Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, NataSou είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου

Ουουου από νευρα όσα θες! Αλλά και πολλή ευαισθησία! Με πιάνουν τα κλάματα άκυρες στιγμές

Από όνειρα πως τα πάτε? Εγώ έχω καμία φορά κάτι ονειρα που με ταράζουν πολύ, με ξυπνουν και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Κ εγώ έχω όνειρα!!! Κ είναι τόσο αληθινά που κ εγώ ξυπνάω κ μετά δε μπορώ να κοιμηθώ!!! Η γιατρος μου είπε ότι είναι λόγο ότι βρισκόμαστε στο τελος είναι μια ανησυχία, είναι κ ορμόνες! Μου είπε ότι κ αυτή έβλεπε τέτοια όνειρα κ είναι κ γυναικολόγος κιολας είναι των ορμονών είναι κ το υποσυνείδητο άγχος αγωνία… 

1 hour ago, Annie4 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου! Και εγώ εχω πολλα νευρα, έχω και ένα 3χρονο που τώρα αποφάσισε να περάσει τη φάση του και δαγκώνομαι ολη μερα να κρατηθώ να δείξω υπομονή, να μιλάω με ηρεμία κλπ. Και εγώ βλεπω παραξενα όνειρα, έντονα. Μετράω αντίστροφα ως τη γέννα σαν τους φαντάρους (5εβδ+6μερες). Ενώ στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ένιωθα ετσι, τώρα θελω απλα να γεννησω, να δω το μωρό να είναι καλά και εγώ επιτέλους να καταφέρω να φάω κιολας σαν ανθρωπος γιατί κι ο διαβήτης προσωπικά μου εχει κοστίσει πολύ ψυχολογικά. 

@Sisii πώς πάνε οι πρωινές μετρήσεις?

@Ολετ εσυ πως πας με τον διαβητη κοπελα μου?

Εγώ από την μια μετράω τις μερες από την άλλη δεν θέλω να έρθει εκείνη ημέρα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθω

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Annie4 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου! Και εγώ εχω πολλα νευρα, έχω και ένα 3χρονο που τώρα αποφάσισε να περάσει τη φάση του και δαγκώνομαι ολη μερα να κρατηθώ να δείξω υπομονή, να μιλάω με ηρεμία κλπ. Και εγώ βλεπω παραξενα όνειρα, έντονα. Μετράω αντίστροφα ως τη γέννα σαν τους φαντάρους (5εβδ+6μερες). Ενώ στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ένιωθα ετσι, τώρα θελω απλα να γεννησω, να δω το μωρό να είναι καλά και εγώ επιτέλους να καταφέρω να φάω κιολας σαν ανθρωπος γιατί κι ο διαβήτης προσωπικά μου εχει κοστίσει πολύ ψυχολογικά. 

Κι εγώ αντίστροφα μετράω!! 5εβδ+3 μέρες :grin: να το πιάσω στα χέρια μου λέω να είναι γερό!!

• Μου αρέσει 2

Εγώ κορίτσια 5-9 Δεκεμβρίου θα κλείσω ραντεβού για καισαρική. Τέσσερις εβδομάδες ακόμα! Αλλά έχω ξεκινήσει και έχω συχνά συσπάσεις και φοβάμαι μήπως έρθει και πιο νωρίς. Δεν ξέρω έχω ένα προαίσθημα.

Σήμερα έχω γυναικολόγο και έχω πολύ αγωνία αν πήρε βάρος γιατί είχε πάρει λίγο την περασμένη φορά. Σήμερα είμαι αισίως 34+2.

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Έχω θέμα με το νηστείας. Μάλλον με βλέπω για ινσουλίνη. Ακόμα και όταν το προσπαθώ και πίνω γαλα πριν κοιμηθώ, πάει 97 που εντάξει και πάλι είναι πάνω από το όριο… δε ξέρω, από την μια δεν ήθελα ινσουλίνη για να μην παιδεύομαι με βελόνες κτλ, από την άλλη οι γιατροί ξέρουν καλύτερα και θα την δώσουν για καλό αν μου την δώσουν, να μην έχω και εγώ άγχος για το αν πάθει κάτι το μωρο. Όσο για το φαγητό, μέσα στα νεύρα είμαι με αυτό. Νιώθω ότι τρώω συνέχεια τα ίδια και δεν έχω επιλογές 

