Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Equality είπε:

Δεν το θεωρω και πολυ σωστη λογικη να σου πω...
Γιατι δεν ειχα γενικα ιστορικο με μυκητες στην εγκυμοσυνη(ουτε και πριν) και δεν εχω καποια ενοχληση.
Αλλα δε μου πε κιολας βαλε εστω μια φορα μεχρι να βγει η καλλιεργεια.Μου πε μια φορα τη βδομαδα μεχρι να γεννησω...

Εάν έχεις αμφιβολίες ρώτα τον...νομίζω είναι η καλύτερη τεχνικη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , evaki23 είπε:

Εάν έχεις αμφιβολίες ρώτα τον...νομίζω είναι η καλύτερη τεχνικη

Εννοειται οτι αν ηταν κατι που με προβληματιζε εντονα,θα του το χα πει,απλα ειναι κατι που θεωρω απλα ανουσιο αλλα θα το κανω.
Αλλα ειχα απορια αν είθισται γενικα ,γι'αυτο ρωτησα κι εσας

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Σήμερα ήταν να αφαιρεθεί το ράμμα?? Όλα καλά??

Καλημέρα κορίτσι μου! Εχθές το αφαίρεσα, ναι! Όλα καλά! Βγήκε και ο πεσσος που με πιεζε πολυ τις τελευταίες ημέρες! Τώρα περιμενουμε! Ο μπέμπης έχει κατέβει πολυ χαμηλά, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα και βλέπουμε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εχθές το αφαίρεσα, ναι! Όλα καλά! Βγήκε και ο πεσσος που με πιεζε πολυ τις τελευταίες ημέρες! Τώρα περιμενουμε! Ο μπέμπης έχει κατέβει πολυ χαμηλά, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα και βλέπουμε! 

Με το καλο! :wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , marpi91 είπε:

Με το καλό εύχομαι!!! Έφτασε η στιγμή που θα πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που κανατε σας εδειξαν αναπνοες και ασκησεις?
Εμενα δε μου εδειξαν τιποτα.Μια γενικη κουβεντα καναμε και μου πε η μαια οτι κατα τη διαρκεια της γεννας θα μου δειξει τι πρεπει να κανω.Απλα μας ειπε πώς θα καταλαβουμε οτι γενναμε(σπασιμο νερων,συσπασεις,λιγο αιματακι) και μας ειπε αν θελουμε να κανουμε καποια καθισματα κρατοντας με το αλλο χερι το τραπεζι.
Αυτο ηταν ολο!
Επισης οτι στον τοκετο μπορει να χρειαστει να γινει περινεοτομη.
Κι οτι οση ωρα περιμενουμε για τη διαστολη θα ερχονται και θα εξεταζουν με το χερι τον τραχηλο.Αυτα τα ωραια σας τα χουν πει εσας?

5 ώρες πρίν, Equality είπε:

Στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που κανατε σας εδειξαν αναπνοες και ασκησεις?
Εμενα δε μου εδειξαν τιποτα.Μια γενικη κουβεντα καναμε και μου πε η μαια οτι κατα τη διαρκεια της γεννας θα μου δειξει τι πρεπει να κανω.Απλα μας ειπε πώς θα καταλαβουμε οτι γενναμε(σπασιμο νερων,συσπασεις,λιγο αιματακι) και μας ειπε αν θελουμε να κανουμε καποια καθισματα κρατοντας με το αλλο χερι το τραπεζι.
Αυτο ηταν ολο!
Επισης οτι στον τοκετο μπορει να χρειαστει να γινει περινεοτομη.
Κι οτι οση ωρα περιμενουμε για τη διαστολη θα ερχονται και θα εξεταζουν με το χερι τον τραχηλο.Αυτα τα ωραια σας τα χουν πει εσας?

Εγώ έκανα αρκετά μαθήματα Νομίζω 6 και μας έμαθαν τα βασικά ναι!όπως αναπνοές κτλ. Ναι όλα τα υπόλοιπα μας τα ανάφεραν.

πρίν από 44 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πίνετε όλες ασβέστιο και πότε το ξεκινήσατε? Όσες δεν πίνετε τρώτε συγκεκριμένες τροφες??

Όχι δεν πήρα ποτέ. Και γενικά δεν ασχοληθήκαμε με αυτο

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πίνετε όλες ασβέστιο και πότε το ξεκινήσατε? Όσες δεν πίνετε τρώτε συγκεκριμένες τροφες??

