Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Sisii είπε:

Ανάλογα πως το εννοείς το όλη μέρα. Εγώ προσωπικά λέω ότι το νιώθω «όλη μέρα» γιατί κλωτσάει πολλές φορές μέσα στην ώρα και έντονα. Αλλά δεν το νιώθω και κάθε λεπτό. Σίγουρα πολύ πιο συχνά και έντονα από παλιά. Είναι κ ανάλογα σε ποιο σημείο έχει κάτσει νομίζω και κατά ποσο είσαι ήρεμη μέσα στην μέρα. Δηλαδή Όταν κάνω δουλειές και κινούμαι δεν το καταλαβαίνω, όταν κάθομαι και χαλαρώνω(που εγώ το κάνω συνέχεια) ξεκινάει να κλωτσάει. 

Τα ψυχολογικα μου μεσα...την ακούω το πρωι όλα καλα δεν την ακούω το μεσημερι άγχος....δεν ξερω πως θα την βγαλω μεχρι τον Δεκεμβρη....τα ψυχοφάρμακα θα τα χρειαστώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, evaki23 είπε:

Τα ψυχολογικα μου μεσα...την ακούω το πρωι όλα καλα δεν την ακούω το μεσημερι άγχος....δεν ξερω πως θα την βγαλω μεχρι τον Δεκεμβρη....τα ψυχοφάρμακα θα τα χρειαστώ

Χαχαχα κ εγώ το νιώθω κάθε μέρα από λίγο! Σήμερα το πρωί πριν πάω δουλεια κ λίγο στη δουλεια! Ελπίζω να το νιωσω κ απόψε! Χθες δε το ένιωσα σχεδόν καθόλου κ αγχώθηκα! Τα ΣΚ το νιώθω πιο πολύ γιατί δεν είμαι δουλεια κ καθομαι πιο πολλες ώρες 

Κι εγώ το νοιώθω πολύ συχνά μέσα στη μέρα αλλά όχι και συνέχεια. Σκεφτείτε κορίτσια ότι τώρα τα μωρά μας τις περισσότερες ώρες κοιμούνται! Μην ανησυχείτε!  Επίσης ανάλογα τη θέση που είναι πχ μπορεί μια μέρα να είναι γυρισμένο να κοιτάει προς τα μέσα στην κοιλιά και να κινείται αλλά να μην το πολυ καταλαβαίνουμε.. 

kJQgp2.png

7 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Νομίζω 12-13 κιλά είναι ιδανικά.  Αν τρέφεσαι υγιεινά νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το μωρό. Αυτό που δεν θέλουμε είναι η ανθυγιεινή διατροφή γιατί δημιουργεί και θέμα με διαβήτη κλπ. Οπότε αν τα κιλά αυτά είναι από υγιεινή διατροφή δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ στο γιο μου πήρα 13 και πρόσεχα σε υπερβολικό βαθμό. Τελικά είχε θέμα και ήταν έμβρυο iugr αλλά ο γιατρός ποτέ δεν μου είπε ότι έφταιγε ότι πρόσεχα πολύ και δεν έτρωγα πολύ. Από ότι αποδείχτηκε έφταιγε ο πλακούντας που γέρασε πρόωρα. Δεν νομίζω οπότε να παίζει ρόλο!

Να πω την αλήθεια κ εγώ προσέχω σε υπερβολικό βαθμό γιατί δεν θέλω να βάλω πολύ βάρος γιατί θα έχω κ τον γάμο κ ξέρω ότι τον πρώτο καιρό με το μωρό θα είναι δύσκολο να ξανά βρω την φόρμα μου! Κ θέλω όσο πιο λίγα για να μπορώ να τα χάσω ως το γάμο! Κ εγώ πιστεύω 12-13 είναι τα ιδανικά κ για εμας κ για το μωράκι μας! Εσένα στο πρώτο μωρό έδειχνε χαμηλό βάρος από τέτοια ηλικία κύησης; 

πρίν από 39 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Να πω την αλήθεια κ εγώ προσέχω σε υπερβολικό βαθμό γιατί δεν θέλω να βάλω πολύ βάρος γιατί θα έχω κ τον γάμο κ ξέρω ότι τον πρώτο καιρό με το μωρό θα είναι δύσκολο να ξανά βρω την φόρμα μου! Κ θέλω όσο πιο λίγα για να μπορώ να τα χάσω ως το γάμο! Κ εγώ πιστεύω 12-13 είναι τα ιδανικά κ για εμας κ για το μωράκι μας! Εσένα στο πρώτο μωρό έδειχνε χαμηλό βάρος από τέτοια ηλικία κύησης; 

Είχε αρχίσει από νωρίς και στις μετρήσεις της κοιλιάς έδειχνε πάντα λιγότερο απο όσο πρέπει απλά σαν σύνολο μετά έβγαινε ok. Έπειτα με τον καιρό και σε κάθε υπερήχο που είχαμε πρόβλημα με την κοιλιά έπαιρνε όλο και λιγότερο βάρος ωσπου 35+36 εβδομάδες δεν πήρε καθόλου.

