Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Ακριβώς τα ίδια και εγώ κορίτσι μου είχα κάνει avidity την πρώτη φορά και έδειξε παλιά λοίμωξη και τώρα στην επανεξεταση μου έδειξε παλιά igm 1.3 ο γιατρός δεν ανησύχησε καθόλου και δε θα κάνουμε κάτι άλλο η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην έχω της εγκυμοσύνης πέρασα Κόρονοιο 

Μην αγχώνεσαι όλα είναι μια χαρά 

Τα μωρά μας είναι τέλεια 

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ηρεμησες που κατέθεσες την εμπειρία σου! Έχω φοβηθεί πάρα πολύ!αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι όντως ξεκίνησαν να φαίνονται ασθενώς θετικά τα igm αμέσως μετά την νόσηση από COVID. Πάντως και ο γιατρός μου λέει να ηρεμήσω γιατί είναι σίγουρος ότι είναι από τον COVID. Θα κάνω όμως και avidity για να είμαστε σίγουροι.

Κατά τα άλλα την Τετάρτη πήγα για υπέρηχο 28+3 η μπεμπούλα μου ήταν 1350 γραμμάρια και όλα βαίνουν καλώς!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ηρεμησες που κατέθεσες την εμπειρία σου! Έχω φοβηθεί πάρα πολύ!αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι όντως ξεκίνησαν να φαίνονται ασθενώς θετικά τα igm αμέσως μετά την νόσηση από COVID. Πάντως και ο γιατρός μου λέει να ηρεμήσω γιατί είναι σίγουρος ότι είναι από τον COVID. Θα κάνω όμως και avidity για να είμαστε σίγουροι.

Κατά τα άλλα την Τετάρτη πήγα για υπέρηχο 28+3 η μπεμπούλα μου ήταν 1350 γραμμάρια και όλα βαίνουν καλώς!

Εννοείται αφού είναι όλα καλά στον υπέρηχο μην ανησυχείς καθόλου εμένα δε μου είπε να ξανακάνω avidity αφού έκανα την πρώτη φορά και βγήκαν τα αντισώματα δε χρειάζεται να επαναλάβουμε εγώ πάλι έχω υπέρηχο την Πέμπτη που θα είμαι 28 εβδομάδα ανυπομονώ ν την ξαναδώ την μπέμπα 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope.2019 είπε:

Κ εγώ νομίζω είναι από τον κοβιντ! Οπως κ αλλά πράγματα που επηρεάζονται! Μια χαρά το κορίτσι σου!! Εγώ έχω τη Δευτέρα κ ανυπομονώ θα είμαι 28+2 να δω τι κάνει γιατί με ανησυχεί που δεν είναι τόσο κινητικός οπως ήταν…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Ellidr είπε:

Εννοείται αφού είναι όλα καλά στον υπέρηχο μην ανησυχείς καθόλου εμένα δε μου είπε να ξανακάνω avidity αφού έκανα την πρώτη φορά και βγήκαν τα αντισώματα δε χρειάζεται να επαναλάβουμε εγώ πάλι έχω υπέρηχο την Πέμπτη που θα είμαι 28 εβδομάδα ανυπομονώ ν την ξαναδώ την μπέμπα 

Τέλεια κορίτσι μου, εύχομαι και για μένα να είναι όλα καλά! Με το καλό ο υπέρηχος να δεις το μωράκι σου!

πρίν από 12 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κ εγώ νομίζω είναι από τον κοβιντ! Οπως κ αλλά πράγματα που επηρεάζονται! Μια χαρά το κορίτσι σου!! Εγώ έχω τη Δευτέρα κ ανυπομονώ θα είμαι 28+2 να δω τι κάνει γιατί με ανησυχεί που δεν είναι τόσο κινητικός οπως ήταν…

Μην ανησυχείς κορίτσι μου! Άλλες μέρες είναι πιο ήσυχα άλλες μέρες κάνουν όλη μέρα βόλτες! Τώρα μεγαλώνουν κι όλας και σιγά σιγά μειώνεται και ο χώρος που έχουν. Επίσης μπορεί να κινείται προς τα μέσα και να μην το καταλαβαίνεις τόσο έντονα.

Εγώ τώρα θα πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες γιατί έχω ιστορικό με τον τράχηλο και θέλει να το παρακολουθούμε. Ευτυχώς όμως ως τώρα είναι όλα καλά! Έπεσε λίγο ο τράχηλος από την προηγούμενη μέτρηση αλλά είναι ακόμα 3 εκατοστά.  

kJQgp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου, εύχομαι και για μένα να είναι όλα καλά! Με το καλό ο υπέρηχος να δεις το μωράκι σου!

