Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , Annie4 είπε:

Α, ειναι μικρουλα μωρε, περπαταει;. Εγω εχω ενα αγορακι 2+ ετων αλλα εχω αρκετη βοηθεια ευτυχως κι ετσι καταφερνω να ξαπλωσω. Γενικα ειμαι καλυτερα, τωρα πηγα λιγο στο διπλα στενο περπατησα 3' και εβγαλα καφε παλι. Ποτε θα μου περασουν αναρωτιεμαι. Και η μεση μου με πιανει ευκολα :-( ανυπομονω να ερθει η δευτερα να παω για υπερηχο.

Ναι τώρα κάνουμε βήματα περπατάει μετα βαριέται μπουσουλάει αχουυ μωρεε να των χαίρεσαι και εγώ την έχω τώρα στην μάνα μου λογο για την εγκυμοσύνη αλλά κάθε μέρα είμαι εδώ μαζι της αλλά όταν πάω σπίτι έχω δουλειές να κάνω καλύτερα να κάθεσαι ξάπλα και εμένα αυτο με είπε ο γιατρός και εγώ έχω πρόβλημα με μέση βάσανο...μην ανησυχίες όλα καλά είναι λιγες μέρες έμειναν και θα δεις το μπεμπάκι σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Ο υπέρηχος ειπε πως ολα ειναι ενταξει. Τυχαίνει να έχω κοντινή μου αυτο τον καιρό που γέμιζε σερβιέτες κ τελικά ήταν μια χαρά. Το ίδιο και η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα στην 6ή βδομάδα. Και γενικά εχω διαβάσει άπειρες παρόμοιες ιστορίες με ευτυχή κατάληξη. Μείνε αισιόδοξη. Πότε θα ξαναπας γιατρό;

Τώρα θα ξαναπαω Δευτέρα πρωί να κάνω χοριακη πάλι... Για να δούμε ότι όλα είναι καλά!! Εμένα ευτυχώς το αίμα ήταν μόνο αυτό στο εσώρουχο.. από εκεί και πέρα σταμάτησε..!

11 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Γεια σου κουκλα μου καλός ήρθες.κατ αρχας το παρελθόν να το αφήσεις πισω πια,κοιτάς μονο μπρωστα σ αυτα που ερχονται και αυτο που σου ηρθε ειναι ενα μωρακι που ειναι εκει ετοιμο να παλέψει σε οτι αναποδιές  μπορει να εχει μια εγκυμοσυνη.σε πολλες υπήρξε αίμα  εγω το θεωρούσα και φυσιολογικο στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου(εχω δυο γιούς) με την καθοδήγηση του γιατρού σου και την δίκη σου αισιοδοξία ολα θα πανε Τελεια.εγω για να μου φυγει το άγχος που υπάρχει σε κάθε γυναίκα τις πρώτες βδομαδες για να χαλαρώσω χαιδευα την κοιλιτσα μου χαμηλά και του μιλούσα και έπαιρνα δύναμη. Ευχομαι σύντομα να το κρατάτε αγκαλιά 

Και εγώ χαϊδεύω την κοιλίτσα μου .. το μαλώνω κιόλας που μας κάνει τέτοια χουνερια από τώρα!!! Ευχαριστώ πολύ!! Να χαίρεσαι τα παιδακια σου!!!

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου 

Αφού έκανες υπέρηχο και είναι όλα καλά μη φοβάσαι τίποτα 

Λίγη προσοχή να μην κουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια 

Τώρα είμαι μονίμως καναπέ κρεβάτι..δεν κάνω απολύτως τίποτα.. σηκώνομαι για τουαλέτα και για φαγητό... Αν και το αίμα σταμάτησε... Αλλά είναι ο φόβος μου τώρα..μέχρι να κάνω χοριακη την Δευτέρα...

