Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Εσας κοπελες σας έβαλε για εξετάσεις αίματος;; Εμένα μου ειπε την επόμενη φορά 

Με το καλό!! Εγώ γενικά είμαι αισιόδοξη! Νιώθω ότι όλα καλά θα μου πάνε!! Και για εσας το νιώθω!! 

Εμένα μου έβαλε ναι, και αίματος και ούρων. Τις έκανα σήμερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Sisii είπε:

Λοιπόν κορίτσια άνοιξα ένα θέμα ξεχωριστό για αυτό αλλά παραθέτω και εδώ το θέμα μου μήπως ξέρει κάποια να με βοηθήσει σχετικά με το θέμα:

Ψάχνω γιατρό στο ελενα Βενιζέλου από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος, γιατί ιδανικά δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά στο ΡΕΑ που ξεγεννάει ο δικός μου γυναικολογος, αλλά δεν βλέπω να το γλιτώνω γιατί στο Ελενα Βενιζέλου όλο άκυρα τρώω. 

Πήρα σήμερα τον Παπαδη(γιατρος του ελενα) τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει από εδώ στο φόρουμ καλά λόγια. Το σήκωσε η γραμματέας του, μου λέει τι θέλετε να κάνετε στοραντεβού, της λέω είμαι έγκυος και μου απαντάει λυπάμαι είναι πολύ φορτωμένος δεν μπορεί να σας αναλάβει. Χωρίς καν να με ρωτήσει ποσών εβδομάδων είμαι. 

Εντωμεταξύ  είμαι 6 εβδομάδων και ψάχνω να κλείσωραντεβού με γιατρό στο Ελενα από τότε που το έμαθα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μέσο για να γεννήσεις στο ελενα :lol:

Δεν ξέρω δυστυχώς να σε βοηθήσω, απλά κι εγώ όταν είχα πάει σε προηγούμενη εγκυμοσύνη στο Αλεξάνδρα ένα βράδυ για έναν έκτακτο υπέρηχο μόνο που δεν με έβρισαν που τόλμησα να πάω σε δημόσιο ενώ με παρακολουθουσε ιδιώτης.. καλή τύχη με την εύρεση γιατρού σε δημόσιο κορίτσι μου, αλλιώς μήπως να το κοιτάξεις μέσω της ασφάλειας σου αν έχεις, δίνουν πίσω κάποιο ποσοστό από τα νοσήλεια. 

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλήσοερα κόρες 

Πώς είστε 

Συγχαρητήρια για τις χοριακες σας 

Εγώ αύριο έχω τον υπέρηχο για καρδούλα και έχω ένα άγχος που προσπαθώ ν αποβάλλω θα είμαι 6+1 

Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα 

Και το βράδυ όλη την ώρα τουαλέτα , συχνοουρια απίστευτη 

Έχω μεγάλη ατονία και καούρα ενίοτε τίποτα άλλο , εσείς πως πάτε από συμπτώματα;; 

Καπως έτσι κυλάνε τα πράγματα και στην δική μου περίπτωση, "αδικαιολόγητη" κόπωση , συχνοουρια, ατονία, υπνηλία, καούρες , δυσπεψία και σαν να έχω αρρυθμίες 

2 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Αα οκ εγώ ρώτησα κ μου είπε την επόμενη φορά θα με βάλει όταν θα είμαι 8 εβδομάδων!!

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια αν ξέρετε αν ρωτήσετε ξέρω ότι είναι πολύ νωρις αλλά θα ήθελα να μάθω ποσά στοιχίζει ο τοκετός είτε φυσικά είτε καισαρική; 

Ανάλογα τον γιατρό και όσο κουλό και αν ακούγεται, ανάλογα και το δωμάτιο που θα κλείσεις. Θα ακούσεις από 1000-1200 μέχρι και 3000. Δεν είναι κακό να τους κάνεις μια κουβέντα του γιατρού σου πάντως να έχεις μια εικόνα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα ξύπνησα και ανακατεύομαι πολύ… 

Τα πονάκια έχουν εξαφανιστεί και δεν ξέρω γιατί…Δεν μεγαλώνει άλλο η μήτρα μου; :lol:

(το χω ρίξει στο χιούμορ για να μην αγχώνομαι τόσο)

Χαχαχαχα δεν πονάει συνεχόμενα η μήτρα, μεγάλωσε όσο χρειάζεται τώρα το μωράκι σου,θα σε ξαναπονεσει όταν θα χρειάζεται να μεγαλώσει και άλλο...και δεν είναι και απαραίτητο να σε πονέσει. 

