Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα, να ξέρεις πως για αυτά ο πλέον αρμόδιος γιατρός είναι ο αιματολόγος...η γυναικολόγος μου όταν τη ρωτησα για σαλοσπιρ κ μήπως σιγά σιγά που θα κλείσω το πρώτο τρίμηνο να κάνω ενεση μου είπε ότι αυτά θα  τα αποφασίσει η αιματολόγος...προς το παρόν παίρνω σαλοσπιρ 100... Filicine, και για 15μερες  utrogestan... Εφόσον έχεις ιστορικό μη παίρνεις τέτοια ρίσκα...με ένα σαλοσπιρ παραπάνω δεν έγινε κάτι :P υπαρχει και των 100, νομίζω και των 80... Αν σου φαίνεται υπερβολή των 160... Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά ! Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου !!! 

Σ'ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και σε εσένα όλα καλά να πάνε! Περιμένω την απάντηση του αιματολογου που του έστειλα τα αποτελέσματα και εννοείται ότι μου πει θα κάνω..

Κορίτσια από κρέμες και εγώ της frezyderm χρησιμοποιώ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Κοίτα στην αρχή ταλαιπωρηθηκα αρκετά.. είχα αρκετή κούραση, ζαλάδες, ναυτιες και έντονο πρόβλημα με τις μυρωδιές.. ευτυχώς δεν είχα εμετούς!!!  Από την 12 εβδομάδα περίπου σταμάτησαν σταδιακά όλα.. εσύ αν θυμάμαι ταλαιπώρησε ακόμα ε?? Είσαι καθόλου καλύτερα?? 

Σε καταλαβαίνω....εγώ τώρα που μπήκα στη 16η εβδομάδα ηρέμησα λίγο....μέχρι πριν λίγες ημέρες έκανα κάθε μέρα 3-4 εμετούς. Είχα φοβερή αναγουλα από την 6η κιόλας εβδομάδα και οι εμετοί ξεκίνησαν την 9η και μέχρι τότε σερί.... Φαίνεται ότι και τα δικά μου υποχωρούν σιγά σιγά... σήμερα για παράδειγμα έχω τρομερό πονοκέφαλο όπως κάθε μέρα τις τελευταίες ημέρες και σήμερα μετά από 3 μέρες μου ξαναγύρισε η έντονη αναγουλα....εγώ πάντα είχα πολύ δυνατή όσφρηση και ήδη από πριν πάρω το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στην αναμενόμενη μέρα περίοδου είχα ενοχλήσεις με τις μυρωδιές...η οποίες συνεχίζονται και δε νομίζω ότι θα το αποχωριστούμε αυτό το σύμπτωμα σε όλη την εγκυμοσύνη....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Σε καταλαβαίνω....εγώ τώρα που μπήκα στη 16η εβδομάδα ηρέμησα λίγο....μέχρι πριν λίγες ημέρες έκανα κάθε μέρα 3-4 εμετούς. Είχα φοβερή αναγουλα από την 6η κιόλας εβδομάδα και οι εμετοί ξεκίνησαν την 9η και μέχρι τότε σερί.... Φαίνεται ότι και τα δικά μου υποχωρούν σιγά σιγά... σήμερα για παράδειγμα έχω τρομερό πονοκέφαλο όπως κάθε μέρα τις τελευταίες ημέρες και σήμερα μετά από 3 μέρες μου ξαναγύρισε η έντονη αναγουλα....εγώ πάντα είχα πολύ δυνατή όσφρηση και ήδη από πριν πάρω το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στην αναμενόμενη μέρα περίοδου είχα ενοχλήσεις με τις μυρωδιές...η οποίες συνεχίζονται και δε νομίζω ότι θα το αποχωριστούμε αυτό το σύμπτωμα σε όλη την εγκυμοσύνη....

