόμαστε για σύμφωνο . Ποσό πληρώσατε στη συμβολαιογράφο ; Μέ το σύμφωνο το παιδι αναγνωρίζεται πλέον αυτόματα απτό οκ πατέρα όταν γεννηθεί ; 
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την εισβολή :)

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Κορίτσια, μόλις πήγα να κάνω το ντουζάκι μου είδα από τις θηλές μου 2 σταγονίτσες διάφανο υγρό...αυτό είναι το λεγόμενο πύαρ;;; Δεν μου είχε ξανασυμβεί...Είναι φυσιολογικό ε;

Εγώ από την 27η είχα δει τις πρώτες  σταγόνες στη μπλούζα ένα πρωί κ από την 31 κ έπειτα  έχω αρχίσει που κ που να βλέπω πάλι κάποια πρωινά. Φυσιολογικό είναι μου είπε ο γιατρός.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Πως νιώθεις τις συσπάσεις??

Αυτό ήταν το πρόβλημα με εμένα ότι δεν είχα καταλάβει ότι ειναι συσπάσεις , νόμιζα ότι ήταν τα μωρά η από την κούραση.  . . Αλλά έκατσα κ έκανα nst ( καρδιοτοκογραφο ) κ εκεί ξεκαθάρισαν όλα.  . . Εγώ τι ένοιωθα.  . . Πετρωνε όλη η κοιλια μου , άλλαζε σχήμα κ απλά ένοιωθα ένα μούδιασμα κ ένα βάρος , τώρα νοιώθω κ δυσφορία , όχι όμως πόνο .  . . Αυτό αν άλλαζα θέση η κατουραγα έφευγε . . . Αυτό συνέβαινε τους τελευταίους 2 μήνες.  . . Κ ειδικά τον τελευταίο μήνα συνέχεια.  .  . 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Πετάχτηκα απτό τις μαμάδες Ιουνίου ! Με το καλό σε όλες σας εύχομαι μια όμορφη τελειομανή εγκυμοσύνη , πλησιάζει ο καιρός να αγκαλιάσετε τα ζουζουνακια σας ! Σπυριδουλα διάβασα ότι πήγατε για συμφωνώ συμβίωσης και θελω να σε ρωτήσω λίγο για αυτό , γιατί και εμείς δεν σκοπεύουμε προς το παρόν να παντρευτούμε και σκεφτόμαστε για σύμφωνο . Ποσό πληρώσατε στη συμβολαιογράφο ; Μέ το σύμφωνο το παιδι αναγνωρίζεται πλέον αυτόματα απτό οκ πατέρα όταν γεννηθεί ; 
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την εισβολή :)

Καλημέρα κορίτσι μου. Με το καλό το μωράκι σου!!!! 150 ευρώ κοστίζει το σύμφωνο. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιλέξαμε σύμφωνο συμβίωσης ώστε να πάρει απευθείας το μωρό το επώνυμο του πατέρα της. Μετά τη γέννηση γλυτώνεις τη διαδικασία για την αναγνώριση τέκνου κτλ. Η οποία είναι λίγο πιο χρονοβόρα και πιο κοστοβορα διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να πάμε στο ληξιαρχείο της πόλης μας και να καταθέσουμε το σύμφωνο συμβίωσης. Μαζί με τη κατάθεση του συμφώνου χρειάζεται η υπάλληλος την προηγούμενη οικογένειακη κατάσταση και των δύο μας,ένα πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας του αιτούντος (δηλαδή εκείνος που θα πάει στο ληξιαρχείο) εμένα θα πάει ο άντρας μου αύριο και θέλει φωτοτυπία των ταυτοτήτων. Δεν είναι μπελαλιδικο όπως τον πολιτικό γάμο και είναι η πιο οικονομική λύση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! 33η εβδομάδα μπαίνω σήμερα κ το σπίτι μας ακόμα δεν είναι έτοιμο! Ειλικρινά έχει αρχίσει να με πιάνει πανικός,φοβάμαι ότι θα γεννήσω κ δε θα είναι έτοιμο...γενικά έχω πολύ άγχος...κουράζομαι επίσης πολύ εύκολα κάνω 2 δουλειές κ μετά νυστάζω...αππ συσπάσεις δεν έχω νιώσει κάτι ακόμα.. δευτέρα έχω πάλι καδιοτοκογραφο! Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός...αντε να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά..!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 39 λεπτά , Jiji είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! 33η εβδομάδα μπαίνω σήμερα κ το σπίτι μας ακόμα δεν είναι έτοιμο! Ειλικρινά έχει αρχίσει να με πιάνει πανικός,φοβάμαι ότι θα γεννήσω κ δε θα είναι έτοιμο...γενικά έχω πολύ άγχος...κουράζομαι επίσης πολύ εύκολα κάνω 2 δουλειές κ μετά νυστάζω...αππ συσπάσεις δεν έχω νιώσει κάτι ακόμα.. δευτέρα έχω πάλι καδιοτοκογραφο! Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός...αντε να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά..!!!

