Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Σήμερα 6+1 

Ακούσουμε την καρδούλα μας 

120 χτύπους 

Όλα είναι τέλεια 

Εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας

Τέλεια τα νέα σου!!

Κι εγώ πήγα σήμερα 6+6 ο υπέρηχος το έβγαλε 7+1. Είναι 10mm. Ακούσαμε και καρδούλα 139 παλμούς είχε! Τώρα ξανά σε δύο εβδομάδες!

• Μου αρέσει 5

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!

Κι εγώ πήγα σήμερα 6+6 ο υπέρηχος το έβγαλε 7+1. Είναι 10mm. Ακούσαμε και καρδούλα 139 παλμούς είχε! Τώρα ξανά σε δύο εβδομάδες!

Εμένα 0,5cm μια χαρά 

Μπράβο κορίτσι μου 

Άντε σε δύο βδομάδες πάλι κ εγώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!

Με το καλό τέλεια τα νεααα!! 

k1S4p3.png

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Σήμερα 6+1 

120 χτύπους 

Όλα είναι τέλεια 

Μπράβο συγχαρητήρια!!! Άντε με το καλό τα Μπέμπα και μας!! Ποτέ θα ξαναπάς; 

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω στη κινητό είναι 27 Δεκεμβρίου 

Αλλά επειδή είμαι από εξωσωματική νομίζω θα είναι νωρίτερα 

Αα μαζί είμαστε 

πρίν από 54 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!

Αα τέλεια νέα!! Ειδες όλα καλά!’ Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Κ εγώ σε 2 εβδομαδες 

4 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Σήμερα 6+1 

120 χτύπους 

Όλα είναι τέλεια 

Ω γλυκια μου! Μπραβο!!! Υπεροχα, κρατα το χαμογελο σου και προχωρα στα καλυτερα που ερχονται!

4 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μίλησα πάλι σήμερα με τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν να έχω κάποια αποκόλληση, γι'αυτό και είδα το αίμα. Θετικό θεώρησε πως σταμάτησε το κόκκινο με τα ουτρο και μου είπε αύριο να πάω για μια ακόμη χοριακη. Αυτό με τρόμαξε,  λέτε να υποπτεύεται παλινδρομη? Από την άλλη διαβάζω εδώ για κοπέλες που είχαν ακατάσχετη αιμορραγία και πάλι γέννησαν μια χαρά.. έχω λαλήσει Κορίτσια, δεν θα το αντέξω 2η φορά..

Όχι, γιατί να υποπτευεται κατι τετοιο; Οι γιατροι σε αυτη τη φαση ειναι συγκρατημένοι γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ειναι σιγουροι για τιποτα. Αυτο ειναι ολο. Θα πάνε όλα καλά, σκέψου θετικά!

1 ώρα πρίν, Hope.2019 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!

Μπράβο κοριτσάρα! Υπέροχα νέα! Με το καλό όλα σου εύχομαι.

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Εγώ δεν χαιρόμουν αλλά ούτε και δεν άντεχα, αλλά τώρα που σταμάτησαν κ εγώ ανησυχώ 

Ναι. Μου είπε ΠΗΤ 23 Δεκέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσω μαξ 23 Δεκέμβρη ; Γιατί μου είπε ότι συνήθως 23-24 φεύγει. Εντάξει όσο να πεις δεν είναι ωραίο να έχω ανασφάλεια για το αν θα γεννήσω έγκαιρα ώστε να έχω τον γιατρό μου εκεί…δίκιο εχεις

Μια βδομάδα πανω μια βδομαδα κατω λένε απο την ΠΗΤ. Εγω έτυχε το πρωτο μου αγόρι το γέννησα αντι για 27/1 στις 14/1 στο νοσοκομειο με τυχαίο γιατρο ολα πηγαν καλα δεν ειχα κανενα παράπονο.και το δεύτερο αντι για 19/4  στις 23/3 με τον γιατρό μου σε κλινική εξίσου ολα καλα. Οποτε δεν το δένω και κόμπο την τωρινή μου ΠΗΤ. 

αλλα οπως και να εχει νιωθεις πιο ασφαλής με τον γιατρό που σε παρακολουθούσε 

13 ώρες πρίν, Queen είπε:

Καλημέρα τώρα είναι αύριο να κάνω την τελευταια χοριακη που με είπε ο γιατρός απλως 3 αποβολές σκέφτομαι γτ και είμαι 20 και λέω γτ παλι καλά που μπόρεσα και έχω την Μπέμπα μου δικαίω εχεις για της χοριακες αλλά εκανα μόνο και μονο για να δω την πρώτη εγώ εκανα βλακια που εκανα την πρώτη δεν έπρεπε προσπαθώ να μην έχω τόσο άγχος σε ευχαριστώ πάντως πολύ 

Κορίτσια και εγώ καβάλα μένω απο εδώ είμαι 

Απο την στιγμη που μένεις εγκυος δεν χρειάζεσαι να ανήσυχες και να σκέφτεσαι τις αποβολές και μενα μου εχρι συμβεί αλλα δεν το σκεφτομαι καν το τι εγινε στο παρελθόν το καλυτερο για σενα θα ηταν να ξαπλωνεις πολυ το πρωτο τρίμηνο να μην κανεις δουλειές να μην φοράς στενά ρούχα  να μην σηκώνεις βάρη και γενικα να ξεκουραζεσαι δες ταινίες και κοιμήσου ο οργανισμός Σου θελει μια βοήθεια κι Απο σενα λίγο ξάπλα ξεκούραση στο σώμα και στο μυαλο.με το που αργήσεις να σκέφτεσαι θετικά θα Σου φύγουν όλες οι ανησυχίες και θα βοηθήσεις το σώμα σου να εξελιχθεί 

πρίν από 42 λεπτά , Irida2 είπε:

Μια βδομάδα πανω μια βδομαδα κατω λένε απο την ΠΗΤ. Εγω έτυχε το πρωτο μου αγόρι το γέννησα αντι για 27/1 στις 14/1 στο νοσοκομειο με τυχαίο γιατρο ολα πηγαν καλα δεν ειχα κανενα παράπονο.και το δεύτερο αντι για 19/4  στις 23/3 με τον γιατρό μου σε κλινική εξίσου ολα καλα. Οποτε δεν το δένω και κόμπο την τωρινή μου ΠΗΤ. 

αλλα οπως και να εχει νιωθεις πιο ασφαλής με τον γιατρό που σε παρακολουθούσε 

Απο την στιγμη που μένεις εγκυος δεν χρειάζεσαι να ανήσυχες και να σκέφτεσαι τις αποβολές και μενα μου εχρι συμβεί αλλα δεν το σκεφτομαι καν το τι εγινε στο παρελθόν το καλυτερο για σενα θα ηταν να ξαπλωνεις πολυ το πρωτο τρίμηνο να μην κανεις δουλειές να μην φοράς στενά ρούχα  να μην σηκώνεις βάρη και γενικα να ξεκουραζεσαι δες ταινίες και κοιμήσου ο οργανισμός Σου θελει μια βοήθεια κι Απο σενα λίγο ξάπλα ξεκούραση στο σώμα και στο μυαλο.με το που αργήσεις να σκέφτεσαι θετικά θα Σου φύγουν όλες οι ανησυχίες και θα βοηθήσεις το σώμα σου να εξελιχθεί 

Είναι λογικό και δικαίω εχεις σε αυτό που λες το κακό είναι λίγο δύσκολο να  ξεκουραζομαι με το μωρό θέλει και αγκαλιες είναι λίγο δύσκολο και δουλειες στο σπίτι πρεπει να κάνω καταλαβενω αυτό που λες και μακάρι να μπορουσα να το κάνω τώρα απλως λέω ότι είναι μα γίνει θα γίνει αλλά εντάξει στεναχωριέμαι μέσα μού..

10 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Κορίτσια έχω τρομερή ναυτία από χθες, δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής εμετο αλλά νιώθω σαν να έρχεται συνέχεια. Ξέρετε καμία βιταμίνη ή κανένα γιατροσόφι για αυτό; 

Καλημερα κορίτσια αα

Κ εγώ στη προηγουμενη έτσι ήμουν, έτρωγα κριτσινια παξιμαδια σόδα με γευση λεμόνι κ ρυζι.. Κάτι σαν δίαιτα γαστρεντερίτιδας.. Τρωγε όσο μπορείς στεγνά φαγητά, οχι πολλα υγρά, νερό λίγο λίγο τακτικά.. Κ τρωγε από κάτι συχνά παλι κανένα κριτσίνι κάτι για να μην μένει το στομάχι σ άδειο κ να τραβάει τα υγρά.. Τότε εγώ έλεγα γτ δεν κάνω εμετό να ξαλαφρωσω κ μόλις αρχισα να κάνω κατάλαβα ότι είναι πιο δυσκολο κ εκείνο.. Κ μια γουλια νερό την εβγαζα.. Υπομονή είναι γ καλό κ θα περασειιι

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Sisii κουράγιο κοπέλα μου, δυστυχώς δεν ξέρω πώς να σε βοηθήσω.

Κορίτσια υπάρχει καμιά που το στήθος της να ξεπρηζεται καθε τοσο;

Εμένα το στηθος μου ό,τι θυμάται χαίρεται, μια μέρα είναι έτσι μια αλλιώς. Πλέον νομίζω ότι το πόσο πονάει αλλάζει ανάλογα την ώρα, τον καιρό, το σουτιεν κτλ :lol:

Πλεον δεν του δίνω καμία σημασία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Sisii είπε:

Εμένα το στηθος μου ότι θυμάται χαίρεται, μια μέρα είναι έτσι μια αλλιώς. Πλέον νομίζω ότι αλλάζει το ποσο πονάει ανάλογα την ώρα, τον καιρό, το σουτιεν κτλ :lol:

Πλεον δεν του δίνω καμία σημασία 

Συμφωνώ απόλυτα:grin:

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

πρίν από 13 λεπτά , Queen είπε:

Κορίτσια καλησπέρα εκανα την τελευταία χοριακη μου ήρθαν τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου απο χθες δεν με έχει απάντηση και δεν ξέρω..τι γίνεται 5926.3

Ααα πολυ καλη είναι κορίτσι μου μην ανχωνεσαιιι.. Θυμισε μου είχες παει γ υπέρηχο κ είδατε σακο κ κάτι ακόμα?? Εμένα σμρ αμα διπλασιάστηκε πρεπει να είναι 2300 κάτι οπότε υποθέτω θα δω σακο μόνο πρωτα ο Θεος

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...