Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Annie4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Οι πονοι μου συνεχιζονται και πηγα και με ειδε ο γιατρος. Ολα καλα ειναι, βαση περιοδου δεν θα ειχε σωστη εικονα (γτ πχ θα περιμενε ν ειμαι σχεδον 6 ενω στην πραγματικοτητα λογω μεγαλου κυκλου ειμαι λιγοτερο) ενω οταν του ειπα την ωορρηξια μου η ηλικια κυησης του υπερηχου συμφωνουσε ακριβως. 5w ειμαι και ειδαμε σακο και εμβρυικα στοιχεια. Μου προσεθεσε 1 ουτροτζεσταν και ειπε αν συνεχιστουν θα μου δωσει κατι ενεσουλες, απο p.. ξεκινανε αλλα δεν το συγκρατησα. Επισης συνεστησε ξεκουραση και ευχομαι να μην χρειαστει για πολυ.

Μπράβο κορίτσι μου χαίρομαι πολύ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Annie4 είπε:

Ναι. Τη Δευτερα που θα ειμαι 6εβδ αλλα νωρις δεν ειναι για καρδουλα;

Κ εγώ αύριο θα πάω που θα είμαι ακριβώς 6 εβδομαδες! Νομίζω 6-7 μπορείς να ακούσεις καρδούλα το λιγότερο λέει στις 5&5 … το είχα διαβάσει κάπου 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλους!!! Έκανα χοριακη 26/4 294 μονάδες και επαναληπτική 29/4 αυξήθηκε 1795 μονάδες. Με τελευταία περίοδο 28/3 την Παρασκευή που έκλεισα για υπέρηχο θα φανεί κάτι ή θα αγχωθω περισσότερο; 

Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια ❤️ σας ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Εφη γιωργακι είπε:

Καλησπέρα σε όλους!!! Έκανα χοριακη 26/4 294 μονάδες και επαναληπτική 29/4 αυξήθηκε 1795 μονάδες. Με τελευταία περίοδο 28/3 την Παρασκευή που έκλεισα για υπέρηχο θα φανεί κάτι ή θα αγχωθω περισσότερο; 

Καλησπέρα! Θα φανει ο σακος αλλα για να ακουσεις καρδουλα ειναι λιγο νωρις νομιζω. Με το καλο το μωρακι σου σου ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Εφη γιωργακι είπε:

Έφη έχουμε ακριβώς την ίδια μέρα τελευταία περίοδο. 

Σήμερα μπήκαμε στην έκτη εβδομάδα, αν δεν ακούσεις καρδιά την Παρασκευή, σίγουρα από την άλλη εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλησπέρα! Θα φανει ο σακος αλλα για να ακουσεις καρδουλα ειναι λιγο νωρις νομιζω. Με το καλο το μωρακι σου σου ευχομαι!!!

Σ ευχαριστώ πολύ!!!! Με το καλό τα μωράκια μας, να έχουμε μια τέλεια εγκυμοσύνη!!! 

1 hour ago, Ολετ είπε:

Έφη έχουμε ακριβώς την ίδια μέρα τελευταία περίοδο. 

Σήμερα μπήκαμε στην έκτη εβδομάδα, αν δεν ακούσεις καρδιά την Παρασκευή, σίγουρα από την άλλη εβδομάδα. 

Με το καλό τα μωράκια μας, τα χριστουγεννιατικα!!!! 

4 ώρες πρίν, Εφη γιωργακι είπε:

Καλώς ήρθες με το καλό κοπέλα μου!! Σίγουρα σακο κ ίσως κ κάτι ακόμα 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

On 1/5/2022 at 8:17 ΜΜ, Queen είπε:

Τώρα οχι δεν έχω αίμα ο γιατρός με είπε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αυτή απο εκεί με είπε σε 2 εβδομάδες να πάω αλλά εγώ δεν είμαι σε δημόσιο έχω ιδιωτικό γιατρό αυτός με είπε να περιμένω 

Καλέ μην μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία! Εσύ να κάνεις ο,τι σου λέει ο γιατρός σου και να μένεις ψύχραιμη, ένα σχόλιο έκαναν ότι είναι λίγο μικρός ο σάκος σε σχέση με την εβδομάδα,αυτό δεν λέει τίποτα... Κακώς επηρεάστηκες τόσο πολύ. Εγώ σου προτείνω από τη στιγμή που δεν έχεις αίμα ή υπερβολικά έντονους πόνους να μην ξαναπάς στο νοσοκομείο,να πας μόνο στο γιατρό σου να σου κάνει υπέρηχο,να σε εξετάσει και να κάνεις ο,τι σου πει...μην μπλεκεσαι με το νοσοκομείο χωρίς λόγο

