Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Sisii είπε:

Έχω ακούσει καλά λόγια για το μητέρα! Εμένα με βλέπω για ΡΕΑ πρώτα ο Θεός 

Η κουμπαρα μου γεννησε εκει κι εμεινε ευχαριστημενη!

πρίν από 12 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κορίτσι μου είναι πολύ φυσιολογικό να εχεις πονακια! Εμένα μου ειπε ότι τώρα σε αυτή την εβδομάδα κ την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα έχω κ πολλά συμπτώματα συνήθως αρχίζουν την 7η και μετά! Αλλά τα πονακια είναι φυσιολογικά μην αγχώνεσαι! 

Σε ευχαριστω πολυ Ραφαελα μου, ειλικρινα. Επειδη καθε πρωι βλεπω κ απο σταγονες καφε η ροζ για αυτο λιγο θορυβηθηκα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια αλήθεια, συγνώμη που κάνω συνέχεια παρεμβολές αλλά είμαι στην φάση που ψάχνω γιατρουσ Και που να γεννήσω

Πηρα τώρα τηλέφωνο σε έναν γιατρό στο ελενα και μίλησα μαζί του, ω του θαύματος μου είπε ότι μπορεί να με αναλάβει αλλά επειδή συνήθως φεύγει 25 Δεκέμβρη σε άδεια ίσως να μην μπορεί να είναι εκεί όταν γεννήσω αν γεννήσω μετά! Μου λέει ΠΗΤ έχεις 23 Δεκεμβρίου… αν δεν έχω φύγει θα γεννήσεις κανονικά μαζί μου… 

Κάπου έχω μπερδευτεί… τότε γιατί να με αναλάβει; Είναι το πρώτο μου μωρο οποτε με μπερδεύουν όλα αυτά. Αν λέω κάτι παράλογο πείτε το μου εννοείται καλοδεχούμενη η κριτική! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 54 λεπτά , Sisii είπε:

Ρε κορίτσια αλήθεια, συγνώμη που κάνω συνέχεια παρεμβολές αλλά είμαι στην φάση που ψάχνω γιατρουσ Και που να γεννήσω

Πηρα τώρα τηλέφωνο σε έναν γιατρό στο ελενα και μίλησα μαζί του, ω του θαύματος μου είπε ότι μπορεί να με αναλάβει αλλά επειδή συνήθως φεύγει 25 Δεκέμβρη σε άδεια ίσως να μην μπορεί να είναι εκεί όταν γεννήσω αν γεννήσω μετά! Μου λέει ΠΗΤ έχεις 23 Δεκεμβρίου… αν δεν έχω φύγει θα γεννήσεις κανονικά μαζί μου… 

Κάπου έχω μπερδευτεί… τότε γιατί να με αναλάβει; Είναι το πρώτο μου μωρο οποτε με μπερδεύουν όλα αυτά. Αν λέω κάτι παράλογο πείτε το μου εννοείται καλοδεχούμενη η κριτική! 

Σισσυ μου δεν ειναι παραλογο. Συμβαινει και με ιδιωτη γιατρο ομως σε περιοδο γιορτων η 15αυγουστου πχ αν λειπει διακοπες και σπασουν τα νερα να σε ξεγεννησει καποιος αλλος. Προσωπικα θα ενιωθα ανασφαλεια σε μια τετοια περιπτωση αλλα ακομα δεν ξερω κ εγω αν πχ ο γιατρος μου θα λειπει Χριστουγεννα, το μονο που με κανει να καθησυχαζομαι ειναι οτι θα κανω καισαρικη αρα ως ενα σημειο μπορει να προγραμματιστει. Μπορεις να τον ρωτησεις αν υπαρχει αυγκεκριμενος αντικαταστατης του η αν θα ειναι τυχαιος

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Annie4 είπε:

Σισσυ μου δεν ειναι παραλογο. Συμβαινει και με ιδιωτη γιατρο ομως σε περιοδο γιορτων η 15αυγουστου πχ αν λειπει διακοπες και σπασουν τα νερα να σε ξεγεννησει καποιος αλλος. Προσωπικα θα ενιωθα ανασφαλεια σε μια τετοια περιπτωση αλλα ακομα δεν ξερω κ εγω αν πχ ο γιατρος μου θα λειπει Χριστουγεννα, το μονο που με κανει να καθησυχαζομαι ειναι οτι θα κανω καισαρικη αρα ως ενα σημειο μπορει να προγραμματιστει. Μπορεις να τον ρωτησεις αν υπαρχει αυγκεκριμενος αντικαταστατης του η αν θα ειναι τυχαιος

Ναι θα του το ρωτήσω αυτό το σημειώνω. Να κάτι τέτοια δεν τα ξέρω να τα ρωτάω! πάλι καλά που είστε και εσείς στο φόρουμ γιατί εγώ πνίγομαι σε μια κουταλια νερό. Λέω να ρωτήσω αυτό; Θα με περάσει ο γιατρός για χαζή. Να ρωτήσω το άλλο; Θα λέει είναι απροσάρμοστη αυτή η κοπέλα.. χαχα 

γιαυτο κάνω μια λίστα με το τι να ρωτάω στα ραντεβού σιγά σιγά. Και στην τελική ας με περάσουν και για χαζή, πρώτη φορά θα γεννήσω, είμαι ανίδεη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :lol:

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Στην άλλη εγκυμοσύνη δεν ειχα ΤΙΠΟΤΑ και τωρα μου φαινεται βουνο αυτη η κατασταση διοτι ουτε δουλεια δεν πηγα αυτες τις μερες που πονουσα. Εσυ δουλευεις; 

εγώ ναι σε έναν ξενώνα καθαρίζω κ είμαι υπεύθυνη για τις κρατήσεις.. Αλλά έχω καταλάβει ότι κουράζομαι στο καθαρισμα κ είπα ότι θα σταματήσω.. Ακόμα δεν βρήκαν κοπελα  κ έχω ένα άγχος και γ αυτό

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Sisii είπε:

Ναι θα του το ρωτήσω αυτό το σημειώνω. Να κάτι τέτοια δεν τα ξέρω να τα ρωτάω! πάλι καλά που είστε και εσείς στο φόρουμ γιατί εγώ πνίγομαι σε μια κουταλια νερό. Λέω να ρωτήσω αυτό; Θα με περάσει ο γιατρός για χαζή. Να ρωτήσω το άλλο; Θα λέει είναι απροσάρμοστη αυτή η κοπέλα.. χαχα 

γιαυτο κάνω μια λίστα με το τι να ρωτάω στα ραντεβού σιγά σιγά. Και στην τελική ας με περάσουν και για χαζή, πρώτη φορά θα γεννήσω, είμαι ανίδεη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :lol:

Μη δισταζεις να ρωτας το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τον γιατρο! Μα οτιδηποτε ομως! Καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοπελες μου! Σας διαβαζω ολες και συμπασχω με τα αγχη σας! Ειμαι πολυ μπροστα εγω διανυω την 10η εβδομαδα οποτε αυτα που περνατε τα περασα  νωριτερα! Μεχρι και την 8η εβδομαδα τα συμπτωματα μου ηταν συχνοουρία και πονοι περιοδου! Οποτε για οσες αγχωνεστε που δεν εχετε συμπτωματα πολλα ειναι απολυτως φυσιολογικό! Ειναι πολυ πολυ νωρις! Οσο για τις χοριακες επισης θα σας πω οτι οι γιατροι πλεον δεν ασχολουνται κ πολυ! Παρα μονο με τις δυο πρωτες χοριακες που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσυνη! Αν δείτε το ευρος των φυσιολογικων τιμων χοριακης ειναι τοσο μεγαλο που πραγματικα συμπερασμα και μονο απο εκει δεν βγαινει! Ο υπέρηχος τα λεει ολα! Εμεις απο την ανυπομονησία μας παμε κανουμε χοριακες και προσπαθουμε στα τυφλα να μαθουμε τι γινεται! Τιποτα ηρεμια θελει οπως ειπε κ ο γιατρος στην κοπελα οτι ειναι να γινει θα γινει! Οσες εχουν χρόνο να ξεχνιουνται με πραγματα οπως σειρες βιβλια βολτες ξεκουραση το μυαλο να σκεφτεται θετικά!! Πραγματικα το αιμα ειναι τοσο συχνο που αν ο γιατρος δεν  ανησυχεί δεν χρειαζεται αγχος κ απο εμας!! 

Λοιπον στην 10η που είμαι συνεχιζονται οι ζαλάδες η ναυτια νιωθω αρρωστη καθε μερα!! Εμετο εχω κανει μια φορα αλλα πολλες φορες τον σταματαω γι αυτο μαλλον υποφέρω κ τοσο! Δεν το χω παιδια με τον εμετο καθολου!!! Κλαμααα... Απο εκκρισεις εχω αρκετη βλενα που ειναι φυσιολογικο γιατί χτιζεται τοιχος προστασίας στον κολπο μας η οποια ποτε ποτε ειναι καφετια που σημαίνει την  υπαρξη αίματος!! Παιρνω μαγνησιο και ουτρο και αγιος ο Θεος! Και στο πρωτο παιδακι ειχα αιμα σχεδον ως το τελος! 

Συγνωμη για το σεντονι δεν γραφω συχνα γιατι με ζαλιζει η οθονη φανταστείτε εχω τη φωτεινοτητα στα τάρταρα αλλιως χαλια γινομαι! 

• Μου αρέσει 2

url%5D

1 hour ago, nairobi είπε:

Γεια σας κοπελες μου! Σας διαβαζω ολες και συμπασχω με τα αγχη σας! Ειμαι πολυ μπροστα εγω διανυω την 10η εβδομαδα οποτε αυτα που περνατε τα περασα  νωριτερα! Μεχρι και την 8η εβδομαδα τα συμπτωματα μου ηταν συχνοουρία και πονοι περιοδου! Οποτε για οσες αγχωνεστε που δεν εχετε συμπτωματα πολλα ειναι απολυτως φυσιολογικό! Ειναι πολυ πολυ νωρις! Οσο για τις χοριακες επισης θα σας πω οτι οι γιατροι πλεον δεν ασχολουνται κ πολυ! Παρα μονο με τις δυο πρωτες χοριακες που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσυνη! Αν δείτε το ευρος των φυσιολογικων τιμων χοριακης ειναι τοσο μεγαλο που πραγματικα συμπερασμα και μονο απο εκει δεν βγαινει! Ο υπέρηχος τα λεει ολα! Εμεις απο την ανυπομονησία μας παμε κανουμε χοριακες και προσπαθουμε στα τυφλα να μαθουμε τι γινεται! Τιποτα ηρεμια θελει οπως ειπε κ ο γιατρος στην κοπελα οτι ειναι να γινει θα γινει! Οσες εχουν χρόνο να ξεχνιουνται με πραγματα οπως σειρες βιβλια βολτες ξεκουραση το μυαλο να σκεφτεται θετικά!! Πραγματικα το αιμα ειναι τοσο συχνο που αν ο γιατρος δεν  ανησυχεί δεν χρειαζεται αγχος κ απο εμας!! 

Λοιπον στην 10η που είμαι συνεχιζονται οι ζαλάδες η ναυτια νιωθω αρρωστη καθε μερα!! Εμετο εχω κανει μια φορα αλλα πολλες φορες τον σταματαω γι αυτο μαλλον υποφέρω κ τοσο! Δεν το χω παιδια με τον εμετο καθολου!!! Κλαμααα... Απο εκκρισεις εχω αρκετη βλενα που ειναι φυσιολογικο γιατί χτιζεται τοιχος προστασίας στον κολπο μας η οποια ποτε ποτε ειναι καφετια που σημαίνει την  υπαρξη αίματος!! Παιρνω μαγνησιο και ουτρο και αγιος ο Θεος! Και στο πρωτο παιδακι ειχα αιμα σχεδον ως το τελος! 

Συγνωμη για το σεντονι δεν γραφω συχνα γιατι με ζαλιζει η οθονη φανταστείτε εχω τη φωτεινοτητα στα τάρταρα αλλιως χαλια γινομαι! 

Γεια σου κορίτσι μου. Το κειμενο σου ηταν αρκετα ενθαρρυντικο, εχεις δικιο και λογικη σε οσα λες. Προσωπικα, προσπαθω να διωξω το αγχος αλλα σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω τετοιο συνδυασμο ανησυχητικων συμπτωματων που οσο κι αν θελω δε μπορω να ειμαι πολυ αισιοδοξη. Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να νιωσεις καλυτερα και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ως τη στιγμη που θα παρεις το μωρακι σου αγκαλια!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Ισως για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να αγχωνόμαστε. Περίμενα να μου γράψει αιματολογικεσ και μου πε αργότερα,ειναι μεγαλος ο  γιατρός μου ηλικιακά,

Με το καλο το νινί σας ευχομαι.Εγω δυστυχώς Οχι ο γιατρός μου ειναι εκει και πηγαίνω.η Καβάλα ειναι υπέροχη.

Queen Καλημερα το άγχος το εχουμε όλες οι μανούλες στην αρχή γιατι το πιο κρίσιμο ειναι το πρωτο τρίμηνο μην πιάνεσαι απο μια λέξη του γιατρού (που δεν ειπε τιποτα ανησυχητικό ο ανθρωπος,ειπε κατι γενικό που το λεει σε όλες τις μανούλες )μηπως θα ταν καλυτερα να σταματήσεις να τρέχεις για χωριακη εγω δεν κανω καθολου ειμαι σιγουρη οτι αν έκανα θα έμπαινα στο τρύπακι να αγχώνομαι χωρις λογο γιατι οι τιμές απο γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν.να ξερεις το μωρο που παει να δημιουργηθεί αισθάνεται αυτήν την ανησυχία σου,οπως και την αισιοδοξία σου.δεν βλεπω καποιο λογο ανησυχίας,ο γιατρός μου σε μια κύηση μου που δεν προχωρισε μου το πε κατευθείαν « δεν ειναι καλο,σιγα τι πειραζει θα περιμενεις να περασει ενας μήνας και μετα σε περιμένω ξανά εδω» θελω να πω πως δεν εχουν λογο να κρύψουν κατι.πιστεψε με όλες τις πρώτες βδομαδες ειμαστε ετσι με το άγχος πρωι βραδυ προσπαθούμε να το αποβάλουμε ομως Καντο κι εσυ 

Εμένα σκέψου δεν είναι καν μεγάλος ηλικιακά,δεν μου ανέφερε τίποτα για χοριακη. Η χοριακη χρειάζεται κυρίως όταν έχει πολύ ασταθές κύκλο η γυναίκα για να δουν την ηλικία της κύησης όχι για να δουν αν πάει καλά, αυτό μόνο στον υπέρηχο γίνεται να επιβεβαιωθεί. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Πολύ καθησυχαστική είσαι, σε ευχαριστώ. Αν δεν είχα και τα πονακια ισως να μην ανησυχουσα τοσο. Τουλαχιστον καλυτερευουν αλλα...

Αχ εγω παλι με τα πονάκια χαιρόμουν γιατι ήξερα οτι προχωράει τωρα που δεν εχω καθολου μου φαίνεται πιο τρομακτικο αν και ειναι και αυυο φυσιολογικο οπως μου πε χτες ο γιατρός.δεν το ξερά 

πρίν από 20 λεπτά , Rafailiapan είπε:

Εμένα σκέψου δεν είναι καν μεγάλος ηλικιακά,δεν μου ανέφερε τίποτα για χοριακη. Η χοριακη χρειάζεται κυρίως όταν έχει πολύ ασταθές κύκλο η γυναίκα για να δουν την ηλικία της κύησης όχι για να δουν αν πάει καλά, αυτό μόνο στον υπέρηχο γίνεται να επιβεβαιωθεί. 

Δυστυχώς ομως τις μανούλες τις αγχώνει πολυ η διαδικασία με τις τιμές ευτυχώς δεν το ζητάνε ολοι οι γιατροί 

3 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Εαν θελεις να εχεις την αςφαλεια σου με τον γιατρό σου πρέπει να βρεις εξαρχής οπως κανεις τωρα που ψαχνεις κάποιον που να σου βεβαιώσει οτι δεν θα φυγει περίοδο εορτών πουθενα.και να συνεχίσεις μαζι του. Εμένα εινσι μεγαλος σε ηλικία και ποτε δεν λειπει πουθενα 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Irida2 είπε:
5 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Αχ εγω παλι με τα πονάκια χαιρόμουν γιατι ήξερα οτι προχωράει τωρα που δεν εχω καθολου μου φαίνεται πιο τρομακτικο αν και ειναι και αυυο φυσιολογικο οπως μου πε χτες ο γιατρός.δεν το ξερά 

