Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , marpi91 είπε:

Αφού μου ήρθε 17 Φεβρουαρίου και μετά 17 Μαρτίου, 30 ημέρες κύκλο δεν είχα??? Αχ θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!! Νομίζω βέβαια κατάλαβα τι ακριβώς μετράνε οι εφαρμογές. Οι 3 που λένε 7 εβδομάδες μιλανε για συμπληρωμενες. Σήμερα είμαι 7 γεμάτες. Και το Ιασώ μετράει αυτή που μπαίνω, που λέμε είμαι "στην 8η". Απλά με μπέρδεψε αυτή που έλεγε 6, κάτι λάθος ίσως πάτησα, δεν εξηγείται!

Σημασία δεν έχει ο κύκλος Φεβρουαρίου Μαρτίου αλλα ο κύκλος Μαρτίου Απριλίου γιατι εκεινη η ωορρηξια ειναι οροσημο για τον υπολογισμο της εγκυμοσυνης σου. Η ωορρηξια του κυκλου που εκανες Φεβρ-Μαρτιο δεν ειναι εκεινη που εγινε η γονιμοποιηση. 17.03. αδιαθετησες και στην ωορρηξια μετα εκανες το μπεμπε. Εισαι 7 γεματες αρα διανυεις την 8η, ναι.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

30αρη έως 34αρη.. αλλά 30αρης ήταν αυτόν τον μήνα. Από 17 σε 17 με πήγε.. 

Αααααλλο πάλι και τούτο να θέλουν συστημενες στο δημόσιο μαιευτήριο! Δεν έχω ξανά ακούσει τέτοια ξεφτιλικια!!!! Δλδ οποιο ζευγάρι πραγματικά δεν μπορεί να διαθέσει 2.500 3 χιλιάρικα κλέφτες να γίνουν?! 

Νομίζω είσαι 6 εβδομάδων με πιτ 24 Δεκέμβρη 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Εχω ακούσει για τζιντζερ σε αφέψημα 

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μόλις πήρα λίγο θάρρος, βγήκε η χοριακη μου 110.550, το πρωί στις 7 την έκανα. Η τελευταία που είχα κάνει ήταν 20.4 και ήταν 3.285. Νομίζω είναι καλή έτσι? Στο μεταξύ έχω μπλέξει τα αυγά με τα καλάθια. Η μία εφαρμογή μου λέει είμαι σημερα 6εβ.ακριβως. η άλλη μου λέει 7 και ακόμα χειρότερα ο μετρητής του Ιασώ λέει 8. Έχω πελαγώσει! Τι βδομάδα είμαι αν είχα τελευταία περίοδο 17.3 οεο?!?!?! 

Εγώ είχα 17/3 και είμαι 7 ακριβώς! Είναι σούπερ η χοριακη σου.

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

3 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Σημασία δεν έχει ο κύκλος Φεβρουαρίου Μαρτίου αλλα ο κύκλος Μαρτίου Απριλίου γιατι εκεινη η ωορρηξια ειναι οροσημο για τον υπολογισμο της εγκυμοσυνης σου. Η ωορρηξια του κυκλου που εκανες Φεβρ-Μαρτιο δεν ειναι εκεινη που εγινε η γονιμοποιηση. 17.03. αδιαθετησες και στην ωορρηξια μετα εκανες το μπεμπε. Εισαι 7 γεματες αρα διανυεις την 8η, ναι.

Ωωω ναι, σωστά! Λοιπόν, σχετικά με αυτό, είχα πάρει κάτι στικακια ωορρηξιας τα οποία εγώ δεν κατάλαβα αν λειτούργησαν! Κατι με μια πιο σκούρα γραμμή από την άλλη έπρεπε να γίνει αλλά εκεί που ξεκίνησε να σκουραινει το λέω ωπα εδώ είμαστε άρχισε να ξεθωριάζει πάλι! Οι ημερομηνίες που μου έβγαζαν οι 2 εφαρμογές που καταγράφω τον κύκλο μου ήταν 2 διαφορετικές. Μια στις 29.3 και μια 1.4.  Εν ολίγοις "στα κουτουρού" το πιάσαμε το μπεμπακι! Αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο, προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα.. 

2 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Νομίζω είσαι 6 εβδομάδων με πιτ 24 Δεκέμβρη 

22.12 μου δίνει η εφαρμογή, να δούμε τι θα πει και ο γιατρός αύριο! Ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και 1 πανω, 1 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε!!! Αρκεί να έρθει το μωράκι μας!

2 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Εγώ είχα 17/3 και είμαι 7 ακριβώς! Είναι σούπερ η χοριακη σου.

Ναι, είμαστε ίδια μέρα! 