7 ώρες πρίν, Queen είπε:

Κορίτσια βγήκε αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω την πέμπτη θα έχει μια εβδομαδα που εκανα την τελευταία και τώρα είναι 3320,6 αχ...δεν μπορώ να καταλάβω ποσο θα έπρεπε να είναι δεν το έχω με τα μαθηματικά 

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό το μπαμπάκι σου μπράβο :grin::grin:

Καλή μου κακώς αγχώνεσαι! Τα συμπτώματα σου είναι πολύ καλά, τα δέκατα είναι καλό δείγμα και η χοριακη σου νομίζω είναι καλή. Αφού βλέπεις το γιατρό πιο ψύχραιμο,γιατί δεν τον ακολουθείς; Τώρα που αγχώνεσαι κινδυνεύεις να κάνεις κακό στο μωράκι σου από το άγχος χωρίς να έχει αυτό κάτι! Κάνε θετικές σκέψεις,κάνε την προσευχή σου και ηρέμησε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Rafailiapan είπε:

Χαχαχαχα δεν πονάει συνεχόμενα η μήτρα, μεγάλωσε όσο χρειάζεται τώρα το μωράκι σου,θα σε ξαναπονεσει όταν θα χρειάζεται να μεγαλώσει και άλλο...και δεν είναι και απαραίτητο να σε πονέσει. 

Καλή μου κακώς αγχώνεσαι! Τα συμπτώματα σου είναι πολύ καλά, τα δέκατα είναι καλό δείγμα και η χοριακη σου νομίζω είναι καλή. Αφού βλέπεις το γιατρό πιο ψύχραιμο,γιατί δεν τον ακολουθείς; Τώρα που αγχώνεσαι κινδυνεύεις να κάνεις κακό στο μωράκι σου από το άγχος χωρίς να έχει αυτό κάτι! Κάνε θετικές σκέψεις,κάνε την προσευχή σου και ηρέμησε! 

Το θέμα είναι οτι με είπε οτι είναι να γίνει να θα γίνει και εμένα αυτό με αγχώνει πολύ γτ φοβάμαι και του το είπα θα δούμε τώρα τι θα γίνει μακάρι να πάνε όλα καλά! Και εγώ αυτό θέλω αλλά η πληγές είναι νωπές προσεύχομαι κάθε μέρα 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Αα οκ εγώ ρώτησα κ μου είπε την επόμενη φορά θα με βάλει όταν θα είμαι 8 εβδομάδων!!

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια αν ξέρετε αν ρωτήσετε ξέρω ότι είναι πολύ νωρις αλλά θα ήθελα να μάθω ποσά στοιχίζει ο τοκετός είτε φυσικά είτε καισαρική; 

Ο τοκετος μαζι με τη νοσηλεια σε ιδιωτικο εμενα μου στοιχισε 1500 κι αλλα τοσα ο γιατρος ανεξαρτητα απο το αν ειναι φυσιολογικος η καισαρικη. Εννοω πως εμενα δεν μου χρεωσαν παραπανω την καισαρικη.

πρίν από 33 λεπτά , Annie4 είπε:

Ο τοκετος μαζι με τη νοσηλεια σε ιδιωτικο εμενα μου στοιχισε 1500 κι αλλα τοσα ο γιατρος ανεξαρτητα απο το αν ειναι φυσιολογικος η καισαρικη. Εννοω πως εμενα δεν μου χρεωσαν παραπανω την καισαρικη.

