Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

εφακη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε εντάξει βρήκαμε σταθερό σπιτάκι ή θα μας διώξουν πάλι?

Και για μενα η νύχτα ήταν εφιαλτική ο μικρός βγάζει δόντι το τελευταίο ευτυχώς και έκλαιγε κάθε μια ώρα περίπου.Άντε μετά να βολευτείς να ξανακοιμηθείς ξέρετε με τις καούρες πόσο δύσκολο είναι.

Ευτυχώς τελείωσε και αυτή και ας ελπίσουμε στο μεσημέρι να κλείσουμε λίγο τα ματάκια μας.

Ποπάκι 34η εβδομάδα ε?Γιούπιιιιιι.Άντε με το καλό και στο μήνα σου κοριτσάκι μου μη φοβάσαι θα σε πάει στις 38 με πρόκληση αν δε βγαίνει μάλλον λόγω ζαχάρου.

Σας αφήνω για λίγο πάω λαική και επιστρέφω έβαλα και κόκορα με χυλοπίτες σήμερα.

Φιλιά

αμαν κοκορα με χυλοπιτες...απο τα πιο αγαπημενα μου φαγηταααααααααααα.... κρατα κ εδω μια μεριδα! θα περασω να την παρωωωω γειτονισσααααααααααααααα

φευγωωωωωωωω παω να ξελαμπικαρω λιγο!!!! χτες με εκνευρισε κ τρομερα ο Μαριος κ του κραταω λιγα μουτρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 423
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τι υπερβολες ειναι αυτες! εγω θα παω να κανω ενα χρωμα δεν ξερω τι θα δω... ε πριν γεννησω θα τα κοψω πιο κοντα! τωρα ας τα ευχαριστηθω! ποτε δεν ηταν πιο ομορφα!

απο πριν γιατι να τα εχουμε κοντα αν δεν θελουμε καλε????? ζζζνοινγκγ!!!!

και εγω τα ειχα μεγαλα και τα εκοψα εχτες που πηγα γιατι με την φαγουρα που εχω φοβαμαι να μην κανω καμια πληγη στην κοιλια μου!!τα εκανα ροζ απαλο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αμαν κοκορα με χυλοπιτες...απο τα πιο αγαπημενα μου φαγηταααααααααααα.... κρατα κ εδω μια μεριδα! θα περασω να την παρωωωω γειτονισσααααααααααααααα

φευγωωωωωωωω παω να ξελαμπικαρω λιγο!!!! χτες με εκνευρισε κ τρομερα ο Μαριος κ του κραταω λιγα μουτρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στο καλο μαργαριτα μου καλη περιποιηση να εχεις!!ολο νευρα ειμαστε και μας εκνευριζουν ολοι νομιζω:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ετσι ειναι ποπη μου θα πιασεις και το μηνα σου σε δυο εβδομαδες αρα υπομονη και μην ξεθαρευεις!!!

δεν μου αρεσουν οι ανζουγιες:(

φακες με κριθαρακι και καροτο τες κανω και τες συνδιαζω με γιαουρτι!!!

αχ τι ωραια συνταγη ειναι αυτη?? μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε εντάξει βρήκαμε σταθερό σπιτάκι ή θα μας διώξουν πάλι?

Και για μενα η νύχτα ήταν εφιαλτική ο μικρός βγάζει δόντι το τελευταίο ευτυχώς και έκλαιγε κάθε μια ώρα περίπου.Άντε μετά να βολευτείς να ξανακοιμηθείς ξέρετε με τις καούρες πόσο δύσκολο είναι.

Ευτυχώς τελείωσε και αυτή και ας ελπίσουμε στο μεσημέρι να κλείσουμε λίγο τα ματάκια μας.

Ποπάκι 34η εβδομάδα ε?Γιούπιιιιιι.Άντε με το καλό και στο μήνα σου κοριτσάκι μου μη φοβάσαι θα σε πάει στις 38 με πρόκληση αν δε βγαίνει μάλλον λόγω ζαχάρου.

Σας αφήνω για λίγο πάω λαική και επιστρέφω έβαλα και κόκορα με χυλοπίτες σήμερα.

Φιλιά

αλλη απο εδω με τον κοκορα της!!χα χα χα τελειες συνταγες εχετε!!!πα πα πα δεν θελω 38 ...37 μια χαρα ειμαστε !!χα χα χα πειναω η λιγουραααααααα δεν θα αντεξω αλλον ενα μηνα!!θελω να δω κ την μπουμπουκα!!!

καλε τι υπερβολες ειναι αυτες! εγω θα παω να κανω ενα χρωμα δεν ξερω τι θα δω... ε πριν γεννησω θα τα κοψω πιο κοντα! τωρα ας τα ευχαριστηθω! ποτε δεν ηταν πιο ομορφα!

απο πριν γιατι να τα εχουμε κοντα αν δεν θελουμε καλε????? ζζζνοινγκγ!!!!

