Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Irenesirene είπε:

Η απόφαση είναι όλη δική σου και έχει να κάνει με το ποσό εμπιστεύεσαι το γιατρό σου. Εγώ το φοβόμουν πολύ και δεν ήθελα, αλλά δεν το μετανιώνω. Πιθανά θα χρειαστεί να το ξανακάνω. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. 

Κι εγώ, ενώ δεν έχω βάλει ακόμα κιλά, είμαι πρισμενη σαν μπαλόνι από την προγεστερονη..! Φυσιολογικό είναι.. Ετοιμάζεται το κορμί σου για τη φωλιτσα του μικρού σου! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επίσης όταν βήχω και φταρνιζομαι έχω τσιμπήματα. Κι αυτό φυσιολογικό;;

1 hour ago, LouloudakiK είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επίσης όταν βήχω και φταρνιζομαι έχω τσιμπήματα. Κι αυτό φυσιολογικό;;

Γενικά ναι.. Καλό είναι να μην έχουμε πολλά τρανταγματα. Καλό είναι ό,τι απορίες έχεις να τις ρωτάς στο γιατρό σου, για να είσαι απολύτως σίγουρη. Αλλά έχε κατά νου ότι τα πλασματακια μας, ευτυχώς είναι πολύ ανθεκτικά. Το αίμα είναι συνήθως κάποιο προβληματάκι. Πονακια, ειδικά χαμηλά, αναγούλες, εμετοι, δυσανεξία στο φως, υπνηλία, ζαλάδες είναι στο παιχνίδι. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχαν απαγορέψει ακόμα και να χαϊδεύω και την κοιλιά μου, για να μην προκαλώ σπασμούς και αποβάλλω. Ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει και όλα θα πάνε τέλεια! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έχετε κ εσείς πονακια χαμηλά;; Αυτες τις ημερες έχω συνέχεια κ ανησυχώ…σήμερα είμαι 11&5

Την προηγούμενο εβδομάδα που ήμουν κι εγώ 11+ αν θυμάσαι έκανα ακριβώς την ίδια ερώτηση πανικοβλητη! Αυτό ήταν, πέρασαν! Ετοιμάζεται η μήτρα να ανοίξει κι άλλο, να τα περιμένουμε αυτά σε κάθε αλλαγή μήνα ή ακόμα και σε κάθε αλλαγή εβδομάδας μου είπε ο γιατρός μου. Αν είναι τραβηγματα τσιμπήματα και όχι πόνος, και φυσικά αν δεν συνοδεύεται με τα γνωστά καφέ ροζ κόκκινα δεν ανησυχούμε! Μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι εκεί μέσα και θέλει χωρο!

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες... Είμαι πολύ χαρούμενη όπως σας είπα και χθες...

Είναι πολύ πρησμένη η κοιλιά μου και έχω κάτι ήπια πονάκια. Είναι φυσιολογικό αυτό ε;;

Φυσιολογικοτατο ειναι!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Annie4 είπε:

Φυσιολογικοτατο ειναι!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...

1 hour ago, Irenesirene είπε:

Γενικά ναι.. Καλό είναι να μην έχουμε πολλά τρανταγματα. Καλό είναι ό,τι απορίες έχεις να τις ρωτάς στο γιατρό σου, για να είσαι απολύτως σίγουρη. Αλλά έχε κατά νου ότι τα πλασματακια μας, ευτυχώς είναι πολύ ανθεκτικά. Το αίμα είναι συνήθως κάποιο προβληματάκι. Πονακια, ειδικά χαμηλά, αναγούλες, εμετοι, δυσανεξία στο φως, υπνηλία, ζαλάδες είναι στο παιχνίδι. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχαν απαγορέψει ακόμα και να χαϊδεύω και την κοιλιά μου, για να μην προκαλώ σπασμούς και αποβάλλω. Ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει και όλα θα πάνε τέλεια! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Έχω τώρα 6 μέρες που ο,τι κι αν φαω μετα απο λιγο νιωθω πιεση στο στομαχι. Ολη μερα ρευομαι (συγγνωμη κιολας). Συμβαινει σε καμια;

Το ρέψιμο το έχω στο τσεπακι καιρό τώρα 

Ακόμα και το βράδυ όταν ξαπλώνω 

Ακόμα και το πρωί με το που ξυπνάω 

• Χαχα 2

Μια από τα ίδια κι εγώ καιρό τωρα! Και κάποιες φορές δεν το προλαβαίνω,να γίνει πιο κόσμιο καταλαβαίνετε...:unsure::lol: Πάλι καλά που ο μόνος άνθρωπος που συναναστρέφομαι είναι ο άντρας μου και ευτυχώς δεν τον ενοχλεί!:P 

Στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης είχα λόξυγκα ξαφνικά κ ειδικά μόλις κάτι έτρωγα!Το είχε καμία αλλαγή μανούλα;Ξέρουμε γιατί συμβαίνει;

