Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Queen είπε:

Οχι με είπε οτι και που εκανα τώρα δεν μπορεί να καταλάβει και πρεπει να κάνω την πέμπτη μια ακόμα για να καταλάβει απλως εγώ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω έχω 10 μέρες καθυστέρηση και έχουν περάσει 5 μέρες απο την τελευταία χοριακη και για την 5η εβδομαδα που είμαι πρέπει να είναι τόσο δεν μπορω να καταλάβω ποσο μετράς μετα απο τόσες μέρες δεν καταλαβενω γιατί έχει και 5 μέρες και δεν ξέρω να υπολογίζω και ο γιατρός με είπε και παρασκευή που θα πάω είναι νωρίς έχουν γίνει όλα ανακατα στο μυαλό μου

Κορίτσι μου είναι πολυ καλη μην ανυσηχεις όλα θα ειναι τέλεια!! Κ εγώ σμρ 1300 χοριακη οποτε αυξανεται τ πεμπτη έχω κ τ πρωτο υπέρηχο

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια μ, και γω αν πανε ολα καλα θα είμαι μανούλα Δεκεμβρίου. Είμαι περίπου 5 εβδομάδων. 1η χοριακη 3073 - 2η χοριακη 6373 το σαββατο είδαμε σακο λεκιθικο με εμβρυικα στοιχεία την αλλη βδομαδα θα παω για καρδουλα. Ο γιατρός απόλυτα ικανοποιημένος.. Εγω όμως έχω πάθει έναν τρόμο ότι κάτι θα τύχει, δεν ξερω γιατι. Δεν έχω δει αιμα η κατι αλλο, ειμαι και 31! Αλλα δεν ξερω φοβάμαι. 

Καλώς ήρθες τέλεια τα νέα σ με το καλό όλα!! Μη φοβάσαι τπτ όλα πανε καλα!! 

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια άνοιξα ένα θέμα ξεχωριστό για αυτό αλλά παραθέτω και εδώ το θέμα μου μήπως ξέρει κάποια να με βοηθήσει σχετικά με το θέμα:

Ψάχνω γιατρό στο ελενα Βενιζέλου από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος, γιατί ιδανικά δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά στο ΡΕΑ που ξεγεννάει ο δικός μου γυναικολογος, αλλά δεν βλέπω να το γλιτώνω γιατί στο Ελενα Βενιζέλου όλο άκυρα τρώω. 

Πήρα σήμερα τον Παπαδη(γιατρος του ελενα) τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει από εδώ στο φόρουμ καλά λόγια. Το σήκωσε η γραμματέας του, μου λέει τι θέλετε να κάνετε στοραντεβού, της λέω είμαι έγκυος και μου απαντάει λυπάμαι είναι πολύ φορτωμένος δεν μπορεί να σας αναλάβει. Χωρίς καν να με ρωτήσει ποσών εβδομάδων είμαι. 

Εντωμεταξύ  είμαι 6 εβδομάδων και ψάχνω να κλείσωραντεβού με γιατρό στο Ελενα από τότε που το έμαθα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μέσο για να γεννήσεις στο ελενα :lol:

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , Despoina K είπε:

Κορίτσι μου είναι πολυ καλη μην ανυσηχεις όλα θα ειναι τέλεια!! Κ εγώ σμρ 1300 χοριακη οποτε αυξανεται τ πεμπτη έχω κ τ πρωτο υπέρηχο

Καλώς ήρθες τέλεια τα νέα σ με το καλό όλα!! Μη φοβάσαι τπτ όλα πανε καλα!! 

Αχ μακάρι και εγώ παρασκευή θα πάω να δω τι γίνεται με το καλό να δεις το μωρακι σου

• Ευχαριστώ 1

Καλήσοερα κόρες 

Πώς είστε 

Συγχαρητήρια για τις χοριακες σας 

Εγώ αύριο έχω τον υπέρηχο για καρδούλα και έχω ένα άγχος που προσπαθώ ν αποβάλλω θα είμαι 6+1 

Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα 

Και το βράδυ όλη την ώρα τουαλέτα , συχνοουρια απίστευτη 

Έχω μεγάλη ατονία και καούρα ενίοτε τίποτα άλλο , εσείς πως πάτε από συμπτώματα;; 

4 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Μολις τελείωσα από την γιατρο!! Αχ κορίτσια πωπω συγκίνηση απλά!! Ακούσαμε την καρδούλα 117 χτύπους μου είπε και είναι 0.5cm πωπω μεγάλωσε το μπιζελακι μου!! Όλα καλά σε 2 εβδομαδες ξανά! 