εσένα πως παει;;

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Εγώ από την μια μετράω τις μερες από την άλλη δεν θέλω να έρθει εκείνη ημέρα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθω

Και εγώ το νιώθω αυτό. Νιώθω ότι θα μου λείψει να είναι μέσα στην κοιλιά μου. Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είχα γεννήσει και κοίταζα την κοιλιά μου στον καθρέφτη που ήταν φλατ και έκλαιγα γιατί μου έλειπε το συναίσθημα που έπιανα την κοιλιά μου και κλωτσούσε κτλ. 

πρίν από 40 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εγώ κορίτσια 5-9 Δεκεμβρίου θα κλείσω ραντεβού για καισαρική. Τέσσερις εβδομάδες ακόμα! Αλλά έχω ξεκινήσει και έχω συχνά συσπάσεις και φοβάμαι μήπως έρθει και πιο νωρίς. Δεν ξέρω έχω ένα προαίσθημα.

Σήμερα έχω γυναικολόγο και έχω πολύ αγωνία αν πήρε βάρος γιατί είχε πάρει λίγο την περασμένη φορά. Σήμερα είμαι αισίως 34+2.

Όλα καλά θα είναι!!! Ποσό είστε ως τώρα;; Θα σαι από τις πρωτες που θα γεννήσουν μάλλον!! 

πρίν από 35 λεπτά , Sisii είπε:

Έχω θέμα με το νηστείας. Μάλλον με βλέπω για ινσουλίνη. Ακόμα και όταν το προσπαθώ και πίνω γαλα πριν κοιμηθώ, πάει 97 που εντάξει και πάλι είναι πάνω από το όριο… δε ξέρω, από την μια δεν ήθελα ινσουλίνη για να μην παιδεύομαι με βελόνες κτλ, από την άλλη οι γιατροί ξέρουν καλύτερα και θα την δώσουν για καλό αν μου την δώσουν, να μην έχω και εγώ άγχος για το αν πάθει κάτι το μωρο. Όσο για το φαγητό, μέσα στα νεύρα είμαι με αυτό. Νιώθω ότι τρώω συνέχεια τα ίδια και δεν έχω επιλογές 

εσένα πως παει;;

Και εγώ το νιώθω αυτό. Νιώθω ότι θα μου λείψει να είναι μέσα στην κοιλιά μου. Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είχα γεννήσει και κοίταζα την κοιλιά μου στον καθρέφτη που ήταν φλατ και έκλαιγα γιατί μου έλειπε το συναίσθημα που έπιανα την κοιλιά μου και κλωτσούσε κτλ. 

Κ εμένα θα μου λείψει κ η κοιλια κ γενικά αυτή η εμπειρία από την αρχή ως τώρα με τα συμπτώματα με τις δυσκολίες με τα εύκολα με τις ανησυχίες!! Είναι περίεργο συναίσθημα γιατί από εκεί που είμασταν 2 άνθρωποι στο σπίτι τώρα θα είμαστε 3!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω ότι τα όνειρα και τα ψυχολογικά σκαμπανεβασματα  θα συνεχιστούν και αφού γεννήσουμε  μέχρι τα 40σουμε  σίγουρα..... εγώ στο 2ο παιδάκι μου Φεβρουάριο με χιόνι ξυπνούσα και ήμουν ιδρωμενη ...και η ψυχολογία στα πατώματα 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Όλα καλά θα είναι!!! Ποσό είστε ως τώρα;; Θα σαι από τις πρωτες που θα γεννήσουν μάλλον!! 

Κ εμένα θα μου λείψει κ η κοιλια κ γενικά αυτή η εμπειρία από την αρχή ως τώρα με τα συμπτώματα με τις δυσκολίες με τα εύκολα με τις ανησυχίες!! Είναι περίεργο συναίσθημα γιατί από εκεί που είμασταν 2 άνθρωποι στο σπίτι τώρα θα είμαστε 3!!! 