Εγώ δεν χαιρόμουν αλλά ούτε και δεν άντεχα, αλλά τώρα που σταμάτησαν κ εγώ ανησυχώ 

1 hour ago, Irida2 είπε:

Εαν θελεις να εχεις την αςφαλεια σου με τον γιατρό σου πρέπει να βρεις εξαρχής οπως κανεις τωρα που ψαχνεις κάποιον που να σου βεβαιώσει οτι δεν θα φυγει περίοδο εορτών πουθενα.και να συνεχίσεις μαζι του. Εμένα εινσι μεγαλος σε ηλικία και ποτε δεν λειπει πουθενα 

Ναι. Μου είπε ΠΗΤ 23 Δεκέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσω μαξ 23 Δεκέμβρη ; Γιατί μου είπε ότι συνήθως 23-24 φεύγει. Εντάξει όσο να πεις δεν είναι ωραίο να έχω ανασφάλεια για το αν θα γεννήσω έγκαιρα ώστε να έχω τον γιατρό μου εκεί…δίκιο εχεις

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα, μίλησα πάλι σήμερα με τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν να έχω κάποια αποκόλληση, γι'αυτό και είδα το αίμα. Θετικό θεώρησε πως σταμάτησε το κόκκινο με τα ουτρο και μου είπε αύριο να πάω για μια ακόμη χοριακη. Αυτό με τρόμαξε,  λέτε να υποπτεύεται παλινδρομη? Από την άλλη διαβάζω εδώ για κοπέλες που είχαν ακατάσχετη αιμορραγία και πάλι γέννησαν μια χαρά.. έχω λαλήσει Κορίτσια, δεν θα το αντέξω 2η φορά..

1 hour ago, Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Σήμερα 6+1 

Ακούσουμε την καρδούλα μας 

120 χτύπους 

Όλα είναι τέλεια 

Εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας

Με το καλό κορίτσι μου τέλεια τ νέα σ.. Τη πητ έχεις?? 

1 hour ago, marpi91 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μίλησα πάλι σήμερα με τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν να έχω κάποια αποκόλληση, γι'αυτό και είδα το αίμα. Θετικό θεώρησε πως σταμάτησε το κόκκινο με τα ουτρο και μου είπε αύριο να πάω για μια ακόμη χοριακη. Αυτό με τρόμαξε,  λέτε να υποπτεύεται παλινδρομη? Από την άλλη διαβάζω εδώ για κοπέλες που είχαν ακατάσχετη αιμορραγία και πάλι γέννησαν μια χαρά.. έχω λαλήσει Κορίτσια, δεν θα το αντέξω 2η φορά..

Οχι δεν πιστευω οτι υποπτεύεται κάτι τέτοιο.. Εγώ κάποια στιγμή σε ραντεβου του μήνα στις αρχές είχαμε δει στ υπέρηχο αιματωμα δεν είχα τπτ κ μ είπε μην τρομάξεις αν δεις σε λίγες μέρες αίμα κ όντως είδα.. Μετά από μια βδομαδα με τα χάπια σταμάτησε.. Θετικές σκεψεις όλα θα πανε καλα!! 

k1S4p3.png

πρίν από 20 λεπτά , Despoina K είπε:

Με το καλό κορίτσι μου τέλεια τ νέα σ.. Τη πητ έχεις?? 

Οχι δεν πιστευω οτι υποπτεύεται κάτι τέτοιο.. Εγώ κάποια στιγμή σε ραντεβου του μήνα στις αρχές είχαμε δει στ υπέρηχο αιματωμα δεν είχα τπτ κ μ είπε μην τρομάξεις αν δεις σε λίγες μέρες αίμα κ όντως είδα.. Μετά από μια βδομαδα με τα χάπια σταμάτησε.. Θετικές σκεψεις όλα θα πανε καλα!! 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω στη κινητό είναι 27 Δεκεμβρίου 

Αλλά επειδή είμαι από εξωσωματική νομίζω θα είναι νωρίτερα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...