Ηθελα να σου απαντησω ωρες πριν αλλα δεν το εκανα, κατι με απεσπασε! Μπραβο κοριτσαρα, χαιρομαι πολυ για σενα!!!! 6εβδ ακριβως εισαι;

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Annie4 είπε:

Ηθελα να σου απαντησω ωρες πριν αλλα δεν το εκανα, κατι με απεσπασε! Μπραβο κοριτσαρα, χαιρομαι πολυ για σενα!!!! 6εβδ ακριβως εισαι;

Ακριβώς 6 εβδομαδες ναι!! 117 μου φάνηκε λίγο αλλά μου είπε είναι φυσιολογικό για τώρα 

πρίν από 24 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλήσοερα κόρες 

Πώς είστε 

Εγώ αύριο έχω τον υπέρηχο για καρδούλα και έχω ένα άγχος που προσπαθώ ν αποβάλλω θα είμαι 6+1 

Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα 

Έχω μεγάλη ατονία και καούρα ενίοτε τίποτα άλλο , εσείς πως πάτε από συμπτώματα;; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Αντε με το καλό να ακούσετε καρδουλα και να δείτε το μπαμπάκι σας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλήσοερα κόρες 

Πώς είστε 

Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα 

Μια χαρά θα είσαι αύριο!! Μην αγχώνεσαι!! Εγώ πήγα σήμερα αν κ δεν έχω πολλά συμπτώματα ακούσαμε καρδούλα σήμερα!! 6 εβδομάδες ακριβώς! 
με το καλό να ακούσεις το μωράκι σου!! Είναι πολύ συγκινητικό!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Μια χαρά θα είσαι αύριο!! Μην αγχώνεσαι!! Εγώ πήγα σήμερα αν κ δεν έχω πολλά συμπτώματα ακούσαμε καρδούλα σήμερα!! 6 εβδομάδες ακριβώς! 
με το καλό να ακούσεις το μωράκι σου!! Είναι πολύ συγκινητικό!!!

Κολπικό σου έκανε έτσι;; 

Το είδατε κιόλας;; 

Έχω πολύ αγωνία η αλήθεια είναι..

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Κολπικό σου έκανε έτσι;; 

Το είδατε κιόλας;; 

Έχω πολύ αγωνία η αλήθεια είναι..

Ναι κολπικο την επόμενη φορά θα είναι από την κοιλια μου είπε! Θα ξανά πάω σε 2 εβδομαδες 

Ναι το είδαμε το μετρησαμε Μεγάλωσε 0.5εκ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Ναι κολπικο την επόμενη φορά θα είναι από την κοιλια μου είπε! Θα ξανά πάω σε 2 εβδομαδες 

Ναι το είδαμε το μετρησαμε Μεγάλωσε 0.5εκ

Τι ωραία 

Μπράβο κοπέλα μου 

Άντε και από τα δικά μας με το καλό 

Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Εσας κοπελες σας έβαλε για εξετάσεις αίματος;; Εμένα μου ειπε την επόμενη φορά 

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Τι ωραία 

Μπράβο κοπέλα μου 

Άντε και από τα δικά μας με το καλό 

Χαχαχα

Με το καλό!! Εγώ γενικά είμαι αισιόδοξη! Νιώθω ότι όλα καλά θα μου πάνε!! Και για εσας το νιώθω!! 

πρίν από 8 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Εμένα μου είχε πει ότι θα μου δώσει εξετάσεις με το που ακούσουμε τη καρδιά 

Τώρα θα δούμε αύριο

πρίν από 13 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Με το καλό!! Εγώ γενικά είμαι αισιόδοξη! Νιώθω ότι όλα καλά θα μου πάνε!! Και για εσας το νιώθω!! 

Μακάρι 

Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Ellidr είπε:

Εμένα μου είχε πει ότι θα μου δώσει εξετάσεις με το που ακούσουμε τη καρδιά 

Τώρα θα δούμε αύριο

Αα οκ εγώ ρώτησα κ μου είπε την επόμενη φορά θα με βάλει όταν θα είμαι 8 εβδομάδων!!

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια αν ξέρετε αν ρωτήσετε ξέρω ότι είναι πολύ νωρις αλλά θα ήθελα να μάθω ποσά στοιχίζει ο τοκετός είτε φυσικά είτε καισαρική; 

πρίν από 15 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Αα οκ εγώ ρώτησα κ μου είπε την επόμενη φορά θα με βάλει όταν θα είμαι 8 εβδομάδων!!

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια αν ξέρετε αν ρωτήσετε ξέρω ότι είναι πολύ νωρις αλλά θα ήθελα να μάθω ποσά στοιχίζει ο τοκετός είτε φυσικά είτε καισαρική; 

Δεν έχω φτάσει τόσο μακριά 

Δε το γνωρίζω 

Σίγουρα παίζει ρόλο αν πας ιδιωτικά ή σε δημόσιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...