Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι εννοείται ρώτα να μην το σκέφτεσαι! Αλλά πιστεύω είναι στο παιδί. Το χω ξανά ακούσει αυτό.. Μήπως έχεις παραπάνω κιλακια στην κοιλιά σε σύγκριση με την πρώτη γεννα και γι αυτο δεν το καταλαβαίνεις τόσο? Α! Ο πλακούντας σου είναι μπροστά ή πίσω?? Παίζουν και αυτά ρόλο!

Βρε κορίτσια κάθομαι μισή ώρα όρθια να μαγειρεψω και με πιάνει η μέση μου λες και ήμουν όρθια 3 ώρες... αφού μαγειρεύω σε δόσεις.. βαζω το φαγητό, κάθομαι λιγο και μετά καθαρίζω τον νεροχύτη!

Α καλά κι εγώ για να κάνω 2 δουλειές κάνω 3 ώρες τις κάνω με δόσεις χαχαχχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Ναι εννοείται ρώτα να μην το σκέφτεσαι! Αλλά πιστεύω είναι στο παιδί. Το χω ξανά ακούσει αυτό.. Μήπως έχεις παραπάνω κιλακια στην κοιλιά σε σύγκριση με την πρώτη γεννα και γι αυτο δεν το καταλαβαίνεις τόσο? Α! Ο πλακούντας σου είναι μπροστά ή πίσω?? Παίζουν και αυτά ρόλο!

Βρε κορίτσια κάθομαι μισή ώρα όρθια να μαγειρεψω και με πιάνει η μέση μου λες και ήμουν όρθια 3 ώρες... αφού μαγειρεύω σε δόσεις.. βαζω το φαγητό, κάθομαι λιγο και μετά καθαρίζω τον νεροχύτη!

Δεν εχω μεγάλη κοιλιτσα ακομα...κ αυτο με τον πλακουντα δεν εχω ιδεα...δεν εχω ρωτήσει ποτέ. 

Με τη μεση κ εγω γενικα υποφερω.ειδικα το ισχύο μου. Ειναι λογικο βαραινουμε κ γενικά το σωμα δεν ξεκουραζεται ουτε στον ύπνο.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Jiji είπε:

Α καλά κι εγώ για να κάνω 2 δουλειές κάνω 3 ώρες τις κάνω με δόσεις χαχαχχαχα

πρίν από 30 λεπτά , Effita είπε:

Δεν εχω μεγάλη κοιλιτσα ακομα...κ αυτο με τον πλακουντα δεν εχω ιδεα...δεν εχω ρωτήσει ποτέ. 

Με τη μεση κ εγω γενικα υποφερω.ειδικα το ισχύο μου. Ειναι λογικο βαραινουμε κ γενικά το σωμα δεν ξεκουραζεται ουτε στον ύπνο.

Ναι τις τελευταίες μέρες κι εγώ δεν κοιμάμαι καλά.. ξυπνάω και πονάει η μέση μου.. Δηλαδή κάθομαι όρθια και φοβάμαι μήπως κάνω και κακό έτσι που κουράζομαι.. αλλά δεν νομίζω..

Ζηλεύω τις κοπέλες μου τρέχουν όλη μέρα σε δουλειές και είναι στον μήνα μας!!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Άρα όλα καλά με το μωρό σου! Δεν έχει σημασία αν κάνει μικρές κινησεις, άλλωστε είναι ήσυχο μωρό γενικά! Τζάμπα αγχωθηκες! 

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον πεθερό σου! Να τρως καλά και να μην στεναχωριέσαι.. μαρουλοσαλατα εχω να φάω από όταν έμεινα έγκυος.. συγγνώμη αλλά βαριέμαι να πλένω τα μαρούλια μια ώρα με ξυδια!!! Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία χαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ Αμαλία μου. 

Εγώ τρώω σαλάτες και φυσικούς χυμούς πορτοκάλι. Φρούτα δεν τρώω δεν μαρεσαν ποτέ.....

Σήμερα παρατήρησα ότι εμφάνισα τη linea nigra! Υποτίθεται ότι στα λευκά δέρματα δεν εμφανίζεται! Εν τω μεταξύ εγώ το καλοκαίρι δεν μαυριζω με τίποτα ! Αλλά όχι, την μαύρη γραμμή της εγκυμοσύνης ήξερα να την βγάλω χαχαχα 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Σήμερα παρατήρησα ότι εμφάνισα τη linea nigra! Υποτίθεται ότι στα λευκά δέρματα δεν εμφανίζεται! Εν τω μεταξύ εγώ το καλοκαίρι δεν μαυριζω με τίποτα ! Αλλά όχι, την μαύρη γραμμή της εγκυμοσύνης ήξερα να την βγάλω χαχαχα 

Την έχω βγάλει εδώ και εβδομάδες. Βέβαια είναι πολύ αχνή ευτυχώς....κι εγώ είμαι πολύ λευκή . Σήμερα είμαι στη 30η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 33 λεπτά , Effita είπε:

Καλήμέρα κορίτσια... @Amalia! σε ποια εβδομαδα είσαι κ εβγαλες τη γραμμουλα ; Εγω απ οτι εχω καταλαβει εδω στη παρεουλα θα γεννησω τελευταία ετσι? Πητ 1-3 

Καλημέρα! Είμαι στην 30η! Αυτές τις μέρες την έβγαλα, δεν την είχα πιο πριν!! Ναι νομίζω εισαι η τελευταία!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια κ εγω χτες που έκανα δουλειές συγκριτικά με άλλες φορές κουράστηκα παρά πολύ.Την γραμμη αυτή την έχω βγάλει κ εγω καιρό τώρα αλλά νομίζω ότι τώρα είναι πιο έντονη…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ έχω βγάλει τη γραμμή αλλά ίσα που φαίνεται...

