Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μ, και γω αν πανε ολα καλα θα είμαι μανούλα Δεκεμβρίου. Είμαι περίπου 5 εβδομάδων. 1η χοριακη 3073 - 2η χοριακη 6373 το σαββατο είδαμε σακο λεκιθικο με εμβρυικα στοιχεία την αλλη βδομαδα θα παω για καρδουλα. Ο γιατρός απόλυτα ικανοποιημένος.. Εγω όμως έχω πάθει έναν τρόμο ότι κάτι θα τύχει, δεν ξερω γιατι. Δεν έχω δει αιμα η κατι αλλο, ειμαι και 31! Αλλα δεν ξερω φοβάμαι. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Sisii είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα ξύπνησα και ανακατεύομαι πολύ… 

Τα πονάκια έχουν εξαφανιστεί και δεν ξέρω γιατί…Δεν μεγαλώνει άλλο η μήτρα μου; :lol:

(το χω ρίξει στο χιούμορ για να μην αγχώνομαι τόσο)

Εγω τα εχω ακομα...και δεν τα θελω! Αλλαζουμε;

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια μ, και γω αν πανε ολα καλα θα είμαι μανούλα Δεκεμβρίου. Είμαι περίπου 5 εβδομάδων. 1η χοριακη 3073 - 2η χοριακη 6373 το σαββατο είδαμε σακο λεκιθικο με εμβρυικα στοιχεία την αλλη βδομαδα θα παω για καρδουλα. Ο γιατρός απόλυτα ικανοποιημένος.. Εγω όμως έχω πάθει έναν τρόμο ότι κάτι θα τύχει, δεν ξερω γιατι. Δεν έχω δει αιμα η κατι αλλο, ειμαι και 31! Αλλα δεν ξερω φοβάμαι. 

Καλημερα κοπελα μου!!! Φυσιολογικη ανησυχια ειναι και την εχουν οι περισσοτερες ακομα κι οταν δεν υπαρχει καμια ανησυχητικη ενδειξη. Ολα θα πανε καλα!

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Annie4 είπε:

Εγω τα εχω ακομα...και δεν τα θελω! Αλλαζουμε;

Καλημερα κοπελα μου!!! Φυσιολογικη ανησυχια ειναι και την εχουν οι περισσοτερες ακομα κι οταν δεν υπαρχει καμια ανησυχητικη ενδειξη. Ολα θα πανε καλα!

Ελπίζω γτ λεω αύριο να το πω στη μαμα μ! Εσυ ποσο εβδομάδων είσαι; 

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Με το καλό το μπαμπάκι σου κορίτσι μου 

πρίν από 25 λεπτά , Queen είπε:

Κορίτσια βγήκε αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω την πέμπτη θα έχει μια εβδομαδα που εκανα την τελευταία και τώρα είναι 3320,6 αχ...δεν μπορώ να καταλάβω ποσο θα έπρεπε να είναι δεν το έχω με τα μαθηματικά 

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό το μπαμπάκι σου μπράβο :grin::grin:

Καλεεεε ειχες πει 455 η τελευταια. Τωρα λες Πεμπτη ηταμ η τελευταια. Συνεπως η χοριακη σου σημερα ειναι σουυυυυυυυυυυυπερ!!!!!!!! Ακομα κι αν ηταν 2000+ θα ηταν καλη και εχεις  3320!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Queen είπε:

Με το καλό το μπαμπάκι σου κορίτσι μου 

Επισης κοπέλα μ,:) μακαρι να είχαμε ενα μαγικό κουμπί να το πατούσαμε να έφευγε το άγχος να το χαιρομασταν όσο δε πάει! 

πρίν από 9 λεπτά , Annie4 είπε:

5εβδ + 1ημ. Να το πεις!!!

Θα το πω δεν έχω επιλογή! Θα φυγει ταξίδι ο άντρας μ και δε θέλω να μείνω μονη στο σπίτι! Από συμπτώματα πως πας;; εγώ μόνο στηθος, πονους περιοδου, μέση και σήμερα λίγα μια αίσθηση αναγουλα αλλά τπτ το Ιδιαίτερο . 