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Το ρέψιμο το έχω στο τσεπακι καιρό τώρα 

Ακόμα και το βράδυ όταν ξαπλώνω 

Ακόμα και το πρωί με το που ξυπνάω 

Ναι ναι.. Τυφλά να έχει ο χειρότερος νταλικέρης στο 20ο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας!!! Και πολύ καουρα.. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα έχω υπέρηχο μαστων, μου τον συνέστησε ο γιατρός, μεταξύ 12ης και 15ης εβδομάδας. Δεν έχω ξανακάνει και με τρομάζει αυτή η εξέταση, γιατί πάντα όταν είχα περίοδο ψηλαφιζα κάτι γρομπαλακια, τα οποία μου ειχε πει ο πρώην γυναικολόγος μου ότι δεν ειναι κάτι. Και επίσης, το στήθος μου πονάει ακόμα και η μπλούζα που ακουμπά επάνω. 

Σας έχει ζητήσει ο γυναικολόγος σας υπέρηχο μαστων στις εβδομάδες αυτές που διανύουμε?

(Εμενα μου έχει δώσει ένα χαρτί με εξετάσεις που πρέπει να κάνω σε διάφορες εβδομάδες της κύησης, Π.χ. το να πάω σε πνευμονολογο μετά την 30η εβδομάδα, σε οφθαλμίατρο, σε καρδιολόγο στην 24η, σε οδοντίατρο μετά το πρώτο μας ραντεβού! Κάνω και γενικότερα έναν έλεγχο, καλό είναι,  απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι ολίγον υπερβολικός)! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα έχω υπέρηχο μαστων, μου τον συνέστησε ο γιατρός, μεταξύ 12ης και 15ης εβδομάδας. Δεν έχω ξανακάνει και με τρομάζει αυτή η εξέταση, γιατί πάντα όταν είχα περίοδο ψηλαφιζα κάτι γρομπαλακια, τα οποία μου ειχε πει ο πρώην γυναικολόγος μου ότι δεν ειναι κάτι. Και επίσης, το στήθος μου πονάει ακόμα και η μπλούζα που ακουμπά επάνω. 

Σας έχει ζητήσει ο γυναικολόγος σας υπέρηχο μαστων στις εβδομάδες αυτές που διανύουμε?

(Εμενα μου έχει δώσει ένα χαρτί με εξετάσεις που πρέπει να κάνω σε διάφορες εβδομάδες της κύησης, Π.χ. το να πάω σε πνευμονολογο μετά την 30η εβδομάδα, σε οφθαλμίατρο, σε καρδιολόγο στην 24η, σε οδοντίατρο μετά το πρώτο μας ραντεβού! Κάνω και γενικότερα έναν έλεγχο, καλό είναι,  απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι ολίγον υπερβολικός)! 

Καλημέρα! Ο κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικό δρόμο. Υπέρηχο μαστών εγώ εκανα αφότου γεννησα και μετα καθε χρονο. Φετος δεν εκανα γτ τον μηνα εκεινο εμεινα εγκυος και ο γιατρος μου δεν μου ειπε κατι. Τα γρομπαλακια μη σε ανησυχουν, δεν συνισταται η ψηλαφιση απο την ωορρηξια εως και την περιοδο για αυτον ακριβως τον λογο, γιατι ερεθιζονται οι μαστοι και ολο και κατι πιανεις το οποιο ειναι προσωρινο. Τωρα το να σε στειλει σε ολες αυτες τις ειδικοτητες μου φαινεται καπως υπερβολικο οχι γιατι εγω ειμαι ειδικος αλλα γιατι το ακουω 1η φορα! Εμενα στην 1η εγκυμοσυνη περα απο τις εξετασεις κυστικη, θρομβοφιλια κλπ μονο ζε καρδιολογο με ειχε στειλει και αυτο επειδη του ειπα οτι ειχα φυσημα και ηθελε να το εχει και γραπτως. Κι εγω αγχωνομαι με πολλους γιατρους κλπ οποτε σε νιωθω απολυτα αλλα εχεις επιλεξει τον γυναικολογο σου κι αυτον εμπιστευεσαι οποτε ακολουθεις τις οδηγιες του. Εκτος φυσικα κι αν αμφιβαλλεις οποτε και θετεις τις αμφιβολιες σου η ακομα και αποχωρεις αν αισθανεσαι ελλειψη σιγουριας. Υποθεσεις κανω, δεν κρινω κανεναν, μην παρεξηγηθω.

