Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Δεκεμβριου 2022

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Rafaela_123 είπε:

Σε ευχαριστώ! Θα μιλήσω κ με τη γιατρο σήμερα που θα πάω και ανάλογα θα πράξω! Απλά ο χωρος εργασίας μου είναι επικίνδυνος…το ξέρω δεν επηρεάζει πλέον το κάτω αναπνευστικό…απλά σε αυτή την μετάλλαξη εχεις ψηλούς πυρετούς! 

Καταλαβαίνω τον φόβο σου… αλλά λόγο της δουλειας περισσότερο αγχώνομαι γιατί είναι αυξημένο το ρίσκο… συμφωνώ ότι είναι ψηλό αδύναμα κ για αυτό το λόγο είπα δεν θα κάνω Τετάρτη δόση κ να την κάνουν όσοι το χρειάζονται πραγματικά απλά όσοι κόλλησαν τώρα που ξέρω όλοι ηταν χαλια κ επειδή ειμαι εγκυος λεω ισως εγώ το περάσω ακόμα πιο χαλια…κ εγώ είχα σκεφτεί να κάνω το τεστ αντισωμάτων αλλά δεν είναι εντελώς έγκυρο αυτό το τεστ γιατί όταν κολλήσεις παράγονται κ αλλά αντισώματα δεν είναι μόνο αυτά π εχεις…αλλά μπορεί κ να κνω γι να δω τι παίζει μετά από τον Φεβρουαριο! Είχα κ εγώ πρησμένους λεμφαδένες αλλά όχι για πολύ για 1-2 εβδομαδες κ μετά περασε! Ενας γιατρος μου είπε ότι ότι η βιταμίνη D3 βοηθάει σε αυτό όταν είναι σε ψηλή δόση! Βέβαια τώρα εσυ σε εγκυμοσύνη δεν σου συστήνω να παρεις…

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα ρωτήσω κ τη γιατρο σήμερα που θα πάω και ανάλογα θα πραξω! Κ εγώ σκέφτηκα να το αφήσω για ποιο μετά π θα χειμωνιάσει θα είμαστε κ σε πιο κλειστούς χώρους π είναι πιο εύκολη η μετάδοση 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς τη γιατρό σου και εκείνη θα σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες, βάσει του δικού σου ιστορικού. Εκείνη ξέρει αν 2 μέρες με υψηλό πυρετό μπορούν να είναι πιο επικίνδυνες από τις πιθανές παρενέργειες ενός νέου ακόμα εμβολίου. Είναι και η εργασία σου τέτοια, που μπορεί να σου συστήσει εμβολιασμό οπωσδήποτε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Kορίτσια ο άντρας μου σήμερα βγήκε θετικός. Το έχουμε ξαναπερασει οποτε μενω σχετικα ψυχραιμη. Σιγουρα θα κολλησω γτ εχουμε κι ενα παιδι οποτε δεν γινεται να απομονωθει κ δεν εχει και νοημα.

Ωχ μωρέ θερίζει ο κοβιντ πάλι. Κι εμείς ακριβώς ίδια περίπτωση κόλλησε ο άντρας μου πριν 20 μέρες και μετά από τέσσερις μέρες βγήκα και εγώ και ο μικρός μου θετικοί. Μόνο εγώ το πέρασα βαριά και έκανε δύο εβδομάδες να περάσει! Εύχομαι να το περάσετε ελαφριά! Πάντως μην ανησυχείς ο γιατρός μου είπε ότι σχεδόν όλες οι έγκυες του κόλλησαν δεν υπάρχει πρόβλημα για το μωρό! Ούτε κι εμείς είχαμε απομονωθεί με ένα μικρό παιδί δεν υπήρχε νόημα!

kJQgp2.png

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Ωχ μωρέ θερίζει ο κοβιντ πάλι. Κι εμείς ακριβώς ίδια περίπτωση κόλλησε ο άντρας μου πριν 20 μέρες και μετά από τέσσερις μέρες βγήκα και εγώ και ο μικρός μου θετικοί. Μόνο εγώ το πέρασα βαριά και έκανε δύο εβδομάδες να περάσει! Εύχομαι να το περάσετε ελαφριά! Πάντως μην ανησυχείς ο γιατρός μου είπε ότι σχεδόν όλες οι έγκυες του κόλλησαν δεν υπάρχει πρόβλημα για το μωρό! Ούτε κι εμείς είχαμε απομονωθεί με ένα μικρό παιδί δεν υπήρχε νόημα!

Θυμαμαι ποσο ταλαιπωρηθηκες κοριτσι μου...πραγματικα ευχομαι να το περασουμε τσακ μπαμ γιατι την αλλη Παρασκευη εχουμε και μετακομιση κι εχω αγχωθει και με αυτο.

Βρε κοριτσια....θελω να φαω κλαμπ σαντουιτσ, δεν πρεπει ε?

πρίν από 37 λεπτά , Annie4 είπε:

Θυμαμαι ποσο ταλαιπωρηθηκες κοριτσι μου...πραγματικα ευχομαι να το περασουμε τσακ μπαμ γιατι την αλλη Παρασκευη εχουμε και μετακομιση κι εχω αγχωθει και με αυτο.

Αχ πιστεύω μέχρι την άλλη Παρασκευή να είστε αρνητικοί και να κάνετε με ηρεμία την μετακόμιση!

Φάε κορίτσι μου σιγά γιατί να μην φας; Φτιάξε σπιτικό και βάλε ότι υλικά θες να ξέρεις και τι είναι ! Εγώ πάντως έχω φάει και γενικά αν θέλω κάτι πιο ανθυγιεινό ας πούμε το φτιάχνω σπίτι και τρώω πιο ήρεμη!

Κορίτσια τελικά πόσα κοριτσάκια και πόσα αγοράκια έχουμε στην ομαδουλα μας; Το έχασα λίγο το μέτρημα! 

kJQgp2.png

11 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Αχ πιστεύω μέχρι την άλλη Παρασκευή να είστε αρνητικοί και να κάνετε με ηρεμία την μετακόμιση!

Φάε κορίτσι μου σιγά γιατί να μην φας; Φτιάξε σπιτικό και βάλε ότι υλικά θες να ξέρεις και τι είναι ! Εγώ πάντως έχω φάει και γενικά αν θέλω κάτι πιο ανθυγιεινό ας πούμε το φτιάχνω σπίτι και τρώω πιο ήρεμη!

Κορίτσια τελικά πόσα κοριτσάκια και πόσα αγοράκια έχουμε στην ομαδουλα μας; Το έχασα λίγο το μέτρημα! 

Ξερεις τι? Τωρα που ειναι αρρωστος ο αντρας μου και κλασσικα "πεθαινει" με ενα 37.5 (χαχαχαχ) τα κανω ολα εγω συμπεριλαμβανομενου και του παιδιου φυσικα. Οποτε το να κατσω να φτιαξω μονη μου το κλαμπ το αποκλειω. Και ηθελα να παρω αλλα η φοβια μου ειναι τα λαχανικα, αν δεν ειναι καλα πλυμμενα. Αυτο, τιποτα αλλο.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι όσο πιο ελαφριά!! Εσυ άμα θες να φοράς τη μάσκα σου κ ο άντρας σου δεν χρειάζεται να απομονωθεί!!! 

γιατί να μη μπορείς; Απλά μη βάλεις τη μαγιονέζα τα υπόλοιπα υλικά δεν είναι ψημένα;; 

12 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Θα κάνω το πινακακι με τη πρώτη ευκαιρία :) 

1 hour ago, Annie4 είπε:

Ξερεις τι? Τωρα που ειναι αρρωστος ο αντρας μου και κλασσικα "πεθαινει" με ενα 37.5 (χαχαχαχ) τα κανω ολα εγω συμπεριλαμβανομενου και του παιδιου φυσικα. Οποτε το να κατσω να φτιαξω μονη μου το κλαμπ το αποκλειω. Και ηθελα να παρω αλλα η φοβια μου ειναι τα λαχανικα, αν δεν ειναι καλα πλυμμενα. Αυτο, τιποτα αλλο.

Πες τους να μη βάλουν λαχανικά και βάζεις εσυ σπίτι λίγο ντομάτα μαρούλι ότι θες! Εγώ έτσι κάνω 

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πήγα και εγώ χθες στη γιατρο! Το μωράκι μου είναι πολύ καλά μεγαλώνει! 170γρ χθες!!! Όταν πήγαμε ξύπνησε και ήταν ζωηρό, και μετά πήρε μια στάση κ δε μπορούσε η γιατρος να μετρήσει την κοιλιτσα του!! Γύρισε κάποια στιγμή κ το είδαμε κ αυτό!! Επιτέλους μπορώ να πάω κ γυμναστική, κ να έχουμε και επαφές, μου σταμάτησε κ το υπόθετο!! Και θα ξαναπάω σε ένα μήνα! Βασικά μετά την β επιπέδου!! Ωχ ως τότε ελπίζω να νιωσω κ το μωρό και να μην αγχώνομαι 

οσο αφορά το ινομυωμα μου αυτό άρχισε να συρρικνώνεται από 7.5εκπήγε 5.5εκ, μακάρι να συνεχίσει έτσι!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι όσο πιο ελαφριά!! Εσυ άμα θες να φοράς τη μάσκα σου κ ο άντρας σου δεν χρειάζεται να απομονωθεί!!! 