Καλημέρα...πολύ λογικό να αγχώνεσαι.....ποτέ υπολογίζετε περίπου να είναι έτοιμο; Κάνετε πλήρης ανακαίνιση στο σπίτι;;

Κι εγώ κουράζομαι αρκετά εύκολα πλέον.... ειδικά στις σκάλες μου βγαίνει η γλώσσα.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλημέρα...πολύ λογικό να αγχώνεσαι.....ποτέ υπολογίζετε περίπου να είναι έτοιμο; Κάνετε πλήρης ανακαίνιση στο σπίτι;;

Κι εγώ κουράζομαι αρκετά εύκολα πλέον.... ειδικά στις σκάλες μου βγαίνει η γλώσσα.....

Ναι κάναμε σχεδόν ολική ανακαίνιση...τώρα περιμένουμε την κουζίνα ερχετε σε λίγες μέρες κ μετά μένει η μετακόμιση...θέλω να πιστεύω ότι μέχρι αρχές Γενάρη θα μπούμε...το εύχομαι γιατί έχω φρικάρει χαχαχχα σκέψου δεν έχω πάρει καν καρότσι και το παιδικό δωμάτιο...δεν έχω που να τα βάλω πρέπει να ετοιμαστεί το σπίτι πρώτα...κ αγχώνομαι μη γεννήσω νωρίτερα κ τι θα κάνω!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Αυτό ήταν το πρόβλημα με εμένα ότι δεν είχα καταλάβει ότι ειναι συσπάσεις , νόμιζα ότι ήταν τα μωρά η από την κούραση.  . . Αλλά έκατσα κ έκανα nst ( καρδιοτοκογραφο ) κ εκεί ξεκαθάρισαν όλα.  . . Εγώ τι ένοιωθα.  . . Πετρωνε όλη η κοιλια μου , άλλαζε σχήμα κ απλά ένοιωθα ένα μούδιασμα κ ένα βάρος , τώρα νοιώθω κ δυσφορία , όχι όμως πόνο .  . . Αυτό αν άλλαζα θέση η κατουραγα έφευγε . . . Αυτό συνέβαινε τους τελευταίους 2 μήνες.  . . Κ ειδικά τον τελευταίο μήνα συνέχεια.  .  . 

Mar.Theo,μην αγχώνεσαι!Θα πάνε όλα καλά!!Τα μωράκια σου έχουν πολύ καλό βάρος και μεχρι να γεννήσεις θα ναι γερά και δυνατά.Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής.Οι συσπάσεις προκαλούν την ανεπάρκεια τραχήλου ή το ανάποδο;; Εμένα,για παράδειγμα μου έκανε περίδεση γιατί ενώ ήταν το μήκος του τραχήλου καλό φαινόταν να ανοίγει από μέσα σαν χωνί.Συσπάσεις δεν είχα ή τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει.Οταν σηκώνομαι όρθια η κοιλιά σκληραίνει πολύ.Αυτο είναι σύσπαση;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Marla@ είπε:

Mar.Theo,μην αγχώνεσαι!Θα πάνε όλα καλά!!Τα μωράκια σου έχουν πολύ καλό βάρος και μεχρι να γεννήσεις θα ναι γερά και δυνατά.Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής.Οι συσπάσεις προκαλούν την ανεπάρκεια τραχήλου ή το ανάποδο;; Εμένα,για παράδειγμα μου έκανε περίδεση γιατί ενώ ήταν το μήκος του τραχήλου καλό φαινόταν να ανοίγει από μέσα σαν χωνί.Συσπάσεις δεν είχα ή τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει.Οταν σηκώνομαι όρθια η κοιλιά σκληραίνει πολύ.Αυτο είναι σύσπαση;

Σε ευχαριστώ για την θετικοτητα σου !!!!! Την ανεπάρκεια τραχήλου την προκαλούν πολλοί παράγοντες.  . . Ορθοστασία,  κούραση,  βάρος όπως επίσης και οι συσπάσεις.  . . Τώρα εγώ δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως είναι η συσπαση ένας καρδιοτοκογραφος θα σε βοηθαγε . . . Ναι όταν σηκώνομαι νοιώθω βάρος κατά κάτω κ ειναι σκληρή η κοιλιά,  κ όταν κουράζομαι.  . . Πίνω παρααα πολυυυ νερό κ κατουραω κάθε μία ώρα για να βοηθήσω λίγο.  . . 