Μην ανησυχείς κορίτσι μου! Άλλες μέρες είναι πιο ήσυχα άλλες μέρες κάνουν όλη μέρα βόλτες! Τώρα μεγαλώνουν κι όλας και σιγά σιγά μειώνεται και ο χώρος που έχουν. Επίσης μπορεί να κινείται προς τα μέσα και να μην το καταλαβαίνεις τόσο έντονα.

Εγώ τώρα θα πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες γιατί έχω ιστορικό με τον τράχηλο και θέλει να το παρακολουθούμε. Ευτυχώς όμως ως τώρα είναι όλα καλά! Έπεσε λίγο ο τράχηλος από την προηγούμενη μέτρηση αλλά είναι ακόμα 3 εκατοστά.  

Ρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι ;;

Πότε θα μας βλέπουν λίγο πιο σύντομα και όχι μόνο μια φορά το μήνα ;; 

Είναι πολύς ο καιρός από τον ένα υπέρηχο στον άλλο 

Πφφφφφ

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Πφφφφφ

Νομίζω τώρα σιγά σιγά θα γίνουν πιο σύντομα τα ραντεβού. Μετά τις 32 εβδομάδες σίγουρα πιο συχνά. Εγώ πάω ήδη αν δύο-δυομιση εβδομάδες αλλά λόγω ιστορικού τραχήλου. 

kJQgp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Και εγώ μετά από τη Δευτέρα θα πηγαίνω κάθε 2 εβδομαδες για το ρίσκο που είχαμε για το βάρος κ την προεκλαμψία( αν κ αυτό μάλλον δεν μας ανησυχεί γιατί άλλαξε πολύ στον δεύτερο υπέρηχο) αλλά θα με παρακολουθεί κάθε 2 εβδομαδες + τα ουρα! 

αγχώθηκα γιατί χθες έκανα ποδήλατο στη γυμναστική κ λεω μήπως αυτό φταίει που είναι τόσο ήσυχο; 

πρίν από 17 λεπτά , Ellidr είπε:

Πφφφφφ

Μάλλον προς το τέλος! Εμένα θα με βλέπει κάθε 2 εβδομαδες τώρα μετά τη Δευτέρα π έχω ραντεβού θα με βλέπει κάθε 2 αντί 3 μου είπε λόγο του ρίσκου που είχαμε στον πρώτο υπέρηχο για το βάρος του μωρού + προεκλαμψία! 

3 ώρες πρίν, Rafaela_123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω; Είμαι 27+5 κ το μωράκι έχει 1-2 μερες που το νιώθω μεν αλλά όχι οπως πριν έντονα, τώρα είναι πολύ πιο ήπιες οι κινήσεις του! Αυτό είναι φυσιολογικό; 

Καλημέρα κορίτσι. Να σου πω την αλήθεια το ένιωσα κι εγώ αυτό πριν λίγες μέρες. Ήταν πόλις ήρεμος ο μπέμπης, τον ένιωθα μεν αλλά ήταν πιο ήρεμες οι κινήσεις του. Τις επόμενες μέρες όμως πάρτυ. Δεν έχω εμπειρία από δεύτερη εγκυμοσύνη απλά νομίζω ότι έχει γυρίσει το μωρό. Κλωτσαει συνεχώς πάνω (προς το στήθος μου δηλαδή) και πλάγια στα πλευρά. Οι κινήσεις του επίσης έχουν αλλάξει. Είναι πιο έντονες. Η κοιλιά μου κάνει κύματα, σηκώνεται εξωγκωμα γιατί πιέζει το μωρό. Και θεωρώ ότι έχει γυρίσει. Επίσης επειδή μετράω τη κοιλιά μου, σε μια βδομάδα μεγάλωσε 3,5 εκατοστά. Απίστευτο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Και εγώ μετά από τη Δευτέρα θα πηγαίνω κάθε 2 εβδομαδες για το ρίσκο που είχαμε για το βάρος κ την προεκλαμψία( αν κ αυτό μάλλον δεν μας ανησυχεί γιατί άλλαξε πολύ στον δεύτερο υπέρηχο) αλλά θα με παρακολουθεί κάθε 2 εβδομαδες + τα ουρα! 

αγχώθηκα γιατί χθες έκανα ποδήλατο στη γυμναστική κ λεω μήπως αυτό φταίει που είναι τόσο ήσυχο; 

Μάλλον προς το τέλος! Εμένα θα με βλέπει κάθε 2 εβδομαδες τώρα μετά τη Δευτέρα π έχω ραντεβού θα με βλέπει κάθε 2 αντί 3 μου είπε λόγο του ρίσκου που είχαμε στον πρώτο υπέρηχο για το βάρος του μωρού + προεκλαμψία! 

