-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:
Οι βλαστοκυστες που εχω να βαλω ειναι και οι δυο 4ΑΑ (Εχω κι αλλες στην κρυοσυντηρηση αλλα οχι τοσο καλες), ειχα πει στον γιατρο μου οτι θα τις βαλω με τουλαχιστον 7.5 κ πανω ενδιμητριο, για να μην τις χαραμισω! Και μου ειπε οτι θελει να ειναι πανω απο 7, αλλα οτι δεν παιζει μονο ρολο αυτο αλλα και η ιδια η εικονα του ενδομητριου (νομιζω πρεπει να ειναι 3 ζωνες ευδιακριτες.. κατι τετοιο).. κι οτι κι αυτος δεν θελει να χαραμισουμε τις βλαστοκυστες. Ωστοσο ηθελα να περασει ενα τριμηνο με καλη διατροφη.. διακοπη καπνισματος.. βιταμινες.. κτλ για να παω πιο ετοιμη. Ενω τωρα εχει περασει μονο ενας μηνας που τα ξεκινησα. Αντε και λιγο ακομα μεχρι να τα βαλω (αν παω τελικα τωρα εννοω). Λεω.. αντε.. δεν πειραζει.. Πραγματικα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο. Το σιγουρο ειναι.. οτι ειναι αγχωτικο!
Το σωστό είναι αυτό που νιώθεις αν είσαι έτοιμη να το κάνεις τώρα και αν ο γιατρός σου τα βρει όλα μια χαρά για να προχωρήσετε! Από κει και πέρα δεν το συζητώ μετράνε όλα αυτά που είπες διατροφή διακοπή τσιγάρου κλπ αλλά όχι ότι δεν θα πιάσεις αν πας και σε λιγότερο από το 3μηνο!!! 😉
Just now, Makelen είπε:Μακαρι να βγει οκ.. αλλα αν δεν ειναι ουρολειμωξη.. τι ειναι;? Και τι πρεπει να κανω για να περασει ειναι επισης το θεμα! Δεν εχω πει τιποτα στον εξωσωματιστη. Ο μαιευτηρας μου, (ο οποιος ειναι διαφορετικος απο τον εξωσωματιστη), μου ειχε γραψει κολπικη καλλιεργεια, γτ ειχαν δειξει κατι βακτηρια στο παπ. Αλλα βγηκε πεντακαθαρη! Κι οταν του ειπα για την συχνοουρια κ την ενοχληση, μου εγραψε την ουρων. Αυριο τα αποτελεσματα θα βγουν στις 12. Οποτε μολις μου τα στειλουν.. αν ειναι ουρολειμωξη.. θα παρω απευθειας τον μαιευτηρα για την αγωγη.. και θα συζητησω με τον ιδιο για το ενδεχομενο της εμβρυομεταφορας τωρα.
Αυτο να κάνεις τότε.. πάρε τα αποτελέσματα και πράξε αναλόγως.. όλα θα πάνε καλά στο τέλος!!! Περιμένουμε νέα!!!
-
προσευχηθείτε μαζί μας..
-
Θέματα
-
- 5.309 απαντήσεις
- 758.597 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.420 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 111.950 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.118.095 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 203.840 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.312 απαντήσεις
- 758.597 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 26
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 380 απαντήσεις
- 18.254 εμφανίσεις
-
- 1.513 απαντήσεις
- 191.733 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 3.915 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 75 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 143 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 261 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 2.916 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 3.812 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 201 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα