Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Κοριτσάρες μου χρόνια πολλα!! Όλα καλα να σας πάνε εύχομαι.

Εμένα τα καφέ συνεχίζονται σε μικρές ποσότητες βέβαια και το στήθος έχει ξεπρηστεί κατά πολύ. Χάνω τις ελπιδες μου κορίτσια...

Δεν με ανησυχούν καθολου τα καφε υγρά σου τα ειχα σε αλλη εγκυμοσυνη ως την 20 βδομαδα για το στήθος ειχα το ιδιο άγχος τη μια μερα πονούσε και φούσκωνε την αλλη άδειο τελείως  και μου πε ο γιατρός οτι να μην δίνω καθολου σημαςια σε αυτο.

4 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Σε μενα! Και σε εγκυμοσυνη και εκτος. Μπορει να ειναι και το εντερο, ευκολα το μπερδευουμε!!! Η και μυικο....μην ανησυχεις.

Και εγώ το έντερο υποψιαζομουν.. αλλά δεν έχω τέτοιο θέμα.. απλά επειδή έχω συνεχώς αιματακι.. το οποίο έρχεται και φεύγει, φοβάμαι οτιδήποτε!  Κάθε φορά που πάω για υπέρηχο μετά μου ρχετε πάλι το αίμα.. δεν μπορώ πραγματικά να χαρώ.. μονίμως είμαι με τον φόβο μήπως αποβάλλω! 

4 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Πήγα σήμερα ξανά στο γιατρό... Όλα είναι καλά..μεγαλώνει το σπορακι..και αν συνεχίσουμε έτσι σύντομα θα ακούσουμε και καρδούλα... Έχω βρε κορίτσια ένα τρομερό πόνο πολύ χαμηλά στην κοιλιά δεξιά... Κυρίως όταν κάθομαι.. ή όταν πιέζεται η περιοχή...  Ο γιατρός λέει ότι είναι όλα καλά.. και δεν έχει να κάνει ούτε με το αίμα που είχα,ούτε με την εγκυμοσύνη...μάλλον είναι μυϊκό λέει... Έχει τύχει σε κάποια??? 

Δοκίμασε να κόψεις ολα τα αεριούχα ποτά για μια βδομαδα 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Δεν με ανησυχούν καθολου τα καφε υγρά σου τα ειχα σε αλλη εγκυμοσυνη ως την 20 βδομαδα για το στήθος ειχα το ιδιο άγχος τη μια μερα πονούσε και φούσκωνε την αλλη άδειο τελείως  και μου πε ο γιατρός οτι να μην δίνω καθολου σημαςια σε αυτο.

Καλημέρα! Δε φαντάζεσαι πόσο με καθησύχασες, ελπίζω εξίσου καλά να νιώσω και σήμερα μετά τον υπέρηχο. Σε ευχαριστώ πολυ Ίριδα :-)

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Καλημέρα! Δε φαντάζεσαι πόσο με καθησύχασες, ελπίζω εξίσου καλά να νιώσω και σήμερα μετά τον υπέρηχο. Σε ευχαριστώ πολυ Ίριδα :-)

Καλημερα καλή εβδομαδααα να μας πεις νεα!! 

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Μόνο νερό πινω.. γενικότερα.. ούτε αναψυκτικά ούτε αλκοόλ.. 

Τότε μάλλον μυικό ειναι οπως σου πε ο γιατρός σου 

6 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Ολα Τελεια θα ειναι θα δεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Annie4 είπε:

@Despoina K @Queen κορίτσια μου θα σας τα πω, 6.30 εχω ραντεβού, ευχαριστώ για το support.

@Rafaela_123 καλημερα!!!

Άντε περιμένουμε τα νέα σας όλα καλά θα είναι :) 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου! Σας έχασα λίγο αυτές τις μέρες γιατί ήμουν σπίτι με το παιδί και το κυνηγούσα ,μωράκι ακόμα κι αυτό. Αφήστε τις αναγουλες με έχουν πεθάνει δεν αντέχω όλη μέρα ανακατωσουρες δεν μπορώ να χαρώ τίποτα. Από την μια λέω ευτυχώς δεν έχω εμετούς αλλά από την άλλη κι αυτή η ολοήμερη ανακατωσουρα και η τάση για εμετό δεν παλεύεται.

@Annie4 δεν ξέρω πόσες μέρες έχεις καφέ αλλά εγώ είχα ροζ στην αρχή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος και μετά δύο μέρες καφέ ,μετά σταμάτησαν και ξανά μετά από μια βδομάδα τα ξανα είδα και έκαναν 5 μέρες να καθαρίσουν εντελώς. Είχα πάει για υπέρηχο και ήταν όλα μια χαρά.  Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα πάντως!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

22 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Κοριτσάρες μου χρόνια πολλα!! Όλα καλα να σας πάνε εύχομαι.

Εμένα τα καφέ συνεχίζονται σε μικρές ποσότητες βέβαια και το στήθος έχει ξεπρηστεί κατά πολύ. Χάνω τις ελπιδες μου κορίτσια...

Μην ανησυχείς κορίτσι μου... Όλα καλά θα πάνε... Πηγες για επαναληπτική χοριακη??

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα!!! Μια μικρη αποκολληση εχω, οχι σημαντικη αλλα ειπε καλυτερα να ξεκουραστω μια βδομαδα ακομα και μου εγραψε και ενεσιμη προγεστερονη. Ειπε ειναι συχνοτατο και δεν υπαρχει λογος να ανησυχω ουτε και να ειμαι ξαπλα. Απλα να μην κουραζομαι. Ειμαι χαρουμενη :-)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...