Μπα δεν νομίζω να είναι από το ποδήλατο μην το σκέφτεσαι καν! Είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια άλλες μέρες είναι πιο ήσυχο άλλες πιο ενεργητικό. Φυσικά όμως καλά κάνεις και ανησυχείς και εγώ θα ανησυχούσα είναι στη φύση μας να τα προστατεύουμε τα μικρούλια ακόμα και από την κοιλίτσα! Θα δεις όμως όλα καλά θα είναι την Δευτέρα! 

kJQgp2.png

On 29/9/2022 at 1:09 ΜΜ, Blue_bubble είπε:

Καλησπέρα μανούλες Δεκεμβρίου! Εγώ είμαι Ιανουαρίου τυπικά αλλά σας διαβάζω αρκετά συχνά. Διάβασα το θέμα του διαβήτη και ήθελα να σου πω @Sisii ότι συμπάσχω. Κ εμένα στη καμπύλη διαγνώστηκε διαβήτης κύησης, είχαμε και κάποιες ενδείξεις στον τελευταίο υπέρηχο πχ. το μωρό είχε μεγαλύτερο βάρος από το φυσιολογικό. Μου ήρθε πολύ απότομα και έπεσα ψυχολογικά γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης προσέχω τη διατροφή μου και δεν το περίμενα ειλικρινά.  Σήμερα ξεκίνησα κ εγώ μετρήσεις στο σπίτι, θα τις κάνω για μια εβδομάδα κ μετά θα συζητήσουμε με τον ενδοκρινολόγο μου για το πως θά το ρυθμίσουμε.

Ποιο μηχάνημα πήρες; Ρε παιδιά, νιώθω ότι το κάνω λάθος… Είναι δυνατόν σήμερα το πρωί το ζάχαρο μου να ήταν 73; Στο διαγνωστικό με μέτρησαν πρωί πρωί 94 τις προάλλες στην καμπύλη… πως γίνεται αυτό; 

On 29/9/2022 at 9:42 ΠΜ, Rafaela_123 είπε:

Με το μηχανάκι το κανεις;; Έχει κ ο πατέρας μου και μου κάνει συχνά απλά έτσι το τσεκάρω! Ρυθμίζεις κ την βελόνα ποσό να σε τρυπήσει 

Ναι με το μηχάνημα που τσιμπιέσαι… Ο εφιάλτης μου είναι αυτό το τρύπημα με ανατριχιάζει 

Διαφημίσεις

On 28/9/2022 at 3:22 ΜΜ, marpi91 είπε:

Εγω αύριο θα είμαι 28! Άρα από τις 30 να περιμένουμε τούμπες ανάποδες! Κατάλαβα! 

Επειδή έχω νιώσει τους πόνους του τοκετου και τις ωδυνες-συσπάσεις όταν είχαμε την ατυχια  πέρσι, σκέφτομαι να το παλέψω χωρις αναλγησία. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρω ότι αξίζει και στο τέλος θα πάρω αγκαλιά το μωράκι μου! 

Θα έχω βέβαια  stand by τον αναισθησιολογο, ποτε δεν ξέρεις!

Έλα, σκέψου πως θα διατηρήσεις και τα κιλά σε πολύ καλό επίπεδο με την διατροφή! Όσο για τα τρυπηματα, στέλνω αγωνιστικους χαιρετισμούς, κάνω ενέσεις στην κοιλια από την 12η εβδομάδα!!! Θα τα καταφέρεις, ειμαστε πολυ πολυ δυνατές! Ολα για τα μωράκια μας! 

Πως είναι τελικά ο υπέρηχος doppler; τι εξετάζει; μόνο την αύξηση βάρους και την αιμάτωση; είναι γενικά μεγάλος υπέρηχος σαν την αυχενική και τον Β επιπέδου; τον κάνει ο γυναικολόγος μας ή εμβρυομητρικος πάλι; 

Καλησπέρα,

Το κάνει ο εμβρυομητρικός είναι κανένα μισαωρο....εάν το μωρό είναι σε καλή θέση...κυρίως αρτηρίες κοιτάει, πλακούντας grade και αμνιακο....φυσικά κιλά και ηλικία. Μια χαρά είναι.

