Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι θα το δω 

Πριν τέσσερις μέρες τον ξεκίνησα το σίδηρο αλλά δε τα πάμε καλά άσε που είναι μασωμενο και είναι μια αηδία 

Θα δω και αύριο κ αν είναι θα τον πάρω 

Εγώ παίρνω πόσιμο και δεν με έχει πειράξει καθόλου στο έντερο παρόλο που γενικά έχω θέματα ευερέθιστου εντέρου στη ζωή μου.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εγώ παίρνω πόσιμο και δεν με έχει πειράξει καθόλου στο έντερο παρόλο που γενικά έχω θέματα ευερέθιστου εντέρου στη ζωή μου.

Σε χάπι δεν υπάρχει άραγε 

Τι να πω 

Σίγουρα πάντως θ αλλάξω το μασωμενο είναι μια αηδία 

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι θα το δω 

Πριν τέσσερις μέρες τον ξεκίνησα το σίδηρο αλλά δε τα πάμε καλά άσε που είναι μασωμενο και είναι μια αηδία 

Θα δω και αύριο κ αν είναι θα τον πάρω 

Ο σιδηρος τα προκαλει αυτα. Πες το στον γιατρο σου να σου το αλλαξει.

1 ώρα πρίν, Hope.2019 είπε:

Παρομοίως.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Τι να πω 

Υπάρχει το gynotardyferon που έχει και φιλικό μέσα. Στο πρώτο παιδί αυτό έπαιρνα. Τώρα μου δίνει πόσιμο σε μπουκαλάκι.

• Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

Καλησπέρα κορίτσια είχα ξανά γράψει για αυτό το θέμα είναι εδώ μέσα καμία με επιπωματικο πλακούντα και αυτή να μου πει αν γνωρίζει τπτ παραπάνω από δική της εμπειρία ;;

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Εγω παίρνω σε μορφή σκόνης που την λιώνω σε νερό και με ενοχλεί που και που. Του ειπα να μου το αλλάξει γιατί μου φαίνεται αηδία αλλά δεν ήθελε γιατί το συγκεκριμένο έχει μεγάλη περιεκτικότητα μέσα στο κάθε φακελάκι σκόνης και την χρειάζομαι λέει. Κάτι θα ξέρει παραπάνω οποτε δεν τον πίεσα 

12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Τι να πω 

Καλημέρα! Εγώ παιρνω σε χάπι το emacrit και δε με πείραξε ούτε δυσκοιλιότητα ούτε διάρροια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Έχετε νιώσει ολες το μωράκι σας;; 

Να σου πω 

Τώρα δυο μέρες νιώθω ώρες ώρες κάτι περίεργο δεξιά από τον αφαλό ειδικά όταν αλλάζω πλευρό αλλά δε ξέρω αν είναι το μωρό κάτι σαν σφηξιμο χωρίς πόνο

Καλημέρα κορίτσια! Βγήκε η nipt που είχα κάνει κ λέει χαμηλή πιθανότητα για τα σύνδρομα!Περιμένω να πάω την Πέμπτη στον γυναικολόγο να μ πει για σιγουριά!!

Η πλάκα είναι ότι στο φύλο λέει ότι δεν βρέθηκε το χρωμόσωμα Υ κ πιθανόν είναι κορίτσι, ενώ κ στην αυχενική μ είχαν πει μάλλον αγόρι κ ο γυναικολόγος μ 80%αγορι!!!

Αυτή η εξέταση είναι ακριβής για το φυλο;Ξέρει κάποια; 

Να αρχίσω να ονειρεύομαι ροζ;;:-D

πρίν από 55 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Έχετε νιώσει ολες το μωράκι σας;; 

Έχω αισθανθεί κάποια τακ τακ 2-3 εβδομάδες πριν. Το σκ ένιωσα αυτό το φτερούγισμα που λένε αλλά ίσα που...

Σε ποια εβδομάδα είσαι;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Maritsaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Βγήκε η nipt που είχα κάνει κ λέει χαμηλή πιθανότητα για τα σύνδρομα!Περιμένω να πάω την Πέμπτη στον γυναικολόγο να μ πει για σιγουριά!!

Η πλάκα είναι ότι στο φύλο λέει ότι δεν βρέθηκε το χρωμόσωμα Υ κ πιθανόν είναι κορίτσι, ενώ κ στην αυχενική μ είχαν πει μάλλον αγόρι κ ο γυναικολόγος μ 80%αγορι!!!

Έχω αισθανθεί κάποια τακ τακ 2-3 εβδομάδες πριν. Το σκ ένιωσα αυτό το φτερούγισμα που λένε αλλά ίσα που...

Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Τέλεια τα νέα σου! Ναι, δεν είναι σίγουρο το φύλο που σου λένε στην αυχενική πολλές φορές κάνουν λάθος! Συνήθως αργότερα φαίνεται με σιγουριά! Εμείς το είδαμε 16 εβδομάδων με σιγουριά ότι είναι κοριτσάκι πριν δεν φαινόταν σίγουρα. Στον επόμενο υπέρηχο που θα πας θα το δείτε με σιγουριά! Για τη nipt δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι αυτή είναι αξιόπιστη σε σχέση με το φύλο.

Εγώ το μωρό το ένιωσα καθαρά σαν κάτι απαλό να χτυπάει χαμηλά κοντά στον αφαλό περίπου εδώ και μια βδομάδα. Όταν ήμουν δηλαδή 17 εβδομάδων (2η εγκυμοσύνη). Νωρίτερα δεν νομίζω να κατάλαβα κάτι.

• Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Να σου πω 

Τώρα δυο μέρες νιώθω ώρες ώρες κάτι περίεργο δεξιά από τον αφαλό ειδικά όταν αλλάζω πλευρό αλλά δε ξέρω αν είναι το μωρό κάτι σαν σφηξιμο χωρίς πόνο

Κ εγώ χθες κάτι ένιωσα περίεργα κ δεν ξέρω άμα είναι το μωρό ή κάτι άλλο…

3 ώρες πρίν, Maritsaki είπε:

Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Έκανα κ εγώ νιπτ δεν την είδα την εξέταση την πήρε η γιατρος πρώτα κ απλά με ενημέρωσε ότι όλα είναι οκ! Κ ότι αναγράφεται κ το φύλο κ αν ήθελα να το μάθω…ξέρω ότι επειδή DNA ελέγχουν με αυτή την εξέταση σίγουρα είναι αξιόπιστη ενώ η αυχενική δεν είναι αξιόπιστο εχεις ένα 40% λαθος το λένε με πολύ επιφύλαξη οι γιατροί! Στην Αγγλία για παράδειγμα αν δεν γίνεις 20 εβδομαδες δεν σου λένε τι είναι για να μην κάνουν λαθος!! Αύριο θα είμαι 17 εβδομαδες αλλά οπως είπα κάτι ένιωσα χθες αλλά δεν είναι κ σίγουρο ότι είναι το μωρό κάτι σαν να μετακινήθηκε στιγμιαίο…

1 hour ago, Hope.2019 είπε:

Τέλεια τα νέα σου! Ναι, δεν είναι σίγουρο το φύλο που σου λένε στην αυχενική πολλές φορές κάνουν λάθος! Συνήθως αργότερα φαίνεται με σιγουριά! Εμείς το είδαμε 16 εβδομάδων με σιγουριά ότι είναι κοριτσάκι πριν δεν φαινόταν σίγουρα. Στον επόμενο υπέρηχο που θα πας θα το δείτε με σιγουριά! Για τη nipt δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι αυτή είναι αξιόπιστη σε σχέση με το φύλο.

Εγώ το μωρό το ένιωσα καθαρά σαν κάτι απαλό να χτυπάει χαμηλά κοντά στον αφαλό περίπου εδώ και μια βδομάδα. Όταν ήμουν δηλαδή 17 εβδομάδων (2η εγκυμοσύνη). Νωρίτερα δεν νομίζω να κατάλαβα κάτι.

Άρα από τώρα ισως κάτι καταλάβουμε…αύριο θα είμαι 17 εβδομαδες  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κ εγώ χθες κάτι ένιωσα περίεργα κ δεν ξέρω άμα είναι το μωρό ή κάτι άλλο…

Έκανα κ εγώ νιπτ δεν την είδα την εξέταση την πήρε η γιατρος πρώτα κ απλά με ενημέρωσε ότι όλα είναι οκ! Κ ότι αναγράφεται κ το φύλο κ αν ήθελα να το μάθω…ξέρω ότι επειδή DNA ελέγχουν με αυτή την εξέταση σίγουρα είναι αξιόπιστη ενώ η αυχενική δεν είναι αξιόπιστο εχεις ένα 40% λαθος το λένε με πολύ επιφύλαξη οι γιατροί! Στην Αγγλία για παράδειγμα αν δεν γίνεις 20 εβδομαδες δεν σου λένε τι είναι για να μην κάνουν λαθος!! Αύριο θα είμαι 17 εβδομαδες αλλά οπως είπα κάτι ένιωσα χθες αλλά δεν είναι κ σίγουρο ότι είναι το μωρό κάτι σαν να μετακινήθηκε στιγμιαίο…

Άρα από τώρα ισως κάτι καταλάβουμε…αύριο θα είμαι 17 εβδομαδες  

Ναι από εδώ και έπειτα είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις το μωρό! Εγώ και το πρώτο παιδάκι κάπου εκεί 16-17 το είχα νιώσει στην αρχή σαν να νοιώθω μπουρμπουλήθρες και έπειτα πιο δυνατά χτυπήματα. Τώρα δεν ένιωσα αυτές τις "μπουρμπουλήθρες" αλλά κατευθείαν σαν κάτι να κουνιέται ελαφρά.

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Ναι από εδώ και έπειτα είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις το μωρό! Εγώ και το πρώτο παιδάκι κάπου εκεί 16-17 το είχα νιώσει στην αρχή σαν να νοιώθω μπουρμπουλήθρες και έπειτα πιο δυνατά χτυπήματα. Τώρα δεν ένιωσα αυτές τις "μπουρμπουλήθρες" αλλά κατευθείαν σαν κάτι να κουνιέται ελαφρά.

Σε ευχαριστώ πολύ :) θα πας γιατρο εσυ πριν την β επιπέδου;; Εγώ όχι και αυτό περιμένω πως και πως να το νιωσω για να ξέρω ότι όλα είναι καλά εκεί μέσα 

Κορίτσια νομίζω ότι νιώθω το μωρό τώρα έχω ξαπλώσει από τις 9:00 κ νομίζω ότι το νιώθω από την μια άκρη της κοιλιάς ως την άλλη εκεί κάτω χαμηλά κ επίσης σε κάποια σημεία σταματά και κάνει καρούμπαλο αυτό είναι μωρό;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...