Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Maritsaki είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Σε ποιο πρόγραμμα τα βάζεις; Έχεις παρατηρήσει να μικραίνουν;

Εμένα το δικό μου έχει ένα σήμα μια πιπίλα και θα βάζω σε αυτό μια και είναι για μωράκια.Οχι τα ρούχα δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως.Απλα εγώ το βράδυ της βάζω υπνοσακο σε στιλ φορμακι γιατί κουβέρτες δεν κρατάει και δεν έχω χαλί μην ξεσκεπάστει.Το είχα πάρει να καταλάβεις τουλάχιστον με μάκρος 20 πόντους πλέον να το έχω και του χρόνου ε ξέχασα το έβαλα στεγνωτηριο και τώρα από μάκρος ειναι ακριβώς στα μέτρα της.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Maritsaki είπε:

Ωραία!! Ευχαριστώ πολύ!Έβαλα πριν κάποιες πάνες αγκάλιας κ σκούφο κ γάντια κ βγήκαν μια χαρά!!Οπότε πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα!!

Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει ίσα ίσα γίνεται και απολύμανση. Σου ξαναείπα δεν θα πιστεύεις για πότε δεν θα σας κάνουν και θέλετε αλλά. Με το καλό το μωράκι σου!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια κάτι άσχετο. Έχει σκεφτεί καμμία να βάζει υπνοσακο στο μωρό; Στο γιο μου δεν έβαζα αλλά ακόμα και τώρα δεν βολεύουν καθόλου οι κουβέρτες και τα παπλώματα και σκέφτομαι στο μωρό να του πάρω εξ αρχής υπνοσακο. Σκέφτομαι από το angelbaby.  Ξέρει καμμία αυτό το κατάστημα είναι καλοί;  Έχω δει έναν 2.5 tog. Αναρωτιέμαι πρώτον αν είναι καλοί ποιοτικά και δεύτερον χωρίς χεράκια δεν θα κρυώνει το μωρό; Είναι κλειστός από κάτω και αμανικος.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Κορίτσια κάτι άσχετο. Έχει σκεφτεί καμμία να βάζει υπνοσακο στο μωρό; Στο γιο μου δεν έβαζα αλλά ακόμα και τώρα δεν βολεύουν καθόλου οι κουβέρτες και τα παπλώματα και σκέφτομαι στο μωρό να του πάρω εξ αρχής υπνοσακο. Σκέφτομαι από το angelbaby.  Ξέρει καμμία αυτό το κατάστημα είναι καλοί;  Έχω δει έναν 2.5 tog. Αναρωτιέμαι πρώτον αν είναι καλοί ποιοτικά και δεύτερον χωρίς χεράκια δεν θα κρυώνει το μωρό; Είναι κλειστός από κάτω και αμανικος.

Καλησπέρα υπάρχουν ύπνοσακοι φόρμες αν θέλεις με κλειστά μανίκια και ποδαράκια. Θεωρώ ότι το νεογέννητο δεν κουνιέται για να φεύγουν σκέπασματα και τον φοβάμαι λίγο σε νεογέννητο που δεν ελέγχει ακόμα την θερμοκρασία στο σώματακι του. Εγώ της έβαλα από τον 8 γιατι πάρα είναι ζεστά και αυτά 2,5 τονκ για την ώρα μόνο με ένα κορμάκι από κάτω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Sisii είπε:

Σερβιέτες να πάρω έξτρα ή δίνουν αρκετές στο μαιευτήριο; 

Σε μένα ειχαν δωσει αρκετές αλλα τωρα αυτο εξαρταται κι απο το ποσο θα σου κρατησει το αιμα. Αν θες παρε 1 πακετο για σιγουρια, εγω δεν ειχα παρει κανενα αλλα το αιμα μου κρατησε 15 μερες. Σε αλλες κραταει 40

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope.2019 είπε:

Εγώ που ρώτησα τη μαια μου είπε ότι απαγορεύεται ρητά σε μωρό μικρότερο από 2.5 μηνών ο υπνοσακος. Μονο κουβερτακι τύπου βελουτέ μέχρι το στερνό και τα χεράκια απ έξω. Έτσι κι αλλιώς δεν κουνιούνται τοσο σε αυτήν την ηλικία ωστε να ξεσκεπαστουν.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , NataSou είπε:

Εγώ που ρώτησα τη μαια μου είπε ότι απαγορεύεται ρητά σε μωρό μικρότερο από 2.5 μηνών ο υπνοσακος. Μονο κουβερτακι τύπου βελουτέ μέχρι το στερνό και τα χεράκια απ έξω. Έτσι κι αλλιώς δεν κουνιούνται τοσο σε αυτήν την ηλικία ωστε να ξεσκεπαστουν.

