Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

εφακη

Recommended Posts

ηρθα κ εγωωωωω,,,εφαγα το μεσημερι ενα πιατο φακες κ το ζαχαρο ανεβηκε στα υψη,,142,κ πειναωωωωω παλι,,,,,,,ειμαι οριζοντιομενη κανω συσπασουλες κ εχω κ καουρες παρολο που πειναωωωω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 423
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κ εγωωωωω,,,εφαγα το μεσημερι ενα πιατο φακες κ το ζαχαρο ανεβηκε στα υψη,,142,κ πειναωωωωω παλι,,,,,,,ειμαι οριζοντιομενη κανω συσπασουλες κ εχω κ καουρες παρολο που πειναωωωω

Αχ ρε ποπη τι βασανο κιαυτο με τις πεινες....

εγω υποφερω ακομα με τα κοκκαλα μου... σημερα περπαταω σαν την παπια...πονανε και τα ποδια μου τα κοκκαλα η μεση μου και εχω και πονακια στην κοιλια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλησπερα αγαπες!

Αντωνια,χρονια πολλα για εσενα και τον αντρα σου!

Στα ειχα πει αλλα δε θα το ειδες με τα μπερδεματα του φορουμ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ ρε ποπη τι βασανο κιαυτο με τις πεινες....

εγω υποφερω ακομα με τα κοκκαλα μου... σημερα περπαταω σαν την παπια...πονανε και τα ποδια μου τα κοκκαλα η μεση μου και εχω και πονακια στην κοιλια...

η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να πονανε τα κοκκαλα κ η λεκανη κ η μεση γιατι προετοιμαζεται το σωμα μας για την γεννα,,,γιατι κ μενα με πονανε αυτα η μεση οταν σηκωνομαι να παω τουαλετα ακουω να κανει κρακ κρακ...σαν να σπαει στα 2,,,μην σε ανησυχουνε εισαι κ εσυ στην τελικη ευθεια αντωνια μου!!!!!!!!!!!!!θα ερθει η σειρα σου σε λιγες μερες και θα περασουν ολα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλησπερα αγαπες!

γεια σου αννουλα μου!! τι κανεις? ερημωσε παντως το καφε μας....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπες!

Ευχαριστω Άννα μου!! ε ναι με τοσο σαρδαμ στο φορουμ εχασα ορισμενες συζητησεις.

η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να πονανε τα κοκκαλα κ η λεκανη κ η μεση γιατι προετοιμαζεται το σωμα μας για την γεννα,,,γιατι κ μενα με πονανε αυτα η μεση οταν σηκωνομαι να παω τουαλετα ακουω να κανει κρακ κρακ...σαν να σπαει στα 2,,,μην σε ανησυχουνε εισαι κ εσυ στην τελικη ευθεια αντωνια μου!!!!!!!!!!!!!θα ερθει η σειρα σου σε λιγες μερες και θα περασουν ολα!!!!!!!!!

Αμην και ποτε Ποπη μου... τουλαχιστον ακομα εναμιση βδομαδα την εχω αλλα ελπιζω να μην περασει ετσι γιατι ποναει πολυ...

γεια σου αννουλα μου!! τι κανεις? ερημωσε παντως το καφε μας....

ναι ρε παιδι μου αυτο λεω και εγω... πολυ ερημια επεσε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ευχαριστω Άννα μου!! ε ναι με τοσο σαρδαμ στο φορουμ εχασα ορισμενες συζητησεις.

Αμην και ποτε Ποπη μου... τουλαχιστον ακομα εναμιση βδομαδα την εχω αλλα ελπιζω να μην περασει ετσι γιατι ποναει πολυ...

ναι ρε παιδι μου αυτο λεω και εγω... πολυ ερημια επεσε....