32+3 ήταν 1760. Το καλό είναι ότι κοντεύει τα 2 κιλά οπότε μετά είμαστε ασφαλής πιστεύω ότι και να γίνει. Θα δω και σήμερα μπορεί να έχει πάρει πιο πολύ! Ναι έχω Πητ 18/12 αλλά θα πάω δέκα - δεκατέσσερις μέρες πριν με καισαρική τομή αφού είναι η δεύτερη. Εκτός πια κι αν προκύψει κάτι νωρίτερα που ελπίζω πως όχι! Γιατί έχω συχνά πόνους! Το πρώτο παιδάκι το γέννησα 37 ακριβώς γιατί σταμάτησε να βάζει βάρος εντελώς.

Πάντως αυτό που γράφει η vivi24 ισχύει κορίτσια. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τα όνειρα και οι εφιδρώσεις κι όλα θα συνεχίσουν και μετά τη γέννα, μη σας πω και περισσότερο. Οι ορμόνες κάνουν πάρτι μετά τον τοκετό! Αλλά σιγά σιγά στους δύο τρεις μήνες που μπαίνει σε ενα πρόγραμμα και το μωρό και βρίσκονται σιγά σιγά τα πατήματα μας αρχίζουμε να ηρεμούμε. 

Εγώ τώρα τελευταία βλέπω συχνά στον ύπνο μου ότι σπάνε τα νερά, ότι με πιάνουν πόνοι. Διάφορα τέτοια. Μάλλον είναι από τον φόβο μου. 

kJQgp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Hope.2019 είπε:

32+3 ήταν 1760. Το καλό είναι ότι κοντεύει τα 2 κιλά οπότε μετά είμαστε ασφαλής πιστεύω ότι και να γίνει. Θα δω και σήμερα μπορεί να έχει πάρει πιο πολύ! Ναι έχω Πητ 18/12 αλλά θα πάω δέκα - δεκατέσσερις μέρες πριν με καισαρική τομή αφού είναι η δεύτερη. Εκτός πια κι αν προκύψει κάτι νωρίτερα που ελπίζω πως όχι! Γιατί έχω συχνά πόνους! Το πρώτο παιδάκι το γέννησα 37 ακριβώς γιατί σταμάτησε να βάζει βάρος εντελώς.

Πάντως αυτό που γράφει η vivi24 ισχύει κορίτσια. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τα όνειρα και οι εφιδρώσεις κι όλα θα συνεχίσουν και μετά τη γέννα, μη σας πω και περισσότερο. Οι ορμόνες κάνουν πάρτι μετά τον τοκετό! Αλλά σιγά σιγά στους δύο τρεις μήνες που μπαίνει σε ενα πρόγραμμα και το μωρό και βρίσκονται σιγά σιγά τα πατήματα μας αρχίζουμε να ηρεμούμε. 

Εγώ τώρα τελευταία βλέπω συχνά στον ύπνο μου ότι σπάνε τα νερά, ότι με πιάνουν πόνοι. Διάφορα τέτοια. Μάλλον είναι από τον φόβο μου. 

Νομίζω είμαστε πολύ κοντά στο βάρος! Εμένα 32+6 1817! Κ εγώ αυτό λεω ότι σε 2 εβδομαδες που θα πάω θα περάσουμε τα 2 κιλά τουλάχιστο να ανακουφιστούμε! Αν κ η παιδίατρος μου είπε τουλάχιστο να γεννηθεί 2500 θα ήταν το ιδανικο…

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα μανούλες μας, απορία: Περιμένω δίδυμα οσονούπω και νιώθω το ένα μου μωράκι ιδιαίτερα δραστήριο σε σχέση με το άλλο. Είναι φυσιολογικό; Σε όλες τις εξετάσεις όλα είναι καλά, απλά είμαι λιγάκι ανήσυχη γι αυτή τη λεπτομέρεια :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 

πρίν από 37 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Νομίζω είμαστε πολύ κοντά στο βάρος! Εμένα 32+6 1817! Κ εγώ αυτό λεω ότι σε 2 εβδομαδες που θα πάω θα περάσουμε τα 2 κιλά τουλάχιστο να ανακουφιστούμε! Αν κ η παιδίατρος μου είπε τουλάχιστο να γεννηθεί 2500 θα ήταν το ιδανικο…

Ναι 2500 είναι το ιδανικό ! Ακόμα και τα μαιευτήρια συνήθως έχουν τα 2500 σαν ελάχιστα για να μη μπει προληπτικά μονάδα. Αλλά εντάξει εννοείται αυτό εξαρτάται και από την συνολική εικόνα ενός μωρού . Πχ το δικό μου γεννήθηκε 2500 στις 37 εβδομάδες και έκανε ταχύπνοια και διασωληνωθηκε και μιας άλλης κοπέλας δίπλα μου γεννήθηκε 35 εβδομάδες 2200 και ήταν μια χαρά μπήκε δύο μέρες προληπτικά μόνο στη μονάδα.