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Είχε αρχίσει από νωρίς και στις μετρήσεις της κοιλιάς έδειχνε πάντα λιγότερο απο όσο πρέπει απλά σαν σύνολο μετά έβγαινε ok. Έπειτα με τον καιρό και σε κάθε υπερήχο που είχαμε πρόβλημα με την κοιλιά έπαιρνε όλο και λιγότερο βάρος ωσπου 35+36 εβδομάδες δεν πήρε καθόλου.

Πόσο γεννήθηκε? Γιατί και εγώ με μονηρης οφθαλικη μπορεί να μην παίρνει προς το τέλος...

On 6/9/2022 at 3:38 ΜΜ, Sisii είπε:

Ναι μωρέ όλα θα τα γίνουν! Να σε ρωτήσω εσυ που το έχεις παραλάβει ήδη το καρότσι, το στρώμα του πορτ μπεμπε βγαίνει; Γιατί λέω να παραγγειλω κ ένα στρώμα ξεχωριστό να κοιμάται και να έχει το στρώμα του καροτσιου μόνο για την βόλτα.

Επισης ρε παιδιά, τα νεογέννητα με τι τα σκεπάζουν το χειμώνα που θα γεννηθούν τα δικά μας; Εχω στην λίστα να του πάρω μια δυο μαλλινεσ Κουβέρτες αλλά κουβέρτα διάβασα ότι είναι επικίνδυνο να έχουν στην αρχή. Να πάρω υπνόσακο; 

Το έχω στο κουτί για να μην σκονίζεται, αλλά μιας που ειναι εξ ολοκλήρου πλενόμενα όλα, φαντάζομαι πως το welcome pad θα αφαιρείται! 

Εγω εχω πάρει κουβερτακι τύπου mink αλλά βολεύουν και οι υπνοσακοι πολυ. Έχουν βαθμούς όμως! Πρέπει να κοιτάξεις τι θερμοκρασία σκοπεύεις να έχεις στον χώρο που θα κοιμάται και βάσει αυτής να πάρεις τον κατάλληλο. Δεν πρέπει να ζεσταίνονται πάρα πολύ!

πρίν από 6 λεπτά , marpi91 είπε:

Το έχω στο κουτί για να μην σκονίζεται, αλλά μιας που ειναι εξ ολοκλήρου πλενόμενα όλα, φαντάζομαι πως το welcome pad θα αφαιρείται! 

Εγω εχω πάρει κουβερτακι τύπου mink αλλά βολεύουν και οι υπνοσακοι πολυ. Έχουν βαθμούς όμως! Πρέπει να κοιτάξεις τι θερμοκρασία σκοπεύεις να έχεις στον χώρο που θα κοιμάται και βάσει αυτής να πάρεις τον κατάλληλο. Δεν πρέπει να ζεσταίνονται πάρα πολύ!

Άγνωστη η θερμοκρασία που θα υπάρχει στο σπίτι γιατί δεν ξέρουμε και αν θα έχουμε φυσικό αέριο φέτος… άλλο πάλι κ αυτό :lol:

Παράθεση

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

On 7/9/2022 at 10:04 ΜΜ, lazy_bee είπε:

γειά σας! γενναω 22 /12 στο ρεα! κάποια άλλη για εκεί? να ρωτήσω ξέρετε τι παίζει με ιδιωτικοτητα σε δίκλινα τρίκλινα? έχει παραβαν και τετοια η είσαι εκτεθειμένη όλη την ώρα? 

Καλησπέρα! Εγώ είμαι για 22 /12 στο Ρέα! Στις γυναικολογικες επεμβάσεις σε 2κλινο δεν είχαμε παραβαν,  τώρα αν έχουν σε περίπτωση τοκετου δεν γνωρίζω! Μπορούμε να ρωτήσουμε πάντως, να κάνουμε ένα τηλεφώνημα 

15 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Λοιπόν θέμα κιλά!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει μονο 13.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη βλέπω να ξεφεύγω. Ενώ τα πήγαινα καλά μέχρι τον Αύγουστο και είχα πάρει μόνο 3 μετά τις διακοπές και μέχρι σήμερα μέσα σε ένα μήνα πήρα 5 κιλά. Δεν νομίζω όμως βρε κορίτσια ότι τρώω πολύ παραπάνω. Βέβαια πεινάω συνέχεια. Σύνολο 8 κιλά λοιπόν και κοντεύω να κλείσω 26 εβδομάδων 