Εγω πινω απο το 1ο τριμηνο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ έπαιρνα κάθε βράδυ μαζί με βιταμίνηd. Ξεκίνησα μόλις μπήκα στο Β τρίμηνο. Αλλά όπως θα δεις οι απαντήσεις μας διαφέρουν και αυτό φαντάζομαι είναι επειδή κάθε μια έκανε αιματολογικές και κάθε μια άρχισε να έχει ανεπάρκειες και ελλείψεις σε διαφορετικό σημείο της πορείας! Αλλες πηραμε νωρίς, άλλες αργότερα, άλλες καθόλου! 

10 ώρες πρίν, Equality είπε:

Εννοειται οτι αν ηταν κατι που με προβληματιζε εντονα,θα του το χα πει,απλα ειναι κατι που θεωρω απλα ανουσιο αλλα θα το κανω.
Αλλα ειχα απορια αν είθισται γενικα ,γι'αυτο ρωτησα κι εσας

Πάντως το έχω ακούσει σαν πρακτικη, να δίνουν υπόθετο ή κρέμα για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρχει μικρόβιο στον γενετικό σωλήνα. Εγώ πχ δεν θα παρω κάτι γιατί παιρνω αντιβίωση κάθε μήνα και από λίγο, όποτε δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο. 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Εγώ έπαιρνα κάθε βράδυ μαζί με βιταμίνηd. Ξεκίνησα μόλις μπήκα στο Β τρίμηνο. Αλλά όπως θα δεις οι απαντήσεις μας διαφέρουν και αυτό φαντάζομαι είναι επειδή κάθε μια έκανε αιματολογικές και κάθε μια άρχισε να έχει ανεπάρκειες και ελλείψεις σε διαφορετικό σημείο της πορείας! Αλλες πηραμε νωρίς, άλλες αργότερα, άλλες καθόλου! 

Εμένα ο δικός μου δίνει πάντα ασβέστιο ανεξαρτήτως εξετάσεων. Πράγματι όμως δε δίνουν όλοι

8 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Πάντως το έχω ακούσει σαν πρακτικη, να δίνουν υπόθετο ή κρέμα για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρχει μικρόβιο στον γενετικό σωλήνα. Εγώ πχ δεν θα παρω κάτι γιατί παιρνω αντιβίωση κάθε μήνα και από λίγο, όποτε δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο. 

πρίν από 27 λεπτά , Annie4 είπε:

Εμένα ο δικός μου δίνει πάντα ασβέστιο ανεξαρτήτως εξετάσεων. Πράγματι όμως δε δίνουν όλοι

Όντως αυτή είναι η απορία μου.. δηλαδή όσοι δίνουν ασβέστιο έχουν γίνει εξετάσεις προηγουμένως? Νομίζω πως δεν συμβαίνει έτσι στις περισσότερες περιπτώσεις. Από την άλλη αν δε σου δίνει, λες μα όλες οι άλλες γυναίκες παίρνουν, εγώ γιατί όχι.? Λάθος συλλογισμός αλλά συμβαίνει!

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Όντως αυτή είναι η απορία μου.. δηλαδή όσοι δίνουν ασβέστιο έχουν γίνει εξετάσεις προηγουμένως? Νομίζω πως δεν συμβαίνει έτσι στις περισσότερες περιπτώσεις. Από την άλλη αν δε σου δίνει, λες μα όλες οι άλλες γυναίκες παίρνουν, εγώ γιατί όχι.? Λάθος συλλογισμός αλλά συμβαίνει!

Καλημέρα! Ούτε εγώ παίρνω ασβέστιο! Προφανώς κάτι είδε στις αιματολογικες μου και θεώρησε ότι δε χρειάζεται συμπλήρωμα. Απλά μου είπε πίνε γάλα τρωγε γιαούρτια! Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, πχ εγώ παίρνω 1 σίδηρο τη μέρα, άλλη μπορεί να παίρνει 2, άλλη ίσως και καθόλου! Μην αγχώνεσαι γι αυτο κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα!Απλα υπαρχουν γιατροι οι οποιοι ειναι της λογικης του να δινουν προληπτικα συμπληρωματα κι αλλοι πιο συγκρατημενοι.Το μωρο σε καθε περιπτωση θα παρει τα συστατικα που θελει.Τα συμπληρωματα τα δινουν για εμας.

Εγω ας πουμε δεν εκανα ποτε εξετασεις για ασβεστιο.Και θα το συνεχισω κ μετα τη γεννα μαζι με το σιδηρο.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...