και εγω σου ειχα ευχηθει αν ειχες προλαβει να δει....μας κατεστρεψε αυτος ο διαχειριστης ....μας αποτελειωσε τελειως ....ξεκινησαν και οι γεννες...καλα λεει η εφη στο τελος εγω κ η εφη θα μεινουμε μεσα.....

καλα εγω θα ειμαι ο κλασσικος θαμωνας του καφε....αφου δεν εχω ουτε παιδια ουτε ασχολιες στο σπιτι...

B4Itp2.png

γυρισα κ εγω! ολα καλα στη γιατρο, 2579 η μπεμπα μας κ ειναι παρα πολυ ψηλα, τη νιωθω εξαλλου που με πιεζει στο στομαχι αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ νωρις ακομα! πρεπει να παω κ οφθαλμιατρο να με δει λογω της μυωπιας που ειχα. η ζυγαρια της με εβγαλε +10 κ με φωναξε, μου ειπε να μην παρω αλλα ως το τελος, το πολυ 1-2 ακομα! εχει μεγαλο κολλημα με τα κιλα, αμαν! μου χαλασε τη διαθεση!

μα δηλαδη τα 10 κιλα ειναι πολλα? εγω εχω πεσει μαλλον σε αναισθητους γιατρους!!!! φαντασου εχω βαλει 14 κ του φαινεται νορμαλ! με λεει κ αδυνατη!!! 77,5 κιλα ανθρωπο! αχ δεν θελω ομως να παρω αλλα...... αν κ δεν το βλεπω εχω ενα μηνα ακομα... σιγουρα 2-3 ακομα θα παρω...κλαψ..

δεν μπορω να φοραω δικια μου νυχτικια αν θελω;

Νικη μου νομιζω σου δινουν εκει αυτο το ρομπακι το ειδικο..

Ποπη πραγματικα θα την ειχα διωξει απο το σπιτι την κοπελα. αν δεν σεβεται τιποτα δεν μπορει να εχει κ κοινωνικες σχεσεις! το βοδι.

Κοριτσια λοιπον τα νεα ειναι :

Γενναω αυριο ...........!!!!

Αχ δεν το πιστευω!!!!Ειμαι τοσο αγχωμενη!!!Θα κοιταξω να ρυθμισω τις τελευταιες λεπτομερειες και θα ξαναμπω !!!φιλακια!!

τι λες τωρααααα????? ολα να σου πανε καλα Σοφακι μου!!! αχ τι ωραια!!!!

κ εμας ετσι ειναι στην κλινικη με χειρουργικη ρομπα θα ειμαι....μας βγαζουν και σουτιεν και βρακια αναστασια μου??

να σε ρωτησω μολις γεννησεις και μετα απο ποση ωρα αφηνουν να φαμε? εγω θελω αμεσως να φαω γινεται?

ναι καλε ολα μας τα βγαζουν!!!! με το φαι δεν νομιζω να πολυτρως μετα την καισαρικη ρε συ.... σορυ....καμια σουπιτσα μαλλον....

Σοφάκι μαζί θα γεννήσουμε ε? Με κάποιες ώρες διαφορά βέβαια, που να σας προλάβω εσάς με τις καισαρικές. Εγώ το βράδυ θα γεννήσω!

αντε γιατι παραγινε με σενα!!!! κοντευειες να πας 445875 εβδομαδων!:tongue::tongue::tongue::tongue: αχ τι ωραια βρε κοριτσια!!! ποσο χαιρομαι για σας!!!

Μαργαριτα, στο παγκρατι πηγα σημερα για ψωνια.Εινα ενα μαγαζι στη χρεμωνιδου χρονια που πουλαει πυτζαμες και νυχτικα.Εχουν δικη τους βιοτεχνια.

Λεγεται P.N.N. και εχει πρατηρια σε πολλες περιοχες της αθηνας.

Πηρα κ εγω απο τα oysho πυτζαμουλες πανεμορφες!!!! δηλαδη πηρα το κατω μονο κ ενα ρομπακι. κ ενα μπλουζακι λευκο ασχετο με κουμπακια στο στηθος για τον θηλασμο!