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Ποιο μηχάνημα πήρες; Ρε παιδιά, νιώθω ότι το κάνω λάθος… Είναι δυνατόν σήμερα το πρωί το ζάχαρο μου να ήταν 73; Στο διαγνωστικό με μέτρησαν πρωί πρωί 94 τις προάλλες στην καμπύλη… πως γίνεται αυτό; 

Ναι με το μηχάνημα που τσιμπιέσαι… Ο εφιάλτης μου είναι αυτό το τρύπημα με ανατριχιάζει 

Την ημέρα πριν την καμπύλη είχες κάνει 2 κυρια γεύματα με σύνθετο υδατανθρακα; Μήπως έχεις απλά κάποια μικρή αντίσταση στην ινσουλίνη; πάντως και στο εργαστήριο που πήγα εγώ, στην νηστεία 100 ή 110 ήταν το όριο, μόνο η δεύτερη τιμή σου θα ήταν εκτός σύμφωνα με το χαρτί μου.. επίσης, μπορεί αν έχεις ήδη αλλάξει τη διατροφή σου να αποτυπώνεται αυτό στον έλεγχο. Καλό είναι που βγαίνει εντός φυσικά τιμών! Αυτό είναι και το ζητούμενο! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Sisii είπε:

To 73 δεν είναι κάτω από το όριο; 

7 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Μπα δεν νομίζω να είναι από το ποδήλατο μην το σκέφτεσαι καν! Είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια άλλες μέρες είναι πιο ήσυχο άλλες πιο ενεργητικό. Φυσικά όμως καλά κάνεις και ανησυχείς και εγώ θα ανησυχούσα είναι στη φύση μας να τα προστατεύουμε τα μικρούλια ακόμα και από την κοιλίτσα! Θα δεις όμως όλα καλά θα είναι την Δευτέρα! 

Δε θα το σκέφτομαι γιατί όσο το σκέφτομαι πιο πολύ αγχώνομαι!! Αύριο ισως είναι πιο ζωηρό!! Περιμένω να έρθει η Δευτέρα πως κ πως ευτυχως έβαλα το ραντεβού μου το μεσημέρι να μη περιμένω ως αργά το απόγευμα!! 

7 ώρες πρίν, Freedom1998 είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Να σου πω την αλήθεια το ένιωσα κι εγώ αυτό πριν λίγες μέρες. Ήταν πόλις ήρεμος ο μπέμπης, τον ένιωθα μεν αλλά ήταν πιο ήρεμες οι κινήσεις του. Τις επόμενες μέρες όμως πάρτυ. Δεν έχω εμπειρία από δεύτερη εγκυμοσύνη απλά νομίζω ότι έχει γυρίσει το μωρό. Κλωτσαει συνεχώς πάνω (προς το στήθος μου δηλαδή) και πλάγια στα πλευρά. Οι κινήσεις του επίσης έχουν αλλάξει. Είναι πιο έντονες. Η κοιλιά μου κάνει κύματα, σηκώνεται εξωγκωμα γιατί πιέζει το μωρό. Και θεωρώ ότι έχει γυρίσει. Επίσης επειδή μετράω τη κοιλιά μου, σε μια βδομάδα μεγάλωσε 3,5 εκατοστά. Απίστευτο!

3.5εκ;;;; Πωπω!! Άσε να τη μετρήσω κ εγώ αύριο κ ξανά σε μια εβδομάδα να δω!! Ελπίζω αύριο να είναι πιο ζωηρός!! Κ εγώ νομίζω άλλαξε θέση γιατί το νιώθω κ εγώ κάτω από το στήθος κ στο πλευρό κ να πω την αλήθεια είναι λίγο ενοχλητικό γιατί με γαργαλάει χαχαχα

πρίν από 42 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

To 73 δεν είναι κάτω από το όριο; 

Δε θα το σκέφτομαι γιατί όσο το σκέφτομαι πιο πολύ αγχώνομαι!! Αύριο ισως είναι πιο ζωηρό!! Περιμένω να έρθει η Δευτέρα πως κ πως ευτυχως έβαλα το ραντεβού μου το μεσημέρι να μη περιμένω ως αργά το απόγευμα!! 

3.5εκ;;;; Πωπω!! Άσε να τη μετρήσω κ εγώ αύριο κ ξανά σε μια εβδομάδα να δω!! Ελπίζω αύριο να είναι πιο ζωηρός!! Κ εγώ νομίζω άλλαξε θέση γιατί το νιώθω κ εγώ κάτω από το στήθος κ στο πλευρό κ να πω την αλήθεια είναι λίγο ενοχλητικό γιατί με γαργαλάει χαχαχα

Έτσι ακριβώς κάνω κι εγώ κορίτσι μου. Μετράω τη κοιλίτσα σε συγκεκριμένο σημείο, λίγο πάνω από τον αφαλό,  σημειώνω εκατοστά, ώρα και ημερομηνία. Σε μια βδομάδα ξανά μετράω, την ίδια ώρα, για να μην έχω απόκλιση χαχαχ. Απλά σοκ ούτε εγώ το πίστευα. Μου φάνηκε μεγάλη διαφορά.

Ναι όντως είναι λίγο ενοχλητικό κάποιες φορές. Ή που πιέζει πολύ και τσιτωνει η κοιλιά ή που σε γαργαλαει. Αυτό είναι το θαύμα και είμαστε τυχερές που το ζούμε :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...