Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Επισης, γιατί να προχωρήσεις με δωρεά αφού κάνετε βλαστοκύστες. Ταλαιπωρηθήκατε μήνες αλλά παίρνεις κάθε μήνα ωάριο. Αν τα βάλω κάτω με την διέγερση μου είναι σαν να έπαιρνα ωάρια για 18 μήνες και κατέληξα με 2 μόνο άριστες βλαστοκύστες. Για την ακρίβεια μια 4ΑΑ και μια 4ΒΑ. Και ήμουν 26 μόνο! 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

εφακη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 423
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον εγω εχω παρει τα περισοτερα και η ανθη στα 15 αν δεν κανω λαθος αλλα ειναι και πιο κοντα απο εμας για να γεννησει!!!

δεν το ηξερα οτι υπαρχει πιθανοτητα να πας και για φυσικο,δεν χρειαζετε η κολπικη εξεταση αμα θα κανεις καισαρικη

αμα θα θηλασεις μπορει να ειναι αρκετος και ο ενας!!!

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να θηλασω αλλα μετα απο ολα αυτα αν δεν μου βγει καλα δεν ξερω αν θα επιμεινω... εχω ηδη ταλαιπωρηθει πολυ κ δεν με βλεπω να εχω αντοχη κ μετα για αλλον αγωνα! αν ειχα ομαλη εγκυμοσυνη θα ηταν αλλιως... θα δουμε οπως βγει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εμενα ειναι με το κεφαλι κατω απο τον 6ο νομιζω:tongue: βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα μεινει ετσι....

αρα ο τραχηλος μειωνετε με το που κατεβαινει το μωρο...δεν παιζει ρολο αν ειναι με το κεφαλι κατω ή οχι...

μακαρι Μαργαριτα μου να μην πονεσω αυτη την φορα... αν και να σου πω την αληθεια και εγω πιστευω οτι δεν θα πονεσω γιατι ποναω απο τωρα:tongue::tongue:

και εμενα εχει παρει θεσει απο τον 6 !!αλλα δεν μας αφορα αφου θα κανω καισαρικη!!

και εγω ακριβως το ιδιο.... το σκεφτομαι πολυ αυτο με την καταθληψη...στα προθηρα ειμαι νομιζω τωρα τον τελευταιο καιρο....

ωχ μακαρι να την γλυτωσουμε!!λειπη και η μαμα μου και μου την εχει βαρεσει,πηγε αθηνα και θα επιστρεψει την κυριακη!!!εχω και τον μικρο να με πεδευει και δεν εχω και υπομονη και ο αντρας μου μετα τες 8 ερχετε στο σπιτι!!!

εμενα μεσα επεσε!

με ειχε εξετασει τοτε με τους πονους για να δουμε αν ειχε παθει κατι ο τραχηλος..

α για αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να θηλασω αλλα μετα απο ολα αυτα αν δεν μου βγει καλα δεν ξερω αν θα επιμεινω... εχω ηδη ταλαιπωρηθει πολυ κ δεν με βλεπω να εχω αντοχη κ μετα για αλλον αγωνα! αν ειχα ομαλη εγκυμοσυνη θα ηταν αλλιως... θα δουμε οπως βγει..

μακαρι να τα καταφερεις..χρειαζετε υπομονη πολλη... εγω οπως ξαναειπα δεν θα θηλασω τωρα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

και εμενα εχει παρει θεσει απο τον 6 !!αλλα δεν μας αφορα αφου θα κανω καισαρικη!!

ωχ μακαρι να την γλυτωσουμε!!λειπη και η μαμα μου και μου την εχει βαρεσει,πηγε αθηνα και θα επιστρεψει την κυριακη!!!εχω και τον μικρο να με πεδευει και δεν εχω και υπομονη και ο αντρας μου μετα τες 8 ερχετε στο σπιτι!!!

α για αυτο!!

εμενα τωρα με πηρε η πεθερα μου τηλ. περιμενω τον μικρο να ξυπνησει να παμε λιγο απο κει να του παιξουν λιγο να ηρεμησω... αποψε θα ρθει μια ξαδελφη του αντρα μου και θα κανω φαγητο και βαριεμαι πολυ....