1 hour ago, Ολετ είπε:

Καπως έτσι κυλάνε τα πράγματα και στην δική μου περίπτωση, "αδικαιολόγητη" κόπωση , συχνοουρια, ατονία, υπνηλία, καούρες , δυσπεψία και σαν να έχω αρρυθμίες 

Ανάλογα τον γιατρό και όσο κουλό και αν ακούγεται, ανάλογα και το δωμάτιο που θα κλείσεις. Θα ακούσεις από 1000-1200 μέχρι και 3000. Δεν είναι κακό να τους κάνεις μια κουβέντα του γιατρού σου πάντως να έχεις μια εικόνα 

Εγώ κορίτσια είμαι από Κύπρο έχουμε ένα σύστημα υγείας που γεννάς με 6 ευρώ είτε καισαρικη είτε φυσική αλλά ο γιατρος μ δεν είναι συμβεβλημένος κ άκουσα τραγικές τιμές που η αλήθεια δεν πίστεψα μου είπαν 5000-6000 αν είναι καισαρικη κ 3000-4000 φυσική γεννά! Μου φάνηκαν υπερβολικά ψηλές τιμές και είπα να ρωτήσω τι γίνεται στην Ελλάδα…βέβαια έμαθα από άλλη γυναίκα 3500 καισαρικη όλα μέσα! Αλλά την επόμενη φορά π θα πάω γιατρο θα ζητήσω τιμοκατάλογο μ είπαν ότι έχει! 
να αλλάξω γιατρο ούτε που το σκέφτηκα γιατί με αυτή νιώθω άνετα, αν κ οι γονεις μου με τρέλαναν αλλά όσο σκέφτομαι ποσά λεφτά θα πετάξω σε ένα γάμο που θα είναι για μια μέρα τόσο δεν κάνω έκπτωση στο μωράκι π θα έρθει 

4 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Νομιζω ειναι ανάλογα την πόλη εγω που γέννησα Καβάλα έδωσα 1600€ για 5 μερες με φυσιολογικο τοκετό 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Αα ωραία ποσό εβδομαδες είσαι;; 

6 ειμαι σημερα. Μου τις έγραψε όταν πήγα για πρώτο υπέρηχο στις 5 και κάτι!

4 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Δεν ξέρω δυστυχώς να σε βοηθήσω, απλά κι εγώ όταν είχα πάει σε προηγούμενη εγκυμοσύνη στο Αλεξάνδρα ένα βράδυ για έναν έκτακτο υπέρηχο μόνο που δεν με έβρισαν που τόλμησα να πάω σε δημόσιο ενώ με παρακολουθουσε ιδιώτης.. καλή τύχη με την εύρεση γιατρού σε δημόσιο κορίτσι μου, αλλιώς μήπως να το κοιτάξεις μέσω της ασφάλειας σου αν έχεις, δίνουν πίσω κάποιο ποσοστό από τα νοσήλεια. 

Α, δεν έχω ιδέα για αυτό. Ευχαριστω :wub: Θα το κοιτάξω, αν και δεν είναι τόσο απαγορευτική η τιμή για εμάς, απλά πραγματικά λυπάμαι να πάνε 2.000 σε "δωμάτιο ξενοδοχείου" για 3 βράδια, όταν μπορώ να γεννήσω και να μείνω σε μονόκλινο λουξ στο ελενα με 500 ευρω και το μωρο μου μεσα μαζι μου. 

2 ώρες πρίν, Rafailiapan είπε:

Αχ ενταξει ουυφ, ευχαριστώ :P :wub:

1 ώρα πρίν, Annie4 είπε:

Σε ποιο ιδιωτικό γέννησες; 

Πρέπει να Μαι η μονη που δεν εχω κανει σε καμία απο τις εγκυμοσύνες μου χωριακη 

και σημερα που είδαμε τον σάκο μου πε ειμαστε πόλυ καλα θα σε ξαναδώ στις 23 με 25 του μηνα ( τελικα οπως τα λέγατε ειναι φυσιολογικο να μην εχεις καθολου  συμπτωματα) 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια κάνει καμία αντιπηκτικές; έχω γίνει μπλαβι! Μηοως ξέρετε κανένα κολπάκι; 

Αχχχχχ τα ιδια κ εγω.κανω 2 προγεστερονης κ 1 αντιπηκτικη καθε μερα.εχω γινει μπλε! Το μονο που μ εχουν πει ειναι οτι δεν θελει μετα τριψιμο με το βαμβακι..παρα ενα ελαφρυ ταμποναρισμα κ τελος.κ επισης αν σε ποναει η βελονα κ δεν μπαινει ευκολα ...βαζεις λιγο  βουτυρακι στην περιοχη...γινεται πιο ελαστικο κ οι ενεσεις γινονται πιο ανωδυνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...