Νομίζω θα ξεφύγω σε αυτή την εγκυμοσύνη! Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που δεν έχετε ξεφύγει τι τρώτε; 

Καλησπέρα! Εγώ αν θυμάσαι είχα ένα θέμα με την tsh μου που είχε διπλασιαστεί και στο διάστημα εκείνο μέχρι να επανέλθει έβαλα 3 κιλά. Έκτοτε παίρνω και χάνω συνεχώς 500 γραμμάρια, αλλά τώρα νομίζω θα πάρω πάλι λίγο, δεν μπορεί! Να πω ότι η εγκυμοσύνη με βρήκε με ήδη πολλά παραπάνω κιλά από το "φυσιολογικό" μου βάρος, και ο γιατρός μου έδωσε περιθώριο 12 κιλά. 6 έχω έως τώρα, αλλά λογικά μόλις μπω στον 7ο από βδομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ας πάρω και 15, δεν με απασχολεί, αρκεί να είναι καλά το μπεμπίνι! Μασουλάω ΟΛΗ ΜΕΡΑ καρότα, αγγούρια και φρούτα προκειμένου να μην τρώω αηδίες. Άλλη η ποιότητα των κιλών από burger και τούρτες και άλλη από φρούτα και λαχανικά! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, marpi91 said:

Καλησπέρα! Εγώ είμαι για 22 /12 στο Ρέα! Στις γυναικολογικες επεμβάσεις σε 2κλινο δεν είχαμε παραβαν,  τώρα αν έχουν σε περίπτωση τοκετου δεν γνωρίζω! Μπορούμε να ρωτήσουμε πάντως, να κάνουμε ένα τηλεφώνημα 

Καλησπέρα! Εγώ αν θυμάσαι είχα ένα θέμα με την tsh μου που είχε διπλασιαστεί και στο διάστημα εκείνο μέχρι να επανέλθει έβαλα 3 κιλά. Έκτοτε παίρνω και χάνω συνεχώς 500 γραμμάρια, αλλά τώρα νομίζω θα πάρω πάλι λίγο, δεν μπορεί! Να πω ότι η εγκυμοσύνη με βρήκε με ήδη πολλά παραπάνω κιλά από το "φυσιολογικό" μου βάρος, και ο γιατρός μου έδωσε περιθώριο 12 κιλά. 6 έχω έως τώρα, αλλά λογικά μόλις μπω στον 7ο από βδομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ας πάρω και 15, δεν με απασχολεί, αρκεί να είναι καλά το μπεμπίνι! Μασουλάω ΟΛΗ ΜΕΡΑ καρότα, αγγούρια και φρούτα προκειμένου να μην τρώω αηδίες. Άλλη η ποιότητα των κιλών από burger και τούρτες και άλλη από φρούτα και λαχανικά! 

δεν ξερω αν το ανέφερα και εγω για 22 είμαι! οκ οποία πάρει πρώτη ενημερώνει.! 

15 hours ago, Rafaela_123 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Κ εγώ σε ένα μήνα έβαλα 5 κιλά στον από 4ο ως  5ο μήνα ! Ήταν τα πρώτα κιλά που έβαλα είμαι +5 δλδ! Δεν ξέρω ούτε κ εγώ πως μπήκαν επειδή τρώω οπως έτρωγα πάντα! Εμένα δεν άνοιξε η όρεξη μου! Αλλά πιστεύω μπαίνουν πολύ εύκολα στην εγκυμοσύνη κ λόγο κατακράτησης! Η διαταιολογος μου είπε θελουμε τουλάχιστον 9 ως να γεννήσω για να βγει κ το βάρος του μωρού φυσιολογικό! Θα πάω κ στη γιατρο την επόμενη εβδομάδα θα με ζυγίζει κ αυτή αν κ η ζυγαριά της πάντα με έδειχνε παρά πάνω 1 κιλό! Όποτε θα δείξει +4 αντί +5 (εκτός κ αν βάλω ως να πάω) 

στην Κελετζιαν πας και εσυ?

Διαφημίσεις

On 9/9/2022 at 7:11 AM, Hope.2019 said:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Λοιπόν θέμα κιλά!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει μονο 13.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη βλέπω να ξεφεύγω. Ενώ τα πήγαινα καλά μέχρι τον Αύγουστο και είχα πάρει μόνο 3 μετά τις διακοπές και μέχρι σήμερα μέσα σε ένα μήνα πήρα 5 κιλά. Δεν νομίζω όμως βρε κορίτσια ότι τρώω πολύ παραπάνω. Βέβαια πεινάω συνέχεια. Σύνολο 8 κιλά λοιπόν και κοντεύω να κλείσω 26 εβδομάδων 

Νομίζω θα ξεφύγω σε αυτή την εγκυμοσύνη! Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που δεν έχετε ξεφύγει τι τρώτε; 