Αλλά εντάξει μετά τα δύο κιλά γενικά είμαστε πολύ ασφαλής. Εύχομαι όλα να πάνε καλά να πάρουν όσο πρέπει τα μωρά μας και να μην χρειαστεί τίποτα από όλα αυτά να σκεφτούμε!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Κι εγώ έχω πάρα πολλά νεύρα γενικά. Νιώθω συνέχεια κούραση, πονάω παντού στα κόκκαλα της μέσης ,στους γοφούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέον από τον πόνο, αφού βλέπω ακόμα και στον ύπνο μου ότι πονάω και ξυπνάω με πόνους. Έχω και ένα δίχρονο που τρέχω από πίσω του και περνάει φάση που αντιδρά και αυτό, αποκτά προσωπικότητα, ξυπνάει ακόμα και πολλές φορές το βράδυ, γενικά περνάει δύσκολη φάση. Προσπαθώ κι εγώ να κάνω υπομονή και έχω αγχωθεί πως θα ανταπεξέλθω με δύο παιδιά τόσο μικρής διαφοράς αφού και ο μικρός μου είναι δύσκολος ακόμα. Ανυπομονώ να γεννήσω γιατί δεν αντέχω άλλο αλλά από την άλλη είμαι αρκετά αγχωμένη πως θα ανταπεξέλθω ειδικά τα βράδια που θα ξυπνάνε και τα δύο.

Κορίτσια είναι κάποια κοπέλα που να πηγαίνει για δεύτερη καισαρική; Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι κι αυτό και αγχώνομαι. Τώρα που έχω την πρώτη εμπειρία φοβάμαι πιο πολύ από τη πρώτη φορά. Είχα καλή εμπειρία την πρώτη φορά απλά επειδή είχα πάθει κρίση πανικού στο χειρουργείο νομίζω ότι τώρα φοβάμαι πιο πολύ από την πρώτη γέννα.

Ταυτιζομαι...εγω παω για 2η καισαρικη και πραγματικα το εχω αγχος και εγω. Ειχες παθει κριση κοπελα μου? Το ελεγξατε ή σου εκαναν ολικη? Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα διαρκεσει λιγο. Εγώ βεβαια αγχωνομαι και για το ποσο θα ποναω μετα, αν θα ειναι καλυτερα τη 2η φορα ή οχι.

2 ώρες πρίν, Sisii είπε:

εσένα πως παει;;

Από τοτε που ξεκινησα να τρωω μεσα στη νυχτα φρυγανια και τυρι (βαζω ξυπνητηρι) εχει φτιαξει το νηστειας. Εσυ το κανεις αυτο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Annie4 είπε:

Ταυτιζομαι...εγω παω για 2η καισαρικη και πραγματικα το εχω αγχος και εγω. Ειχες παθει κριση κοπελα μου? Το ελεγξατε ή σου εκαναν ολικη? Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα διαρκεσει λιγο. Εγώ βεβαια αγχωνομαι και για το ποσο θα ποναω μετα, αν θα ειναι καλυτερα τη 2η φορα ή οχι.

Από τοτε που ξεκινησα να τρωω μεσα στη νυχτα φρυγανια και τυρι (βαζω ξυπνητηρι) εχει φτιαξει το νηστειας. Εσυ το κανεις αυτο?

