Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 430
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Eviri

Eviri 161 δημοσιεύσεις

• TARA

TARA 93 δημοσιεύσεις

• crysis

crysis 53 δημοσιεύσεις

• Ifather

Ifather 24 δημοσιεύσεις

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Καλησπέρα!!

Συνήθως δεν γράφω εδώ αλλά ακούω αυτό το υπέροχο κομματάκι και ταξιδεύω κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Το... DNA μου είναι συνυφασμένο με τις λάτιν επιρροές και ιδίως με την ισπανική κιθάρα!!

Αφιερωμένο σε όλους,καλό απόγευμα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Νανουρισματάκι, τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταρχήν, επειδή πόσταρες εδώ, αλλά κυρίως επειδή είδα το τικεράκι σου και με χαρά διαπίστωσα ότι γέννησες εδώ και τρεις βδομάδες.

Να σου ζήσει το πλασματάκι σου, να είναι πάντα καλότυχο και να είσαι κι εσύ σιδερένια, με το καλό να σαραντήσεις.

Εβιράκι μου σε ευχαριστώ!!

είμαι κι εγώ πλέον μανούλα,νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!

Οι μέρες μου είναι γεμάτες χρώματα,τραγούδια και φυσικά νανουρίσματα!!Ακόμα βέβαια δεν έχω βρει το τέλειο νανούρισμα αλλά το ψάχνω!:D:D:D

Αυτό που σας πόσταρα είναι το δικό μου νανούρισμα,πολύ με χαλαρώνει!

Βρε έχεις αρκετά θεματάκια που μπορώ να συμμετέχω απορώ πως δεν το έχω κάνει.'Εχεις κι ένα με χορό νομίζω!'Εκανα χορό χρόνια,αργεντίνικο τάνγκο και σάλσα.Αχ τι μου θύμισες!

Σου άρεσε το κομματάκι?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ναι όντως έχω ανοίξει και το θέμα "Πάθος για χορό", πάρα πολύ ωραίο το βρίσκω που έκανες χορό. Μακάρι να μπορέσεις στο μέλλον να συνεχίσεις. Μόλις μεγαλώσει το μωράκι σου και βρεις λίγο χρόνο θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Μου άρεσε το κομμάτι που έβαλες γιατί κι εμένα μου αρέσουν οι λάτιν κιθάρες και θεωρώ τους Ισπανούς τους καλύτερους στο είδος αυτό. Εγώ το έψαξα βέβαια μέσω του τίτλου που είχε το λινκ, γιατί όπου υπάρχει η εταιρεία Gema, δυστυχώς απαγορεύει στα βιντεάκια την κυκλοφορία στη Γερμανία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...