Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Wish_soon είπε:

Κορίτσια σε ποια εβδομάδα κάνατε την εξέταση για το διαβήτη κύησης ; Εμένα μου είπε στις 26 εβδομάδες να πάω να τη κάνω ..

Στην 26η εβδομάδα αυστηρά γίνεται. Έτσι μου είπαν. Ούτε πιο πριν ούτε πιο μετά. Εγώ την έκανα 26η + 4

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, evaki23 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.  Και εγώ έτσι είμαι όταν δεν την νιώθω.

Έχεις δοκιμάσει να ξαπλώσεις να βάλεις λίγη μουσική;

Επιπλέον λίγη μαύρη σοκολάτα θα βοηθούσε.

Τα δοκίμασες?

Ναι το δοκίμασα έφαγα λίγο μαύρη σοκολατα κ οντως κινήθηκε ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ 

4 ώρες πρίν, Wish_soon είπε:

Α μαζί είμαστε σχεδόν εγώ είμαι 25+1 σήμερα 

Καλημερα δοκίμασες να ξάπλωσεις ή να φας κάτι γλυκό όπως λέει και το @evaki23 ; Η μπορεί να έχει γυρίσει κάπως αλλιώς και να μη τη καταλαβαίνεις ..

Ναι ναι έφαγα σοκολατα μαύρη και κινήθηκε λιγάκι τουλάχιστο το ένιωσα!! 

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλημέρα κ από εμένα και την πιτσιποπινα μου 

Πάω αύριο για την καμπύλη ζαχάρου κ εγώ 

Ελπίζω να πάνε όλα καλά 

Κατά τα άλλα έχω πάρει κ εγώ μερικά πράγματακια φορμακια ,φανελάκια Γαντακια σκουφάκια αλλά ακόμα δε τα έχω πλύνει περιμένω να φέρω τη συρταριερα πρώτα μάλλον τον άλλο μήνα θα τα πλύνω. 

Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός να την πάρω στην αγκαλιά μου... 

Με γω δυο μέρες μετά τον υπέρηχο την ένιωθα ελάχιστα 

Αλλά από χθες κάνει πάλι πάρτι 

Φυσιολογικό είναι μην αγχώνεσαι 

Καλή επιτυχία :) 

• Μου αρέσει 1

On 9/9/2022 at 8:28 ΜΜ, evaki23 είπε:

Πόσο γεννήθηκε? Γιατί και εγώ με μονηρης οφθαλικη μπορεί να μην παίρνει προς το τέλος...

Εμένα γεννήθηκε 2500 αλλά είχε σταματήσει κάπου 33-34 εβδομάδες δεν θυμάμαι ακριβώς.

On 9/9/2022 at 10:00 ΜΜ, marpi91 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ είμαι για 22 /12 στο Ρέα! Στις γυναικολογικες επεμβάσεις σε 2κλινο δεν είχαμε παραβαν,  τώρα αν έχουν σε περίπτωση τοκετου δεν γνωρίζω! Μπορούμε να ρωτήσουμε πάντως, να κάνουμε ένα τηλεφώνημα 

Καλησπέρα! Εγώ αν θυμάσαι είχα ένα θέμα με την tsh μου που είχε διπλασιαστεί και στο διάστημα εκείνο μέχρι να επανέλθει έβαλα 3 κιλά. Έκτοτε παίρνω και χάνω συνεχώς 500 γραμμάρια, αλλά τώρα νομίζω θα πάρω πάλι λίγο, δεν μπορεί! Να πω ότι η εγκυμοσύνη με βρήκε με ήδη πολλά παραπάνω κιλά από το "φυσιολογικό" μου βάρος, και ο γιατρός μου έδωσε περιθώριο 12 κιλά. 6 έχω έως τώρα, αλλά λογικά μόλις μπω στον 7ο από βδομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ας πάρω και 15, δεν με απασχολεί, αρκεί να είναι καλά το μπεμπίνι! Μασουλάω ΟΛΗ ΜΕΡΑ καρότα, αγγούρια και φρούτα προκειμένου να μην τρώω αηδίες. Άλλη η ποιότητα των κιλών από burger και τούρτες και άλλη από φρούτα και λαχανικά! 