αχ το σπιτι αρχιζει να φαινεται ομορφο...ηρθε κ το πατωμα σημερα... το μεσημερι εβαζαν τα πλακακια στο πατωμα της κουζινας...αχ πολυ ομορφο θα γινει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω σου ειχα ευχηθει αν ειχες προλαβει να δει....μας κατεστρεψε αυτος ο διαχειριστης ....μας αποτελειωσε τελειως ....ξεκινησαν και οι γεννες...καλα λεει η εφη στο τελος εγω κ η εφη θα μεινουμε μεσα.....

καλα εγω θα ειμαι ο κλασσικος θαμωνας του καφε....αφου δεν εχω ουτε παιδια ουτε ασχολιες στο σπιτι...

τελευταιες κ καταιδρωμενες θα μεινουμεεεεεε.... εγω τι να πω που εχω ενα μηνα ακομα???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μα δηλαδη τα 10 κιλα ειναι πολλα? εγω εχω πεσει μαλλον σε αναισθητους γιατρους!!!! φαντασου εχω βαλει 14 κ του φαινεται νορμαλ! με λεει κ αδυνατη!!! 77,5 κιλα ανθρωπο! αχ δεν θελω ομως να παρω αλλα...... αν κ δεν το βλεπω εχω ενα μηνα ακομα... σιγουρα 2-3 ακομα θα παρω...κλαψ..

Ποπη πραγματικα θα την ειχα διωξει απο το σπιτι την κοπελα. αν δεν σεβεται τιποτα δεν μπορει να εχει κ κοινωνικες σχεσεις! το βοδι.

ναι καλε ολα μας τα βγαζουν!!!! με το φαι δεν νομιζω να πολυτρως μετα την καισαρικη ρε συ.... σορυ....καμια σουπιτσα μαλλον....

αντε γιατι παραγινε με σενα!!!! κοντευειες να πας 445875 εβδομαδων!:tongue::tongue::tongue::tongue: αχ τι ωραια βρε κοριτσια!!! ποσο χαιρομαι για σας!!!

Πηρα κ εγω απο τα oysho πυτζαμουλες πανεμορφες!!!! δηλαδη πηρα το κατω μονο κ ενα ρομπακι. κ ενα μπλουζακι λευκο ασχετο με κουμπακια στο στηθος για τον θηλασμο!

αχ το σπιτι αρχιζει να φαινεται ομορφο...ηρθε κ το πατωμα σημερα... το μεσημερι εβαζαν τα πλακακια στο πατωμα της κουζινας...αχ πολυ ομορφο θα γινει...

και εγω πηρα απο το oysho νυχτικο! εχω και πυτζαμες καλοκαιρινες απο εκει πολυ καλες!

Συγνωμη ρε κοριτσια γενναει και η Σοφια αυριο;; δεν το ειχα προσεξει και το ειδα τωρα στην παραθεση της Μαργαριτας..

Σοφακι να πανε ολα καλα και σε σενα κοπελλα μου!! να κρατησεις το μωρακι σου αγγαλια χωρις ταλαιπωριες.

Πως θα γεννηει η Σοφια; καισαρικη ή φυσιολογικα;; συγνωμη αλλα δεν διαβασα καθολου..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

μαργαριτακι μου δεν παω για καισαρικη !! για Φ.Τ παω οποτε θελω να φαω αμεσως....ειπαμε σοκολατες!!!!!!!!!!!μην μου το χαλας τωρα χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

απορησα και εγω με τον εαυτο μου πως δεν την εδιωξα απο το σπιτι...αλλα ειναι τοσο βοδι που δεν καταλαβαινει αν εκανε κατι λαθος ειμαι σιγουρη γιαυτο....και με ειδε ημουν καπως μαζι της και παρολο ειπε θα ξαναπερασει να με δει ,,,,βρε δεν θελω λεμεεεεεεεεεεεε!!!ασε που δεν ειναι καν φιλη μου....τετοια βοδια δεν επιλεγω στον κυκλο μου...

