Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

εφακη

Recommended Posts

Γειά σας

έχει σημειωθεί κάποια τεχνική βλάβη που εμφανίζεται σε συγκεκριμένα θέματα:

(μας έχουν αναφερθεί τα παρακάτω : )

EASY LIVING {Ειρήνη}

δεν θελω να αδιαθετήσω

Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαρίου 2012

Ελατε Ιανουαριος-Φεβρουαριος 2012'

Καφέ εξωσωματικής

SAINIO IMAGE ART ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΓΩ...ποτε θα γινε ΜΑΝΑ??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

scrapbooking lovers

έχει ήδη ληφθεί τεχνική καθοδήγηση απο το support της Vbulletin όσον αφορά την επισκευή,

η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

ατε να δουμε εαν θα τα φτιαξουν

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 423
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, τι κανετε;

Σημερα ειχα παει παλι για ψωνια με τη μητερα μου.Τι γινεται βρε παιδι μου εδω στην Αθηνα; Βρισκεις οτι θες και σε καλες τιμες.

Σημερα πηρα ενα νυχτικο, μια πυζαμα και ενα νυχτικο μαζι με τη ρομπιτσα του σετακι, ολα 60 ευρω.Μια χαρα δεν ειναι;

Ειχα παρει και αλλο ενα νυχτικο και μια πυζαμα, ειμαι κομπλε τωρα.

Ποπη τι κανεις; Εφη;

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα, τι κανετε;

Σημερα ειχα παει παλι για ψωνια με τη μητερα μου.Τι γινεται βρε παιδι μου εδω στην Αθηνα; Βρισκεις οτι θες και σε καλες τιμες.

Σημερα πηρα ενα νυχτικο, μια πυζαμα και ενα νυχτικο μαζι με τη ρομπιτσα του σετακι, ολα 60 ευρω.Μια χαρα δεν ειναι;

Ποπη τι κανεις; Εφη;

καλημερα Αννα μου!!τελεια ειναι η τιμη τους!!εχει και τις εκπτωσεις τωρα!!ειδες τελικα που λεγαμε για την αθηνα εχει πολλες επιλογες για ψωνια!!αχ τρελαινομαι μου αρεσει πολυ!!μεγεια αννουλα μου!!

εγω μια απο τα ιδια οπως τα ξερεις!!με την δοαφορα ξεκινησα να καθομαι κ σε καρεκλα!!!σημαντικη προοδος εε?? χα χα χα χα σαν αναπηρη πολεμου ειμαι!!!

ερημωσε το καφε μας και στεναχωριομαστε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα Αννα μου!!τελεια ειναι η τιμη τους!!εχει και τις εκπτωσεις τωρα!!ειδες τελικα που λεγαμε για την αθηνα εχει πολλες επιλογες για ψωνια!!αχ τρελαινομαι μου αρεσει πολυ!!μεγεια αννουλα μου!!

εγω μια απο τα ιδια οπως τα ξερεις!!με την δοαφορα ξεκινησα να καθομαι κ σε καρεκλα!!!σημαντικη προοδος εε?? χα χα χα χα σαν αναπηρη πολεμου ειμαι!!!

ερημωσε το καφε μας και στεναχωριομαστε!!

Τι να κανεις Ποπη μου, υπομονη.Ολα θα τελειωσουν μετα και θα εχεις αγκαλια την κουκλα σου!!

Αληθεια, που πηγαν ολες;

Η Δωρα μας δε φανηκε αλλο, θα εχει και επισκεψεις τωρα, θα προσπαθει και να θηλασει, θα ποναει και λιγο.....

Τι να κανουμε, αυτα ειναι ευχαριστα για ολες μας.Αντε να τελειωνουμε μια, μια!

τι κανετε κοριτσακια μου?

εγω πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να συνεχισω ετσι, οποτε θελει να τον βαζω στο στηθος... κ του ειπα πως εκνευριζεται μαλλον επειδη δεν εχει γαλα.. κ μου ειπε να τον ξεγελαω με κατι κ μετα να τον ξανα βαζω. και υπομονη !!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια...Πωπω τι αγχος και αυτο να ψαχνω καθε φορα που θα μιλησουμε...Χανω και τα νεα σας ρε γαμωτο...

Ειχα στειλει μηνυμα για τα τοπικ μας και μου απαντησαν οτι ειναι ενημεροι και προσπαθουν να το διορθωσουν...Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει , τωρα που εχουμε τοσες γεννες...Μηπως γεννησε καμια ?Εχασα τιποτα συνταρακτικο?Παω να σας διαβασω...