1 ώρα πρίν, Marla@ είπε:

Έχει τύχει να δεις την κοιλιά σου να γίνεται τετράγωνη???? Είδατε πως κάθονται τα ζουζούνια σου ;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Ναι κάναμε σχεδόν ολική ανακαίνιση...τώρα περιμένουμε την κουζίνα ερχετε σε λίγες μέρες κ μετά μένει η μετακόμιση...θέλω να πιστεύω ότι μέχρι αρχές Γενάρη θα μπούμε...το εύχομαι γιατί έχω φρικάρει χαχαχχα σκέψου δεν έχω πάρει καν καρότσι και το παιδικό δωμάτιο...δεν έχω που να τα βάλω πρέπει να ετοιμαστεί το σπίτι πρώτα...κ αγχώνομαι μη γεννήσω νωρίτερα κ τι θα κάνω!!!

Πιστεύω θα έχετε μπει. Στη μετακόμιση όμως θέλετε βοήθεια. Θα έχεις βοήθεια;;; Είναι δύσκολο.... εμείς δεν είχαμε βοήθεια τον Οκτώβριο που μπήκαμε στο νέο σπίτι....και γω είχα κουραστεί πάρα πολύ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Πιστεύω θα έχετε μπει. Στη μετακόμιση όμως θέλετε βοήθεια. Θα έχεις βοήθεια;;; Είναι δύσκολο.... εμείς δεν είχαμε βοήθεια τον Οκτώβριο που μπήκαμε στο νέο σπίτι....και γω είχα κουραστεί πάρα πολύ....

Ευτυχώς έχω όλες τις αδερφές μου κ τους γονείς μου κοντά...μονη μου δε θα τα κατάφερνα με αυτή την κοιλιά!!!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Με το καλό το μωράκι σου!!!! 150 ευρώ κοστίζει το σύμφωνο. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιλέξαμε σύμφωνο συμβίωσης ώστε να πάρει απευθείας το μωρό το επώνυμο του πατέρα της. Μετά τη γέννηση γλυτώνεις τη διαδικασία για την αναγνώριση τέκνου κτλ. Η οποία είναι λίγο πιο χρονοβόρα και πιο κοστοβορα διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να πάμε στο ληξιαρχείο της πόλης μας και να καταθέσουμε το σύμφωνο συμβίωσης. Μαζί με τη κατάθεση του συμφώνου χρειάζεται η υπάλληλος την προηγούμενη οικογένειακη κατάσταση και των δύο μας,ένα πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας του αιτούντος (δηλαδή εκείνος που θα πάει στο ληξιαρχείο) εμένα θα πάει ο άντρας μου αύριο και θέλει φωτοτυπία των ταυτοτήτων. Δεν είναι μπελαλιδικο όπως τον πολιτικό γάμο και είναι η πιο οικονομική λύση. 

Σευχαριστω παρά πολύ ήσουν πολύ αναλυτική ! Ακούγεται πραγματι εύκολο σχετικά και οικονομικό , μια χαρά ! 

• Μου αρέσει 1

@Hlianaaφιλενάδα δεν σε έχω ξεχάσει. Δεν ξέρω πως να βρω τα μηνύματα μετά την αναβάθμιση. Για να σου στείλω μήνυμα έπρεπε να μπω στο προφίλ σου και να πατήσω το εικονίδιο με τον φάκελο για μήνυμα. Δε ξέρω αν το έλαβες. Πάντως αν μου απάντησες δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση. 

Έλα κι εσύ στις μανούλες Φεβρουάριου!!!! ❤️

Κορίτσια για να ξαναβρείτε μηνύματα και ειδοποιήσεις κατεβείτε κάτω στην αρχική σελίδα και επιλέξτε εκεί που γράφει χρώμα το IPS default και θα γίνει γαλάζια η σελίδα από λιλά που είναι τώρα. Πάνω δεξιά θα σας εμφανιστεί ένα κουτάκι με γραμμές σε ένα πλαίσιο λευκό πάνω από το γαλάζιο εκεί θα δείτε ειδοποιήσεις κτλ . Ελπίζω να βοήθησα κι εμένα μου το ανέφεραν 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...