-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Just now, Lila86 είπε:
Με αφορμή τα προηγούμενα μηνύματα με την @Eternityθέλω να πω πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όμως όλες εδώ περνάμε τα ίδια! Ο πανικος δεν βοηθάει πουθενά παρόλο που το γράφω εγω..ένας άνθρωπος φουλ αγχωδης.. αλλά επειδή είμαι έτσι ποτέ δεν βοήθησα τον εαυτό μου με τον πανικό στο τελος. Καθώς πήρα σήμερα τη θετική χοριακη όσο κι αν ψάχνουμε για σημάδια η συμπτώματα πραγματικά δεν υπαρχουν.. κάποτε τα έψαχνα κι εγώ..παρα πολύ σε σημείο παρανοιας. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να το αποφύγουμε να ψάχνουμε είναι στο dna μας χαχαχα αλλά ας είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ήρεμες μπορούμε για να βοηθήσουμε τα μπεμπακια μας να γατζωθουν. Εμείς μιλήσαμε προσωπικά με το κορίτσι εντάξει τσακώθηκαμε και ηρεμήσαμε 😂 πλάκα κάνω εννοείται!!!
Αχ καλέ αν είναι για να ξεμαλλιαστειτε πείτε και εμένα για να ηρεμήσω λίγο, χαχαχαχα ,εννοείτε πλάκα, οκ υπήρξε μια ένταση αλλά όλα οκ ,το θεμα ειναι να ειναι καλά το κορίτσι @Eternity και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε και εγω στην ιδια φαση της αναμονης ειμαι και εχω τρελαθει οπως και εσυ @Eternity που να δεις η @Lila86Lila86πως ηταν την προηγουμενη βδομαδα χαχαχαχα.... ητεμια κοριτσια μου
-
προσευχηθείτε μαζί μας..
-
Θέματα
-
- 5.301 απαντήσεις
- 758.502 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.419 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 111.945 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.118.093 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 203.836 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.299 απαντήσεις
- 758.502 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 26
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 380 απαντήσεις
- 18.241 εμφανίσεις
-
- 1.513 απαντήσεις
- 191.725 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 3.915 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 73 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 143 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 260 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 2.915 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 3.810 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 200 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα