Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Hope19 είπε:

Αχχχχχ τα ιδια κ εγω.κανω 2 προγεστερονης κ 1 αντιπηκτικη καθε μερα.εχω γινει μπλε! Το μονο που μ εχουν πει ειναι οτι δεν θελει μετα τριψιμο με το βαμβακι..παρα ενα ελαφρυ ταμποναρισμα κ τελος.κ επισης αν σε ποναει η βελονα κ δεν μπαινει ευκολα ...βαζεις λιγο  βουτυρακι στην περιοχη...γινεται πιο ελαστικο κ οι ενεσεις γινονται πιο ανωδυνα...

Τι βούτυρακι να βάλω που έχω γίνει σα τσιγαρισμενη πουτίγκα! Μα να μην βγάζουν ένα Χαπι; και Θ τις κάνουμε ουυυυυ για καιρό ακόμα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Angot είπε:

Τι βούτυρακι να βάλω που έχω γίνει σα τσιγαρισμενη πουτίγκα! Μα να μην βγάζουν ένα Χαπι; και Θ τις κάνουμε ουυυυυ για καιρό ακόμα! 

Ελα μου ντε!!! Μου δωσε η φαρμακοποιος αρνικα ειναι για τις μελανιες κ μωλωπες.αλλα επειδη ελεγε ρωτησετε το γιατρο σε εγκυμοσυνη..κ οτι λειτουργει σαν αντιφλεγμονωδης κτλ.δεν το εβαλα το φοβηθηκα..

4 ώρες πρίν, Queen είπε:

Το θέμα είναι οτι με είπε οτι είναι να γίνει να θα γίνει και εμένα αυτό με αγχώνει πολύ γτ φοβάμαι και του το είπα θα δούμε τώρα τι θα γίνει μακάρι να πάνε όλα καλά! Και εγώ αυτό θέλω αλλά η πληγές είναι νωπές προσεύχομαι κάθε μέρα 

Ναι κορίτσι μου καταλαβαίνω, ο γιατρός μάλλον να σε καθησυχάσει ήθελε και το είπε αυτό καθώς είναι κάτι που ισχύει για όλους ανεξαιρέτως...αφού όμως σε αναστατώνει αυτή η σκέψη,μην το σκέφτεσαι έτσι! Όλα καλά θα πάνε!

2 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Πρέπει να Μαι η μονη που δεν εχω κανει σε καμία απο τις εγκυμοσύνες μου χωριακη 

και σημερα που είδαμε τον σάκο μου πε ειμαστε πόλυ καλα θα σε ξαναδώ στις 23 με 25 του μηνα ( τελικα οπως τα λέγατε ειναι φυσιολογικο να μην εχεις καθολου  συμπτωματα) 

Ούτε εγώ έκανα ποτέ χοριακη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Rafailiapan είπε:

Ναι κορίτσι μου καταλαβαίνω, ο γιατρός μάλλον να σε καθησυχάσει ήθελε και το είπε αυτό καθώς είναι κάτι που ισχύει για όλους ανεξαιρέτως...αφού όμως σε αναστατώνει αυτή η σκέψη,μην το σκέφτεσαι έτσι! Όλα καλά θα πάνε!

Περιμένω να δω τι θα γίνει..αναμονή δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Despoina K είπε:

Και εγώ Καβάλαααααα:grin::grin:

@Irida2 είστε από Καβάλα κορίτσια; Ήρθαμε τώρα το Πάσχα διακοπες με τον άντρα μου! 2 μερες πριν έρθουμε έμαθα ότι είμαι εγκυος! Πολύ ωραία η πόλη σας γραφική και ήσυχη!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Sisii είπε:

6 ειμαι σημερα. Μου τις έγραψε όταν πήγα για πρώτο υπέρηχο στις 5 και κάτι!

Α, δεν έχω ιδέα για αυτό. Ευχαριστω :wub: Θα το κοιτάξω, αν και δεν είναι τόσο απαγορευτική η τιμή για εμάς, απλά πραγματικά λυπάμαι να πάνε 2.000 σε "δωμάτιο ξενοδοχείου" για 3 βράδια, όταν μπορώ να γεννήσω και να μείνω σε μονόκλινο λουξ στο ελενα με 500 ευρω και το μωρο μου μεσα μαζι μου. 

Αχ ενταξει ουυφ, ευχαριστώ :P :wub:

Σε ποιο ιδιωτικό γέννησες; 

Στο ΓΑΙΑ (στο Ιατρικο Αθηνων) αλλα αυτη τη φορα πρωτα ο Θεος θα παω στο ΜΗΤΕΡΑ

6 ώρες πρίν, Rafailiapan είπε:

Ισως για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να αγχωνόμαστε. Περίμενα να μου γράψει αιματολογικεσ και μου πε αργότερα,ειναι μεγαλος ο  γιατρός μου ηλικιακά,

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

@Irida2 είστε από Καβάλα κορίτσια; Ήρθαμε τώρα το Πάσχα διακοπες με τον άντρα μου! 2 μερες πριν έρθουμε έμαθα ότι είμαι εγκυος! Πολύ ωραία η πόλη σας γραφική και ήσυχη!! 

Με το καλο το νινί σας ευχομαι.Εγω δυστυχώς Οχι ο γιατρός μου ειναι εκει και πηγαίνω.η Καβάλα ειναι υπέροχη.

11 ώρες πρίν, Queen είπε:

Το θέμα είναι οτι με είπε οτι είναι να γίνει να θα γίνει και εμένα αυτό με αγχώνει πολύ γτ φοβάμαι και του το είπα θα δούμε τώρα τι θα γίνει μακάρι να πάνε όλα καλά! Και εγώ αυτό θέλω αλλά η πληγές είναι νωπές προσεύχομαι κάθε μέρα 

Queen Καλημερα το άγχος το εχουμε όλες οι μανούλες στην αρχή γιατι το πιο κρίσιμο ειναι το πρωτο τρίμηνο μην πιάνεσαι απο μια λέξη του γιατρού (που δεν ειπε τιποτα ανησυχητικό ο ανθρωπος,ειπε κατι γενικό που το λεει σε όλες τις μανούλες )μηπως θα ταν καλυτερα να σταματήσεις να τρέχεις για χωριακη εγω δεν κανω καθολου ειμαι σιγουρη οτι αν έκανα θα έμπαινα στο τρύπακι να αγχώνομαι χωρις λογο γιατι οι τιμές απο γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν.να ξερεις το μωρο που παει να δημιουργηθεί αισθάνεται αυτήν την ανησυχία σου,οπως και την αισιοδοξία σου.δεν βλεπω καποιο λογο ανησυχίας,ο γιατρός μου σε μια κύηση μου που δεν προχωρισε μου το πε κατευθείαν « δεν ειναι καλο,σιγα τι πειραζει θα περιμενεις να περασει ενας μήνας και μετα σε περιμένω ξανά εδω» θελω να πω πως δεν εχουν λογο να κρύψουν κατι.πιστεψε με όλες τις πρώτες βδομαδες ειμαστε ετσι με το άγχος πρωι βραδυ προσπαθούμε να το αποβάλουμε ομως Καντο κι εσυ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Είστε καλα; Εμενα ενω βελτιωνονται οι πονοι, βγαζω ροζ-καφε καθε πρωι, δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω...

Καλημέρααα κ εγώ σμρ έχω πιο έντονα πονακια περιόδου αφου σκεφτόμουν τώρα θα δω κάτι...  Μην αγχώνεσαι αφου βελτιώνεται κ ο πονος

k1S4p3.png

πρίν από 32 λεπτά , Despoina K είπε:

Καλημέρααα κ εγώ σμρ έχω πιο έντονα πονακια περιόδου αφου σκεφτόμουν τώρα θα δω κάτι...  Μην αγχώνεσαι αφου βελτιώνεται κ ο πονος

Στην άλλη εγκυμοσύνη δεν ειχα ΤΙΠΟΤΑ και τωρα μου φαινεται βουνο αυτη η κατασταση διοτι ουτε δουλεια δεν πηγα αυτες τις μερες που πονουσα. Εσυ δουλευεις; 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Είστε καλα; Εμενα ενω βελτιωνονται οι πονοι, βγαζω ροζ-καφε καθε πρωι, δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω...