3 ώρες πρίν, Despoina K είπε:

Καλημερα κορίτσι μου όλα θα πανε καλα!! Θετικές σκεψεις.. Καταρχήν εφόσον είδατε σακο μέσα στη μήτρα γτ ανυσηχεις γ εξωμητριο? Πέρασα κ εγώ πριν 3 χρόνια.. Όλα καλά φαίνεται ότι είναι ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρου κ να σκέφτεσαι θετικά

Δεν ανησυχώ για εξωμήτριο...απλά επειδή είχα εκείνη την απώλεια φοβάμαι και για αυτό... Μέχρι να ακούσω καρδούλα θα σκάσω πραγματικά!! 

3 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε;

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

μονο εγώ δεν έχω τίποτα σε συμπτώματα;;;; Να αγχωθώ;;;;; Δεν νιώθω καθόλου εγκυος!!! αφού έχω βγάλει όλα τα ρούχα να αλλάξω ντουλάπια να βρω τα καλοκαιρινά… 

13 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας... καινούργια στην ομάδα.. βέβαια εγώ έχω πιθανή 10 Ιανουαρίου... Θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες αν είναι δυνατόν... 

Προέρχομαι από εξωσωματική... Τα κατάφερα με την πρώτη... Αλλά το τι έχω περάσει 5 χρόνια... Δεν φτάνουν 20 σελίδες... Πρώτο θετικό τέστ 6η μέρα απ' την εμβρυομεταφορα..έβαλα 5ης μέρας.. πρώτη χοριακη 500 9η μέρα απ' την εμβρυομεταφορα.. 3 μέρες μετά 1770..  όλα τέλεια ως εδώ.. μόλις μπήκα στις 5 εβδομάδες έκανα χθες το πρώτο υπερηχογράφημα.. τέλειος σάκος και μια τέλεια μεγάλη κουκίδα... Η χαρά μας απερίγραπτη! Μας λέει την επόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε και καρδούλα μιας και φαίνεται πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.. 

Και σήμερα το πρωί γκρεμίζονται όλα.. ξυπνάω και το εσώρουχο μου είχε γεμίσει αίμα.. κατακόκκινο... Πηγαίνω αμέσως για υπέρηχο..ο σάκος και η κουκιδουλα μας είναι εκεί.. το αίμα σταμάτησε.. αλλά εγώ τρέμω... Μου αύξησε τα outrogestan σε 3 την ημέρα.. βάζω και βασκλορ.. και έκανα και μια ένεση lendogest.  Κορίτσια είχα και ένα εξωμήτριο στο παρελθόν και πραγματικά φοβάμαι απίστευτα... Θέλω όσο τίποτα αυτό το μωράκι.. είχα 3 μέρες έναν πόνο πολύ χαμηλά δεξιά..κυρίως όταν καθόμουν..αλλά υπέθεσα ότι ήταν το έντερο..λόγω δυσκοιλιότητας.. γενικά δεν κουραζομουν..δεν κάνω τίποτα.. είμαι καναπε- κρεβάτι όλη μέρα...

Έχω ελπίδες λέτε?? :''''(

Μια χαρά θα είναι το μωράκι θα το δεις μην ανησυχίες όλα καλά θα είναι εγώ πήγα Χθές και αντί για 5+3 είμαι 4+6 σήμερα 4+5 Χθές είδα μόνο σάκο και λεκιθικό ασκό αν το λεω κλ και κάτι πολύ μικρό μέσα μια χαρά θα είσαι κοπέλα μου μείνε ξάπλα όσο μπορείς και ξεκούραση

πρίν από 25 λεπτά , Queen είπε:

Μια χαρά θα είναι το μωράκι θα το δεις μην ανησυχίες όλα καλά θα είναι εγώ πήγα Χθές και αντί για 5+3 είμαι 4+6 σήμερα 4+5 Χθές είδα μόνο σάκο και λεκιθικό ασκό αν το λεω κλ και κάτι πολύ μικρό μέσα μια χαρά θα είσαι κοπέλα μου μείνε ξάπλα όσο μπορείς και ξεκούραση