γιατί να μη μπορείς; Απλά μη βάλεις τη μαγιονέζα τα υπόλοιπα υλικά δεν είναι ψημένα;; 

Πες τους να μη βάλουν λαχανικά και βάζεις εσυ σπίτι λίγο ντομάτα μαρούλι ότι θες! Εγώ έτσι κάνω 

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πήγα και εγώ χθες στη γιατρο! Το μωράκι μου είναι πολύ καλά μεγαλώνει! 170γρ χθες!!! Όταν πήγαμε ξύπνησε και ήταν ζωηρό, και μετά πήρε μια στάση κ δε μπορούσε η γιατρος να μετρήσει την κοιλιτσα του!! Γύρισε κάποια στιγμή κ το είδαμε κ αυτό!! Επιτέλους μπορώ να πάω κ γυμναστική, κ να έχουμε και επαφές, μου σταμάτησε κ το υπόθετο!! Και θα ξαναπάω σε ένα μήνα! Βασικά μετά την β επιπέδου!! Ωχ ως τότε ελπίζω να νιωσω κ το μωρό και να μην αγχώνομαι 

οσο αφορά το ινομυωμα μου αυτό άρχισε να συρρικνώνεται από 7.5εκπήγε 5.5εκ, μακάρι να συνεχίσει έτσι!!

Καλημέρα 

Κ εμείς πήγαμε γιατρό εχθές 180 γρ η μπουμπου 

Όλα καλά κ εμένα μου έκοψε προγεστερόνη και μου έβαλε σίδηρο 

Καλή συνέχεια να έχουμε....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 37 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Αυτο θα κανω,μπραβο! Θα βαλω μονη μου τα λαχανικα! 

Πολυ ωραια τα νεα σου, τελεια!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Annie4 είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω και εμένα τις πρώτες μέρες ήταν άρρωστος ( απλά ένα κρύωμα ούτε καν δέκατα δεν έκανε) και τα έκανα όλα εγώ δεν ήταν καλά χαχαχαχα. Μετά που αρρώστησα κι εγώ και το μωρό άσε τι πέρασα!!

Εγώ παίρνω και απλά δεν βάζω μαρούλι. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Την ντομάτα πχ μου την επιτρέπει ο γιατρός από έξω. Ή πάρε χωρίς μαρούλι και ντομάτα και βάλε εσύ σπίτι λίγο ντομάτα μέσα μετά.

1 hour ago, Rafaela_123 είπε:

Τέλεια νέα!! Τι γλυκουλια είναι μωρέ εκεί μέσα! Έχεις κλείσει β επιπέδου;

@Ellidr @Rafaela_123ποσών εβδομάδων και ήταν τόσο τα μωρά σας; Το έχω ένα άγχος από το πρώτο μου μωρό που είχε υπολειπόμενη ανάπτυξη και φοβάμαι και για αυτό. Εμένα 16+3 ήταν 101 γραμμάρια και ο γιατρός μου είπε είναι μια χαρά.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω και εμένα τις πρώτες μέρες ήταν άρρωστος ( απλά ένα κρύωμα ούτε καν δέκατα δεν έκανε) και τα έκανα όλα εγώ δεν ήταν καλά χαχαχαχα. Μετά που αρρώστησα κι εγώ και το μωρό άσε τι πέρασα!!

Εγώ παίρνω και απλά δεν βάζω μαρούλι. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Την ντομάτα πχ μου την επιτρέπει ο γιατρός από έξω. Ή πάρε χωρίς μαρούλι και ντομάτα και βάλε εσύ σπίτι λίγο ντομάτα μέσα μετά.

Έκλεισα 11/8 κ στη γιατρο θα πάω 12/8!! Κ εμένα ντομάτα κ αγγουράκια μου είπε οκ από έξω…ακόμα κ λαχανικά μου είπε αν τύχει να φάω να μην πανικοβληθώ…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Hope.2019 είπε:

@Ellidr @Rafaela_123ποσών εβδομάδων και ήταν τόσο τα μωρά σας; Το έχω ένα άγχος από το πρώτο μου μωρό που είχε υπολειπόμενη ανάπτυξη και φοβάμαι και για αυτό. Εμένα 16+3 ήταν 101 γραμμάρια και ο γιατρός μου είπε είναι μια χαρά.

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι...πάντα υπάρχει απόκλιση και αφου ο γιατρός σου σου είπε ολα καλα δεν πρέπει να έχεις άγχος.

Τα νουμερα είναι κατά προσέγγιση. Και εγω 4/8 έκλεισα β' επιπέδου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εγώ χθες ήμουν 16&1 κ ήταν 170 κ όταν την ρώτησα γιατί μου φάνηκαν πολλά μ είπε είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο αλλά όχι πολύ είναι καλό! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας διαβάζω αλλά είχα διάφορα τρεξίματα γι'αυτό δεν έχω γράψει!! Χαίρομαι για όσες είστε καλά μαζί με τα μωράκια σας!!

@Annie4 Περαστικά να είναι με το covid κ εύχομαι να μην κολλήσεις!!

Εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.Τωρα είμαι στην αναμονή για την απάντηση του Nipt...δεν περνάνε οι μερες!! Τι άγχος κ αυτό!! :unsure:

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Kορίτσια ο άντρας μου σήμερα βγήκε θετικός. Το έχουμε ξαναπερασει οποτε μενω σχετικα ψυχραιμη. Σιγουρα θα κολλησω γτ εχουμε κι ενα παιδι οποτε δεν γινεται να απομονωθει κ δεν εχει και νοημα.

Και εμένα βγήκε θετικός πριν λίγες μέρες. Δεν κόλλησα μέχρι στιγμής 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...