Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Annie4 είπε:

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα!!! Μια μικρη αποκολληση εχω, οχι σημαντικη αλλα ειπε καλυτερα να ξεκουραστω μια βδομαδα ακομα και μου εγραψε και ενεσιμη προγεστερονη. Ειπε ειναι συχνοτατο και δεν υπαρψει λογος να ανησυχω ουτε και να ειμαι ξαπλα. Απλα να μην κουραζομαι. Ειμαι χαρουμενη :-)

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο χαίρομαι παρα πολύ μακάρι όλες να έχουμε τέτοια τέλεια νέα εννοείται να εισαι χαρούμενη με το καλό ενα γέρο μωρό :-D:-D

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Annie4 είπε:

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα!!! Μια μικρη αποκολληση εχω, οχι σημαντικη αλλα ειπε καλυτερα να ξεκουραστω μια βδομαδα ακομα και μου εγραψε και ενεσιμη προγεστερονη. Ειπε ειναι συχνοτατο και δεν υπαρχει λογος να ανησυχω ουτε και να ειμαι ξαπλα. Απλα να μην κουραζομαι. Ειμαι χαρουμενη :-)

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Όλα καλά ξεκούραση χρειάζεσαι!! Τώρα ποτέ θα ξανά πας;;  

πρίν από 24 λεπτά , Annie4 είπε:

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα!!! Μια μικρη αποκολληση εχω, οχι σημαντικη αλλα ειπε καλυτερα να ξεκουραστω μια βδομαδα ακομα και μου εγραψε και ενεσιμη προγεστερονη. Ειπε ειναι συχνοτατο και δεν υπαρχει λογος να ανησυχω ουτε και να ειμαι ξαπλα. Απλα να μην κουραζομαι. Ειμαι χαρουμενη :-)

Μπράβο κορίτσι μου, απλά προσεχε όλα καλά!! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα κ τη πητ σ έδωσε?? 

k1S4p3.png

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Όλα καλά ξεκούραση χρειάζεσαι!! Τώρα ποτέ θα ξανά πας;;  

Σε 2 βδομαδες! :-)

1 hour ago, Despoina K είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, απλά προσεχε όλα καλά!! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα κ τη πητ σ έδωσε?? 

Ειμαι 6 ακριβως, καλε δεν μου εδωσε πητ, τωρα το θυμηθηκα! 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Σε 2 βδομαδες! :-)

Ειμαι 6 ακριβως, καλε δεν μου εδωσε πητ, τωρα το θυμηθηκα! 

Τέλεια και εγώ όταν ήμουν 6 μου είπε να πάω σε 2 εβδομαδες!! Υπομονή ως τότε χαχαχα! Ούτε εμένα μου έδωσε ισως την επόμενη φορά;; Γιατί θα μου γράψει κ εξετάσεις 

Κορίτσια καλημερα .θέλω βοήθεια θα σας παραθέσω και φωτογραφια.Τελευταια περιοδος 1/4 άστατος κύκλος μια 28 ημέρες μια 34 μάξιμουμ.Με βάση τις 34 εχω 6 ημέρες καθυστερηση με βάση τις 28 11 ημέρες.Εκανα τεστ σημερα πρωι πρωι γιατι εχω κάποια συμπτωματα όπως και στην πρώτη εγκυμοσυνη μιυ πριν 3 χρόνια.βγηκε το παρακάτω αποτέλεσμα με τεστ πρωιμης το yes or no .. τι λέτε?βαζω φωτο στο προφιλ μου για να την δειτε

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, JENNY Mour είπε:

Κορίτσια καλημερα .θέλω βοήθεια θα σας παραθέσω και φωτογραφια.Τελευταια περιοδος 1/4 άστατος κύκλος μια 28 ημέρες μια 34 μάξιμουμ.Με βάση τις 34 εχω 6 ημέρες καθυστερηση με βάση τις 28 11 ημέρες.Εκανα τεστ σημερα πρωι πρωι γιατι εχω κάποια συμπτωματα όπως και στην πρώτη εγκυμοσυνη μιυ πριν 3 χρόνια.βγηκε το παρακάτω αποτέλεσμα με τεστ πρωιμης το yes or no .. τι λέτε?βαζω φωτο στο προφιλ μου για να την δειτε

Είναι θετικοοοοοοοο συγχαρητήρια!!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Μια εύκολη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! 