και το κερασακι ηταν που με εκρινε που ειμαι ξαπλα....

αντε μαργαριτακι ειδες παιρνει μορφη το σπιτακι σας!!ολα θα γινουν οπως τα θελετε!!με το καλο να τελειωσει να ηρεμησετε και εσεις!!!!!!!!!

B4Itp2.png

και εγω πηρα απο το oysho νυχτικο! εχω και πυτζαμες καλοκαιρινες απο εκει πολυ καλες!

Συγνωμη ρε κοριτσια γενναει και η Σοφια αυριο;; δεν το ειχα προσεξει και το ειδα τωρα στην παραθεση της Μαργαριτας..

Σοφακι να πανε ολα καλα και σε σενα κοπελλα μου!! να κρατησεις το μωρακι σου αγγαλια χωρις ταλαιπωριες.

Πως θα γεννηει η Σοφια; καισαρικη ή φυσιολογικα;; συγνωμη αλλα δεν διαβασα καθολου..

δεν ανεφερε πως θα γεννησει! αλλα θα ξαναμπει σιγουρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τελευταιες κ καταιδρωμενες θα μεινουμεεεεεε.... εγω τι να πω που εχω ενα μηνα ακομα???

καλε και εγω ουσιαστικα ενα μηνα εχω αλλα ποιος ξερει ποσο θα αντεξω...

καισαρικη γενναει αντωνιτσα μου!!!

αχ κοριτσια μου λειψαν και τα αναψυκτικα!!

B4Itp2.png

μαργαριτακι μου δεν παω για καισαρικη !! για Φ.Τ παω οποτε θελω να φαω αμεσως....ειπαμε σοκολατες!!!!!!!!!!!μην μου το χαλας τωρα χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

απορησα και εγω με τον εαυτο μου πως δεν την εδιωξα απο το σπιτι...αλλα ειναι τοσο βοδι που δεν καταλαβαινει αν εκανε κατι λαθος ειμαι σιγουρη γιαυτο....και με ειδε ημουν καπως μαζι της και παρολο ειπε θα ξαναπερασει να με δει ,,,,βρε δεν θελω λεμεεεεεεεεεεεε!!!ασε που δεν ειναι καν φιλη μου....τετοια βοδια δεν επιλεγω στον κυκλο μου...

και το κερασακι ηταν που με εκρινε που ειμαι ξαπλα....

αντε μαργαριτακι ειδες παιρνει μορφη το σπιτακι σας!!ολα θα γινουν οπως τα θελετε!!με το καλο να τελειωσει να ηρεμησετε και εσεις!!!!!!!!!

αχ ναι βρε κοριτσακι μπερδευτηκα με τις καισαρικες!!! οποτε μετα καπακια καρμποναρες, σοκολατες κ οτι τραβαει η ψυχη σου!!!!! θα γινει χαμος!!!!!

καλα δεν επαιζε θα την ειχα βρισει. κατ αρχην αυτο το ερχομαι οποτε να ναι σπιτι σου κ δεν ειμαστε καν κολλητες μου κφαινεται θεοτρελλο. εγω μονο με γονεις το εκανα αυτο! κ 2 παρα πολυ καλες μου φιλες που τις ξερω πανω απο 15 χρονια την καθε μια. αλλα αντε πες το προσπερνας αυτο... να αναψει κ τσιγαρο στο σπιτι σου που εισαι ετοιμογεννη? παμε καλα? ο Σαββας τι ειπε γι αυτο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν ανεφερε πως θα γεννησει! αλλα θα ξαναμπει σιγουρα!

καισαρικη Μαργαριτα μου !! απλα δεν ξερει τι ωρα γιατι θα γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ξερει τι ωρα θα την βαλουν...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...