Μαζί είμαστε..εγώ είμαι 4+3.. εμείς είδαμε σάκο προχθές και μια μεγάλη κουκίδα.. μου είπε φαίνεται σαν να μαι περισσότερες μέρες.. γτ και ο σάκος ήταν αρκετά μεγάλος.. και περίμενε να δει μόνο μια κουκιδουλα..αλλά τελικά ήταν αρκετά μεγάλο και είχε μέσα και αυτά τα λευκά σημεία..που δείχνει εξέλιξη.. αυτό μας είπε! Οπότε σύντομα λέει θα ακούσουμε και καρδούλα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας κορίτσια...!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Μαζί είμαστε..εγώ είμαι 4+3.. εμείς είδαμε σάκο προχθές και μια μεγάλη κουκίδα.. μου είπε φαίνεται σαν να μαι περισσότερες μέρες.. γτ και ο σάκος ήταν αρκετά μεγάλος.. και περίμενε να δει μόνο μια κουκιδουλα..αλλά τελικά ήταν αρκετά μεγάλο και είχε μέσα και αυτά τα λευκά σημεία..που δείχνει εξέλιξη.. αυτό μας είπε! Οπότε σύντομα λέει θα ακούσουμε και καρδούλα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας κορίτσια...!!! 

Εγώ σάκο και λεκιθικό ασκό το έμβρυο δεν μπορεσε να το μέτρηση γτ ηταν πολύ μικρό απλώς με βάση την τελευταια περίοδο είμαι 8 μέρες πίσω....μακάρι για όλες της κοπέλες να πάνε καλά ολά θα την ακούσετε κοπελα μου με το καλό 

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

μονο εγώ δεν έχω τίποτα σε συμπτώματα;;;; Να αγχωθώ;;;;; Δεν νιώθω καθόλου εγκυος!!! αφού έχω βγάλει όλα τα ρούχα να αλλάξω ντουλάπια να βρω τα καλοκαιρινά… 

Καθόλου να μην ανησυχείς. Απόλαυσέ το! Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν ένιωθα ΤΙΠΟΤΑ!!! Τώρα τη νοσταλγώ...

15 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Μπράβο κοπελάρα μου, υπέροχα νεα!!! Με το καλό και όλα "τούμπανο" να είναι ωσπου να το πάρεις αγκαλίτσα.

Για το αιμα σου έδωσε κάππια εξήγηση; Ρωταω γτ κι εγω εχω σταγονες καφε ροζ

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δεν είδε κάποια αποκόλληση, οπότε πιθανότατα ορμονικο ήταν το ζήτημα με το αίμα, τα καφέ ροζ δεν είναι τίποτα, σπάνε αγγεία, ημέρα είναι αγγειοβριθες όργανο, το ίδιο και ο πλακουντας. Και τα τσιμπήματα όλα φυσιολογικά. Μόνο με τον πόνο να ανησυχήσω είπε. 

5 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε;

Σήμερα έχω την χειρότερη αναγούλα.. οδηγούσα το πρωί και σε κάθε στροφή ήθελα να κάνω εμετό.. στο μάθημα τα ίδια.. τι θα κανωωω, πεινάω πάρα πολύ και δεν μπορώ να φάω, ρεω απελπιστεί σημερα με έπιασαν τα κλάματα πριν.. είμαι 2 μέρες με ελάχιστη τροφή, νιώθω αδυναμία.. έχει καμιά κάτι να προτείνει παρακαλώ??

3 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

Χαχα ακριβώς τ ίδια βέβαια είμαι 5 εβδομάδων αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς.. Στη προηγουμενη μ είχαν ξεκινήσει 6+ τα συμπτωματα

3 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Τώρα θα ξαναπαω Δευτέρα πρωί να κάνω χοριακη πάλι... Για να δούμε ότι όλα είναι καλά!! Εμένα ευτυχώς το αίμα ήταν μόνο αυτό στο εσώρουχο.. από εκεί και πέρα σταμάτησε..!

Και εγώ χαϊδεύω την κοιλίτσα μου .. το μαλώνω κιόλας που μας κάνει τέτοια χουνερια από τώρα!!! Ευχαριστώ πολύ!! Να χαίρεσαι τα παιδακια σου!!!