καλε με ειχε πει τοτε γιατι ημουν ετοιμη για γεννα για αυτο!!τωρα δεν μου λεει τπτ απλως εγω τα κοβω γιατι δεν ξερω και ποτε θα γεννησωωωωωωωωωω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ τι ωραια συνταγη ειναι αυτη?? μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!

αλλη απο εδω με τον κοκορα της!!χα χα χα τελειες συνταγες εχετε!!!πα πα πα δεν θελω 38 ...37 μια χαρα ειμαστε !!χα χα χα πειναω η λιγουραααααααα δεν θα αντεξω αλλον ενα μηνα!!θελω να δω κ την μπουμπουκα!!!

καλε με ειχε πει τοτε γιατι ημουν ετοιμη για γεννα για αυτο!!τωρα δεν μου λεει τπτ απλως εγω τα κοβω γιατι δεν ξερω και ποτε θα γεννησωωωωωωωωωω

ωραιο ειναι ποπη μου αρεσει στο μικρο!!!κανει και για διαιατα!:rolleyes:κοκαρα δεν τρωω:tongue::tongue:

και 36 καλα ειναι δυο δυο θα πηγαινουμε τες εβδομαδες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ωραιο ειναι ποπη μου αρεσει στο μικρο!!!κανει και για διαιατα!:rolleyes:κοκαρα δεν τρωω:tongue::tongue:

και 36 καλα ειναι δυο δυο θα πηγαινουμε τες εβδομαδες!!!

χα χα χα σωστηηηηηηηηη!!!οποτε τωρα σκεφτομαστε την 36!!!αχ τελικα ειναι πολυ ωραια να καθεσαι σε καρεκλα!!χι χι χι

εγω κοκορα δεν εχω φαει ποτε αλλα ολα σας τα φαγητα εδω μεσα τα λιγουρευομαι!!!

B4Itp2.png

χα χα χα σωστηηηηηηηηη!!!οποτε τωρα σκεφτομαστε την 36!!!αχ τελικα ειναι πολυ ωραια να καθεσαι σε καρεκλα!!χι χι χι

εγω κοκορα δεν εχω φαει ποτε αλλα ολα σας τα φαγητα εδω μεσα τα λιγουρευομαι!!!

χαχχαχα εισαι και οι πεινασμενη του φορουμ!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπο ερημοσε το καφε μας μονη μου θα μεινω μεχρι να γεννησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αστα να πανε χαλια γιναμε!!ετσι που μας εκαναν και 2 μερες...η ελευθερια αραγε τι να εγινε??λες να την στειλω κανα μνμ??:rolleyes::rolleyes:

και εγω μοναξιες νιωθω....

B4Itp2.png

ποπο ερημοσε το καφε μας μονη μου θα μεινω μεχρι να γεννησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην ξεχνιεσαι και εγω μαζι σου εδω ακομα βασταω...!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε χαλια γιναμε!!ετσι που μας εκαναν και 2 μερες...η ελευθερια αραγε τι να εγινε??λες να την στειλω κανα μνμ??:rolleyes::rolleyes:

και εγω μοναξιες νιωθω....

μην ξεχνιεσαι και εγω μαζι σου εδω ακομα βασταω...!!!!!!!!!

στηλε να δουμε τι γινετε!!!!ασε μοναξιες πολλες!:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

στηλε να δουμε τι γινετε!!!!ασε μοναξιες πολλες!:(:(

εστειλα εφη μου!!περιμενουμε απαντηση!!

μα που ειναι ολες???πρωτη φορα τετοια ωρα να ειμαστε μονες!!

B4Itp2.png

εστειλα εφη μου!!περιμενουμε απαντηση!!

μα που ειναι ολες???πρωτη φορα τετοια ωρα να ειμαστε μονες!!

ναι καλε!!που χαθηκαν???εγω σε μιση ωρα θα πρεπει να φυγω να παω να πιασω τον μικρο!!!το απογευμα δεν με αφηνει να μπω το θελει το κοπιουτερ:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειδα μνμ απο διαχειρστη που λεει οτι εχουν ενημερωθει για το προβλημα και μας παρακαλει να μην ανοιγουμε νεα θεματα!!

B4Itp2.png

Γειά σας

έχει σημειωθεί κάποια τεχνική βλάβη που εμφανίζεται σε συγκεκριμένα θέματα:

(μας έχουν αναφερθεί τα παρακάτω : )

EASY LIVING {Ειρήνη}

δεν θελω να αδιαθετήσω

Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαρίου 2012

Ελατε Ιανουαριος-Φεβρουαριος 2012'

Καφέ εξωσωματικής

SAINIO IMAGE ART ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΓΩ...ποτε θα γινε ΜΑΝΑ??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

scrapbooking lovers

έχει ήδη ληφθεί τεχνική καθοδήγηση απο το support της Vbulletin όσον αφορά την επισκευή,

η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...