@Ellidr @Maritsaki εγω εχω και δυσφορια στο στομαχι, για αυτο ρευομαι ολη μερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλημέρα! Ο κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικό δρόμο. Υπέρηχο μαστών εγώ εκανα αφότου γεννησα και μετα καθε χρονο. Φετος δεν εκανα γτ τον μηνα εκεινο εμεινα εγκυος και ο γιατρος μου δεν μου ειπε κατι. Τα γρομπαλακια μη σε ανησυχουν, δεν συνισταται η ψηλαφιση απο την ωορρηξια εως και την περιοδο για αυτον ακριβως τον λογο, γιατι ερεθιζονται οι μαστοι και ολο και κατι πιανεις το οποιο ειναι προσωρινο. Τωρα το να σε στειλει σε ολες αυτες τις ειδικοτητες μου φαινεται καπως υπερβολικο οχι γιατι εγω ειμαι ειδικος αλλα γιατι το ακουω 1η φορα! Εμενα στην 1η εγκυμοσυνη περα απο τις εξετασεις κυστικη, θρομβοφιλια κλπ μονο ζε καρδιολογο με ειχε στειλει και αυτο επειδη του ειπα οτι ειχα φυσημα και ηθελε να το εχει και γραπτως. Κι εγω αγχωνομαι με πολλους γιατρους κλπ οποτε σε νιωθω απολυτα αλλα εχεις επιλεξει τον γυναικολογο σου κι αυτον εμπιστευεσαι οποτε ακολουθεις τις οδηγιες του. Εκτος φυσικα κι αν αμφιβαλλεις οποτε και θετεις τις αμφιβολιες σου η ακομα και αποχωρεις αν αισθανεσαι ελλειψη σιγουριας. Υποθεσεις κανω, δεν κρινω κανεναν, μην παρεξηγηθω.

@Ellidr @Maritsaki εγω εχω και δυσφορια στο στομαχι, για αυτο ρευομαι ολη μερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον υπέρηχο μαστων. Όχι όχι, έχω τεράστια εμπιστοσύνη, μου έχει εξηγήσει μάλιστα γιατί πρέπει να πάω στην κάθε ειδικότητα ξεχωριστά, πχ στον οφθαλμίατρο πρέπει να κάνω βυθοσκόπηση για την πίεση στα μάτια, να δει αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά κλπ. Έχει λόγο που μου τα είπε, απλά κι εγώ δε μπορω να παραβλέψω το γεγονός ότι από τοοοσες γυναίκες εδω μέσα,  μόνο εγώ τρέχω για τόσες εξετάσεις, έτσι λοιπόν ρωτάω αν υπάρχει και άλλος γιατρός τόσο ψείρας (που με το ιστορικό μου καλα κάνει) ή αν είναι μόνο ο δικός μου! Απλή απορία, σε καμία περίπτωση έλλειψη εμπιστοσύνης! 

1 ώρα πρίν, marpi91 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον υπέρηχο μαστων. Όχι όχι, έχω τεράστια εμπιστοσύνη, μου έχει εξηγήσει μάλιστα γιατί πρέπει να πάω στην κάθε ειδικότητα ξεχωριστά, πχ στον οφθαλμίατρο πρέπει να κάνω βυθοσκόπηση για την πίεση στα μάτια, να δει αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά κλπ. Έχει λόγο που μου τα είπε, απλά κι εγώ δε μπορω να παραβλέψω το γεγονός ότι από τοοοσες γυναίκες εδω μέσα,  μόνο εγώ τρέχω για τόσες εξετάσεις, έτσι λοιπόν ρωτάω αν υπάρχει και άλλος γιατρός τόσο ψείρας (που με το ιστορικό μου καλα κάνει) ή αν είναι μόνο ο δικός μου! Απλή απορία, σε καμία περίπτωση έλλειψη εμπιστοσύνης! 

Καλά κάνει ιδίως αν έχεις ιστορικό. Σε οφθαλμίατρο πχ κι η κουμπάρα μου ειχε παει που ειχε καποιου βαθμου μυωπια. Και οδοντίατρο λένε καλο ειναι να πηγαινουμε γιατι επηρεαζονται τα δοντια στην εγκυμοσυνη, το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι πως και γιατι. Εγω ας πουμε θα παω απο μονη μου οταν το παρω αποφαση

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλά κάνει ιδίως αν έχεις ιστορικό. Σε οφθαλμίατρο πχ κι η κουμπάρα μου ειχε παει που ειχε καποιου βαθμου μυωπια. Και οδοντίατρο λένε καλο ειναι να πηγαινουμε γιατι επηρεαζονται τα δοντια στην εγκυμοσυνη, το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι πως και γιατι. Εγω ας πουμε θα παω απο μονη μου οταν το παρω αποφαση

Δλδ κορίτσια μπορούμε να πάμε σε οδοντίατρο για καθαρισμό; Θέλω να πάω αλλά λεω μήπως δε γίνεται…

@Ellidr κορίτσι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!! Έκανες την αυχενική; Καλά αποτελέσματα :) 

Επίσης εγώ κορίτσια δεν έχω ρέψιμο αλλά μολις φάω μετά το φαΐ δεν έχει την ίδια γεύση δλδ μου αφήνει μια περίεργη αίσθηση στο στόμα! Καμία σχέση με αυτό που είχα φάει…το έχει κ καμία άλλη αυτό; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...