πρίν από 43 λεπτά , Rafailiapan είπε:

Καλέ μην μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία! Εσύ να κάνεις ο,τι σου λέει ο γιατρός σου και να μένεις ψύχραιμη, ένα σχόλιο έκαναν ότι είναι λίγο μικρός ο σάκος σε σχέση με την εβδομάδα,αυτό δεν λέει τίποτα... Κακώς επηρεάστηκες τόσο πολύ. Εγώ σου προτείνω από τη στιγμή που δεν έχεις αίμα ή υπερβολικά έντονους πόνους να μην ξαναπάς στο νοσοκομείο,να πας μόνο στο γιατρό σου να σου κάνει υπέρηχο,να σε εξετάσει και να κάνεις ο,τι σου πει...μην μπλεκεσαι με το νοσοκομείο χωρίς λόγο

Πόνους έχω και σήμερα πονούσα αρκετά το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα αύριο θα πάω να κάνω μία χοριακή να δω τι γίνεται Εννοείται πως θα πάω στο γιατρό μου του γιατρού μου ακούω και περιμένω πώς και πώς να ακούσω καλά λόγια από αυτόν αλλά δεν ξέρουμε ακόμα άμα θα πάει καλά 

πρίν από 17 λεπτά , Annie4 είπε:

@Queen πως εισαι κοπελα μου;

Ψυχολογικά δεν είμαι και πάρα πολύ καλά νομίζω πως με έχει πάρει εντελώς από κάτω και βάζω το κακό στο μυαλό μου και σκέφτομαι αρνητικά και πιστεύω ότι δεν θα πάνε καλά πράγματα αν το κρίνω από τις προηγούμενες φορές ή από αυτά που μου είπε η άλλη εχθές Μακάρι να γίνει κάτι και να πάνε όλα καλά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κορίτσι μου 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Queen είπε:

Πόνους έχω και σήμερα πονούσα αρκετά το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα αύριο θα πάω να κάνω μία χοριακή να δω τι γίνεται Εννοείται πως θα πάω στο γιατρό μου του γιατρού μου ακούω και περιμένω πώς και πώς να ακούσω καλά λόγια από αυτόν αλλά δεν ξέρουμε ακόμα άμα θα πάει καλά 

Ψυχολογικά δεν είμαι και πάρα πολύ καλά νομίζω πως με έχει πάρει εντελώς από κάτω και βάζω το κακό στο μυαλό μου και σκέφτομαι αρνητικά και πιστεύω ότι δεν θα πάνε καλά πράγματα αν το κρίνω από τις προηγούμενες φορές ή από αυτά που μου είπε η άλλη εχθές Μακάρι να γίνει κάτι και να πάνε όλα καλά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κορίτσι μου 

Εγω πιστευω πως αυριο θα εχουμε ομορφα νεα...χοριακη τι νουμερο περιμενουμε; ποτε και ποσο ηταν η τελευταια σου;

Κατι μου λεει οτι θα παει καλα!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Annie4 είπε:

Εγω πιστευω πως αυριο θα εχουμε ομορφα νεα...χοριακη τι νουμερο περιμενουμε; ποτε και ποσο ηταν η τελευταια σου;

Κατι μου λεει οτι θα παει καλα!!!!

Πραγματικά δεν ξέρω ποσο θα πρέπει να είναι η 1 ήταν 226,6 η 2 455,1 μακάρι απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί για όλες της μανούλες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Queen είπε:

Πραγματικά δεν ξέρω ποσο θα πρέπει να είναι η 1 ήταν 226,6 η 2 455,1 μακάρι απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί για όλες της μανούλες 

Θα περιμένουμε αυριο να μας πεις τα νεα σου. Ολα καλα να σου πανε, το ευχομαι ολοψυχα και το πιστευω.

πρίν από 9 λεπτά , Annie4 είπε:

Θα περιμένουμε αυριο να μας πεις τα νεα σου. Ολα καλα να σου πανε, το ευχομαι ολοψυχα και το πιστευω.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου πραγματικά ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά θα σας πω απο την στιγμη που θα πάω κιόλας μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση έχω δέκατα χθες η γιατρός εκεί με ρώτησε αν έχω πυρετό σήμερα νιώθω τα μάγουλα μου να καίνε πολύ μήπως ερθει αίμα και ανεβαζω δέκατα υπάρχει τέτοια περιπτωση;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...