• Μου αρέσει 1

Kαλημέρα κορίτσια. Εχει κανει καμμια προγεννητικο και να ξερει να μου πει κατι? Εχω αγχωθει μεχρι να τις δει ο γιατρος και να μου απαντησει.

Στον κυταρρομεγαλοιο τα αντισωματα IgM βγηκαν αρνητικά <0.1 Αλλα τα IgG βγήκαν θετικά 168.

Τι σημαίνει αυτό? Διαβασα στο internet ότι τα Igg δειχνουν παλαιοτερη μόλυνση και τα IgM τωρινή. Εμενα τα Igg ειναι θετικα με υψηλη τιμη. Μήπως ξέρετε?

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια. Εχει κανει καμμια προγεννητικο και να ξερει να μου πει κατι? Εχω αγχωθει μεχρι να τις δει ο γιατρος και να μου απαντησει.

Στον κυταρρομεγαλοιο τα αντισωματα IgM βγηκαν αρνητικά <0.1 Αλλα τα IgG βγήκαν θετικά 168.

Τι σημαίνει αυτό? Διαβασα στο internet ότι τα Igg δειχνουν παλαιοτερη μόλυνση και τα IgM τωρινή. Εμενα τα Igg ειναι θετικα με υψηλη τιμη. Μήπως ξέρετε?

Κοριτσια για να ξερετε κι εσεις οταν κανετε εξετασεις μην αγχωθειτε αδικα, μου απαντησε ενα κοριτσι σε θεμα που ανεβασα γιατι αγχωθηκα οτι τα Igg είναι καλό να τα εχουμε θετικα γιατι δειχνει οτι εχουμε αντισωματα και αυτο ειναι καλο.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, JENNY Mour είπε:

Καλημερα. Δε μπορω να δω κατι, δεν μου εμφανιζεται φωτο αλλα οπως ειδα η Rafaela ειπε πως ειναι θετικο οποτε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια! Χθες που πήγα για υπέρηχο μου εκανε πρωτα ΠΑΠ και καλλιέργεια (γτ ειχε περασει 1 χρονος) και πονεσα πολυ στην εξεταση. Σημερα βλεπω καφεκοκκινο και θυμαμαι περσυ οταν εκανα ΠΑΠ ειχε πει πως μετα το ΠΑΠ μπορει να δω αιμα. Σας εχει συμβει;

πρίν από 15 λεπτά , Annie4 είπε:

Καλημερα κορίτσια! Χθες που πήγα για υπέρηχο μου εκανε πρωτα ΠΑΠ και καλλιέργεια (γτ ειχε περασει 1 χρονος) και πονεσα πολυ στην εξεταση. Σημερα βλεπω καφεκοκκινο και θυμαμαι περσυ οταν εκανα ΠΑΠ ειχε πει πως μετα το ΠΑΠ μπορει να δω αιμα. Σας εχει συμβει;

Καλημέρα!!!

Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό αυτό αφού για να πάρει δείγμα ξύνει τον τράχηλο με τη μπατονέτα. Μην αγχώνεστε. 

Να ρωτήσω κι εγώ να πάρω άλλη μια γνώμη..

Με κύκλο 28-31 ημερών σχεδόν πάντα σταθερό, υπάρχει έστω μία περίπτωση στις χίλιες να επιτευχθεί εγκυμοσύνη με εκσπερμάτωση εντός την 25η-26η ημέρα του κύκλου;; Λογικά όχι , απλώς να μου φύγει η απορία...

πρίν από 35 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Καλημέρα!!!

Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό αυτό αφού για να πάρει δείγμα ξύνει τον τράχηλο με τη μπατονέτα. Μην αγχώνεστε. 

Να ρωτήσω κι εγώ να πάρω άλλη μια γνώμη..

Με κύκλο 28-31 ημερών σχεδόν πάντα σταθερό, υπάρχει έστω μία περίπτωση στις χίλιες να επιτευχθεί εγκυμοσύνη με εκσπερμάτωση εντός την 25η-26η ημέρα του κύκλου;; Λογικά όχι , απλώς να μου φύγει η απορία...

Αν πράγματι ο κυκλος ειναι παντα τοσος τοτε οχι. Υπαρχει βεβαια μια ελαχιστη πιθανοτητα να κανουμε διπλη ωορρηξια μεσα στον μηνα κι αυτο δεν ξερω ποτε συμβαινει, δηλαδη σε ποια σημεια του κυκλου. Η πιθανοτητα ομως γενικα ειναι ελαχιστη...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...