Μπα σε καλό του και αυτός με αγχωσε εχθές, λέω για να ζητάει χοριακη φοβάται παλινδρομηση... σήμερα στο τηλέφωνο του φάνηκε αρχικά υπερβολικά μεγάλο το νούμερο γιατί δεν θυμόταν το προηγούμενο που ήταν 3.285 την 3η μέρα της καθυστέρησης. Μετά είπε ότι είναι οκ σε σχέση με εκείνη την τιμή. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει σημασία τόσο το νούμερο όσο η μεταβολή του με αναλογία. Γιατί το εύρος που δίνει είναι τεράστιο.. δλδ εγώ αν είχα ξεκινήσει με χαμηλό νούμερο σήμερα θα ειχα όσο και στην πρώτη χοριακη και θα ήταν πάλι φυσιολογικό. 

Τέλος πάντων, πολύ τα σκαλιζω και τι σημασία έχει στο κάτω κάτω! Το μπεμπακι να είναι καλά αύριο..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , marpi91 είπε:

Ωωω ναι, σωστά! Λοιπόν, σχετικά με αυτό, είχα πάρει κάτι στικακια ωορρηξιας τα οποία εγώ δεν κατάλαβα αν λειτούργησαν! Κατι με μια πιο σκούρα γραμμή από την άλλη έπρεπε να γίνει αλλά εκεί που ξεκίνησε να σκουραινει το λέω ωπα εδώ είμαστε άρχισε να ξεθωριάζει πάλι! Οι ημερομηνίες που μου έβγαζαν οι 2 εφαρμογές που καταγράφω τον κύκλο μου ήταν 2 διαφορετικές. Μια στις 29.3 και μια 1.4.  Εν ολίγοις "στα κουτουρού" το πιάσαμε το μπεμπακι! Αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο, προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα.. 

22.12 μου δίνει η εφαρμογή, να δούμε τι θα πει και ο γιατρός αύριο! Ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και 1 πανω, 1 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε!!! Αρκεί να έρθει το μωράκι μας!

Ναι, είμαστε ίδια μέρα! 

Μπα σε καλό του και αυτός με αγχωσε εχθές, λέω για να ζητάει χοριακη φοβάται παλινδρομηση... σήμερα στο τηλέφωνο του φάνηκε αρχικά υπερβολικά μεγάλο το νούμερο γιατί δεν θυμόταν το προηγούμενο που ήταν 3.285 την 3η μέρα της καθυστέρησης. Μετά είπε ότι είναι οκ σε σχέση με εκείνη την τιμή. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει σημασία τόσο το νούμερο όσο η μεταβολή του με αναλογία. Γιατί το εύρος που δίνει είναι τεράστιο.. δλδ εγώ αν είχα ξεκινήσει με χαμηλό νούμερο σήμερα θα ειχα όσο και στην πρώτη χοριακη και θα ήταν πάλι φυσιολογικό. 

Τέλος πάντων, πολύ τα σκαλιζω και τι σημασία έχει στο κάτω κάτω! Το μπεμπακι να είναι καλά αύριο..

Το μπεμπάκι αύριο θα είναι τέλεια! Περιμένουμε τα νέα σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στην έκτη εβδομάδα (5και 3μ) 

Έχω κλείσει ραντεβού μου είπε ότι εφόσον όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, να πάω σε δύο Πέμπτες από σήμερα. 

Μου φαίνεται τόσο μακρινό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Ολετ είπε:

Έχω κλείσει ραντεβού μου είπε ότι εφόσον όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, να πάω σε δύο Πέμπτες από σήμερα. 

Είμαστε μαζί εμείς.. Εγώ πξγατ σμρ κ είδαμε μόνο σακο κ θα παω σε δυο βδομάδες παλι.. Εχω καθυστερημένη συλληψη οπότε θα βγάλουμε τ πητ βάσει υπερηχου κ οχι τελευταίας περιοδου π είχα 15 Μαρτίου!! Ο γιατρός είδε μικρές συσπάσεις γ αυτό εχω πονακια κ μ έδωσε ουτρο γ δυο βδομάδες.. Μ έγραψε κ εμένα ουρά κ αιμα

k1S4p3.png

1 ώρα πρίν, marpi91 είπε:

Ναι, είμαστε ίδια μέρα! 

Εμένα σε ολα τα σαιτ μου βγαινε πητ 31/12  Εκτός απο το σαιτ pampers.gr που έβγαινε 2/1 πήγα γιατρό και μου λεει και ο γιατρός 2/1

Μου Πε κάθε 2 του μηνός αλλάζω μηνα

σημαςια εχει οπως λες να ναι γερό κι ολα αυτα Φυσικα παίζουν σε μενα προσωπικά ποτε δεν πέσανε μεσα  

1 hour ago, Ολετ είπε:

Και γω 5βδομεδων και 4 ημερών εμένα με ειδε χτες πρωτη φορε και μου πε Να παω 24 του μήνα εως τοτε μονο φιλισιν

• Μου αρέσει 1

Δημιουργησα αυτη την ομαδα αλλα δεν ηταν γραφτο να την ακολουθησω ως το τελος! 9η εβδομαδα σημερα κ πηγα για υπερηχο.το εμβρυακι μου παλιδρομησε χωρις λογο κ αιτια..κ ουτε που ακουγοταν η καρδουλα του...απο εβδομαδα παω για αποξυση...σας ευχομαι ολοψυχα να μην βρεθει καμια στην θεση μου και ολες να παρετε τα χριστουγιενιατικα μωρακια στην αγκαλια σας! Καλη συνεχεια κοριτσια με μια ευκολη εγκυμοσυνη!

