Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Annie4 είπε:

@Sisii @Despoina K ευχαριστώ για την απάντηση!

@Queen την Τρίτη πόσο ήταν; θύμισέ μου

3320.6

1 ώρα πρίν, Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Sisii κουράγιο κοπέλα μου, δυστυχώς δεν ξέρω πώς να σε βοηθήσω.

Κορίτσια υπάρχει καμιά που το στήθος της να ξεπρηζεται καθε τοσο;

Εμένα νιώθω οτι μια είναι έτσι μια ποιο πολύ ξεπρήζεται 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Κορίτσια έχω τρομερή ναυτία από χθες, δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής εμετο αλλά νιώθω σαν να έρχεται συνέχεια. Ξέρετε καμία βιταμίνη ή κανένα γιατροσόφι για αυτό; 

Εχω ακούσει για τζιντζερ σε αφέψημα 

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μόλις πήρα λίγο θάρρος, βγήκε η χοριακη μου 110.550, το πρωί στις 7 την έκανα. Η τελευταία που είχα κάνει ήταν 20.4 και ήταν 3.285. Νομίζω είναι καλή έτσι? Στο μεταξύ έχω μπλέξει τα αυγά με τα καλάθια. Η μία εφαρμογή μου λέει είμαι σημερα 6εβ.ακριβως. η άλλη μου λέει 7 και ακόμα χειρότερα ο μετρητής του Ιασώ λέει 8. Έχω πελαγώσει! Τι βδομάδα είμαι αν είχα τελευταία περίοδο 17.3 οεο?!?!?! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μόλις πήρα λίγο θάρρος, βγήκε η χοριακη μου 110.550, το πρωί στις 7 την έκανα. Η τελευταία που είχα κάνει ήταν 20.4 και ήταν 3.285. Νομίζω είναι καλή έτσι? Στο μεταξύ έχω μπλέξει τα αυγά με τα καλάθια. Η μία εφαρμογή μου λέει είμαι σημερα 6εβ.ακριβως. η άλλη μου λέει 7 και ακόμα χειρότερα ο μετρητής του Ιασώ λέει 8. Έχω πελαγώσει! Τι βδομάδα είμαι αν είχα τελευταία περίοδο 17.3 οεο?!?!?! 

Αχ ωραίος ο μετρητής του Ιασώ, με συμφερει, πάω να τον κάνω κ εγώ :lol:

• Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , marpi91 είπε:

Τελεια!!!! Τί κύκλο έχεις κοριτσάρα μου;

2 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Με έχει πιάσει μια ανησυχία πως επειδή θα γεννήσω κοντά στις γιορτές, δε θα βρω γυναικολόγο να μην βγει σε άδεια. 

Συγγνώμη που ρωτάω απλά για να βεβαιωθώ, ψάχνεις αποκλειστικα σε δημόσιο, σωστά;

πρίν από 7 λεπτά , Annie4 είπε:

Συγγνώμη που ρωτάω απλά για να βεβαιωθώ, ψάχνεις αποκλειστικα σε δημόσιο, σωστά;

Πλέον δεν ψάχνω δημόσιο, γιατί ήμουν ανάμεσα σε ιδιωτικό και Ελενα αποκλειστικά. Στο ελενα ήθελα μόνο συγκεκριμένους δυο γιατρούς. Ο ένας μου είπε ότι λογικά θα λείπει και ο άλλος αναλαμβανει μόνο συστημένες από άλλες εγκύους του. Οπότε μάλλον πάω για ΡΕΑ με τον δικό μου γιατρό, αλλά ούτε και αυτόν τον έχω ρωτήσει αν θα είναι εδώ στις γιορτές, γιατί δεν είχα καταλάβει πριν λίγες ότι θα είναι θέμα αυτό… Αν μου πει ότι θα λείπει κ αυτός τότε, θα πρέπει να ψάξω γιατρό γενικά 

Εκτος και αν ξέρει καμία τον Κολιοπουλο να με συστήσει να ησυχάσω :lol:

πρίν από 8 λεπτά , Annie4 είπε:

30αρη έως 34αρη.. αλλά 30αρης ήταν αυτόν τον μήνα. Από 17 σε 17 με πήγε.. 

πρίν από 4 λεπτά , Sisii είπε:

Πλέον δεν ψάχνω δημόσιο, γιατί ήμουν ανάμεσα σε ιδιωτικό και Ελενα αποκλειστικά. Στο ελενα ήθελα μόνο συγκεκριμένους δυο γιατρούς. Ο ένας μου είπε ότι λογικά θα λείπει και ο άλλος αναλαμβανει μόνο συστημένες από άλλες εγκύους του. Οπότε μάλλον πάω για ΡΕΑ με τον δικό μου γιατρό, αλλά ούτε και αυτόν τον έχω ρωτήσει αν θα είναι εδώ στις γιορτές, γιατί δεν είχα καταλάβει πριν λίγες ότι θα είναι θέμα αυτό… Αν μου πει ότι θα λείπει κ αυτός τότε, θα πρέπει να ψάξω γιατρό γενικά 

Εκτος και αν ξέρει καμία τον Κολιοπουλο να με συστήσει να ησυχάσω :lol:

Αααααλλο πάλι και τούτο να θέλουν συστημενες στο δημόσιο μαιευτήριο! Δεν έχω ξανά ακούσει τέτοια ξεφτιλικια!!!! Δλδ οποιο ζευγάρι πραγματικά δεν μπορεί να διαθέσει 2.500 3 χιλιάρικα κλέφτες να γίνουν?! 