Εγω παντως ακομα δεν εκλεισα ραντεβου...Η Ελευθερια καλα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερα, τι κανετε;

Ποπη τι κανεις; Εφη;

καλημερα αννα εδω ειμαστε!!!ωραια τα πραγματα που πηρες!!!παω να ετοιμαστω να παω πιασω το μικρο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να συνεχισω ετσι, οποτε θελει να τον βαζω στο στηθος... κ του ειπα πως εκνευριζεται μαλλον επειδη δεν εχει γαλα.. κ μου ειπε να τον ξεγελαω με κατι κ μετα να τον ξανα βαζω. και υπομονη !!!:rolleyes::rolleyes:

Τι κανεις Αναστασια μου;

Ο θηλασμος για να εδρεωθει θελει τρομερη υπομονη και επιμονη.Εγω παντως το ξερω οτι δεν θα τα εχω, και ετσι δε θα προσπαθησω καν.Εμενα δεν εβγαινε και το γαλα απο τις θηλες.

καλα ειμαστε αναστασια ,ετσι ειναι ο θηλασμος υπομονη!!!

Kαλημερα κοριτσια...Πωπω τι αγχος και αυτο να ψαχνω καθε φορα που θα μιλησουμε...Χανω και τα νεα σας ρε γαμωτο...

Ειχα στειλει μηνυμα για τα τοπικ μας και μου απαντησαν οτι ειναι ενημεροι και προσπαθουν να το διορθωσουν...Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει , τωρα που εχουμε τοσες γεννες...Μηπως γεννησε καμια ?Εχασα τιποτα συνταρακτικο?Παω να σας διαβασω...

καλημερα σοφια,η ελευθερια δεν φανηκε ακομα λετε να γεννα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια οσο μπορεσω λεω στον εαυτο μου, εχω δωσει ενα περιθωριο μεχρι να σαραντισω να δω πως θα παει μεχρι τοτε... ανν χειροτερευουν τα πραγματα δεν θα τρελαθω κιολας.. αλλα θα το προσπαθησω οσο μπορω!

η ελευθερια που ειναι? δεν προλαβα να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Αναστασια μου;

Ο θηλασμος για να εδρεωθει θελει τρομερη υπομονη και επιμονη.Εγω παντως το ξερω οτι δεν θα τα εχω, και ετσι δε θα προσπαθησω καν.Εμενα δεν εβγαινε και το γαλα απο τις θηλες.

καλα ειμαι αννα μου!!! κατα αλλα!!;););) εσυ???? πολυ καλα τα πηρες παντως!! εχει καλες εκπτωσεις δηλαδη ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αναστασουλα μου τελικα υπομονη κ επιμονη με ολη την εννοια της λεξεως χρειαζεται!!ευτυχως σε εμψυχωνει κ ο παιδιατρος...;);)

καλημερ σοφακη !! τι κανεις??

την ελευθερια την εστειλα μνμ και περιμενω απαντηση!!αναμενουμε...

B4Itp2.png

Γύρισα κι εγω από τη λαική.Σήμερα μου ήρθε και το φωτιστικό για το παιδικό του γιού μου και περιμένω μόνο την κουρτίνα και το έχω έτοιμο το Σάββατο θα του κάνω τα αποκαλυπτήρια και φαντάζομαι τη χαρά του.!!!Ελπίζω να προλάβω και να μην έχω γεννήσει χιχιχι!

Αύριο θα πάω και jumbo για κάτι τελευταία και έτοιμη για τη γέννα.

Ποπάκι η Ελευθερία απάντησε?Εσύ πεινάς καλό μου ε?Κι εγω αλλά κάνω υπομονή έχω πει στο Βασίλη ότι ώρα γεννήσω μόλις με πάνε στο δωμάτιο θέλω τις κρέπες μου δε με νοιάζει που θα βρει.Χθες το βράδυ ήθελα τουρσί ότι της φανεί της γκαστρωμένης ΧΑΧΑΧΑ

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια εχετε τα χαιρετισματα κ τα φιλια απο το δωρακι μας!!!!!!!!!!!!

ειναι καλα λεει δεν ποναει ακομα και εχει συνεχεια την μπεμπα μαζι της κ λιωνει!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

καλα ειμαι αννα μου!!! κατα αλλα!!;););) εσυ???? πολυ καλα τα πηρες παντως!! εχει καλες εκπτωσεις δηλαδη ε??

Ναι, εχει καλες εκπτωσεις.Εκει στην κεφαλονια κοροιδευουν τον κοσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...