Θα ακουσεις διαφορα...εμενα ο παιδιατρος μουτ επετρεψε υπνοσακο και απο πολλες μαναδες εχω ακουσει οτι σε αυτη την ηλικια βολεψε ο υπνοσακος.

4 ώρες πρίν, Maritsaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Κάτι ασχετο... όσες έχετε στεγνωτηριο βάλατε τα ρούχα του μωρού; Γιατί οι περισσότερες ταμπέλες γράφουν όχι σε στεγνωτηριο κ απελπιστηκα γιατί γι'αυτό πήραμε κυρίως το στεγνωτηριο!!:(

Κι εγω τα χω βαλει στο στεγνωτηριο και μια χαρα βγηκαν.Ακομα και τους υπνοσακους που οντως μαζεψαν αλλα με το σιδερο τους εστρωσα

• Μου αρέσει 1

@Hope.2019 αρχικα πιστευω ολα θα πανε καλά. Να μην ανησυχείς!

σχετικά με τους υπνοσακους εμενα και η μαια μου αλλά και ο παιδίατρος μου μου είπε μόνο με αυτό να κοιμάται για τον 1ο χρόνο. Επίσης να μην είναι τύπου από 1 μηνός έως 12 μηνών αλλά ανά 3μηνο η ανά 6μηνο.

Εγώ πήρα grobag που διάβασα τα καλύτερα.εχουν και κάποια έκπτωση τώρα.

Επίσης πήρα 2.5 tog και από μέσα θα φοράει φανελάκι με μακρύ μανίκι. Θα είναι μια χαρά αφού η θερμοκρασία του σπιτιού θα είναι πάνω κάτω 22.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια σχετικα με αυτο που γραφετε οτι προσεχετε για τις ιωσεις κτλ πραγμα που με εχει αγχωσει κι εμενα,μονο ο αντρας ο δικος μου ειναι στον κοσμο του?
Τα παιρνει ολα στην πλακα!Επειδη ειναι ελ.επαγγελματιας παει ραντεβου και συνηθως δε βαζει μασκα γιατι και καλα τους ξερει τους ανθρωπους.
Προχτες τον πηρε μια που ετοιμαζοταν να παει και του πε να μην παει γιατι εχει Covid!Στο τσικ τη γλιτωσαμε

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

2 ώρες πρίν, Maritsaki είπε:

Ωραία!! Ευχαριστώ πολύ!Έβαλα πριν κάποιες πάνες αγκάλιας κ σκούφο κ γάντια κ βγήκαν μια χαρά!!Οπότε πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα!!

Εάν έχεις lg είναι το Allergy Care. Εγώ τα βάζω όλα. Μια χαρά βγηκαν

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, NataSou είπε:

Ναι ε; Δεν το ήξερα! Θα τον αγοράσω τότε αλλά για να τον χρησιμοποιήσω λίγο αργότερα! Ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 46 λεπτά , evaki23 είπε:

@Hope.2019 αρχικα πιστευω ολα θα πανε καλά. Να μην ανησυχείς!

σχετικά με τους υπνοσακους εμενα και η μαια μου αλλά και ο παιδίατρος μου μου είπε μόνο με αυτό να κοιμάται για τον 1ο χρόνο. Επίσης να μην είναι τύπου από 1 μηνός έως 12 μηνών αλλά ανά 3μηνο η ανά 6μηνο.

Εγώ πήρα grobag που διάβασα τα καλύτερα.εχουν και κάποια έκπτωση τώρα.

Επίσης πήρα 2.5 tog και από μέσα θα φοράει φανελάκι με μακρύ μανίκι. Θα είναι μια χαρά αφού η θερμοκρασία του σπιτιού θα είναι πάνω κάτω 22.

Εγώ πήρα τελικά 2.5 tog από angelbaby 0-6. Ρώτησα και άλλες μαμάδες που τον έχουν χρησιμοποιήσει και πήρα πολύ καλές κριτικές! 

Τώρα κι εγώ αλλου ακούω μόνο υπνοσακο και αλλού όχι. Έχω μπερδευτεί!

kJQgp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Ναι ε; Δεν το ήξερα! Θα τον αγοράσω τότε αλλά για να τον χρησιμοποιήσω λίγο αργότερα! Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ πήρα τελικά 2.5 tog από angelbaby 0-6. Ρώτησα και άλλες μαμάδες που τον έχουν χρησιμοποιήσει και πήρα πολύ καλές κριτικές! 

Τώρα κι εγώ αλλου ακούω μόνο υπνοσακο και αλλού όχι. Έχω μπερδευτεί!

Κοίτα εγώ έχω διαβάσει και πολλά άρθρα από εξωτερικό που λένε ότι είναι ότι καλύτερο για να αποφύγεις το σύνδρομο του αιφνιδιου θανάτου.

Αλλά τους εμπιστεύομαι και στο φουλ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...