Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

TARA

Recommended Posts

Λιάνα μου σ' ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.

Λοιπόν, αν παρατηρήσεις ακριβώς εκεί που τελειώνει το τραγούδι, οι τραγουδίστριες βάζουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι της Σερτάμπ και σχηματίζουν ένα τρίγωνο και κατ' επέκταση μια πυραμίδα. Ακριβώς από κάτω η Σερτάμπ βάζει τα δικά της χέρια πάνω από το κεφάλι της και σχηματίζει ένα μάτι. Το κεφάλι της παίζει το ρόλο της ίριδας και όλο το σχήμα μαζί, δείχνει τη γνωστή πυραμίδα με το μάτι που τα πανθ' ορά στην κορυφή της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 430
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Eviri

Eviri 161 δημοσιεύσεις

• TARA

TARA 93 δημοσιεύσεις

• crysis

crysis 53 δημοσιεύσεις

• Ifather

Ifather 24 δημοσιεύσεις

tara καταπληκτικη η καθηγητρια.εγω παλι περισσι επεσα τυχαια σε αυτα τα κοριτσια και εμεινα με το στομα ανοιχτο

_4QvoMDVuqA

Αυτες ξερουν πως να περιποιηθουν τον συζυγο και αφεντη τους....:P:p:tongue:

Δεν θα πω τιποτα αλλο για να μην προσβληθει ο γυναικειος πληθυσμος εδω μεσα.......:P:p:p:p:p:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

eviri περιμενω να δω!παντος τους καρεκλαδες τους λεγανε ετσι για να ξερεις επειδη χορευαν καρεκλα.κατι πρωιμο του μπρέικντανς.εεεεε εβιρι ποσων μαιων εισαι αστερι μου?γτ εγω που με 38 μια καρεκλιτσα την χορεψα καποτες!!!!!

4ySDF18FrVM

Παρε μερικα αντιπροσωπευτικα κοματια της ντισκο να δεις .....

JlzlNpttvVM

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

θελετε και αλλους καρεκλαδες,αυτοι ηταν οι χειροτεροι...

Θυμαμαι που ειχαμε βρει καποτε καποιον ντυμενο σαν αυτους εξω απο μια Discotheque και τον μπουγελωσαμε με κοκκινη μπογια,απο τοτε το συγκεκριμενο μαγαζι ειχε πορτιερη......:P:p:p:p:p:p:p:p

Nm1g8FFRArc

E5gNYVia2rg&feature=related

BVgM7qeAlko&feature=related

CS9OO0S5w2k&feature=related

InBXu-iY7cw&feature=related

Hellen Rowland,

Καλημέρα σε όλους.

Ιωάννη παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και βάζεις τραγούδια που δεν είναι δικές σου προτιμήσεις. Καλύτερα θα ήταν να βάλεις αυτά που αρέσουν σε σένα.

καλημερα!!!εβιρι ας τον γιαννη να βαλει κανα ντισκο δεν μας πειραζει θα ριξει το λασο η ταρα να τον εμαζεψει και δαυτονα χαχααχχαα!!!!ιωαννη οσο για τις θεες που εβαλα καλα κοριτσια ειναι για παλατια,και γτ οχι να μην νταχταριζουμε τους αγαδες μας αμα ειναι πλουσιος ο ...ψυχικος κοσμος τους,και μας εχουνε στα οπα οπα...χαλαλι βρε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα σας. Χριστίνα, αλήθεια μήπως θα έπρεπε να ξαναρχίσεις κιθάρα,αφού είναι κάτι που σου αρέσει;

Εμένα πάλι,όταν θα ακούσω ένα τραγούδι αν μου αρέσει δεν θα ασχοληθώ σε ποιο είδος μουσικής ανήκει!!!!!!!

Τώρα θυμήθηκα και ένα ακόμα που μου άρεσε, χορευτικό και κεφάτο. Πάμε....

OiUCSPa4dNo

s-age.pngs-age.png

καλημερα!!!εβιρι ας τον γιαννη να βαλει κανα ντισκο δεν μας πειραζει θα ριξει το λασο η ταρα να τον εμαζεψει και δαυτονα χαχααχχαα!!!!ιωαννη οσο για τις θεες που εβαλα καλα κοριτσια ειναι για παλατια,και γτ οχι να μην νταχταριζουμε τους αγαδες μας αμα ειναι πλουσιος ο ...ψυχικος κοσμος τους,και μας εχουνε στα οπα οπα...χαλαλι βρε!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Εμένα πάλι,όταν θα ακούσω ένα τραγούδι αν μου αρέσει δεν θα ασχοληθώ σε ποιο είδος μουσικής ανήκει!!!!!!!

Κι εγώ το ίδιο κάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.

Ιωάννη παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και βάζεις τραγούδια που δεν είναι δικές σου προτιμήσεις. Καλύτερα θα ήταν να βάλεις αυτά που αρέσουν σε σένα.

Δεν παρασυρομαι απο τιποτα και κανεναν...απλως σας μαθαινω τι εστι καρεκλες......

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...