Βέβαια έχω γεμίσει και Ραγάδες γενικά το δέρμα μου σπάει εύκολα...τώρα λέω να δοκιμάσω μια κρέμα που είναι για επιδιόρθωση μπας κ σώσω ότι σώζεται χαχαχχα αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι λέω είναι τα παράσημα μας αυτά...

@Effita εγώ δε το διαχειρίζεται κ πολύ καλά αν βρεις τρόπο να μου τον πεις χαχχαχα...έχω πολύ άγχος ειδικά με το σπίτι που δεν είναι έτοιμο...με το αν έχω παρειβολα τα απαραίτητα για το μωρο...με τη γεννα..με το αν θα τα καταφέρω μετά...γενικά ένα μόνιμο άγχος υπάρχει!

• Μου αρέσει 1

Πω πω θα μας βρουν καραφλες απ το αγχος τα μικρακια μας.Χαχαχα. εγω καμία σχεση με την πρωτη εγκυμοσύνη μου...οι δικοι μου ολοι παρακαλανε να περασει ο καιρος..τους εχω τρελάνει.Θα ακουνε για εγκυμοσυνη κ θα κρύβονται.χαχαχαχχ

• Χαχα 1

1 hour ago, Effita είπε:

Με το αγχος πως τα πατε εσεις ρε κοριτσια.Πως το διαχειριζόσαστε;

Αχαχαχαχ ΔΕΝ το διαχειρίζομαι.......... είμαι μες το άγχος και τη θλίψη. Δεν μπορώ να το δουλέψω ιδιαίτερα. Είναι οι συνθήκες τέτοιες που πραγματικά έχω πελαγώσει...

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ έχω βγάλει τη γραμμή αλλά ίσα που φαίνεται...

Βέβαια έχω γεμίσει και Ραγάδες γενικά το δέρμα μου σπάει εύκολα...τώρα λέω να δοκιμάσω μια κρέμα που είναι για επιδιόρθωση μπας κ σώσω ότι σώζεται χαχαχχα αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι λέω είναι τα παράσημα μας αυτά...

@Effita εγώ δε το διαχειρίζεται κ πολύ καλά αν βρεις τρόπο να μου τον πεις χαχχαχα...έχω πολύ άγχος ειδικά με το σπίτι που δεν είναι έτοιμο...με το αν έχω παρειβολα τα απαραίτητα για το μωρο...με τη γεννα..με το αν θα τα καταφέρω μετά...γενικά ένα μόνιμο άγχος υπάρχει!

Κοπέλα μου τις αναπλαστικες κρέμες καλό είναι να τις βάλεις μετά τη γεννα.. μπορεί να περιέχουν συστατικά που δεν κάνει στην εγκυμοσύνη. Δεν συστήνονται γενικά, αλλά ρώτα τη γιατρό σου..

1 hour ago, Effita είπε:

Πω πω θα μας βρουν καραφλες απ το αγχος τα μικρακια μας.Χαχαχα. εγω καμία σχεση με την πρωτη εγκυμοσύνη μου...οι δικοι μου ολοι παρακαλανε να περασει ο καιρος..τους εχω τρελάνει.Θα ακουνε για εγκυμοσυνη κ θα κρύβονται.χαχαχαχχ

Εγώ ότι με αγχώνει προσπαθώ να σκέφτομαι τι θα με ηρεμήσει και το κάνω! Πχ αγχώνομαι μήπως έχω συσπάσεις.. ε προσπαθώ να ξαπλωνω πολύ και να ξεκουράζομαι. Τι ακριβώς σε αγχώνει??

Άγχος δεν έχω γιατί τη γέννα...ότι έρθει εκείνη την ώρα θα το αντιμετωπίσουμε! Δεν θέλω ούτε να δω βίντεο...ούτε να ενημερωθώ...ούτε τίποτα...ότι μου λέει ο γιατρός θα κάνω και ο θεός βοηθός...κάπως έτσι το έχω φτιάξει στο μυαλό μου για να μην αγχώνομαι! 

Τώρα από θέμα ψυχολογίας κορίτσια δεν σας κρύβω πως δεν είμαι στα καλά μου...έχω τώρα 2 βδομάδες που είμαι μέσα στη θλίψη...δεν με ευχαριστεί τίποτα, όλα μου φαίνονται βουνό, φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και κλαίω, του γκρινιάζω για τα πάντα και μετά ξανακλαίω από τύψεις...Οι ορμόνες μου γενικά έχουν χτυπήσει κόκκινο...! Ειδικά όταν πριν την εγκυμοσύνη ήμουν ένα πολύ δραστήριο άτομο...έτρεχα όλα μέρα, δουλειά, γυμναστήριο, καφέδες και ξαφνικά κόπηκαν όλα όχι επειδή δεν θέλω, μα δεν μπορώ...είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλες αυτές τις αλλαγές!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...