Κι εγώ είχα παραπάνω κιλά για αυτό έχω φρικαρει. Νου είχαν μείνει και λίγα από το πρώτο παιδάκι. Αλλά έχω ξεκινήσει και προσέχω γιατί κι εγώ τώρα το καλοκαίρι έτρωγα λίγο ανθυγιεινα.

On 10/9/2022 at 12:27 ΠΜ, Sisii είπε:

Κορίτσια έχει λίγες μέρες που με πιάνει κάτι ανάμεσα στο στέρνο σαν κάψιμο λες και κάποιος έχει ανάψει φωτιά και καίγομαι. Είναι καούρα αυτό; 

Ναι κορίτσι μου αυτό ειναι καούρα. Στο πρώτο μου παιδάκι είχε ξεκινήσει κάπου στον 7ο και είχε κρατήσει μέχρι τέλος. Εμένα προσωπικά ότι συμβουλές μου είχαν δώσει δεν με είχε βοηθήσει τίποτα.

On 10/9/2022 at 4:33 ΜΜ, Sisii είπε:

Έχω ένα άγχος με τα ρούχα. Να τα ξεκινήσω όλα από 56cm και μετά; Με έχουν μπερδέψει. τα νεογέννητα του Ζάρα(0-1) πχ είναι 56cm ενώ του H&M 50cm. Ποσο να τα πάρω εσείς που ξέρετε και από προηγούμενο μωρο; Έχω πνιγεί :wacko:

Μην πάρεις κανένα για νεογέννητο κορίτσι μου! Τα περισσότερα μωρά γεννιούνται πάνω από 50 πόντους και τον πρώτο μήνα παίρνουν απότομα ύψος. Δηλαδή κι αυτά που είναι 56 πολύ πιθανό να μην τα βάλει το μωρό ούτε δύο εβδομάδες.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, Freedom1998 είπε:

Στην 26η εβδομάδα αυστηρά γίνεται. Έτσι μου είπαν. Ούτε πιο πριν ούτε πιο μετά. Εγώ την έκανα 26η + 4

Δεν ισχύει αυτό...έχει ένα φάσμα εβδομαδων.

Ότι σου πει ο γιατρός σου βασικά. Είναι ο μόνος που ξερει

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια να σας ρωτήσω καρότσι , καθισματάκι αυτοκινήτου κτλ τα έχετε πάρει από τώρα ; Εμείς έχουμε καταλήξει αλλά δε τα έχουμε παραγγείλει ακόμα μου φαίνεται λίγο νωρίς 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Wish_soon είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω καρότσι , καθισματάκι αυτοκινήτου κτλ τα έχετε πάρει από τώρα ; Εμείς έχουμε καταλήξει αλλά δε τα έχουμε παραγγείλει ακόμα μου φαίνεται λίγο νωρίς 

Νομίζω να το παραγγείλεις γιατί αν δεν έχουν κ στοκ κ πρέπει να παραγγείλουν μπορεί να κάνουν κ 2-3 μηνες να έρθουν! Κ εκτός από αυτό μπορεί να ακριβύνουνε  

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Wish_soon είπε:

Βασικά δυστυχώς θα ακριβυνουν ΟΛΑ. Μπορείς να τα παραγγείλεις και να έρθουν οπότε τους πεις...φαντάσου εγώ παρήγγειλα Αύγουστο και θα έρθουν Νοέμβριο 

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια 

Ερώτηση έχουν αναστατωθεί κ εσάς λίγο οι εξετάσεις;; Ή είναι όλες στα φυσιολογικά πλαίσια 

Εννοώ λευκά , λεμφοκύτταρα και τέτοια 

Η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν 73 175 129

Πως τα βλέπετε;;

6 ώρες πρίν, evaki23 είπε:

Ακούσατε για το επίδομα του ΟΑΕΔ που θα πάει από 6 σε 9 μήνες?

