Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Με την όρεξη πως τα πας? Εγώ πεινάω όλη μέρα και θέλω να τρώω μόνο υδατάνθρακες.Κανω εμετό βεβαια,αλλά και πάλι,τρωω.Στο τέλος θα φοράω κουρτίνες αντί για ρούχα 🤣

Κορίτσι εγώ είμαι σ αναμονή ακόμα τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα ,αλλά από όρεξη τρώω και ενώ τρώω πεινάω πάλι

προσευχηθείτε μαζί μας..

Recommended Posts

:cry: Αχ Μαράκι μου, είσαι κάθε μέρα στο μυαλό μας και στις προσευχές μας... Μια μεγάλη αγκαλιά και μια ευχή μέσα από την καρδιά μου να έχεις δύναμη, τεράστια δύναμη! Εύχομαι να έχεις κοντά σου φυσικές παρουσίες να σε στηρίζουν εσένα και τα παιδάκια σου κι ειλικρινά ξέρεις ότι κι εδώ από όλες μας ότι χρειαστείς θα είμαστε δίπλα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα καιρό να διαβάσω νέα σας και μπήκα σήμερα σίγουρη ότι θα είναι καλά και συγκλονίστηκα!!!

Πραγματικά δεν έχω λόγια, είναι τόσο μα τόσο άδικο! Εύχομαι μόνο καλή δύναμη και κουράγιο.

Ας είναι καλά εκεί ψηλά στον παράδεισο. Θα σας βλέπει και θα σας προσέχει κάθε μέρα...

είμαι εδώ, ζωντανή και με σώας τα φρένας (ακόμα) :lol:

δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω, μόνο σκέφτομαι και υποφέρω

είμαι συνέχεια με τα μικρούλια μου, που μου δίνουν δύναμη και χαρά και ευτυχώς, έχω καταφέρει ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!

μονο που εβαλες την γελαστη φατσουλα με εκανες να κλαψω απο χαρα. το ξερω πως εισαι πολυ δυνατη κ θα τα καταφερεις θαυμασια μια αγκαλια σε εσενα κ τα ανθρωπακια σου

Αχ κοριτσακι μου αισθανομαι μια αισιοδοξια στο μνμ σου!!!!Μακαρι τα μικρουλια σου να ειναι παντα χαρουμενα!!!Με σενα μανουλα ολα θα ειναι καλα!!! Καλη υπομονη!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Παίρνεις δύναμη από τα παιδάκια σου και τους το μεταδίδεις!! Είσαι υπέροχη μητέρα και ΓΥΝΑΙΚΑ με Γ κεφαλαίο... ξέρεις να επιβιώνεις...σε σκέφτομαι και σε θαυμάζω, πραγματικά!!! Να είστε καλά!!

Μπραβο ρε Μαρακι!!!! Μπραβο!

Ετσι ειναι η βρωμιαρα η ζωη δυστυχως...αλλα βλεπεις και τι δωρα σου χαριζει!! <3

Ευχομαι ηρεμια απο εδω και περα και να ξαναπαρεις πισω τη χαρα σου!!!

καλή μου...

όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τον αγώνα σας και βιώσαμε,έστω και τόοοοσο λίγο,αυτή την οδύνη περιμέναμε λίγες λέξεις σου για να δούμε πως θα καταφέρεις,πως θα το αντέξεις...

κι εσύ ήρθες με τις τρείς αυτές προτάσεις να μας δείξεις,για ακόμα μια φορά,πόσο μεγάλη ψυχή έχεις...

είναι πολύ νωρίς ακόμα και θα χρειαστεί να περάσεις από πολλές φάσεις για να σηκωθείς-ήταν μεγάλο το χτύπημα,όμως καταλαβαίνουμε οτι θα τα καταφέρεις..

μπράβο σου,είναι σπουδαίο πράγμα να μπορείς να είσαι εκεί για τα παιδάκια σου,να τα κάνεις να χαίρονται και να μπορείς,παρά τον πόνο που σε κατακλύζει,να χαμογελάς μαζί τους...

τη χρειαζόμασταν την ελπίδα που μας έδωσες..

κράτα τον στην καρδιά σου,κράτα τον γερά και προχώρα,μη φoβάσαι..

να είσαι καλά,καλή δύναμη,να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Μπαινω καθε μερα με την ελπιδα να διαβασω νεα σου. Με εχεις κανει να κλαιω με τη δυναμη ψυχης που βγαζεις με λιγες λεξεις. Δεν εχω λογια. Τα παιδια σου ειναι ευλογημενα με μια υπεροχη μανουλα. Ευχομαι να ειναι καθε τους χαμογελο ενα μικρο σκαλοπατι για να ξαναβρεις καποια στιγμη και εσυ το δικο σου. Σου αξιζει και με το παραπαω.

Μπράβο Μαριεβάκι....κάνε πράγματα που σου δίνουν δύναμη, χαρά και κουράγιο όχι μόνο για σένα αλλά και για τα δυο σου αγγελούδια.....Φιλάκια πολλά...

Όλα θα πάνε καλά!!!!

καλή μου...

όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τον αγώνα σας και βιώσαμε,έστω και τόοοοσο λίγο,αυτή την οδύνη περιμέναμε λίγες λέξεις σου για να δούμε πως θα καταφέρεις,πως θα το αντέξεις...

κι εσύ ήρθες με τις τρείς αυτές προτάσεις να μας δείξεις,για ακόμα μια φορά,πόσο μεγάλη ψυχή έχεις...

είναι πολύ νωρίς ακόμα και θα χρειαστεί να περάσεις από πολλές φάσεις για να σηκωθείς-ήταν μεγάλο το χτύπημα,όμως καταλαβαίνουμε οτι θα τα καταφέρεις..

μπράβο σου,είναι σπουδαίο πράγμα να μπορείς να είσαι εκεί για τα παιδάκια σου,να τα κάνεις να χαίρονται και να μπορείς,παρά τον πόνο που σε κατακλύζει,να χαμογελάς μαζί τους...

τη χρειαζόμασταν την ελπίδα που μας έδωσες..

κράτα τον στην καρδιά σου,κράτα τον γερά και προχώρα,μη φoβάσαι..

να είσαι καλά,καλή δύναμη,να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά..

Είναι ακριβώς όλα όσα ήθελα να γράψω....

Σε σκεφτόμαστε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...