Πιστεύω θα υποχωρησει κι αυτό.. γιατί εμένα δε με ενοχλούν τώρα οι μυρωδιες, είμαι οκ.. όπως πριν! Οπότε εύχομαι να σου περάσουν και σε σένα σύντομα γιατί είναι ενοχλητικό πολύ σαν συμπτωμα! Θα δεις μόλις υποχωρήσουν θα είσαι πολύ καλά, λένε ότι το 2ο τρίμηνο είναι το πιο ωραίο.. στο 3ο ίσως ξανά επιστρέψουν κάποια συμπτωματα..! Πφφφ ούτε να το σκέφτομαι

6 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Εγώ βάζω της Lierac από την πρώτη στιγμή! Τα φαρμακεία την έχουν γύρω στα 30 ευρώ αν την γκουγκλαρεις θα βρεις στο skroutz προσφορά μια + μια στα 23 περίπου!! Κ υπάρχει κ ένα λάδι λίγο ακριβό τέλειο της bio oil !!! Θα σου πω όμως ότι εγώ κοιλιά δεν έχω κάνει ακομα τώρα ξεκινάω να φαίνομαι λίγο ,  έχω κάνει στήθος όμως κ δυστυχώς εκεί δεν τις πρόλαβα έχω ήδη ραγάδες.  . . Δεν έβαζα τόσο στο στήθος.  .   . 

Εγώ έχω της synchroline.. ειχα διαβάσει καλές κριτικές και μου φάνηκε αξιόλογη εταιρεία.. για την frezyderm διάβασα ότι έχει έντονο άρωμα και δεν την πήρα..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Και εγώ έχω της bio-oil κ είναι πολύ καλό.. 

Κορίτσι μου της bio oil έχει και βιταμίνη Α μέσα.. δεν ξέρω βέβαια σε τι ποσότητα, δεν το χω ψάξει..  προσωπικά αποφεύγω τη βιταμίνη Α στις κρέμες..

πρίν από 27 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσι μου της bio oil έχει και βιταμίνη Α μέσα.. δεν ξέρω βέβαια σε τι ποσότητα, δεν το χω ψάξει..  προσωπικά αποφεύγω τη βιταμίνη Α στις κρέμες..

Δεν ήξερα κάτι τέτοιο...μου την πρότεινε η γυναικολόγος αλλά και η μαία μου γι αυτό το πήρα...γιατί αποφεύγεις την βιταμίνη Α? Δεν ήξερα κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω είναι η αλήθεια! Με άγχωσες τώρα!

πρίν από 27 λεπτά , Amalia! είπε:

Με έκανες και έψαχνα βραδιάτικα να δω τι περιέχει  χαχαχχαχα αλλά δεν γράφει κάπου ότι περιέχει βιταμινη Α...βασικά έχει διάφορα bio-oil οπότε μήπως μιλάμε για διαφορετικά? Εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιώ  το bio-oil PurCellin...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Δεν ήξερα κάτι τέτοιο...μου την πρότεινε η γυναικολόγος αλλά και η μαία μου γι αυτό το πήρα...γιατί αποφεύγεις την βιταμίνη Α? Δεν ήξερα κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω είναι η αλήθεια! Με άγχωσες τώρα!

Με έκανες και έψαχνα βραδιάτικα να δω τι περιέχει  χαχαχχαχα αλλά δεν γράφει κάπου ότι περιέχει βιταμινη Α...βασικά έχει διάφορα bio-oil οπότε μήπως μιλάμε για διαφορετικά? Εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιώ  το bio-oil PurCellin...

Όχι καλέ μην αγχώνεσαι.. μπορει να είναι άλλο αυτό που λέω εγώ, εχει 2-3 νομιζω διαφορετικά λαδια. αν σου το συνέστησε και η γυναικολογος όλα καλά! Ίσως του αλλάξανε σύσταση! Μην αγχώνεσαι, δεν έγινε κάτι.. Απλά για την βιταμίνη Α το λένε για τα σερουμ κυρίως που έχουν υψηλή περιεκτικοτητα.. εγώ την αποφεύγω γενικότερα για να μην κάθομαι να ψάχνω περιεκτικότητες κτλ..

On 8/31/2022 at 11:22 AM, Amalia! said:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?? Πως τα πάτε??

Κορίτσια να σας ρωτήσω, χρησιμοποιείτε κρέμες στην κοιλιά σας για τις ραγάδες? Ποια έχετε πάρει? Πόσες φορές τη μέρα βάζετε?

Εγω χρησιμοποιω μια της sebamed την βρηκα απο το σκρουτζ κ ειχε πολυ καλες κριτικες, ειναι πολυ ενυδατικη κ εγω βαζω παντου αλλα δεν ειμαι κ πολυ τυπικη η αληθεια ειναι, τωρα ομως που φουσκωνω πιο πολυ θα αρχισω να βαζω περισσοτερο! Αν τελειωσει δεν ξερω μηπως να δοκιμασω κ καμια αλλη;; Η το λαδακι μηπως ειναι καλυτερο, πιο βολικο; 

πρίν από 43 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω χρησιμοποιω μια της sebamed την βρηκα απο το σκρουτζ κ ειχε πολυ καλες κριτικες, ειναι πολυ ενυδατικη κ εγω βαζω παντου αλλα δεν ειμαι κ πολυ τυπικη η αληθεια ειναι, τωρα ομως που φουσκωνω πιο πολυ θα αρχισω να βαζω περισσοτερο! Αν τελειωσει δεν ξερω μηπως να δοκιμασω κ καμια αλλη;; Η το λαδακι μηπως ειναι καλυτερο, πιο βολικο; 

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει αυτή... αν σε ικανοποιεί όμως και κράτα το δερμα σου ενυδατωμένο, νομίζω πως δε χρειάζεται να αλλάξεις. Εγώ έχω την κρέμα κι ένα λαδάκι της weleda, και βαζω μια από το ένα μια από το άλλο.. Σημασία νομίζω πιο πολύ έχει να είμαστε τυπικές σε αυτό!Το λάδι σίγουρα δεν ειναι πιο βολικο, γιατί φαντάσου μετά δεν μπορείς να ντυθείς, μπορεί να σου λερωσει τα ρούχα κτλ.. ποτέ δε τα χωνευα τα λάδια χαχα.. τώρα το βαζω βράδυ στον υπνο, δεν μου πολύ αρέσει η αίσθηση, αλλά τι να κάνουμε..

Κορίτσια από φοβίες πως τα πάτε? Σχετικά με τον κορονοιο ή οτιδήποτε άλλο? Σας απασχολεί κάτι ή μόνο εγώ ζω μέσα στο άγχος?? Χαχαχαχα 

πρίν από 25 λεπτά , Amalia! είπε:

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει αυτή... αν σε ικανοποιεί όμως και κράτα το δερμα σου ενυδατωμένο, νομίζω πως δε χρειάζεται να αλλάξεις. Εγώ έχω την κρέμα κι ένα λαδάκι της weleda, και βαζω μια από το ένα μια από το άλλο.. Σημασία νομίζω πιο πολύ έχει να είμαστε τυπικές σε αυτό!Το λάδι σίγουρα δεν ειναι πιο βολικο, γιατί φαντάσου μετά δεν μπορείς να ντυθείς, μπορεί να σου λερωσει τα ρούχα κτλ.. ποτέ δε τα χωνευα τα λάδια χαχα.. τώρα το βαζω βράδυ στον υπνο, δεν μου πολύ αρέσει η αίσθηση, αλλά τι να κάνουμε..

Κορίτσια από φοβίες πως τα πάτε? Σχετικά με τον κορονοιο ή οτιδήποτε άλλο? Σας απασχολεί κάτι ή μόνο εγώ ζω μέσα στο άγχος?? Χαχαχαχα 

Από άγχος άλλο τίποτα.. Χαχαχα.. σίγουρα δεν είσαι η μόνη.. Εγώ κυρίως για την εγκυμοσύνη αγχώνομαι. Πως θα γίνει να περάσει γρήγορα ο καιρός και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα?!! Για τον κορονοιο δεν αγχώνομαι, αλλά φυσικά και φοβάμαι ειδικά τώρα που θα ξαναρχίσουν τα μικρά μου σχολείο. Έχω ήδη νοσήσει πριν 6 μήνες και το πέρασα σχετικά καλά και είμαι και ανεμβολιαστη μιας και δεν μου επιτρέπεται το εμβόλιο λόγω αυτοανοσου.

Έχω άλλη ερώτηση.. καφέ πίνετε? Καταλαβαίνω βέβαια ότι όσες ταλαιπωρειστε με ναυτίες ούτε καν το σκέφτεστε.. Εγώ έναν ελληνικό τον πίνω και έναν καπουτσίνο ίσως. Εννοείται έναν την ημέρα και όχι κάθε μέρα. Για τους ντεκαφεινε αν δεν κάνω λάθος είναι τόσο επεξεργασμένοι που είναι μάλλον προτιμότερο να πιεις έναν κανονικό.

πρίν από 28 λεπτά , Arden είπε:

Από άγχος άλλο τίποτα.. Χαχαχα.. σίγουρα δεν είσαι η μόνη.. Εγώ κυρίως για την εγκυμοσύνη αγχώνομαι. Πως θα γίνει να περάσει γρήγορα ο καιρός και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα?!! Για τον κορονοιο δεν αγχώνομαι, αλλά φυσικά και φοβάμαι ειδικά τώρα που θα ξαναρχίσουν τα μικρά μου σχολείο. Έχω ήδη νοσήσει πριν 6 μήνες και το πέρασα σχετικά καλά και είμαι και ανεμβολιαστη μιας και δεν μου επιτρέπεται το εμβόλιο λόγω αυτοανοσου.

Έχω άλλη ερώτηση.. καφέ πίνετε? Καταλαβαίνω βέβαια ότι όσες ταλαιπωρειστε με ναυτίες ούτε καν το σκέφτεστε.. Εγώ έναν ελληνικό τον πίνω και έναν καπουτσίνο ίσως. Εννοείται έναν την ημέρα και όχι κάθε μέρα. Για τους ντεκαφεινε αν δεν κάνω λάθος είναι τόσο επεξεργασμένοι που είναι μάλλον προτιμότερο να πιεις έναν κανονικό.

Κι εγώ πίνω ένα εσπρεσσακι την ημέρα, οπότε το χρειάζομαι λόγω νυστας κτλ.. δεν απαγορεύεται 1-2 καφέδες την ημέρα.. τους ντεκαφ ναι καλύτερα να τους αποφεύγουμε γιατί επεξεργαζονται με χημικά για γίνουν ντεκαφ, οπότε περισσότερο κακό προσφέρουν πάρα καλό 

Εγώ δεν έχω νοσήσει καθόλου αλλά έχω κάνει το εμβόλιο.. τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια σου?? Να σου ζήσουν.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:

Κι εγώ πίνω ένα εσπρεσσακι την ημέρα, οπότε το χρειάζομαι λόγω νυστας κτλ.. δεν απαγορεύεται 1-2 καφέδες την ημέρα.. τους ντεκαφ ναι καλύτερα να τους αποφεύγουμε γιατί επεξεργαζονται με χημικά για γίνουν ντεκαφ, οπότε περισσότερο κακό προσφέρουν πάρα καλό 

Εγώ δεν έχω νοσήσει καθόλου αλλά έχω κάνει το εμβόλιο.. τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια σου?? Να σου ζήσουν.. 

Σ'ευχαριστώ πολύ! Με το καλό το μωράκι σου! Είναι 5 χρονών διδυμακια, αγοράκι και κοριτσάκι. Σε λίγες μέρες ξεκινάμε Νηπιαγωγείο.

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Amalia! said:

Καλε δεν εισαι η μονη!! Το αγχος παει κ ερχεται νομιζω!! Οχι τοσο για τον κορονοιο, προσπαθω οσο μπορω να προσεχω κ εχω εμβολιαστει τριπλα κ κολλησα κιολας κ εγω πριν κανενα 8μηνο…φοβαμαι πολυ για το μωρακι να μεγαλωνει σωστα, να μην κανω κατι εγω που μπορει να το επηρεασω, να μην συμβει κατι κ το χασω…τρεμω…

κ εγω ανυπομονω να το κρατησω αγκαλιτσα γιατι ακομα δεν νιωθω τιποτα κ δυσκολευομαι ορισμενες φορες να το πιστεψω! 