ε ναι εσενα με την καισαρικη δεν σε απασχολει αυτο το θεμα.. επισκλειριδιο θα κανεις εφη ή ολικη;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα τωρα με πηρε η πεθερα μου τηλ. περιμενω τον μικρο να ξυπνησει να παμε λιγο απο κει να του παιξουν λιγο να ηρεμησω... αποψε θα ρθει μια ξαδελφη του αντρα μου και θα κανω φαγητο και βαριεμαι πολυ....

ε ναι εσενα με την καισαρικη δεν σε απασχολει αυτο το θεμα.. επισκλειριδιο θα κανεις εφη ή ολικη;

εγω μοναξιες σημερα!!!!βαριεμαι να πηγαινω και στην πεθερα εκει καπνιζουν πολυ και αμα παω θελω και εγω:rolleyes::rolleyes:με επισκλειριδιο αντωνια μου ετσι γεννησα και την πρωτη φορα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

νιωθω ενα βαρος απο πισω στην μεση αλλα μαλλον θα ειναι που ειμαι δυσκοιλια ε;

ελα μου ντε???? ιδεα δεν εχω... παλι καλα τουλαχιστον αυτο δεν το εχω πια εδω κ καιρο. μια χαρα παω καθε μερα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω μοναξιες σημερα!!!!βαριεμαι να πηγαινω και στην πεθερα εκει καπνιζουν πολυ και αμα παω θελω και εγω:rolleyes::rolleyes:με επισκλειριδιο αντωνια μου ετσι γεννησα και την πρωτη φορα!!

κ εγω με επισκλειριδιο. μετα οταν περασει η δραση της ποναμε πολυ ε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

αντωνια μου το δοκιμασα και με ζεστο νερο το μπιμπερο και δεν τρεχει,μαλλον θα τα φτιαξανε!!

Ωραια!!

εμενα η πεθερα ειναι φανατικη αντικαπνιστρια.. να καταλαβεις 10 χρονια με τον αντρα μου και δεν ξερει οτι καπνιζω:tongue:

θα μουρμουριζει και την βαριεμαι!!

αχ και ναχαμε ενα τσιγαρακι τωρα.....

Μαργαριτα εγω πιστευω οτι το νιωθω επειδη κατεβαινει το μωρο.. δεν ξερω αλλα μου μπηκε η ιδεα οτι κατεβαινει και θα γεννησω πολυ κοντα στην 38η βδομαδα...

ισως επειδη τρωγομαι να τελειωνω:tongue:

ελπιζω να μην απογοητευτω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ωραια!!

εμενα η πεθερα ειναι φανατικη αντικαπνιστρια.. να καταλαβεις 10 χρονια με τον αντρα μου και δεν ξερει οτι καπνιζω:tongue:

θα μουρμουριζει και την βαριεμαι!!

αχ και ναχαμε ενα τσιγαρακι τωρα.....

Μαργαριτα εγω πιστευω οτι το νιωθω επειδη κατεβαινει το μωρο.. δεν ξερω αλλα μου μπηκε η ιδεα οτι κατεβαινει και θα γεννησω πολυ κοντα στην 38η βδομαδα...

ισως επειδη τρωγομαι να τελειωνω:tongue:

ελπιζω να μην απογοητευτω:rolleyes:

εμενα παλι η πεθερα μου καπνιζει πολυ και αυτη την περιοδο φιλοξενα και μια θεια της που καπνιζει και αυτη και γινετε χαμος στο σπιτι,ασε που ουτε ο αντρας μου θελει να πηγαινω!!την απιλεισε κιολας οτι δεν θα της πηγαινει το μωρο αμα καπνιζουν ετσι μεσα στο σπιτι!!:rolleyes:ειναι αντικαπνιστης βλεπεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοντεψες καλε εσυ!!θα γεννησεις που θα παει!!!

καλε η ελευθερια που ειναι??λετε να γεννησε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...