1 hour ago, Queen είπε:

Με το καλό κοπελα μου εγώ στην εγκυμοσύνη που είχα πριν ενα χρονο και γεννησα δεν είχα πόνους είχα πολλους εμετούς μέχρι και των 5ο σχεδόν το στήθος μου ήταν πρησμένο τώρα δεν έχω ουτε εμετούς ουτε τπτ κανονικά σήμερα είμαι ακριβώς 5 εβδομάδων αλλά όταν πειγα στο νοσοκομείο είδαν ενα σάκο και με ειπαν είναι πολύ μικρός για την εβδομαδα που πειγα με το καλό το μωρακι σου να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου

Φαντασου απο το άγχος δεν είδα οτι ο γιατρός με είπε να πάρω ουτο και νομειζα οτι με είπε τροφ και σήμερα που Μίλησα μαζι του με είπε εισαι πολύ αγχομενη θα πάω την παρασκευή να δούμε τι θα γίνει και με είπε οτι είναι να γίνει θα γίνει και οτι αυτές εκεί επάνω δεν έχουν ιδέα με είπε να κάνω και μια ακόμα την πέμπτη μια χοριακη να δούμε τρέμο από το άγχος 

Γεια σου κοπελα μου παλι καλά δεν έχω ίωση η κάτι μακάρι να είναι όλα καλά χθες ανέβασμα 37 και ένιωθα οτι καιγότανε τα μάγουλα μου 

Μην φοβάσαι οσο εχεις δέκατα προχωράει κανονικά η εγκυμοσυνη απλα ο οργανισμός μου προσπαθεί να συνηθίσει σε αυτο το νέο σώμα που δημιουργείτε κ αντιδρά σε λιγο καιρο θα σταματήσουν τα δέκατα 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Annie4 είπε:

Καλεεεε ειχες πει 455 η τελευταια. Τωρα λες Πεμπτη ηταμ η τελευταια. Συνεπως η χοριακη σου σημερα ειναι σουυυυυυυυυυυυπερ!!!!!!!! Ακομα κι αν ηταν 2000+ θα ηταν καλη και εχεις  3320!!!!

Ναι είχα κανει 1η χοριακη 26/4 226,6 η 2η ήταν 28/4 455,1 και εκανα σήμερα τρίτη 3/5 3320

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Επισης κοπέλα μ,:) μακαρι να είχαμε ενα μαγικό κουμπί να το πατούσαμε να έφευγε το άγχος να το χαιρομασταν όσο δε πάει! 

Μακάρι κοπελα μου για όλες της κοπέλες που θέλουν ενα μπαμπάκι :)

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Θα το πω δεν έχω επιλογή! Θα φυγει ταξίδι ο άντρας μ και δε θέλω να μείνω μονη στο σπίτι! Από συμπτώματα πως πας;; εγώ μόνο στηθος, πονους περιοδου, μέση και σήμερα λίγα μια αίσθηση αναγουλα αλλά τπτ το Ιδιαίτερο . 

Εγω στηθος μια ετσι μια αλλιως, πονους περιοδου κ μεση σταθερα ομως και δεν θελω! 

πρίν από 10 λεπτά , Queen είπε:

Ναι είχα κανει 1η χοριακη 26/4 226,6 η 2η ήταν 28/4 455,1 και εκανα σήμερα τρίτη 3/5 3320

Κοπελα μου ειναι τελεια!!!

πρίν από 10 λεπτά , Irida2 είπε:

Μην φοβάσαι οσο εχεις δέκατα προχωράει κανονικά η εγκυμοσυνη απλα ο οργανισμός μου προσπαθεί να συνηθίσει σε αυτο το νέο σώμα που δημιουργείτε κ αντιδρά σε λιγο καιρο θα σταματήσουν τα δέκατα 

Αχ μακάρι κορίτσι μου μακάρι

Εγω στηθος μια ετσι μια αλλιως, πονους περιοδου κ μεση σταθερα ομως και δεν θελω! 

Κοπελα μου ειναι τελεια!!!

Μακάρι τώρα θα ξανά κάνω πέμπτη ακόμα μια να δουμε που με είπε ο γιατρός μου τώρα δεν με ρώτησε ποσο είναι γιατί είπε δεν μπορεί να καταλάβει αν παει καλά πρεπει κ την πέμπτη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Queen είπε:

Αχ μακάρι κορίτσι μου μακάρι

Μακάρι τώρα θα ξανά κάνω πέμπτη ακόμα μια να δουμε που με είπε ο γιατρός μου τώρα δεν με ρώτησε ποσο είναι γιατί είπε δεν μπορεί να καταλάβει αν παει καλά πρεπει κ την πέμπτη

Δε σε ρωτησε ποσο ειναι; 

Δε σε ρωτησε ποσο ειναι; 

Οχι με είπε οτι και που εκανα τώρα δεν μπορεί να καταλάβει και πρεπει να κάνω την πέμπτη μια ακόμα για να καταλάβει απλως εγώ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω έχω 10 μέρες καθυστέρηση και έχουν περάσει 5 μέρες απο την τελευταία χοριακη και για την 5η εβδομαδα που είμαι πρέπει να είναι τόσο δεν μπορω να καταλάβω ποσο μετράς μετα απο τόσες μέρες δεν καταλαβενω γιατί έχει και 5 μέρες και δεν ξέρω να υπολογίζω και ο γιατρός με είπε και παρασκευή που θα πάω είναι νωρίς έχουν γίνει όλα ανακατα στο μυαλό μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...