Ναι είχα πάθει κρίση πανικού. Βασικά λέω κάποια στιγμή στον γιατρό δεν μπορώ να αναπνεύσω ενώ εντωμεταξυ όλα ήταν μια χαρά οξυγόνο, πίεση κλπ και ένιωθα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου πάρα πολύ φοβισμένη. Το κατάλαβε αμέσως ο αναισθησιολογος και μου έβαλε κάποιο φάρμακο που με ηρέμησε αμέσως για λίγα λεπτά χαλάρωσε το κεφάλι μου και επανήλθε μετά από λίγο και ηρέμησα αρκετά μετά μέχρι να τελειώσει το χειρουργείο. Κι εγώ φοβάμαι γιατί λένε ότι τη δεύτερη φορά είναι πιο δυσκολη η ανάρρωση. Καλά στην πρώτη καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα. Την ίδια μέρα μου έβγαλαν τον καθετήρα ξεκίνησα να περπατάω σιγά σιγά και την επόμενη μέρα κατέβηκα και πήγα και στη μενν. Εντάξει πονούσα αλλά υποφερτα. Σε μια βδομάδα ήμουν μια χαρά. Τώρα φοβάμαι όμως. 

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Ναι είχα πάθει κρίση πανικού. Βασικά λέω κάποια στιγμή στον γιατρό δεν μπορώ να αναπνεύσω ενώ εντωμεταξυ όλα ήταν μια χαρά οξυγόνο, πίεση κλπ και ένιωθα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου πάρα πολύ φοβισμένη. Το κατάλαβε αμέσως ο αναισθησιολογος και μου έβαλε κάποιο φάρμακο που με ηρέμησε αμέσως για λίγα λεπτά χαλάρωσε το κεφάλι μου και επανήλθε μετά από λίγο και ηρέμησα αρκετά μετά μέχρι να τελειώσει το χειρουργείο. Κι εγώ φοβάμαι γιατί λένε ότι τη δεύτερη φορά είναι πιο δυσκολη η ανάρρωση. Καλά στην πρώτη καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα. Την ίδια μέρα μου έβγαλαν τον καθετήρα ξεκίνησα να περπατάω σιγά σιγά και την επόμενη μέρα κατέβηκα και πήγα και στη μενν. Εντάξει πονούσα αλλά υποφερτα. Σε μια βδομάδα ήμουν μια χαρά. Τώρα φοβάμαι όμως. 

Εγώ παλι παντου ακούω ότι η 2η έχει ευκολότερη ανάρρωση, όλοι αυτό μου λένε και σε φορουμ που εχω ψαξει αυτο βλεπω απο εμπειρίες άρα προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη. Ώστε σου ειχαν κανει ενεση να ηρεμήσεις ε? Καλη λυση αυτη, παλι καλα που υπαρχει κ αυτο. Ας σκεφτόμαστε ότι όλα καλα θα πανε, ειναι η 2η φορά, οι γιατροί μας ξερουν πως εχει αντιδρασει το σωμα μας στην 1η. Να σε ρωτήσω, εσενα την 1η φορα ποια μερα σου επετρεψε να φας κανονικο φαγητο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Annie4 είπε:

Εγώ παλι παντου ακούω ότι η 2η έχει ευκολότερη ανάρρωση, όλοι αυτό μου λένε και σε φορουμ που εχω ψαξει αυτο βλεπω απο εμπειρίες άρα προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη. Ώστε σου ειχαν κανει ενεση να ηρεμήσεις ε? Καλη λυση αυτη, παλι καλα που υπαρχει κ αυτο. Ας σκεφτόμαστε ότι όλα καλα θα πανε, ειναι η 2η φορά, οι γιατροί μας ξερουν πως εχει αντιδρασει το σωμα μας στην 1η. Να σε ρωτήσω, εσενα την 1η φορα ποια μερα σου επετρεψε να φας κανονικο φαγητο?

Μακάρι να ισχύει αυτό και να είναι πιο εύκολο! Εγώ είχα γεννήσει στις 11 και το απόγευμα που πήγα στο δωμάτιο μου φέρανε ένα τσάι κατά τις 4 με φρυγανιά και τι βράδυ μου έφεραν κανονικά φαγητό. Απλά δεν θυμάμαι αν ήταν ελαφρύ τύπου πουρές με κοτόπουλο ή κανονικό. Από το επόμενο πρωί κανονικά ότι και οι άλλες κοπέλες. Στο Ρέα γέννησα και θα γεννήσω και τώρα αλλά εντάξει πάει ανάλογα και τι οδηγίες θα δώσει ο γιατρός.

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...