@Arden εχει λιγο καιρο που ξαναρχισα τον καφε, πριν οπως ειπες λογω της εντονης αναγουλας ουτε τον ηθελα τωρα τον πινω ευχαριστα..ενα κ εγω την ημερα ελληνικο, η αν τυχει κανενα καπουτσινο! Ο γιατρος δεν μου το απαγορευσε παντως.

πρίν από 6 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλε δεν εισαι η μονη!! Το αγχος παει κ ερχεται νομιζω!! Οχι τοσο για τον κορονοιο, προσπαθω οσο μπορω να προσεχω κ εχω εμβολιαστει τριπλα κ κολλησα κιολας κ εγω πριν κανενα 8μηνο…φοβαμαι πολυ για το μωρακι να μεγαλωνει σωστα, να μην κανω κατι εγω που μπορει να το επηρεασω, να μην συμβει κατι κ το χασω…τρεμω…

κ εγω ανυπομονω να το κρατησω αγκαλιτσα γιατι ακομα δεν νιωθω τιποτα κ δυσκολευομαι ορισμενες φορες να το πιστεψω! 

@Arden εχει λιγο καιρο που ξαναρχισα τον καφε, πριν οπως ειπες λογω της εντονης αναγουλας ουτε τον ηθελα τωρα τον πινω ευχαριστα..ενα κ εγω την ημερα ελληνικο, η αν τυχει κανενα καπουτσινο! Ο γιατρος δεν μου το απαγορευσε παντως.

Πφφ κι εγώ φοβάμαι πολύ, και την σκιά μου που λένε.. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, βλέπω άλλες εγκυμονουσες ανέμελες, πάνε από δω πάνε από κει.. εγώ φοβάμαι πολύ. Σκέφτομαι μήπως ειμαι λάθος, αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω. Και το άγχος δεν κάνει καλό, αλλά ζούμε σε περίεργους καιρούς.. 

12 minutes ago, Amalia! said:

Πφφ κι εγώ φοβάμαι πολύ, και την σκιά μου που λένε.. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, βλέπω άλλες εγκυμονουσες ανέμελες, πάνε από δω πάνε από κει.. εγώ φοβάμαι πολύ. Σκέφτομαι μήπως ειμαι λάθος, αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω. Και το άγχος δεν κάνει καλό, αλλά ζούμε σε περίεργους καιρούς.. 

Ισχυει αυτο που λες! Παιζει ρολο κ η ηλικια, αν θυμαμαι καλα ειμαστε κοντα..οποτε το αγχος ειναι μεγαλυτερο! Ομως να βγαινεις κ καμια βολτα να κανεις καποια πραγματα που σ’αρεσουν με προσοχη! Αν κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μετα ολα τα αλλα δεν ειναι στο χερι μας, εγω αυτο σκεφτομαι κ προσευχομαι ολα να πανε καλα! Αλλωστε σε λιγο μαζευομαστε μεσα θα αρχισει να εχει κρυο κ θα χουχουλιαζουμε μεσα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , N.Angel είπε:

Ισχυει αυτο που λες! Παιζει ρολο κ η ηλικια, αν θυμαμαι καλα ειμαστε κοντα..οποτε το αγχος ειναι μεγαλυτερο! Ομως να βγαινεις κ καμια βολτα να κανεις καποια πραγματα που σ’αρεσουν με προσοχη! Αν κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μετα ολα τα αλλα δεν ειναι στο χερι μας, εγω αυτο σκεφτομαι κ προσευχομαι ολα να πανε καλα! Αλλωστε σε λιγο μαζευομαστε μεσα θα αρχισει να εχει κρυο κ θα χουχουλιαζουμε μεσα!!

Ξέρεις τι.. αυτό σκέφτομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, απλά δεν είναι πάντα στο χερι μας.. δε ζούμε μόνες μας κιολας, οπότε αυτό με αγχώνει πιο πολύ... ευχομαι να πάνε όλα καλά, να περάσουν οι μήνες σύντομα και να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...