Τώρα είμαι μονίμως καναπέ κρεβάτι..δεν κάνω απολύτως τίποτα.. σηκώνομαι για τουαλέτα και για φαγητό... Αν και το αίμα σταμάτησε... Αλλά είναι ο φόβος μου τώρα..μέχρι να κάνω χοριακη την Δευτέρα...

Δεν ανησυχώ για εξωμήτριο...απλά επειδή είχα εκείνη την απώλεια φοβάμαι και για αυτό... Μέχρι να ακούσω καρδούλα θα σκάσω πραγματικά!! 

Αχ σε καταλαβαίνω κ εγώ μετά τ μικρή μ παλι το ίδιο άγχος είχα τώρα να δω σακο μέσα στ μήτρα!! 

k1S4p3.png

2 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Καθόλου να μην ανησυχείς. Απόλαυσέ το! Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν ένιωθα ΤΙΠΟΤΑ!!! Τώρα τη νοσταλγώ...

Μακάρι να είναι όλα καλά εκεί μέσα…βασικά ότι φάω μετά με πονάει το στομάχι μου αλλά μόνο αυτό! 

πρίν από 42 λεπτά , Despoina K είπε:

Χαχα ακριβώς τ ίδια βέβαια είμαι 5 εβδομάδων αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς.. Στη προηγουμενη μ είχαν ξεκινήσει 6+ τα συμπτωματα

Αχ σε καταλαβαίνω κ εγώ μετά τ μικρή μ παλι το ίδιο άγχος είχα τώρα να δω σακο μέσα στ μήτρα!! 

Εγώ σήμερα είμαι 6&4 αλλά η γιατρος μ είπε περίπου στις 7 εβδομαδες αρχίζουν, αλλά λέει να παρακαλάω να είμαι καλά γιατί με τη δουλεια μ είναι δύσκολο…! 

Διαφημίσεις

On 6/5/2022 at 9:40 ΜΜ, marpi91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πριν λίγο γύρισα από το πρώτο μου ραντεβού και έχω υπέροχα νέα! Είμαι 7 +1 ακριβώς όσο υπολόγιζα δλδ! ΠΗΤ 26.12 μας έβγαλε! 

Το εμβρυακι μας είναι 1 ολόκληρο εκατοστό και είχε 137 παλμούς! Έχει κάτσει σε καλό σημείο ευτυχώς! Ο γιατρός είπε τη λέξη "τούμπανο" :lol:!!! Το αίμα που είχα έχει πια σταματήσει και θα συνεχίσω τα ουτρο μόνο κολπικά, δεν υπήρχε αποκόλληση. 

Λόγω ιστορικού βέβαια πρέπει να με παρακολουθήσει αιματολογος και ίσως κάνω ενέσεις κάθε μερα παρόλο που δεν έχω θρομβοφιλια.. δεν πειράζει, ο,τι χρειάζεται για να το κρατησω αγκαλιά! 

Τι ωραία νέα ❤️

Όλα θα πάνε καλά!!

Καλημέρα στην παρέα. Το να ξυπνάω αξημερωτα θα το βάλω πια στο πλαίσιο των συμπτωμάτων! 

Χρόνια πολλά σε όλες ,να είμαστε καλά και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

1 ώρα πρίν, Ολετ είπε:

Τι ωραία νέα ❤️

Όλα θα πάνε καλά!!

Καλημέρα στην παρέα. Το να ξυπνάω αξημερωτα θα το βάλω πια στο πλαίσιο των συμπτωμάτων! 

Χρόνια πολλά σε όλες ,να είμαστε καλά και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 

Κ εγώ έχω αυτό το σύμπτωμα ειδικά τις πρωτες εβδομαδες ήταν πολύ έντονο 4:30 5:30 κ μάτι γαρίδα χαχαχα

χρονια πολλά στις μανούλες!! Και του χρόνου με τα μωράκια μες

Κοριτσάρες μου χρόνια πολλα!! Όλα καλα να σας πάνε εύχομαι.

Εμένα τα καφέ συνεχίζονται σε μικρές ποσότητες βέβαια και το στήθος έχει ξεπρηστεί κατά πολύ. Χάνω τις ελπιδες μου κορίτσια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...