Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

προσευχηθείτε μαζί μας..

Recommended Posts

Μαρακι μου κοριτσακι μου.............................

μακαρι να μπορουσαμε να παρουμε ολες μας ενα κομματι απο τον πονο σου να ελαφρυνει λιγο. η θυμηση του τωρα ποναει πολυ αργοτερα θα τον θυμασαι με νοσταλγια κ θα διηγεισαι στα αγορακια σου ποσο δυνατο κ υπεροχο μπαμπα ειχαν. κ ειναι τοσο τυχερα που εχουν κ μια υπεροχη κ δυνατη μανουλα διπλα τους.

κουραγιο κοριτσακι μου.

καλο του ταξιδι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

+ΤΗΣ+ΠΑΝΑΓΙΑΣ+ΘΕΟΤΟΚΟΥ+Α+ΣΤΑΣΙΣ+ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+ΡΩΜΑΙΙΚΟ+ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ.jpg

ο Θεός,που τον πήρε κοντά του,ας τον αναπαύσει...

κρατήσου καλή μου.....

Η Παναγίτσα να σου δώσει τη δύναμη να το αντέξεις....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γύρισα σπίτι και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας. Αρχικά είδα το μήνυμά σου και σου απάντησα χωρίς να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω τι να σου πω για να σε παρηγορήσω, αν ήξερα θα τα έλεγα και στον εαυτό μου. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είσαι περήφανη που γνώρισες , αγάπησες, παντρεύτηκες και έκανες δυο υπέροχα παιδιά με αυτό τον άνθρωπο, που έδειξε τόση δύναμη και πάλεψε για να νικήσει τα ανίκητα.

Mariaeva οι άντρες μας ήταν παληκάρια και παρακαλώ αυτή τη δύναμη και την παληκαριά να την πάρουν και τα παιδιά μας.

Τώρα ξεκουράζονται , γαλήνιοι και μας προσέχουν από εκεί ψηλά....

΄Εχω στεναχωρηθεί αφάνταστα που άλλος ένας αγωνιστής έφυγε από τον κ@λ@καρκίνο... Είμαι εδώ για οτιδήποτε θελήσεις, ο πόνος όταν μοιράζετε είναι καλύτερα νομίζω....

Διαφημίσεις

Κι επειδή αυτή τη στιγμή θέλω να ξεφωνίσω από τον τεράστιο θυμό που νοιώθω, θέλω να πω το εξής.

Σ΄αυτή την ιστορία συμπορευόμουν με 6 κοπέλες που γνωριστήκαμε μέσα από αντικαρκινικά φορουμ και που τελικά όλες έχασαν τους τελευταίους 6 μήνες μέχρι σήμερα τους συντρόφους τους. Τελικά ο καρκίνος είναι ανίκητος? Τελικά ότι και να κάνουμε αυτός θα νικήσει? Μήπως αγωνιζόμαστε χωρίς όπλα και από την αρχή όλα είναι προδιαγεγραμμένα?

Συγγνώμη αν σας φορτίζω αρνητικά , αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ πικραμένη και πολύ πολύ θυμωμένη.....

Κι επειδή αυτή τη στιγμή θέλω να ξεφωνίσω από τον τεράστιο θυμό που νοιώθω, θέλω να πω το εξής.

Σ΄αυτή την ιστορία συμπορευόμουν με 6 κοπέλες που γνωριστήκαμε μέσα από αντικαρκινικά φορουμ και που τελικά όλες έχασαν τους τελευταίους 6 μήνες μέχρι σήμερα τους συντρόφους τους. Τελικά ο καρκίνος είναι ανίκητος? Τελικά ότι και να κάνουμε αυτός θα νικήσει? Μήπως αγωνιζόμαστε χωρίς όπλα και από την αρχή όλα είναι προδιαγεγραμμένα?

Συγγνώμη αν σας φορτίζω αρνητικά , αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ πικραμένη και πολύ πολύ θυμωμένη.....

έχεις κάθε δίκιο καλή μου να είσαι πονεμένη και θυμωμένη...

μακάρι να μην είναι έτσι...

δε μπορεί να είναι έτσι...

σας θαυμάζουμε,έχετε τόση δύναμη ψυχής...

κρατηθείτε όπως θα ήθελαν οι σύντροφοί σας και προστατέψτε τα παιδιά σας όπως μπορείτε...

μακάρι να μπορέσετε να έχετε καθαρό μυαλό,να κοιτάτε πάντα μπροστά,να έχετε όλοι υγεία και να βλέπετε τα παιδάκια σας να ανθίζουν και να αντιμετωπίζουν τη ζωή με τη δύναμη και την παλικαριά που θα τα έχετε εσείς οι μανούλες και οι πατεράδες τους διδάξει....

ο Θεός μαζί σας....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μου ήρθε ταμπλάς μόλις το διάβασα!!!!:confused:

Κοριτσάκι μου κουράγιο και άντλεισε δύναμη από τα παιδάκια σου σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή....

Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου για το χατήρι τους.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Θερμα συλληπητηρια και μια μεγαλη αγκαλια.Τα λογια ειναι φτωχα,τι κι αν ο θανατος ειναι η μονη βεβαιοτητα της ζωης μας ,ποτε δεν θα ειμαστε ετοιμοι να τον αντιμετωπισουμε.Ποσο μαλλον οταν προκειται για τον συντροφο μας,και σ αυτη την ηλικια.....ευχομαι η σκεψη πως δεν χαθηκε,οτι σας βλεπει και σας προστατευει απο μια αλλη διασταση να σου δινει καθημερινα δυναμη και κουραγιο για σενα και τα παιδακια σας.

κοριτσακι μου δεν σε ξεχναμε,ξερω οτι ο πονος σου ειναι τρομερα αβασταχτος.......

ειμαστε εδω για οσες αγκαλιες κ οση συμπαρασταση χρειαστεις. σας σκεφτομαι πολυ.......

images?q=tbn:ANd9GcQPD2L7WAw7Yx6jB_BQLrhoN45IHHHM93PdMIgN2LBySPMipqjx-w

δεν μπορω να το πιστεψω.....παρακολουθω την πορεια σας, απο την πρωτη μερα που εγραψες....εχω σχολιασει...εχω βουρκωσει , αλλα εχω χαμογελασει μαζι σου.....δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα στην ζωη....και ας ειμαι 33 ετων....αγκαλιασε τα παιδια σου και προστατευσετα κατω απο τις δικες σου πλεον φτερουγες....λυπαμαι....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...