Εγώ μέχρι την 22η εβδομάδα είχα βάλει μόνο 3 kg τώρα που είμαι στην 25η  σύνολο είμαι στα +5 kg . Έβαλα δηλαδή σε λιγότερο από 1 μήνα 2 κιλά .  Και γώ απορώ πως μπαίνουν τα άτιμα γιατί δεν τρώω  χαζομάρες. Μπορεί μια φορά τη βδομάδα να φάμε απ έξω αλλά μέχρι εκεί. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι μέχρι 16kg είναι οκ αλλά δε θέλω να φτάσω εκεί . Το πρώτο καιρό περπατούσα και γώ 3 φορές τη βδομάδα για κανένα μισάωρο όποτε ίσως έπαιξε ρόλο και αυτό που δεν έβαζα. Μετά έπιασαν οι ζεστές και σταμάτησα . Τωρα που δροσίζει το βραδάκι σκέφτομαι και γώ να ξαναρχίσω μήπως σώσουμε τίποτα μέχρι να έρθει η ώρα η καλή να γεννήσω .

10 hours ago, Sisii said:

Κορίτσια έχει λίγες μέρες που με πιάνει κάτι ανάμεσα στο στέρνο σαν κάψιμο λες και κάποιος έχει ανάψει φωτιά και καίγομαι. Είναι καούρα αυτό; 

Ναι … να προσέξεις τι τροφές σε πειράζουν  και να τις αποφευγεις για να μη ταλαιπωρεισαι… επειδή με πιάνουν και μένα ξανά τώρα στο δεύτερο τρίμηνο ο γιατρός μου είπε ότι επειδή μεγαλώνει το μωρό μεγαλώνει η μήτρα και πιέζεται το στομάχι όποτε είναι φυσιολογικό ..

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️Έκανα την καμπύλη και περιμένω τα αποτελέσματα, πριν τις 12 μου είπαν θα είναι έτοιμα! Να φύγει κ αυτό το άγχος με πόνεσε η κοιλια μου με αυτό το πραγμα 

10 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Κορίτσια έχει λίγες μέρες που με πιάνει κάτι ανάμεσα στο στέρνο σαν κάψιμο λες και κάποιος έχει ανάψει φωτιά και καίγομαι. Είναι καούρα αυτό; 

Εμένα δε με πιανει η καούρα αλλά γεμίζει γρήγορα το στομάχι μου δλδ δεν τρώω τόσο πολύ όσο πριν να ήμουν εγκυος 

11 ώρες πρίν, lazy_bee είπε:

στην Κελετζιαν πας και εσυ?

Όχι εγώ είμαι από Κύπρο! :) 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου, επειδή υπαρχει μια ανησυχία με τα κιλά και το πόσο γρήγορα μπαίνουν, υπάρχουν πινακακια στο διαδίκτυο που δείχνουν πόσο ζυγίζουν τα όργανα κλπ στην εγκυμοσύνη. Ο όγκος του αίματος διπλασιαζεται. Ο πλακουντας από μόνος του μπορεί να φτάσει κοντά κιλό. Η κατακράτηση φαίνεται και αυτή στη ζυγαριά που αν το καλοσκεφτείς είναι απλά εγκλωβισμενο νεράκι! Συν ότι μέχρι το τέλος του 6ου - αρχές 7ου το μωράκι θα ζυγίζει και αυτο γυρω στο κιλό και μεχρι να γεννησουμε 3 με 4 κιλά! Το καθαρό λίπος που θα βάλουμε είναι γύρω στα 4 με 5 κιλά (με διατροφή σωστή) και αυτό είναι που πρέπει επί της ουσίας να χάσουμε μετά τον τοκετό! Το λίπος αυτό αποθηκεύεται για να μπορέσει το σώμα να έχει ενέργεια και να παράγει το πολύτιμο γάλα χωρίς να πέσουμε κάτω από την εξάντληση!!!

Ας χαρούμε την περίοδο που βιώνουμε και ας μην βάζουμε τόσο άγχος για τα 2 ή 3 κιλά παραπάνω! Με αγάπη τα λέω, και κυρίως για να τα ακούω και εγώ!!!

• Μου αρέσει 6

Βγήκαν τα αποτελέσματα μου της νηστείας είναι 82, μετά από μια ώρα 104 και μετά από 2 ώρες 93 

μια χαρά μου φαίνονται!! Επίσης όλα τα αλλά χαμηλά αιματοκρίτης, αιμοσφαιρινη ευτυχως που αρχισα από νωρις σίδηρο και έξτρα φυλλικό για να το προλάβουμε αλλά πάλι είναι χαμηλά…

Το τοξόπλασμα μου βγήκε -1 είναι φυσιολογικό ή έκαναν λάθος από το χημείο; Την προηγούμενη φορά ήταν 0,Κάτι 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...