Καλησπέρα. Τι είναι αυτό το επίδομα;; Πετάγομαι από τις μανούλες Φεβρουαρίου

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, evaki23 είπε:

Ακούσατε για το επίδομα του ΟΑΕΔ που θα πάει από 6 σε 9 μήνες?

Τι εννοείς?! Που το άκουσες? Πολύ ενδιαφέρον!!! 

Καλησπέρα σε όλες τις κυρίες.. Εμείς συνεχίζουμε το μπαράζ γκαντεμιάς. Ήμουν μια βδομάδα νοσοκομείο, με σαλμονέλα, κλωστριδιο difficile και την Παρασκευή, μέσα στο νοσοκομείο, κόλλησα και κοβιντ.. Εντάξει, σήμερα γύρισα σπίτι και περιμένω τους εξωγήινους! 

Εγώ είχα γύρω στα τρία κιλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, που ήθελα να τα χάσω. Μετά, στο πρώτο τρίμηνο, έχασα γύρω στα τρία κιλά και με το που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο, έβαλα περίπου τρία. Οπότε ήμουν στα ίδια. Στο τέλος του 5ου μήνα, έβαλα άλλο ένα κιλό περίπου, το οποίο πολύ πιθανά να το έχασα αυτή τη βδομάδα στο νοσοκομείο, μιας και έτρωγα μόνο λαπα, δύο φορές την ημέρα. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα βάλει δώδεκα κιλά. Τα πρώτα δέκα στα πρώτα δύο τρίμηνα. Μετά την καμπύλη ζαχάρου, με είδαν οι γιατροί και μου απαγόρευσαν σφολιάτες και γλυκά. Μόλις σταμάτησα αυτά, σταμάτησα και τα περιττά κιλά. 

Από εκεί και πέρα, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μόνο οι γιατροί μας, που έχουν εικόνα και ευθύνη για μας, μπορούν να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε. Εμένα η μικρή μου, αυτή τη φορά έχει καλύτερο βάρος από την προηγούμενη και ας μην έχω βάλει τόσα κιλά. Έχει να κάνει με τόσες διαφορετικές παραμέτρους, που ούτε μπορούμε να φανταστούμε. Μόνο οι γιατροί μας ξέρουν. Εμείς απλά θα κάνουμε το καλύτερο για τα σποράκια μας! 

Οι εξετάσεις μας επίσης είναι κάτι που αλλάζει πολύ και μόνο ο γιατρός μπορεί να μας εξηγήσει τι γίνεται! Όσο δεν μας βάζουν χέρι, όλα πάνε καλά!!! 

Εγώ πάντως μόλις μπορέσω, θέλω να τσακισω ένα τσουρέκι με μερεντα κι ας απαγορεύεται!!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Ellidr είπε:

Βρε κορίτσια 

Ερώτηση έχουν αναστατωθεί κ εσάς λίγο οι εξετάσεις;; Ή είναι όλες στα φυσιολογικά πλαίσια 

Εννοώ λευκά , λεμφοκύτταρα και τέτοια 

Η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν 73 175 129

Πως τα βλέπετε;;

Τα λευκά είναι πάντα αυξημενα στην εγκυμοσύνη! Κι εμένα έτσι είναι. Οι τιμές της καμπύλης σου θεωρούνται εντός φυσιολογικων πλαισίων,  ο γιατρός σου θα στο επιβεβαιώσει λογικά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , marpi91 είπε:

Τα λευκά είναι πάντα αυξημενα στην εγκυμοσύνη! Κι εμένα έτσι είναι. Οι τιμές της καμπύλης σου θεωρούνται εντός φυσιολογικων πλαισίων,  ο γιατρός σου θα στο επιβεβαιώσει λογικά! 