Καλημέρα  θα περιμενεις να βγει όλο το παλιό αιματακι απο την μήτρα (οτι πηγε δλδ να μαζευτεί για την περίοδο σου) και μετα θα σταματήσει κανε λίγη υπομονή ακομα . 

3 ώρες πρίν, Irida2 είπε:

Ισως για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να αγχωνόμαστε. Περίμενα να μου γράψει αιματολογικεσ και μου πε αργότερα,ειναι μεγαλος ο  γιατρός μου ηλικιακά,

Με το καλο το νινί σας ευχομαι.Εγω δυστυχώς Οχι ο γιατρός μου ειναι εκει και πηγαίνω.η Καβάλα ειναι υπέροχη.

Queen Καλημερα το άγχος το εχουμε όλες οι μανούλες στην αρχή γιατι το πιο κρίσιμο ειναι το πρωτο τρίμηνο μην πιάνεσαι απο μια λέξη του γιατρού (που δεν ειπε τιποτα ανησυχητικό ο ανθρωπος,ειπε κατι γενικό που το λεει σε όλες τις μανούλες )μηπως θα ταν καλυτερα να σταματήσεις να τρέχεις για χωριακη εγω δεν κανω καθολου ειμαι σιγουρη οτι αν έκανα θα έμπαινα στο τρύπακι να αγχώνομαι χωρις λογο γιατι οι τιμές απο γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν.να ξερεις το μωρο που παει να δημιουργηθεί αισθάνεται αυτήν την ανησυχία σου,οπως και την αισιοδοξία σου.δεν βλεπω καποιο λογο ανησυχίας,ο γιατρός μου σε μια κύηση μου που δεν προχωρισε μου το πε κατευθείαν « δεν ειναι καλο,σιγα τι πειραζει θα περιμενεις να περασει ενας μήνας και μετα σε περιμένω ξανά εδω» θελω να πω πως δεν εχουν λογο να κρύψουν κατι.πιστεψε με όλες τις πρώτες βδομαδες ειμαστε ετσι με το άγχος πρωι βραδυ προσπαθούμε να το αποβάλουμε ομως Καντο κι εσυ 

Καλημέρα τώρα είναι αύριο να κάνω την τελευταια χοριακη που με είπε ο γιατρός απλως 3 αποβολές σκέφτομαι γτ και είμαι 20 και λέω γτ παλι καλά που μπόρεσα και έχω την Μπέμπα μου δικαίω εχεις για της χοριακες αλλά εκανα μόνο και μονο για να δω την πρώτη εγώ εκανα βλακια που εκανα την πρώτη δεν έπρεπε προσπαθώ να μην έχω τόσο άγχος σε ευχαριστώ πάντως πολύ 

4 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Κορίτσια και εγώ καβάλα μένω απο εδώ είμαι 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 45 λεπτά , Irida2 είπε:

Καλημέρα  θα περιμενεις να βγει όλο το παλιό αιματακι απο την μήτρα (οτι πηγε δλδ να μαζευτεί για την περίοδο σου) και μετα θα σταματήσει κανε λίγη υπομονή ακομα . 

Πολύ καθησυχαστική είσαι, σε ευχαριστώ. Αν δεν είχα και τα πονακια ισως να μην ανησυχουσα τοσο. Τουλαχιστον καλυτερευουν αλλα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Annie4 είπε:

Πολύ καθησυχαστική είσαι, σε ευχαριστώ. Αν δεν είχα και τα πονακια ισως να μην ανησυχουσα τοσο. Τουλαχιστον καλυτερευουν αλλα...

Κορίτσι μου είναι πολύ φυσιολογικό να εχεις πονακια! Εμένα μου ειπε ότι τώρα σε αυτή την εβδομάδα κ την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα έχω κ πολλά συμπτώματα συνήθως αρχίζουν την 7η και μετά! Αλλά τα πονακια είναι φυσιολογικά μην αγχώνεσαι! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...