• Λυπημένη/-ος 12

πρίν από 6 λεπτά , Irida2 είπε:

Εμένα σε ολα τα σαιτ μου βγαινε πητ 31/12  Εκτός απο το σαιτ pampers.gr που έβγαινε 2/1 πήγα γιατρό και μου λεει και ο γιατρός 2/1

Μου Πε κάθε 2 του μηνός αλλάζω μηνα

σημαςια εχει οπως λες να ναι γερό κι ολα αυτα Φυσικα παίζουν σε μενα προσωπικά ποτε δεν πέσανε μεσα  

Και γω 5βδομεδων και 4 ημερών εμένα με ειδε χτες πρωτη φορε και μου πε Να παω 24 του μήνα εως τοτε μονο φιλισιν

Αααα άρα κ εγώ μπορεί κ Ιανουαριο αλλά επειδή θα κάνω καισαρική άρα δυο βδομάδες πριν άρα Χριστουγεννα πες πανω κατω

πρίν από 1 λεπτό , Hope19 είπε:

Δημιουργησα αυτη την ομαδα αλλα δεν ηταν γραφτο να την ακολουθησω ως το τελος! 9η εβδομαδα σημερα κ πηγα για υπερηχο.το εμβρυακι μου παλιδρομησε χωρις λογο κ αιτια..κ ουτε που ακουγοταν η καρδουλα του...απο εβδομαδα παω για αποξυση...σας ευχομαι ολοψυχα να μην βρεθει καμια στην θεση μου και ολες να παρετε τα χριστουγιενιατικα μωρακια στην αγκαλια σας! Καλη συνεχεια κοριτσια με μια ευκολη εγκυμοσυνη!

Κοριτσι μου θα ξανακάνεις υπέρηχο?? Είναι τόσο σίγουρο δλδ??  Μη το βάζεις κάτω ποτε.. Όλα γίνονται για κάποιο λογο.. Οι πεισσοτερες είχαμε αποτυχίες αλλά μας κάνουν πιο δυνατές.. Κάντο δυναμη σου και συνέχισε :x

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Despoina K είπε:

Αααα άρα κ εγώ μπορεί κ Ιανουαριο αλλά επειδή θα κάνω καισαρική άρα δυο βδομάδες πριν άρα Χριστουγεννα πες πανω κατω

Κοριτσι μου θα ξανακάνεις υπέρηχο?? Είναι τόσο σίγουρο δλδ??  Μη το βάζεις κάτω ποτε.. Όλα γίνονται για κάποιο λογο.. Οι πεισσοτερες είχαμε αποτυχίες αλλά μας κάνουν πιο δυνατές.. Κάντο δυναμη σου και συνέχισε :x

Ναι δυστυχως δεν αλλαζει κατι...σε ευχαριστώ κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Hope19 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου δεν υπάρχουν λόγια Να σαι δυνατή το μονο που ευχομαι ειναι σύντομα να σας ερθει αλλο γερό και τυχερό να μεγαλώσει την οικογενεια σας 

πρίν από 15 λεπτά , Despoina K είπε:

Ναι εσυ με καισαρική σιγουρα νωριτερα για να μην μεγαλώσει πολυ το νινί να μπορούν να το βγάλουν. Με το καλο Να πάνε ολα καλα 

πρίν από 11 λεπτά , Hope19 είπε:

Ναι δυστυχως δεν αλλαζει κατι...σε ευχαριστώ κορίτσι μου!

Εγω οταν παλινδρομισε το δικο μου με πιάσε μια χαζομάρα πήγα και σε αλλο γιατρό και το επιβεβαίωσε μου πε ασε ενα μηνα να σου ερθει περίοδος και μετα πιάστε παλι δουλειά και μειναμε σε δυο μηνες και τωρα εχουμε τον Χριστάκη.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , Hope19 είπε:

Πόσο κρίμα κορίτσι μου... λυπάμαι πραγματικά πολύ, αλλά έχω να σου πω πως πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να ξανά σηκωθείς.  Και εκεί θα τα καταφέρετε!

Πονάει πολύ η απώλεια, το έχω νιώσει στο πετσί μου, και τίποτα από όσα σου πούμε δεν φαντάζει παρήγορο, αλλά προσπάθησε να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, στηριξου στον άντρα σου και θυμίσου πως είστε εσύ και εκείνος και μαζί θα προσπαθήσετε ξανά μέχρι να έρθει το μωράκι σας και να σας γεμίσει ευτυχία! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά και ας μην σε ξέρω :wub:

9 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Λυπάμαι...δεν θέλω να σου πω τίποτα άλλο. Καλή δύναμη σου εύχομαι ολόψυχα.

9 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Καλή δύναμη να έχεις γλυκιά μου. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...