Σ ευχαριστώ πολύ 

Τώρα περιμένω να μου απαντήσει 

πρίν από 42 λεπτά , Irenesirene είπε:

Τι εννοείς?! Που το άκουσες? Πολύ ενδιαφέρον!!! 

Καλησπέρα σε όλες τις κυρίες.. Εμείς συνεχίζουμε το μπαράζ γκαντεμιάς. Ήμουν μια βδομάδα νοσοκομείο, με σαλμονέλα, κλωστριδιο difficile και την Παρασκευή, μέσα στο νοσοκομείο, κόλλησα και κοβιντ.. Εντάξει, σήμερα γύρισα σπίτι και περιμένω τους εξωγήινους! 

Εγώ είχα γύρω στα τρία κιλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, που ήθελα να τα χάσω. Μετά, στο πρώτο τρίμηνο, έχασα γύρω στα τρία κιλά και με το που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο, έβαλα περίπου τρία. Οπότε ήμουν στα ίδια. Στο τέλος του 5ου μήνα, έβαλα άλλο ένα κιλό περίπου, το οποίο πολύ πιθανά να το έχασα αυτή τη βδομάδα στο νοσοκομείο, μιας και έτρωγα μόνο λαπα, δύο φορές την ημέρα. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα βάλει δώδεκα κιλά. Τα πρώτα δέκα στα πρώτα δύο τρίμηνα. Μετά την καμπύλη ζαχάρου, με είδαν οι γιατροί και μου απαγόρευσαν σφολιάτες και γλυκά. Μόλις σταμάτησα αυτά, σταμάτησα και τα περιττά κιλά. 

Από εκεί και πέρα, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μόνο οι γιατροί μας, που έχουν εικόνα και ευθύνη για μας, μπορούν να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε. Εμένα η μικρή μου, αυτή τη φορά έχει καλύτερο βάρος από την προηγούμενη και ας μην έχω βάλει τόσα κιλά. Έχει να κάνει με τόσες διαφορετικές παραμέτρους, που ούτε μπορούμε να φανταστούμε. Μόνο οι γιατροί μας ξέρουν. Εμείς απλά θα κάνουμε το καλύτερο για τα σποράκια μας! 

Οι εξετάσεις μας επίσης είναι κάτι που αλλάζει πολύ και μόνο ο γιατρός μπορεί να μας εξηγήσει τι γίνεται! Όσο δεν μας βάζουν χέρι, όλα πάνε καλά!!! 

Εγώ πάντως μόλις μπορέσω, θέλω να τσακισω ένα τσουρέκι με μερεντα κι ας απαγορεύεται!!! 

Πωπω πόση γκαντεμιά!! Να πας να σε ξεματιάσουν! Εύχομαι να είναι το τελευταίο που περνάς!!

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα κιλά! εγώ τρώω υγιηνα κ ήδη μπήκαν χωρις να το καταλάβω! 5.5 κιλά περίπου! Μακάρι αλλά έτσι είναι μου είπαν πολλες διαιτολόγοι που ρωτάω στη δουλεια! Είναι κ το μωράκι, είναι κ η μήτρα, είναι κ η κατακράτηση! Αλλά οσο πιο υγειηνα τρωμε τότε τόσο πιο εύκολα θα χαθούν μετά δεν θα είναι περιττές θερμίδες άρα περιττα κιλά! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Καλησπέρα. Τι είναι αυτό το επίδομα;; Πετάγομαι από τις μανούλες Φεβρουαρίου

Μετά τους 4 μήνες που παίρνεις υποχρεωτικά από την δουλειά σου μπορείς να αιτηθεις για ακόμη 6 μήνες απλά θα πληρώνεσαι εξ ολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ τον κατώτατο μισθό. Με την αλλαγή αυτή αντί για 6 πας στους 9.

@Irenesirene πω πω πραγματικα απίστευτο ποσα εχεις τραβηξει....περαστικα να ειναι ολα!

ο Μητσοτάκης το είπε στην ΔΕΘ. Και μάλιστα με άμεση εφαρμογή.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...