πρίν από 15 λεπτά , marpi91 είπε:

30αρη έως 34αρη.. αλλά 30αρης ήταν αυτόν τον μήνα. Από 17 σε 17 με πήγε.. 

Αααααλλο πάλι και τούτο να θέλουν συστημενες στο δημόσιο μαιευτήριο! Δεν έχω ξανά ακούσει τέτοια ξεφτιλικια!!!! Δλδ οποιο ζευγάρι πραγματικά δεν μπορεί να διαθέσει 2.500 3 χιλιάρικα κλέφτες να γίνουν?! 

Σκέψου ότι την ώρα που πήρα εγώ τηλέφωνο το σήκωσε η γραμματέας μου ειπε μισό λεπτο δώστε μου. Χτύπαγε ένα κινητό από μέσα(το κινητό του γιατρού λογικά) και το σήκωσε η γραμματεας και άκουγα διάλογο με μια κυρία που έλεγε από ποια έγκυο είναι συστημένη και ότι η τελευταία της περίοδος ήταν 17/03 (εμένα ειναι 23/03) και αμέσως της ειπε «ναι ναι κατάλαβα ποια κυρία λέτε μια με κοντά ξανθά μαλλιά, ναι θα σας αναλάβει ο γιατρός» και άκουγα να της κλείνει ραντεβού και αμέσως μετά που την έκλεισε,  μου ειπε ότι δεν μπορεί να με αναλάβει ο γιατρός γιατί έχει πολλά χειρουργεία και γεννήσεις εκείνη την περιοδο… 

Απο την μια το καταλαβαίνω, από την άλλη όχι… Δηλαδή εγώ που δεν είμαι από Αθήνα και δεν έχω κάποιον να μου συστήσει κάποιον καλό γιατρό σε δημόσιο, αναγκαστικά πρέπει να πάω σε ιδιωτικό ή να πάω σε όποιον να ναι γιατρό του δημοσίου;

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Sisii είπε:

Σκέψου ότι την ώρα που πήρα εγώ τηλέφωνο το σήκωσε η γραμματέας μου ειπε μισό λεπτο δώστε μου. Χτύπαγε ένα κινητό από μέσα(το κινητό του γιατρού λογικά) και το σήκωσε η γραμματεας και άκουγα διάλογο με μια κυρία που έλεγε από ποια έγκυο είναι συστημένη και ότι η τελευταία της περίοδος ήταν 17/03 (εμένα ειναι 23/03) και αμέσως της ειπε «ναι ναι κατάλαβα ποια κυρία λέτε μια με κοντά ξανθά μαλλιά, ναι θα σας αναλάβει ο γιατρός» και άκουγα να της κλείνει ραντεβού και αμέσως μετά που την έκλεισε,  μου ειπε ότι δεν μπορεί να με αναλάβει ο γιατρός γιατί έχει πολλά χειρουργεία και γεννήσεις εκείνη την περιοδο… 

Απο την μια το καταλαβαίνω, από την άλλη όχι… Δηλαδή εγώ που δεν είμαι από Αθήνα και δεν έχω κάποιον να μου συστήσει κάποιον καλό γιατρό σε δημόσιο, αναγκαστικά πρέπει να πάω σε ιδιωτικό ή να πάω σε όποιον να ναι γιατρό του δημοσίου;

Παρε αύριο και πες ότι είσαι από την κυρία με τα κοντά μαλλιά, τι να πω! Αστεία πράγματα είναι αυτά..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Annie4 είπε:

Πώς το ξέρεις ότι ήταν 30άρης; Αν ήταν 30άρης τότε είσαι 7 εβδομαδων.

Αφού μου ήρθε 17 Φεβρουαρίου και μετά 17 Μαρτίου, 30 ημέρες κύκλο δεν είχα??? Αχ θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!! Νομίζω βέβαια κατάλαβα τι ακριβώς μετράνε οι εφαρμογές. Οι 3 που λένε 7 εβδομάδες μιλανε για συμπληρωμενες. Σήμερα είμαι 7 γεμάτες. Και το Ιασώ μετράει αυτή που μπαίνω, που λέμε είμαι "στην 8η". Απλά με μπέρδεψε αυτή που έλεγε 6, κάτι λάθος ίσως πάτησα, δεν εξηγείται!

1 hour ago, marpi91 είπε:

Η χοριακη νομίζω είναι πολύ σούπερ!!!Χαχαχαχαχα  είσαι 7 ακριβώς!! Κ εμένα το Ιασώ με δείχνει 1 βδομάδα μεγαλύτερη γιατί βασικά όταν διανυεις την 7 είσαι στην 8 εβδομάδα έτσι λένε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...